Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın iyi pazarlar kızlar bol dinlenmeler yarın iş var okul var koşuşturma başlıyacak...

Kahvaltım
1 yumurtalı peynirli omlet
1 tb ekmeği kızarmış
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı
2 çatal peynir

Öğlen
2 ceviz
1 küçük elmalı kurabiye
1 bardak bitki çayı

Akşam
Dünkü corbamdan var bol acılı eristeli mercimek çorbası 1 kase
Yarım kase yoğurt

Sonrasında çay içerim

Kilo gittikçe vücudumuz rahatlıyor ağırlıklar gidiyor ustumuzdeki. Sevindim canım inşallah hep böyle iyi olursun.

öğlen

3 tane zeytinyağlı limonlu nar ekşili brüksel lahanası 15 kalori 3 adeti
1 yemek kaşığı çörek otlu yoğurt yiyeceğim 9 kalori

daha iyi olmana sevindim...

Aynen canim gorumcek i ziyaret ve gezme:)@sersum

Gunaydin kizlar bugun orucluyum sabah 1 elme yogurt puding
Allah kabul etsin

selam kızlar...nöbetteyim..arkadaşlarla beraber kahvaltı yaptık..erir nasılsa diye yedim valla..

küp patatesli ymurta
4 sigara böreği
salata domates
peynir zeytin

öğle yemeği vakti geldi ama acıkmadım ..akşam yemeğine kadar beklerim 2 öğün olur yine...

Sersumum iyi yemişsin valla akşamı bekle tabi ancak gider daha iyi olur

Boyoz nedir canim

Bu kahvalti aksama kadar yeter zaten canimcim

sinameki otu aldım kg'su 28 liraymış 1.5 liralık aldım bayağı yarım poşet geldi nerdeyse demledim içiyorum bakalım faydası olacak mı ? kaesekuchen yapıcam yani alman chesskeki 1 dilim yerim yarından itibaren sıkacağım kendmi çnkü. yine öğünleri azaltıp tek çeşite ekseriyetle sebzeye ve çorbaya döneceğim.
bakalım ne olacak cuma

Baksanıza elma sirkesi yağ yakıp die bangır bangır bağırıyorlar ama midyeyi de delebilirmiş aldım dün ama kullanmaya korkuyorum daha doğrusu hayatta suyun içine katarak içmem tırstım ama salataya katıyım mı sizce

Salata ile tüketebilirsin Cnm bende bir kac kere denemiştim midemi agritti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…