- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.922
- 798
salatalara tabiki katabilirsin canm cok saglikli o midesi delinenler sabah ac karnina icenlerBaksanıza elma sirkesi yağ yakıp die bangır bangır bağırıyorlar ama midyeyi de delebilirmiş aldım dün ama kullanmaya korkuyorum daha doğrusu hayatta suyun içine katarak içmem tırstım ama salataya katıyım mı sizce
sinemaki kabizlik icin birebirdor ancak kesinlkle fazla icilmesi onerilmez cnku bagirsaklardaki yararli florayi da sokup atio canmSinameki cidden iyi geldi iki hafta boyunca günde bir bardak içeceğim ayy dünya varmış kızlar.
karnını burar birazsinameki otu aldım kg'su 28 liraymış 1.5 liralık aldım bayağı yarım poşet geldi nerdeyse demledim içiyorum bakalım faydası olacak mı ? kaesekuchen yapıcam yani alman chesskeki 1 dilim yerim yarından itibaren sıkacağım kendmi çnkü. yine öğünleri azaltıp tek çeşite ekseriyetle sebzeye ve çorbaya döneceğim.
bakalım ne olacak cuma
milföyün daha yağlısı canımHamurisi galiba kete gibi duruyor görüntüsü güzel bakalım yolumuz haritanın o ucuna düşerse bizde tadina bakarız
sinameki mi :) tadı güzel canım kiraz sapı çayına benziyor ama lavaboya çıktım ya o bana yeter. sınavda bile şişkinliğimden rahatsız oldumkarnını burar biraz
milföyün daha yağlısı canım
Aynen tahmin ettim salataya bi kaşık katçamSalata ile tüketebilirsin Cnm bende bir kac kere denemiştim midemi agritti
Canım ben de içiyordum bir ara sabah ac karnına suya bir yemek kaşığı koyardım en son ictigimde bir an nefesin kesildi ayaktayım kendini yere attim inan bir ay mideme üstten bile dokunamiyordum dr a gitmedim o zaman şimdi sadece turşu ve salatalara koyuyorum. Işe yaradı mi diye sorarsan evet yaradı ama ac karnına bu daha icmedimBaksanıza elma sirkesi yağ yakıp die bangır bangır bağırıyorlar ama midyeyi de delebilirmiş aldım dün ama kullanmaya korkuyorum daha doğrusu hayatta suyun içine katarak içmem tırstım ama salataya katıyım mı sizce
Bence boşver bunu alışılagelmiş bişey diil businameki mi :) tadı güzel canım kiraz sapı çayına benziyor ama lavaboya çıktım ya o bana yeter. sınavda bile şişkinliğimden rahatsız oldum
Canım aktardan mi aldin nasıl kullanmakla ilgili bişey dedimi ben kafama göre kullanıyorumSinameki cidden iyi geldi iki hafta boyunca günde bir bardak içeceğim ayy dünya varmış kızlar.
Herşeyin fazlası zarar ama sinameki bence çok güçlü bir mushilBence boşver bunu alışılagelmiş bişey diil bu
normalde 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal şeklinde kullanıyorlar ama diyette bal ağır gelir. 1 yemek kaşığı her gün. ve sade suyla da mideni ağrıtırAynen tahmin ettim salataya bi kaşık katçam
gıda marketten aldım cnm yöresel ıvır zıvır vs satıyor. 2 çay kaşığı kadarını bir kupa suyla demledim içtim. demliğim var ağzı kapalı süzgecim de var demleyip 10 dakika sonra bardağa aldım. ılıyınca içtim. 2 kere lavaboya çıkarttı beni. 1 kere içmekle.Canım aktardan mi aldin nasıl kullanmakla ilgili bişey dedimi ben kafama göre kullanıyorum
neden yıllar önce yan komşumuz yunan teyze alzheimer hastası eşine kabız olduğu zaman bizim yazlığın bahçesinden toplayıp demliyordu. çeşitli ilaç kullanan bir amcaydı üstelk ve 1 haftadır doğru düzgün lavaboya çıkamayn ben 2 kere lavaboya çıktımBence boşver bunu alışılagelmiş bişey diil bu
Evet canım böylesi kurler bağırsağı çalıştırdığı için suyunu çekiyor onun için hem ara vermek hem bol su tüketmek lazım ben bir gün içiyorum diğer gün icmiyorungıda marketten aldım cnm yöresel ıvır zıvır vs satıyor. 2 çay kaşığı kadarını bir kupa suyla demledim içtim. demliğim var ağzı kapalı süzgecim de var demleyip 10 dakika sonra bardağa aldım. ılıyınca içtim. 2 kere lavaboya çıkarttı beni. 1 kere içmekle.
ama nette 2 haftadan fazla kullanmayın diyor. birde bol su iç canım içiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?