- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
evet cnmBu hafta ilk ucu bosaltacaksin yani
En iyisini yapmissin cnm gun vardi dmi bugun salata yiyerek iyi dengelemissinAkşam yemek yemedim iki kaşık salata yedim iki bardak ta cay ictim
Ayy hadi ins bu hafta vermis ol veremesen de skinti yapma canim direnc noktasindasindirevet cnm
inşallah cnm zaten regl de olacağım yarın bir gün. veremezsem ara vereceğim zatenAyy hadi ins bu hafta vermis ol veremesen de skinti yapma canim direnc noktasindasindir
O zaman kesinlikle reg bitene kadar bozma bi canm bak regl bitsin hepsi ayni anda nasi gdioinşallah cnm zaten regl de olacağım yarın bir gün. veremezsem ara vereceğim zaten
inşallah bakalım pazar zaten kaçamak gnümO zaman kesinlikle reg bitene kadar bozma bi canm bak regl bitsin hepsi ayni anda nasi gdio
Evet gün vardı dolma yapmıştım su an açım öğlen abartmadan yedim ama yine de yemek yemedimEn iyisini yapmissin cnm gun vardi dmi bugun salata yiyerek iyi dengelemissin
Bizde az once arkadasin ogli sunnet oldu oraya gittik bugun karnim da hafif acti acikcasi bir suru ku6rabiye baklava cesitleri vardi bi an seytana uycaktim ama dayan dedim kendime snra gecti sadece bi bardak cay ictim
Kaynamış suya elma dilimleri limon yeşil çay çubuk tarçın zencefil karanfil zerdeçal konusunda kararsızımNasıl hazirlayacaksin
Sen orucluydun demi canım canin istiyorsa yap canim
allah kabul etsin cnm yurtdışına nasıl gittinKızımın okulundan aradılar midesi ağrıyormuş. Onu okuldan aldım eve geldim tavuğumu haşladım. brokoli ve havuçları zeytinyağı, kekik, karabiber, ince doğranmış sarımsak ve tuz ekleyerek fırına attım. Biraz pişsinler üzerine haşladığım tavukları ekleyip bi yarım saat daha fırınlıcam. Bu arada dolapta dolmalık biber varmış bozulmadan onlarıda doldurdum fırına attım. Birazdan bol acılı şehriye çorbamla pilavımı da yaptımmı keyifle iftarı beklerim, iftar saat 6:00 da.
Oruç tutmayı çok seviyorum. Yemek yapmak, iftarı beklemek, iftar yapmak ve sonrasında keyif çayı içmek paha biçilemez bir servet. Ne kadar şanslıyım dimi? Hem Müslümanım hem de Türkiye'de doğdum.Canım vatanımı ve Türkiyedeki herkesi çok seviyorum. Allah bizi hiç ayırmasın.
Amin canım Allah kabul etsin insallah zevkle yapmanda ayrı bir guzellikKızımın okulundan aradılar midesi ağrıyormuş. Onu okuldan aldım eve geldim tavuğumu haşladım. brokoli ve havuçları zeytinyağı, kekik, karabiber, ince doğranmış sarımsak ve tuz ekleyerek fırına attım. Biraz pişsinler üzerine haşladığım tavukları ekleyip bi yarım saat daha fırınlıcam. Bu arada dolapta dolmalık biber varmış bozulmadan onlarıda doldurdum fırına attım. Birazdan bol acılı şehriye çorbamla pilavımı da yaptımmı keyifle iftarı beklerim, iftar saat 6:00 da.
Oruç tutmayı çok seviyorum. Yemek yapmak, iftarı beklemek, iftar yapmak ve sonrasında keyif çayı içmek paha biçilemez bir servet. Ne kadar şanslıyım dimi? Hem Müslümanım hem de Türkiye'de doğdum.Canım vatanımı ve Türkiyedeki herkesi çok seviyorum. Allah bizi hiç ayırmasın.
Aç karnına mi içiyordum bu malzemeler bende var yapayım bendeKaynamış suya elma dilimleri limon yeşil çay çubuk tarçın zencefil karanfil zerdeçal konusunda kararsızım
Teşekkürler canım amin inşallahTriplimelek Megi canım çocuklarınızla mutlu yıllar inşallah birlikte yaşlanırsınız eşin için yazdıklarında çok hoştu
allah kabul etsin cnm yurtdışına nasıl gittin
çok romantikDil öğrenmeye gelmiştim. Birgün hasta oldum üniversite hastanesine gittim. Eşim orda öğrenciydi. Benim tedavimle o ilgilendi. Daha doğrusu mecbur kalıp onu çağırdılar. Eğer zorluk çıkarmasaydım eşimle tanışma şansım hiç olmazdı ama kader işte. Benimle başa çıkamadılar eşimi aradılar. Onu görünce yelkenleri suya indirdim tabi. İlk görüşte
Hayatta yapmıycam şeyler yaptım. Normalde çok konuşmayan biriyimdir. Helede erkeklere iltifat etmek falan bana tamamen tersti. Ama eşimi görür görmez ne güzel gözlerin var okyanus gibi dedim.
Gerisi sonraaaaa
Allah kabul etsin canımcım.Gunaydin guzelleeer!
Bugun orucluyum Rabbim kabul etsin insallah. Sahurda kaymakli ev ekmegi yedim yumurta yoktu malesef yiyemedim ve kocaman bir bardak su ictim. Simdi ofise geldim maum oglen yemegi yok iftara ne yaparim henuz karar vermedim ama canim corba istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?