- 30 Ocak 2013
- 29.436
- 43.938
- 798
aslında olabilir canım metabolizmanı şaşırtırsın
Evet soda onemliymis kacamak yapinca bana da onerdiBende severim mısır gevreğni De sabah midem bulandıdolmuş bayağı döndürunce
Ayy izmirde en sinir oldugum sey dolmusa binmekti
Ben kaçamağın üzerine soda içiyorum canım :) kaçamak yaptıysam mutlaka bir tane sade soda içerim :)
Kiz daha 3 gun yaptin ben 1.5 aydir yiyorum corekotu gobek yaglarini da eritiosersum bir kaç kere ara öğüne ekleyeyim hurmayı çörek otu fayda sağlamadı
iyi hatirlattin canim firinda kizartma isini cok severim bende bu arada haftaya ankaraya gelioruz buyuk ihtimal sersumcum gorumcek orda benim kizina da basarilar canmarada 1 yeşil elma
akşam yemeği
Eki Görüntüle 1939373 karışık sebze (yağlı kağıt içinde tavada pişirdim kabak,havuç,brokoli,karnabahar,sarımsak,.siyah havuç kullanınca hepsini boyamış simsiyah olmuş)
bol acılı terbiyeli şehriye çorbası( 2 kase)
Gezmeye mi canımEvet soda onemliymis kacamak yapinca bana da onerdi
Kiz daha 3 gun yaptin ben 1.5 aydir yiyorum corekotu gobek yaglarini da eritio
iyi hatirlattin canim firinda kizartma isini cok severim bende bu arada haftaya ankaraya gelioruz buyuk ihtimal sersumcum gorumcek orda benim kizina da basarilar canm
Hata mi var canim
Fark ettim senin yuzdeyi duzelttim kusura bakma
Bizde önce görumceleri gezecezAynen canim gorumcek i ziyaret ve gezme:)@sersum
Bende yapıyorum onu canım çok faydasını görüyorum inşallah sende görürsün. Aç karnına iç canım2 kuru kayısıyi suya koydum sabah kayısıları yiyip suyunu içeceğim bakalım faydası olacak mı bariz bir şişkinlgim var sanki regl dönemindeymiscesine sert bir göbeğim oldu
Ben de deneyeyim2 kuru kayısıyi suya koydum sabah kayısıları yiyip suyunu içeceğim bakalım faydası olacak mı bariz bir şişkinlgim var sanki regl dönemindeymiscesine sert bir göbeğim oldu
neden ole oldu acaba canm regl doneminde degilsen belki yumurtlama donemidir ondan da olmis olabilir yaptigin dogru bisey bide keten tohumu dene sabah ac karnina 2 kasik yogurda hemde saglikli2 kuru kayısıyi suya koydum sabah kayısıları yiyip suyunu içeceğim bakalım faydası olacak mı bariz bir şişkinlgim var sanki regl dönemindeymiscesine sert bir göbeğim oldu
Bende yapıyorum onu canım çok faydasını görüyorum inşallah sende görürsün. Aç karnına iç canım
dene cnmBen de deneyeyim
neden ole oldu acaba canm regl doneminde degilsen belki yumurtlama donemidir ondan da olmis olabilir yaptigin dogru bisey bide keten tohumu dene sabah ac karnina 2 kasik yogurda hemde saglikli
Allah kabul etsin canımGunaydin kizlar bugun orucluyum sabah 1 elme yogurt puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?