Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bi de yoğurda zencefil zerdeçal tarçın üçlüsünü koyup yemeyi düşünüyorum toz hallerini almam lazım

Sen orucluydun demi canım canin istiyorsa yap canim

Kızımın okulundan aradılar midesi ağrıyormuş. Onu okuldan aldım eve geldim tavuğumu haşladım. brokoli ve havuçları zeytinyağı, kekik, karabiber, ince doğranmış sarımsak ve tuz ekleyerek fırına attım. Biraz pişsinler üzerine haşladığım tavukları ekleyip bi yarım saat daha fırınlıcam. Bu arada dolapta dolmalık biber varmış bozulmadan onlarıda doldurdum fırına attım. Birazdan bol acılı şehriye çorbamla pilavımı da yaptımmı keyifle iftarı beklerim, iftar saat 6:00 da.
Oruç tutmayı çok seviyorum. Yemek yapmak, iftarı beklemek, iftar yapmak ve sonrasında keyif çayı içmek paha biçilemez bir servet. Ne kadar şanslıyım dimi? Hem Müslümanım hem de Türkiye'de doğdum.Canım vatanımı ve Türkiyedeki herkesi çok seviyorum. Allah bizi hiç ayırmasın.

allah kabul etsin cnm yurtdışına nasıl gittin

Amin canım Allah kabul etsin insallah zevkle yapmanda ayrı bir guzellik

allah kabul etsin cnm yurtdışına nasıl gittin

Dil öğrenmeye gelmiştim. Birgün hasta oldum üniversite hastanesine gittim. Eşim orda öğrenciydi. Benim tedavimle o ilgilendi. Daha doğrusu mecbur kalıp onu çağırdılar. Eğer zorluk çıkarmasaydım eşimle tanışma şansım hiç olmazdı ama kader işte. Benimle başa çıkamadılar eşimi aradılar. Onu görünce yelkenleri suya indirdim tabi. İlk görüşte
Hayatta yapmıycam şeyler yaptım. Normalde çok konuşmayan biriyimdir. Helede erkeklere iltifat etmek falan bana tamamen tersti. Ama eşimi görür görmez ne güzel gözlerin var okyanus gibi dedim.
Gerisi sonraaaaa

çok romantik

İftarda biraz fazla yedim sanırım.
2 biber dolması
2 kaşık pilav
Minik bir parça tavuk
1 kase şehriye çorba
4-5 Brüksel lahanası
Şimdide meyve kabuklarından yaptığım çayı içiyorum.

Allah kabul etsin canımcım.
yumurta için bahçenizde 1-2 tane tavuk beslesen mi acaba. zor mu olur . 5 m² bi tel kümes olsa mesela. taze taze yesen .

kaç saat sürüyor oruç seyla orada.
bizim burda şu an 11 saat .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…