Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol bebişim yaaa.Hatırlarsın bir ara 2 gün üst üste arabamı cigarayla yakma girişimim olmuştu.Tövbe ya.Arabaya kavuşayım bir daha cigara içmeyeceğim.Hergün gül yağıyla yıkayıp,dikiz aynasına ördüğüm karpuzu asacağım Ayrıca sadece yüksek volume müslüm baba türküleri çığırtacağım.Ah ulan ahhhhh .
Evet bebişim sen nasılsın bakem .Anlat ayrı düştük.Yediğin içtiğin senin olsun.Gördüğünü anlat
inşallah güzel haberler alırsınız canım

geçmiş olsun melexinim:26::26:sana bişey olmamış ya bebeğem gerisi boş,üzülme sen

Kıs artık muavin falan yok arkadaki yolculardan rica et parasını ver akbillerini senn için bassınlar demek istemiş şöfüür

Apaçi kılıklıya ''sanane'' deseydin yaa alla alla millete bak, amma etkilenmişsin bacım 2 gün niye kafa kaldıramadın ki :44: o kadar basit ve önemsiz ki sonra kendine kızacaksın kendini boşyere üzdüğün için. Geçmiş olsun bir an önce arabana kavuşur kazasız belasız kullanırsın canım.

hatırladım kıss,sigara maceralarını okurken gülmekten ölüyoduk
ben nasıl bıraktıysan öyleyim bebişim bi değişiklik yokhala daha aldığım kiloları vermek için uğraşıyorum işte

geçmiş olsun arabaya alışınca otobüs zor geliyor yanlış durakda bizde inmiştik kızımla yürü yürü bulamadık en son taksiye binmiştik

kıyamam yaa...tam yırtmışın açılıştan..alla sen seni nekaa çok severmiş belediye başkanınız..içine sinmemiştir adamın kıss.melexinsiz olmaz demiştir eminim benn..alemsin..

kıss adın çok uzun geliyo yazarkenn

hepsini yeniden yazıcan canım sonra da kopyala yapıştır yapıcan..orda tarif ettiğim gibi yap aynenn..

inşallah canım ya zor bir hastalık 2 katı hızı ile büyüyor hücreler ne zaman nasıl duracak bizde bilmiyorum rabbimden ümit kesilmez

Evet canım çok zor bir hastalık hem hasta için hemde bakan için ama malesef çağımızın vebası gibi çok görülmeye başlandı hemde 7 den 77 ye yaş fark etmiyor,erken teşhis çok önemli tabi benim yakın çevremde çok var (meme,barsak,kemik ve lenf) eşin sadece kemo mu alıyor radyoterapi varmı (hangi organdaydı bilmediğim için kusura bakma) kaç seans alması planlanmıştı ?

kıss adın çok uzun geliyo yazarkenn

hepsini yeniden yazıcan canım sonra da kopyala yapıştır yapıcan..orda tarif ettiğim gibi yap aynenn..

benim de her seferinde ''öyle sarhoş olsam ki bir daha ayılmasam'' şarkısını söyleyesim geliyo

geçmiş olsun arabaya alışınca otobüs zor geliyor yanlış durakda bizde inmiştik kızımla yürü yürü bulamadık en son taksiye binmiştik

Benim kızım da önceki yıl annanesiyle ilk kez minibüse binmiş. Ay, çok heyecanlıyım anane diye çığlıklar atmış:)))) Yaşlı bir kadıncağız da "ilk kez mi biniyorsun yavrum" diye sormuş:))))

Geçen gün de deniz otobüsü sisten iptal olunca dolmuşa bindik. Koltuk kırıktı. "Hah dedim, şimdi Firuzemin kıymetini anlaayın". Beğenmiyorlar da haspalarım. Sıkışıyorlarmış!

Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın gerçekten de Melexin.

9 kür kemo aldık şimdi agızdan alıyoruz ve kemik iğnesi vurunuyor böbrekde kitle vardı kanserli çıktı akciğere metastaz yaptı

Sersum, geçmiş olsun canım. Yeni okudum.

Çiğdem reglim gelsin, gümmm edecek demiştin ama memleketin öbür ucunu beklemiyordum:)))))

benim de her seferinde ''öyle sarhoş olsam ki bir daha ayılmasam'' şarkısını söyleyesim geliyo

hee benim kısda ilk belediye otobüs deneyiminde ayakta kalınca..anneee hakkariye gideceksek gidelim niye sattık arabamızı diye ağlamıştııı

Adımıda değiştirebilsem ''hıyk'' koycam ama değiştremiyos galba

Tamam o zaman daha sonra siz gidince yapiim
he bak o güze olurdu ama değişmiyo maalesef..

yaparsın cicim..

9 kür kemo aldık şimdi agızdan alıyoruz ve kemik iğnesi vurunuyor böbrekde kitle vardı kanserli çıktı akciğere metastaz yaptı

Allahım yardımcınız olsun..sizin ve tüm ihtiyacı olanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…