- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Kilo gittikçe vücudumuz rahatlıyor ağırlıklar gidiyor ustumuzdeki. Sevindim canım inşallah hep böyle iyi olursun.sabah 2 kuru kayısı geceden suya koymuştum suyunu da içtim 50 kalori
1 adet küçük kivi (50 kalori)
1 tane boyoz 265 kalori
1 yumurta 77 kalori
1 tane şekersiz çay 0 kalori
toplam :442 kalori
diğer öğünlerden kısarak dengelerim :) 6 kat çıktım yürüyerek herhalde erişmiştir de aslında
ve farkettim ki astımım olmasına rağmen eskisi kadar tıkanıp nefes nefese kalmadım çıkarken
Kilo gittikçe vücudumuz rahatlıyor ağırlıklar gidiyor ustumuzdeki. Sevindim canım inşallah hep böyle iyi olursun.
daha iyi olmana sevindim...Selam kızlar
Dün sabah tereyağında yumurta peynir zeytin domates ceviz kayısı
Öğlen çeyrek simit domates çorbası peynir
Akşam mercimek çorba mantarlı tavuk sote makarna
Bu sabah menemen sucuk peynir zeytin domates ceviz kayısı
Öğlen kıymalı karnabahar yoğurt
Akşam mantı 1 pırasalı börek salata yoğurt
Tüm aralarda mandalina
Yürüyüş yok boğazım da biraz daha iyi
Aynen canim gorumcek i ziyaret ve gezme:)@sersum
Allah kabul etsinGunaydin kizlar bugun orucluyum sabah 1 elme yogurt puding
Sersumum iyi yemişsin vallaselam kızlar...nöbetteyim..arkadaşlarla beraber kahvaltı yaptık..erir nasılsa diye yedim valla..
küp patatesli ymurta
4 sigara böreği
salata domates
peynir zeytin
öğle yemeği vakti geldi ama acıkmadım ..akşam yemeğine kadar beklerim 2 öğün olur yine...
Boyoz nedir canimsabah 2 kuru kayısı geceden suya koymuştum suyunu da içtim 50 kalori
1 adet küçük kivi (50 kalori)
1 tane boyoz 265 kalori
1 yumurta 77 kalori
1 tane şekersiz çay 0 kalori
toplam :442 kalori
diğer öğünlerden kısarak dengelerim :) 6 kat çıktım yürüyerek herhalde erişmiştir de aslında
ve farkettim ki astımım olmasına rağmen eskisi kadar tıkanıp nefes nefese kalmadım çıkarken
Bu kahvalti aksama kadar yeter zaten canimcimselam kızlar...nöbetteyim..arkadaşlarla beraber kahvaltı yaptık..erir nasılsa diye yedim valla..
küp patatesli ymurta
4 sigara böreği
salata domates
peynir zeytin
öğle yemeği vakti geldi ama acıkmadım ..akşam yemeğine kadar beklerim 2 öğün olur yine...
Sersumum iyi yemişsin vallaakşamı bekle tabi ancak gider daha iyi olur
Bu kahvalti aksama kadar yeter zaten canimcim
Bilimsel diyet diyorsun yani alan sen gene de dikkatli ol600 cal kızlar erir gider.akşama protein yiyeceğiz zaten..cal hesabıyla normal yani..tabii bununla kalırsa
Boyoz nedir canim
Sagol cnmcimAllah kabul etsin canım
Sagol canmdaha iyi olmana sevindim...
Allah kabul etsin
boyoz bizim milli yiyecegimizdir :))Boyoz nedir canim
Hamurisi galiba kete gibi duruyor görüntüsü güzel bakalım yolumuz haritanın o ucuna düşerse bizde tadina bakarızizmire özgü bir yiyecek canım taa osmanlıdan beri gelen. çıtır çıtır oluyor yumurta ile yeniyor :)
İnşallah canım milföy hamuru gibi çıtır çıtır oluyor :)Hamurisi galiba kete gibi duruyor görüntüsü güzel bakalım yolumuz haritanın o ucuna düşerse bizde tadina bakarız
Salata ile tüketebilirsin Cnm bende bir kac kere denemiştim midemi agrittiBaksanıza elma sirkesi yağ yakıp die bangır bangır bağırıyorlar ama midyeyi de delebilirmiş aldım dün ama kullanmaya korkuyorum daha doğrusu hayatta suyun içine katarak içmem tırstım ama salataya katıyım mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?