Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugünki menüm: kahvalti klasik

ögle:
bi kase yogurt
bi tabak kuru fasülye
bi kase kirmizi mercimek corbasi

aksam:
bi kase corba
bi kase yogurt
yarim sogan
bi dilim peynir

he bak o güze olurdu ama değişmiyo maalesef..

yaparsın cicim..

Allahım yardımcınız olsun..sizin ve tüm ihtiyacı olanların

amin tüm hastaların ilk başladıgımızda 10 kişiydik şimdi ise hastanede yer yok kemo alacaklar sırada bekliyor rabbim hepsine acil şifalar versin

benim de her seferinde ''öyle sarhoş olsam ki bir daha ayılmasam'' şarkısını söyleyesim geliyo

Tanju Okan' ın bu şarkısı benim favori şarkım zati onun için bu ismi kullandım kısııım (ama aşk acısı değil çok sevdiğim kardeşimin kayıp acısından benimki bilginize )

9 kür kemo aldık şimdi agızdan alıyoruz ve kemik iğnesi vurunuyor böbrekde kitle vardı kanserli çıktı akciğere metastaz yaptı

Boğazım düğümlendi şişti ne diyeceğimi bilemedim canım, acaba böbreği alsalardı daha iyi olmamıydı ama geçmiş tabii, işallah daha yayılmadan kökünü kuruturlar,dediğin gibi rabbdan ümit kesilmez...

amin tüm hastaların ilk başladıgımızda 10 kişiydik şimdi ise hastanede yer yok kemo alacaklar sırada bekliyor rabbim hepsine acil şifalar versin
amin canım inşallah
evet yaaa normal yürüyüsün yerini tutmuyor.. hep ayni hani yürüken de sonucta hep aynisi ama ne bileyim bu sIkIcI olmaya basladi artik

katılıyorum ayynen

yok be bacım anlamadın sen.Ben yürü yürü geberdim.Üstüne birde 5-6 saat stand kurduk.Yorgunluktan hasta oldum anlayacağın.Birde o apaçi büyük ihtimal muavindi.Biz biraz ( daha doğrusu kesinlikle öyle ) şehir dışında oturduğumuzdan bizim buradaki otobüs minibüs olayı biraz farklı.Hem akbil hem para hem de 'Allah razı olsun' geçiyor

hatırladım kıss,sigara maceralarını okurken gülmekten ölüyoduk
ben nasıl bıraktıysan öyleyim bebişim bi değişiklik yokhala daha aldığım kiloları vermek için uğraşıyorum işte
Sakın değişme aferim
kıyamam yaa...tam yırtmışın açılıştan..alla sen seni nekaa çok severmiş belediye başkanınız..içine sinmemiştir adamın kıss.melexinsiz olmaz demiştir eminim benn..alemsin..
Ya işte ne yaparsın bebem belediye başkanı bilem bensiz açılış yapmıyor emme benim kutup ayusu kıymetimi bilmiyor Bu arada aklımda sadece 9 kalmış.Diğerlerini yapamadım daha.Dur kız bir de 60 vardı.

Canım çok geçmiş olsun.Kusurabakma pc den pc ye atlamaktan çok fazla takip edemiyorum.Sanırım eşin rahatsız.Allah acil şifalar versin canım.Tez zamanda şifa bulsun.

böbrek alındı zaten neyse içinizi karartmayım bazen kendi kendime diyorum duygusuzlaştımmı diye ben ayakta durmazsam herkes yıkılıcak sizlerle paylaşıyorum yakın çevreme bişey demiyorum hemen vah vah tüh tüh karalar bağlama başlıyolar yıkılmak yok rabbim büyüktür derdi verende o alanda o

Amiin canım amiin

işte bundan ötürü sana artık sarhoşum diycem

Pekii mıhtarim paşa gönlün nassı isterse öyle de

evet yaaa normal yürüyüsün yerini tutmuyor.. hep ayni hani yürüken de sonucta hep aynisi ama ne bileyim bu sIkIcI olmaya basladi artik

