ne koyacan içine şekerim.Yarın detoks suyu hazırlıcam 56 lı rakamlar görmek istiyorum artık
Amin seyla amin .Kızımın okulundan aradılar midesi ağrıyormuş. Onu okuldan aldım eve geldim tavuğumu haşladım. brokoli ve havuçları zeytinyağı, kekik, karabiber, ince doğranmış sarımsak ve tuz ekleyerek fırına attım. Biraz pişsinler üzerine haşladığım tavukları ekleyip bi yarım saat daha fırınlıcam. Bu arada dolapta dolmalık biber varmış bozulmadan onlarıda doldurdum fırına attım. Birazdan bol acılı şehriye çorbamla pilavımı da yaptımmı keyifle iftarı beklerim, iftar saat 6:00 da.
Oruç tutmayı çok seviyorum. Yemek yapmak, iftarı beklemek, iftar yapmak ve sonrasında keyif çayı içmek paha biçilemez bir servet. Ne kadar şanslıyım dimi? Hem Müslümanım hem de Türkiye'de doğdum.Canım vatanımı ve Türkiyedeki herkesi çok seviyorum. Allah bizi hiç ayırmasın.
ay inanmıyorum .Dil öğrenmeye gelmiştim. Birgün hasta oldum üniversite hastanesine gittim. Eşim orda öğrenciydi. Benim tedavimle o ilgilendi. Daha doğrusu mecbur kalıp onu çağırdılar. Eğer zorluk çıkarmasaydım eşimle tanışma şansım hiç olmazdı ama kader işte. Benimle başa çıkamadılar eşimi aradılar. Onu görünce yelkenleri suya indirdim tabi. İlk görüşte
Hayatta yapmıycam şeyler yaptım. Normalde çok konuşmayan biriyimdir. Helede erkeklere iltifat etmek falan bana tamamen tersti. Ama eşimi görür görmez ne güzel gözlerin var okyanus gibi dedim.
Gerisi sonraaaaa
meyve kabuklarından çay .İftarda biraz fazla yedim sanırım.
2 biber dolması
2 kaşık pilav
Minik bir parça tavuk
1 kase şehriye çorba
4-5 Brüksel lahanası
Şimdide meyve kabuklarından yaptığım çayı içiyorum.
Bugun dikkat et canim hemen topladün burda yemeğe çıktık.
kocaman bir pideyi güplettim.
üstüne 1 dilim baklava
akşam yemem dedim ama misafirler vardı
pizza . lor kurabiyesi. lahmacun.ciğ köfte vardı ve hepisinden yedim bir miktar .
kahvaltım .
2 yumurta
1 küçük ince dilim ekmek .
üstüne limonlu su.
şimdi çay içeceğim
Canım sabah aç karnına içmeye başlıcam 1 lt olarak yapcam öncelikle yemeklerden yarım saat önce içicem gün içerisinde bitircem 1 lt daha normal su içirenAç karnına mi içiyordum bu malzemeler bende var yapayım bende
Elma parçaları limon dilimleri yeşil çay çubuk tarçın karanfil kök zencefil zerdeçal koysam mı diye düşünüyorumne koyacan içine şekerim.
ben de 56 ları görmek istiyorumartık.
57 de s aplandım kaldım.
ay inşallah şekerim. inşallah .Bugun dikkat et canim hemen topla
geçen ıhlamur yapıyordum .annem bendeydi. içine ayva ve elma koydurdu. güzel oldu. içimi güzeldi. kabuk tarcın , karanfil ve zencefil varsa koy. havlucan da iyidir.Elma parçaları limon dilimleri yeşil çay çubuk tarçın karanfil kök zencefil zerdeçal koysam mı diye düşünüyorum
hıyar dilimleyip koyuyormuş bazı sanatçılar suya. ve acayip kilo verdiyor diyorlarElma parçaları limon dilimleri yeşil çay çubuk tarçın karanfil kök zencefil zerdeçal koysam mı diye düşünüyorum
hiç kilo verdirme faydası yok canım sadece suyun daha rahat içimli olmasını sağlıyor yumuşak içim oluyor. ben bir ara salatalık ve taze nane koyuyordumhıyar dilimleyip koyuyormuş bazı sanatçılar suya. ve acayip kilo verdiyor diyorlar
Eşimi bekledim canım..içtim yaniiİki dakika demleyiver Cnm :) ben 2. Bardağı da içecektim De vazgeçtim dha yemedim kirakeri falan o zaman içerim belki bir bardak dha :)
Aynen canım hava ısınmadan sakın çıkmaSağol canım havalar ısınana kadar zor çıkarım o zaman yürüyüşe, sağol canım
Sağol canım
Halsizlik ve boğaz ağrısı çok fazla canım sağolasın
Eşinle çocuklarınla nice mutlu yıllara canım
Sağol canım siz de inşallah
sağol canım..Kolay gelsin ailecek nice mutlu yillara
yenileme yapılmış sanırım bizimde yenilememiz gerekiyor o zamanBu arada profil resmime ne olmus
sağol canımcımsersum canm kizinim dgum gnu simdiden kutlu olsun ins iyi bi aksam olir ne hediye aldiniz bakalim bu arada balik yogurt aklimda artik tamamdir:))
Kizlar oglen kahve ve elma aksam da smdi yedim
Tavuk salata yatmadan da coreotlu yogurdum ins 50 dk yaptim bugun yuruyusumu
sağol canımcımsersum canım kızına mutlu yıllar nice yaşlara güle güle gidip gelin
sağol canımcıımmsersumcum hayırlı yolculuklar kuzunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
Ayyy geçen yıllarda senin saçına yaptığın muz maskesi geldi aklımaslm arkadaşlar
dün giremedim kaçamak yoktu
bugünü yazayım
kahvaltı= 1 dilim kendi ekmeğim+labne peyniri+1 yumurta+2 tane zeytin+2 ceviz+
akşam= 8 kaşık domatesli makarna+kereviz saltası
çayla leblebi kuru üzüm miktarı az
ara =1 greyfurt
ekmeğim bitmişti bugün yaptım
saçlarımı yağlamıştım yıkadım
çamaşırlar birikmişti onları hallettim epeydir yağmur yağıyordu yıkayamamıştım
alışverişe gittik eksikleri aldık koşturmaca işte
kızımda evdeydi okula kimse gitmiyor tatil erken başladı
Afiyet olsun canım ben daha yarin da yollayacam çocuklar gidiyormuş öğretmeni tekrar yapıyorum gelsin dedi
ohh harika menüücanim acili tel sehriye corbasi istiyor yaninada firinda tavuk ve pilav yaparim. bol fasulye tursusuyla iyi gider.
