Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

filiztoprak canm cok gecmis olsun bnde sersumn dediklerine katiliorum bizim arkadaslar da bikac kere bizde gorduler hemen araba aldilar hic kullanamilar ama illa bincekler gercekten de bizi tehlikeye atiolar uzun yol.tecrube ister dikkat ister biz de her uzun yolda esimle yari yariya kullaniriz ama diken istunde oluo insan yankis yapmamak icin

Bana diyet falan hak getire, akşam işten geldikten sonra koca bir tabak sarma yanında koca bir kase yoğurt yedim 1 saat sonra küçük bir tabak sarma daha yedim az önce 1 elma yedim şimdi de az bişey kuymak yedim öğlen arasında gördüğüm 67.5 kilo benim ipin ucunu bırakmama neden oldu yakında 70 kilo'yu görürüm

sağol canım sana da afiyet olsun..sen hakettin onu canım..dengelemişsin zaten bu da ödülü olsun
Sadece burger yedim onuda tam bitiremedim patates kizartmasinaysa hic yerim kalmadi esime verdim.
Yemeklere mutlaka salata ile basla ve 1 bardak su ic zamanla yediklerinin miktari azalacak. tecrubeyle sabittir.

Geçmiş olsun canım .Allah korumuş.

Yememişsin canım .maşallah arkadaşıma

canım tadımlık yediysen bişey olmaz.anladığım kadarıyla az yemişsin ondan acıktın
Ben de akşam cozuttum çünkü

Gece uyumadığımdan halsizim .zoraki çocuklarla ilgilendim.kızı uyuttum. Çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…