Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın canlarım...bugün eşimle kalktım uyumadım bir daha..
kahvaltım o müthiş sandviçden genetabii ince tam buğdaylı ekmek
kızım bugün arkadaşlarıyla doğumgünü şerefine buluşup suşi yemeye gidecek..o gidince ben de pasta işine giricem..
sürpriz olsun..
evi de süpürmem lazım çook çalışma lazım çookkkk

Kolay gelsin canım pastanın resmini koyacaktin unutma

kolay gelsin canım :)

Tokat Erba'dan gelecek bir kargom var :) maşallah tüm tr yi gezdi nerdeyse kargo Erba- Merkez- Sivas-Ankara bugün İzmir . İzmir'den de azıcık ilçeleri yada mahalleleri gezer

Dün akşam yemek yememeye rağmen sabah hiç ac değildim canım bişey istemedi yediğim ekmek bir dilim değildir iki tane zeytin bir dilim peynir sabah tartildim 72.7 çıktım bugün oglene bademli çiğköfte yapacam aksama yemem yine sadece su ve cay içerim bundan sonra 6 yi görene kadar sıkı yönetim olan ettim vucuduma

sağol canım..hadi hayırlısı
Kolay gelsin canım pastanın resmini koyacaktin unutma
Bitirirsem istediğim gibi olursa inşallah

kolay gelsin canım :)
sağol canım

Tokat Erba'dan gelecek bir kargom var :) maşallah tüm tr yi gezdi nerdeyse kargo Erba- Merkez- Sivas-Ankara bugün İzmir . İzmir'den de azıcık ilçeleri yada mahalleleri gezer

hadi bakalım

Birazdan camları silecek hava güzel tatilde gelen misafir olacak bende temizlik yapayim
sana da kolay gelsin

bugün perşembe ya her perşembe birşey oluyor ben erken kalkıyorum ve akşam dizim başlarken sızıp kalıyorum. :) 2-3 haftadır rutin bozulmadı. izlediğim tek dizi var onu da pc'den izlemek zorunda kalıyorum

Günaydın kızlar!
Dün akşam şükür hiç kaçamak yapmadım herzamanki gibi az yedim. Sadece küçücük bir dilim tatlı yedim o da yıldönümü kaçamağı olsun artık.

Kahvaltım
Tereyağlı 1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek
3 bardak şekersiz çay

Öğlen
Sadece türk kahvesi
1 tane hurma

Akşam
4 tane lahana sarma
Yarım kase yoğurt
Salata

afiyet olsun canım :)

Merhaba kızlar yazamadım işlerim vardı yediğime kalori hesabı yaparak dikkat etmeye çalışıyorum arada kaçırdıklarım oldu ama napıyım ilaçlar yüzünden acayip iştahım var
Sabah
Bir dilim ekmek inçe
İki yeşil zeytin
Kaşarlı bir yumurtalı omlet
Çay
Öğlen
İki kepçe tavuk çorbası
Akşam
Bir dilim ince ekmek
10 tane kadar hamsi tava
Bir kase salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…