sağol canımcım@sersumcum kızının doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
okaa olur afiyet olsunBu hafta kaçamak yapmadım sayılır Pazar günü fondü yedim sadece benden çok kızım yedi o yüzden sayılmazzz
Bizde az once arkadasin ogli sunnet oldu oraya gittik bugun karnim da hafif acti acikcasi bir suru kurabiye baklava cesitleri vardi bi an seytana uycaktim ama dayan dedim kendime snra gecti sadece bi bardak cay ictim
bence de regl de bırakma diyeti meto çok hızlı oluyor regl de çok daha fazla veriyor insan ve bitip de şişkinlik gidince birden gidiyor hepsiinşallah bakalım pazar zaten kaçamak gnüm
Allah kabul etsin canım..Aynen çok huzurlu oluyor insan iftarı beklerken..AmiinnnKızımın okulundan aradılar midesi ağrıyormuş. Onu okuldan aldım eve geldim tavuğumu haşladım. brokoli ve havuçları zeytinyağı, kekik, karabiber, ince doğranmış sarımsak ve tuz ekleyerek fırına attım. Biraz pişsinler üzerine haşladığım tavukları ekleyip bi yarım saat daha fırınlıcam. Bu arada dolapta dolmalık biber varmış bozulmadan onlarıda doldurdum fırına attım. Birazdan bol acılı şehriye çorbamla pilavımı da yaptımmı keyifle iftarı beklerim, iftar saat 6:00 da.
Oruç tutmayı çok seviyorum. Yemek yapmak, iftarı beklemek, iftar yapmak ve sonrasında keyif çayı içmek paha biçilemez bir servet. Ne kadar şanslıyım dimi? Hem Müslümanım hem de Türkiye'de doğdum.Canım vatanımı ve Türkiyedeki herkesi çok seviyorum. Allah bizi hiç ayırmasın.
Waaawwww süpermiş.Allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsunDil öğrenmeye gelmiştim. Birgün hasta oldum üniversite hastanesine gittim. Eşim orda öğrenciydi. Benim tedavimle o ilgilendi. Daha doğrusu mecbur kalıp onu çağırdılar. Eğer zorluk çıkarmasaydım eşimle tanışma şansım hiç olmazdı ama kader işte. Benimle başa çıkamadılar eşimi aradılar. Onu görünce yelkenleri suya indirdim tabi. İlk görüşte
Hayatta yapmıycam şeyler yaptım. Normalde çok konuşmayan biriyimdir. Helede erkeklere iltifat etmek falan bana tamamen tersti. Ama eşimi görür görmez ne güzel gözlerin var okyanus gibi dedim.
Gerisi sonraaaaa
sağol canımcımsersum cum kızının doğum günü kutlu olsun. nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah
@ozlemm1990 8 seneniz geçmiş .
daha nicelerine inşallah. kocacığın ile mutlu mesut.
sana falaka gelcek ama artık ne o hadi hamburgeri evvelsi gün dün bari yapmayaydındün burda yemeğe çıktık.
kocaman bir pideyi güplettim.
üstüne 1 dilim baklava
akşam yemem dedim ama misafirler vardı
pizza . lor kurabiyesi. lahmacun.ciğ köfte vardı ve hepisinden yedim bir miktar .
kahvaltım .
2 yumurta
1 küçük ince dilim ekmek .
üstüne limonlu su.
şimdi çay içeceğim
Afiyet olsun canım
Çok güzel ya maşallah size Allah size bir omurr mutlu huzurlu bir hayat versin canım demek ki onun kaderini çizen yolun başında da sen varmissin peki esin seni görünce o da ilk defa da carpilmismi senin gibiDil öğrenmeye gelmiştim. Birgün hasta oldum üniversite hastanesine gittim. Eşim orda öğrenciydi. Benim tedavimle o ilgilendi. Daha doğrusu mecbur kalıp onu çağırdılar. Eğer zorluk çıkarmasaydım eşimle tanışma şansım hiç olmazdı ama kader işte. Benimle başa çıkamadılar eşimi aradılar. Onu görünce yelkenleri suya indirdim tabi. İlk görüşte
Gerisi sonraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?