Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet soda onemliymis kacamak yapinca bana da onerdi
sersum bir kaç kere ara öğüne ekleyeyim hurmayı çörek otu fayda sağlamadı
Kiz daha 3 gun yaptin ben 1.5 aydir yiyorum corekotu gobek yaglarini da eritio
iyi hatirlattin canim firinda kizartma isini cok severim bende bu arada haftaya ankaraya gelioruz buyuk ihtimal sersumcum gorumcek orda benim kizina da basarilar canm

Gezmeye mi canım..hadi gelin bakalım..
sağol canım

Selam kızlar

Dün sabah tereyağında yumurta peynir zeytin domates ceviz kayısı

Öğlen çeyrek simit domates çorbası peynir

Akşam mercimek çorba mantarlı tavuk sote makarna

Bu sabah menemen sucuk peynir zeytin domates ceviz kayısı

Öğlen kıymalı karnabahar yoğurt

Akşam mantı 1 pırasalı börek salata yoğurt

Tüm aralarda mandalina

Yürüyüş yok boğazım da biraz daha iyi

Iyi akşamlar kızlar
Akşam
1 kase erişteli yesil mercimekli corba
Yarım kase yoğurt

Az önce
1 kupa sadece nescafe
Bir avuç leblebi

Son 3 bardak suyum kaldı onu da içtim mi tamamdır.
Saat 8'de de yarım saat yürüyüş yaptım

2 kuru kayısıyi suya koydum sabah kayısıları yiyip suyunu içeceğim bakalım faydası olacak mı bariz bir şişkinlgim var sanki regl dönemindeymiscesine sert bir göbeğim oldu
Bende yapıyorum onu canım çok faydasını görüyorum inşallah sende görürsün. Aç karnına iç canım

2 kuru kayısıyi suya koydum sabah kayısıları yiyip suyunu içeceğim bakalım faydası olacak mı bariz bir şişkinlgim var sanki regl dönemindeymiscesine sert bir göbeğim oldu
neden ole oldu acaba canm regl doneminde degilsen belki yumurtlama donemidir ondan da olmis olabilir yaptigin dogru bisey bide keten tohumu dene sabah ac karnina 2 kasik yogurda hemde saglikli

sabah 2 kuru kayısı geceden suya koymuştum suyunu da içtim 50 kalori
1 adet küçük kivi (50 kalori)
1 tane boyoz 265 kalori
1 yumurta 77 kalori
1 tane şekersiz çay 0 kalori

toplam :442 kalori

diğer öğünlerden kısarak dengelerim :) 6 kat çıktım yürüyerek herhalde erişmiştir de aslında

ve farkettim ki astımım olmasına rağmen eskisi kadar tıkanıp nefes nefese kalmadım çıkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…