Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Menümü bildiriyorum:

Öğlen: 4 adet kuru patlıcan dolması, 1 ader kuru biber dolması

Akşam: Sac kavurma, el kadar lavaş.

kıss bu saatte bu menü verilir miii acıktım görünce:18::18: hem de kuru dolma hem de saç kavurmaa

Ara sıra, bağıra çağıra ağlamak da iyi gelebiliyor doğrusu. Soruna çare olmasa da, deşarj oluyor insan.

Canım Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah, senin de yardımcın olsun

yakın mış beyaaa
Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun

sağol canımmamin

kıss bu saatte bu menü verilir miii acıktım görünce:18::18: hem de kuru dolma hem de saç kavurmaa

He hee:)Yaşasın kötülük

Şikayet ediyorum ama başka yerde de yaşayamam galiba:)

1 saattir kızımın saçlarını örüyorum, yarısında uyuya kaldı, ben de yattığı yerden ördüm ama belim de gitti, gidip yatayım bende , hepinize iyi geceler, bol leptinler

Seni çok iyi anlıyorum canım çünki ben de büyük acılar yaşadım ama inanki içimi karatmıyor böyle zamanlarda bende yakın çevreme (onlarda banaydı tabii) belli etmemeye ve insanların içini karatıp sıkmaya çekinirdim ama insanız sonuçta paylaşıp içini boşaltıp rahatlamak ihtiyacı duyuyoruz hatta ben ilk acımı yaşadığımda benzer duyguyu tatmış insanlara siz nasıl baş ettiniz diye açık açık soruyordum saf saf sanki kelin ilacı olsa sürmezmiş gibi :44: ....Evet yıkılmak yok ayktayız
Aynı beyaaa...

Bugün babanemi ziyarete gittim 12:30 da evden çıktım, 17:30 da eve döndüm. Babannemde oturduğum 1,5 saat. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek, resmen şehirlerarası yol gibi!

Yaa bide hergün iki yaka arsında işe gidip gelenleri düşün hatta hafta içi başka hafta sonu başka şehire gidip gelenlere sabır sabır dilerim allahtan

Ay ben niye yanlış anladım yav yazını yenden okiim bakiim nereyi atlamışım :44: allah razı olsun hee

Kızlar ağlamak dediniz ya dün salya sümük ağladım ( reglin etkisi )Dedim evdeyim ya açayım bir film.Ben tv ye de yabancıyım tabikisi.Neyse kısa geçiş yapayım.Evim sensin filmini bulursun.Açarsın.Filmin konu türünün drama olduğunu öğrendiğimden itibaren başladım ağlamaya.Film bitti.Ben halen ağlıyorum.Biri sorsa filmin konusunu ben bilmiyorum.Filmin konusunun dram olduğunu öğrenmek yetti bana. O derece hassattım yani

kıslarr sersum kaçar...yarın kahvaltıya buradayım beklerim efenim..iyi geceler bol leptinler..

çok geçmiş olsun canım tez zamanda kavuşursun arabana inşallah

ahh ahh benim de şu belediye otobüslerini unuttuğum günler gelcek mi acep her gün okula otobüsün kapsıyla bitişik gidiyorum dışardan görenler beni kapı sanıyolar

bu arada kardelencim ve hastası olan diğer arkadaşlar hepinize geçmişler olsun rabbim tez amanda şifa ulaştırır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…