Bahaneler bol bakıyorum yok hava kötü yok sıkıcı eee... o zaman hergün dip köşe temizlik yap bak nasıl oliii..

hatırlarsın hepsini cicim sen gel yeter kii..biz de biliyoz senin kıymetini

canım öyle düşünme ben de ailemle bile paylaşamadığım şeyleri burada paylaştım ve arkadaşlarımız sayesinde moralimi düzelttim..paylaşarak bir nebze olsun rahatlayabiliyorsan ne mutlu canım..Allahım büyük ve onun her nimetine mucizesine inanıyoruz..seni güçlü kılan da o..

Ne yaşıyorsak onu paylaşıyoruz burada Kardelen. Tabii ki bize anlatacaksın yaşadıklarını. Duygusuzlaşmak değil de, sanırım sorunlarla başetme yöntemi bu. Bence işe de yarıyor.

Aynı beyaaa...

Bugün babanemi ziyarete gittim 12:30 da evden çıktım, 17:30 da eve döndüm. Babannemde oturduğum 1,5 saat. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek, resmen şehirlerarası yol gibi!
kıss çekilmez çile billahii..orda bi yerden bir yere gidene kadar ben çorludan izmite gidiyordum valla
ne çekilir ne vazgeçilir..yine de okuduğum şehir..görmesem özlerim

Pekii mıhtarim paşa gönlün nassı isterse öyle de
:

Ne yaşıyorsak onu paylaşıyoruz burada Kardelen. Tabii ki bize anlatacaksın yaşadıklarını. Duygusuzlaşmak değil de, sanırım sorunlarla başetme yöntemi bu. Bence işe de yarıyor.

teşekkürler kızlar çoklu alıntı yapamadım sanada teşekkür sersum

Yakınmanın verdiği bir iyileştirme mi var,benim bilmediğim…Tepki göstermenin,ağlamanın,bağırmanın-çağırmanın. Var mı bir faydası…

Menümü bildiriyorum:

Öğlen: 4 adet kuru patlıcan dolması, 1 ader kuru biber dolması

Akşam: Sac kavurma, el kadar lavaş.

canım benim ,üzülme desem olmayacak biliyorum.Ama sana şunu diyebilirim ki senin metanetli olman gerekli.Senin de dediğin gibi sen ayakta duracaksın ki herkes dursun.Böyle durumlarda Allah sabır versin demekten başka elden ne gelir bilemiyorum.Yine de dertleşmek dışında herhangi birşeye ihtiyaç duyarsan bizler buradayız.Ben Ekim ayında tanıştım bu topikteki arkadaşların çoğuyla.Dertlerime de sevinçlerime de hep ortak oldular.Belki farkında değiller ama zor günlerimde ne çok faydaları oldu bana anlatamam.Hepsi ayrı ayrı birer melek.Bu siteye girdiğimde Aslına bakarsan kilo vermekti amacım.Ama ben kilolarımı kaybederken bir sürü dost (DOST ) kazandım.İşte bu dostlar benim her daim yanımda.Sende sıkıldığında öyle hisset.Biz hep seninle oluruz.

amin canım

Tanju Okan' ın bu şarkısı benim favori şarkım zati onun için bu ismi kullandım kısııım (ama aşk acısı değil çok sevdiğim kardeşimin kayıp acısından benimki bilginize )

Sakın değişme aferim

Aynı beyaaa...

Bugün babanemi ziyarete gittim 12:30 da evden çıktım, 17:30 da eve döndüm. Babannemde oturduğum 1,5 saat. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek, resmen şehirlerarası yol gibi!

2 kez istanbula gelme fırsatım oldu.akrabımız bi gün sizi gezmeye götüreyim dedi.uzak mı yakın mı diye sorduk aaa çok yakın dedi.gideceğimiz yere 2 saatte vardıko günden sonra istanbulda yaşanmayacağını anladım oyam

Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…