Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün burda yemeğe çıktık.
kocaman bir pideyi güplettim.
üstüne 1 dilim baklava

akşam yemem dedim ama misafirler vardı
pizza . lor kurabiyesi. lahmacun.ciğ köfte vardı ve hepisinden yedim bir miktar .

kahvaltım .
2 yumurta
1 küçük ince dilim ekmek .
üstüne limonlu su.
şimdi çay içeceğim

Amin seyla amin .
Allah vatanımızı korusun.iç ve dış mihraklardan

ay inanmıyorum .
baya baya büyük iltifat etmişsin seyla.

o da hemen atlamış yani. o da sana kapılmış demek ki.

İftarda biraz fazla yedim sanırım.
2 biber dolması
2 kaşık pilav
Minik bir parça tavuk
1 kase şehriye çorba
4-5 Brüksel lahanası
Şimdide meyve kabuklarından yaptığım çayı içiyorum.
meyve kabuklarından çay .
armutun sapı üzümün çöpü. maşallah sana. becerikli hatunsun .

Bugun dikkat et canim hemen topla

Elma parçaları limon dilimleri yeşil çay çubuk tarçın karanfil kök zencefil zerdeçal koysam mı diye düşünüyorum
geçen ıhlamur yapıyordum .annem bendeydi. içine ayva ve elma koydurdu. güzel oldu. içimi güzeldi. kabuk tarcın , karanfil ve zencefil varsa koy. havlucan da iyidir.
çocuklar acı der diye koymadım ben
ama evdekilerin ağzına karanfil koyuyorum . özellikle evde hasta biri varken .
nefesi açıyor. hasta olana da iyi geliyor

Elma parçaları limon dilimleri yeşil çay çubuk tarçın karanfil kök zencefil zerdeçal koysam mı diye düşünüyorum
hıyar dilimleyip koyuyormuş bazı sanatçılar suya. ve acayip kilo verdiyor diyorlar

İki dakika demleyiver Cnm :) ben 2. Bardağı da içecektim De vazgeçtim dha yemedim kirakeri falan o zaman içerim belki bir bardak dha :)
Eşimi bekledim canım..içtim yanii

Aynen canım hava ısınmadan sakın çıkma

Kolay gelsin ailecek nice mutlu yillara
sağol canım..
Bu arada profil resmime ne olmus
yenileme yapılmış sanırım bizimde yenilememiz gerekiyor o zaman
sersum canm kizinim dgum gnu simdiden kutlu olsun ins iyi bi aksam olir ne hediye aldiniz bakalim bu arada balik yogurt aklimda artik tamamdir:))
sağol canımcımtelefonunu yeniledik pahalıya maloldu bu yıl
Kizlar oglen kahve ve elma aksam da smdi yedim
Tavuk salata yatmadan da coreotlu yogurdum ins 50 dk yaptim bugun yuruyusumu

sersum canım kızına mutlu yıllar nice yaşlara güle güle gidip gelin
sağol canımcım
sersumcum hayırlı yolculuklar kuzunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
sağol canımcıımm

Ayyy geçen yıllarda senin saçına yaptığın muz maskesi geldi aklımane zor temizlemiştin di mii
benimki de gitmiyor salıdan beri..e okul kapandı yok yazmıyorlar diye

Afiyet olsun canım ben daha yarin da yollayacam çocuklar gidiyormuş öğretmeni tekrar yapıyorum gelsin dedi
filiztoprak la bizimki 17 yaşında danalar canım çocuk diyoruz da sizinkilerin yanında sizinkiler gitsin tabii tek öğretmen tekrar önemli

canim acili tel sehriye corbasi istiyor yaninada firinda tavuk ve pilav yaparim. bol fasulye tursusuyla iyi gider.
ohh harika menüü

@sersumcum kızının doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
sağol canımcım

Bu hafta kaçamak yapmadım sayılır Pazar günü fondü yedim sadece benden çok kızım yedi o yüzden sayılmazzz
okaa olur afiyet olsun

Bizde az once arkadasin ogli sunnet oldu oraya gittik bugun karnim da hafif acti acikcasi bir suru kurabiye baklava cesitleri vardi bi an seytana uycaktim ama dayan dedim kendime snra gecti sadece bi bardak cay ictim

inşallah bakalım pazar zaten kaçamak gnüm
bence de regl de bırakma diyeti meto çok hızlı oluyor regl de çok daha fazla veriyor insan ve bitip de şişkinlik gidince birden gidiyor hepsisonra şaşırtırsın

Allah kabul etsin canım..Aynen çok huzurlu oluyor insan iftarı beklerken..Amiinnn

Waaawwww süpermiş.Allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun

sersum cum kızının doğum günü kutlu olsun. nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah
@ozlemm1990 8 seneniz geçmiş .
daha nicelerine inşallah. kocacığın ile mutlu mesut.
sağol canımcım

sana falaka gelcek ama artık ne o hadi hamburgeri evvelsi gün dün bari yapmayaydın

Günaydın kızlar :)

Sabah kahvaltım

1 çay kaşığı kadar da tereyağ

Eki Görüntüle 1941707
Afiyet olsun canım

Son düzenleme:
sersum 'cum afiyet olsun canım bakalım duruma göre zaten pazar günü kaçamak günüm. normalde 23 'ünde olmam gerek ama bazen 2-3 gün önce geliyor. bakacağım işte duruma göre.
teşekkür ederim :)

Çok güzel ya maşallah size Allah size bir omurr mutlu huzurlu bir hayat versin canım demek ki onun kaderini çizen yolun başında da sen varmissin peki esin seni görünce o da ilk defa da carpilmismi senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…