Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

salatalara tabiki katabilirsin canm cok saglikli o midesi delinenler sabah ac karnina icenler

Sinameki cidden iyi geldi iki hafta boyunca günde bir bardak içeceğim ayy dünya varmış kızlar.
sinemaki kabizlik icin birebirdor ancak kesinlkle fazla icilmesi onerilmez cnku bagirsaklardaki yararli florayi da sokup atio canm

karnını burar biraz
Hamurisi galiba kete gibi duruyor görüntüsü güzel bakalım yolumuz haritanın o ucuna düşerse bizde tadina bakarız
milföyün daha yağlısı canım

sinameki almak için gıda marketine girdim :) bir sürü reçel çeşitleri baharatlar fındık ezmeleri fıstık ezmeleri :) sucuk lokumlar vs derken içeride kendimi kaybedip sinameki ile çıktım cebimde bir kaç şey alacak para olmasına rağmen direndim almadım

Canım ben de içiyordum bir ara sabah ac karnına suya bir yemek kaşığı koyardım en son ictigimde bir an nefesin kesildi ayaktayım kendini yere attim inan bir ay mideme üstten bile dokunamiyordum dr a gitmedim o zaman şimdi sadece turşu ve salatalara koyuyorum. Işe yaradı mi diye sorarsan evet yaradı ama ac karnına bu daha icmedim

Ben de bugün iki öğün yedim kahvaltıyı geç yaptım gece atarım size naaptıımıı ama açım herzamanki gibi

Canım aktardan mi aldin nasıl kullanmakla ilgili bişey dedimi ben kafama göre kullanıyorum
gıda marketten aldım cnm yöresel ıvır zıvır vs satıyor. 2 çay kaşığı kadarını bir kupa suyla demledim içtim. demliğim var ağzı kapalı süzgecim de var demleyip 10 dakika sonra bardağa aldım. ılıyınca içtim. 2 kere lavaboya çıkarttı beni. 1 kere içmekle.
ama nette 2 haftadan fazla kullanmayın diyor. birde bol su iç canım içiyorsan

Bence boşver bunu alışılagelmiş bişey diil bu
neden yıllar önce yan komşumuz yunan teyze alzheimer hastası eşine kabız olduğu zaman bizim yazlığın bahçesinden toplayıp demliyordu. çeşitli ilaç kullanan bir amcaydı üstelk ve 1 haftadır doğru düzgün lavaboya çıkamayn ben 2 kere lavaboya çıktım

Evet canım böylesi kurler bağırsağı çalıştırdığı için suyunu çekiyor onun için hem ara vermek hem bol su tüketmek lazım ben bir gün içiyorum diğer gün icmiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…