Leylakım, naaabıyon beyaaa?
he bak o güze olurdu ama değişmiyo maalesef..
yaparsın cicim..
Allahım yardımcınız olsun..sizin ve tüm ihtiyacı olanların
Adımıda değiştirebilsem ''hıyk'' koycamama değiştremiyos galba
Tamam o zaman daha sonra siz gidince yapiim
benim de her seferinde ''öyle sarhoş olsam ki bir daha ayılmasam'' şarkısını söyleyesim geliyo
9 kür kemo aldık şimdi agızdan alıyoruz ve kemik iğnesi vurunuyor böbrekde kitle vardı kanserli çıktı akciğere metastaz yaptı
amin canım inşallahamin tüm hastaların ilk başladıgımızda 10 kişiydik şimdi ise hastanede yer yok kemo alacaklar sırada bekliyor rabbim hepsine acil şifalar versin
evet yaaa normal yürüyüsün yerini tutmuyor.. hep aynihani yürüken de sonucta hep aynisi ama ne bileyim bu sIkIcI olmaya basladi artik
Tanju Okan' ın bu şarkısı benim favori şarkım zati onun için bu ismi kullandım kısııım (ama aşk acısı değil çok sevdiğim kardeşimin kayıp acısından benimki bilginize)
.
yok be bacım anlamadın sen.Ben yürü yürü geberdim.Üstüne birde 5-6 saat stand kurduk.Yorgunluktan hasta oldum anlayacağın.Birde o apaçi büyük ihtimal muavindi.Biz biraz ( daha doğrusu kesinlikle öyle ) şehir dışında oturduğumuzdan bizim buradaki otobüs minibüs olayı biraz farklı.Hem akbil hem para hem de 'Allah razı olsun' geçiyorKıs artık muavin falan yok arkadaki yolculardan rica et parasını ver akbillerini senn için bassınlar demek istemiş şöfüür
Apaçi kılıklıya ''sanane'' deseydin yaa alla alla millete bak, amma etkilenmişsin bacım 2 gün niye kafa kaldıramadın ki :44: o kadar basit ve önemsiz ki sonra kendine kızacaksın kendini boşyere üzdüğün için. Geçmiş olsun bir an önce arabana kavuşur kazasız belasız kullanırsın canım.
Sakın değişme aferim
hatırladım kıss,sigara maceralarını okurken gülmekten ölüyoduk
ben nasıl bıraktıysan öyleyim bebişim bi değişiklik yokhala daha aldığım kiloları vermek için uğraşıyorum işte
Ya işte ne yaparsın bebem belediye başkanı bilem bensiz açılış yapmıyor emme benim kutup ayusu kıymetimi bilmiyorkıyamam yaa...tam yırtmışın açılıştan..alla sen seni nekaa çok severmiş belediye başkanınız..içine sinmemiştir adamın kıss.melexinsiz olmaz demiştir eminim benn. .alemsin..
iyiyim beyaa sen nabıyon oyam?
Tanju Okan' ın bu şarkısı benim favori şarkım zati onun için bu ismi kullandım kısııım (ama aşk acısı değil çok sevdiğim kardeşimin kayıp acısından benimki bilginize)
Boğazım düğümlendi şişti ne diyeceğimi bilemedim canım, acaba böbreği alsalardı daha iyi olmamıydı ama geçmiş tabii, işallah daha yayılmadan kökünü kuruturlar,dediğin gibi rabbdan ümit kesilmez...
amin tüm hastaların ilk başladıgımızda 10 kişiydik şimdi ise hastanede yer yok kemo alacaklar sırada bekliyor rabbim hepsine acil şifalar versin
işte bundan ötürü sana artık sarhoşum diycem
evet yaaa normal yürüyüsün yerini tutmuyor.. hep aynihani yürüken de sonucta hep aynisi ama ne bileyim bu sIkIcI olmaya basladi artik
hatırlarsın hepsini cicim sen gel yeter kii..
Ya işte ne yaparsın bebem belediye başkanı bilem bensiz açılış yapmıyor emme benim kutup ayusu kıymetimi bilmiyorBu arada aklımda sadece 9 kalmış.Diğerlerini yapamadım daha.Dur kız bir de 60 vardı.
böbrek alındı zaten neyse içinizi karartmayım bazen kendi kendime diyorum duygusuzlaştımmı diye ben ayakta durmazsam herkes yıkılıcak sizlerle paylaşıyorum yakın çevreme bişey demiyorum hemen vah vah tüh tüh karalar bağlama başlıyolar yıkılmak yok rabbim büyüktür derdi verende o alanda o
böbrek alındı zaten neyse içinizi karartmayım bazen kendi kendime diyorum duygusuzlaştımmı diye ben ayakta durmazsam herkes yıkılıcak sizlerle paylaşıyorum yakın çevreme bişey demiyorum hemen vah vah tüh tüh karalar bağlama başlıyolar yıkılmak yok rabbim büyüktür derdi verende o alanda o
kıss çekilmez çile billahiiAynı beyaaa...
Bugün babanemi ziyarete gittim 12:30 da evden çıktım, 17:30 da eve döndüm. Babannemde oturduğum 1,5 saat. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek, resmen şehirlerarası yol gibi!
Pekii mıhtarim paşa gönlün nassı isterse öyle de
:
Ne yaşıyorsak onu paylaşıyoruz burada Kardelen. Tabii ki bize anlatacaksın yaşadıklarını. Duygusuzlaşmak değil de, sanırım sorunlarla başetme yöntemi bu. Bence işe de yarıyor.
amin tüm hastaların ilk başladıgımızda 10 kişiydik şimdi ise hastanede yer yok kemo alacaklar sırada bekliyor rabbim hepsine acil şifalar versin
Sakın değişme aferim
Aynı beyaaa...
Bugün babanemi ziyarete gittim 12:30 da evden çıktım, 17:30 da eve döndüm. Babannemde oturduğum 1,5 saat. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek, resmen şehirlerarası yol gibi!
kızlar yaklaşık 1 saat önce gümm diye bir sesle bina sallandı..korktum..komşular da ben de balkona fırladık..burada merkez 3 büyüklüğünde depremmiş ..merkez burası olunca bu kadar küçük de olsa hissediyor demek insan Allah korusun kızım okuldan gelince o da hissedince baktım nete..onlar da bayaa korkmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?