Bugün esimde geç gitti okula bizde uyuduk valla sabah da rahat rahat kahvalti yaptıkGunaydin herkese bayanlar dersim gec bugun zaten ogrenciler de gelmio rahat rahat kahvalti yaparim ins saba2 kasik yogurt
Bir dilim ekmek
Yumurta ve peynir
Kolay gelsin canım pastanın resmini koyacaktin unutmaGünaydın canlarım...bugün eşimle kalktım uyumadım bir daha..
kahvaltım o müthiş sandviçden genetabii ince tam buğdaylı ekmek
kızım bugün arkadaşlarıyla doğumgünü şerefine buluşup suşi yemeye gidecek..o gidince ben de pasta işine giricem..
sürpriz olsun..
evi de süpürmem lazım çook çalışma lazım çookkkk
Günaydın canlarım...bugün eşimle kalktım uyumadım bir daha..
kahvaltım o müthiş sandviçden genetabii ince tam buğdaylı ekmek
kızım bugün arkadaşlarıyla doğumgünü şerefine buluşup suşi yemeye gidecek..o gidince ben de pasta işine giricem..
sürpriz olsun..
evi de süpürmem lazım çook çalışma lazım çookkkk
Bugün esimde geç gitti okula bizde uyuduk valla sabah da rahat rahat kahvalti yaptık
Yanında sıkılmaz ışte fena miTokat Erba'dan gelecek bir kargom var :) maşallah tüm tr yi gezdi nerdeyse kargoErba- Merkez- Sivas-Ankara bugün İzmir . İzmir'den de azıcık ilçeleri yada mahalleleri gezer
ben onları neredeyse tek tek okşuyorum seviyorum daima .) bence sıkılırsa ayıp olur :)Yanında sıkılmaz ışte fena mi
sağol canım..hadi hayırlısısersum 'cum afiyet olsun canım bakalım duruma göre zaten pazar günü kaçamak günüm. normalde 23 'ünde olmam gerek ama bazen 2-3 gün önce geliyor. bakacağım işte duruma göre.
teşekkür ederim :)
Bitirirsem istediğim gibi olursa inşallahKolay gelsin canım pastanın resmini koyacaktin unutma
sağol canımkolay gelsin canım :)
Tokat Erba'dan gelecek bir kargom var :) maşallah tüm tr yi gezdi nerdeyse kargoErba- Merkez- Sivas-Ankara bugün İzmir . İzmir'den de azıcık ilçeleri yada mahalleleri gezer
hadi bakalımDün akşam yemek yememeye rağmen sabah hiç ac değildim canım bişey istemedi yediğim ekmek bir dilim değildir iki tane zeytin bir dilim peynir sabah tartildim 72.7 çıktım bugün oglene bademli çiğköfte yapacam aksama yemem yine sadece su ve cay içerim bundan sonra 6 yi görene kadar sıkı yönetim olan ettim vucuduma
sana da kolay gelsinBirazdan camları silecek hava güzel tatilde gelen misafir olacak bende temizlik yapayim
Teşekkür ederim canımsersum cum kızının doğum günü kutlu olsun. nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah
Triplimelek Megi 8 seneniz geçmiş .
daha nicelerine inşallah. kocacığın ile mutlu mesut.
Günaydın kızlar!
Dün akşam şükür hiç kaçamak yapmadım herzamanki gibi az yedim. Sadece küçücük bir dilim tatlı yedim o da yıldönümü kaçamağı olsun artık.
Kahvaltım
Tereyağlı 1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek
3 bardak şekersiz çay
Öğlen
Sadece türk kahvesi
1 tane hurma
Akşam
4 tane lahana sarma
Yarım kase yoğurt
Salata
Teşekkür ederim tatlım :)afiyet olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?