filiztoprak
canm cok gecmis olsun bnde sersumn dediklerine katiliorum bizim arkadaslar da bikac kere bizde gorduler hemen araba aldilar hic kullanamilar ama illa bincekler gercekten de bizi tehlikeye atiolar uzun yol.tecrube ister dikkat ister biz de her uzun yolda esimle yari yariya kullaniriz ama diken istunde oluo insan yankis yapmamak icin
Bana diyet falan hak getire, akşam işten geldikten sonra koca bir tabak sarma yanında koca bir kase yoğurt yedim 1 saat sonra küçük bir tabak sarma daha yedim az önce 1 elma yedim şimdi de az bişey kuymak yedim öğlen arasında gördüğüm 67.5 kilo benim ipin ucunu bırakmama neden oldu yakında 70 kilo'yu görürüm
Bugün misafirlerim vardı çocukluk arkadaşım ,kardeşi ve kuzenimin eşi makarna salatası ağlayan pasta ve saçta haşhaşlı katmer yaptım sadece salatadan yedim bol bol çay içtim ama nasıl içim gitti anlatamam ikramlar bana baktı ben onlara öyle bakıştıkk
Bana diyet falan hak getire, akşam işten geldikten sonra koca bir tabak sarma yanında koca bir kase yoğurt yedim 1 saat sonra küçük bir tabak sarma daha yedim az önce 1 elma yedim şimdi de az bişey kuymak yedim öğlen arasında gördüğüm 67.5 kilo benim ipin ucunu bırakmama neden oldu yakında 70 kilo'yu görürüm
slm kızlar
pazartesi akşam üstü bi haber aldık abimin hanımı büyük gelin biz onunla ehliyeti aynı senelerde almıştık o kendine çok güveniyodu heryere gitmek istiyodu biraz biraz arkadaşlarına falan anlarsınız ben sürüyorum diye havası vardı dikkat et derdim hep bu seferde kemer tarafına gitmek istemiş eşinin yanına abim orda çalışıyordu küçük oğ lanıda almış yanına virajı alamamış şarompole uçmuş araba hurda olmuş resmen büyük kızda bizdeydi şok oldu resmen hepimiz panik olduk oğlanda çizikler olmuş kendisi sıkışmış emniyet kemeri kesmiş bazı yerlerini ama iri kemikli ve kilosuda var o yüzden kırılmamış biyeri kilokorumuş yani kemer yolu çok tehlikeli cesaretine şaşırdım bazen eşim uzun yolda bana verir kullanırım ama virajlarda almamaya çalışırım sonuçta can taşıyosun
dün akşam ordaydık eve göndermişlerdi gerçekten ucuz atlatmış o araban sağ çıkmaları mucize allah bi daha yaştmasın
bugünde küçük kardeşim gelecek bize annemde kek yapmıştım bide mercimek köftesi yapıcam çayın yanında
çay içmeye geleceklerde boş olmasın dedim
bugün yediklerim= kahvaltı nesfit sütlü
öğlen= kahvaltı yaptım 2 yumurta +peynir+ zeytin salatalık falan
akşam= yemedim
çayla =1 dilim kek+100gr mercimek köftesi
ardada 1 avuç leblebi yedim
toplamda= yemem gereken kalori 1670
1.222 kalori almış oldum kalan 548 kaldı onu amıcam
zaten tamamlamıyorum mesela dün 678 kalorilik beslenmiştim
müsafirden dolayı yine iyi bence
Bugün misafirlerim vardı çocukluk arkadaşım ,kardeşi ve kuzenimin eşi makarna salatası ağlayan pasta ve saçta haşhaşlı katmer yaptım sadece salatadan yedim bol bol çay içtim ama nasıl içim gitti anlatamam ikramlar bana baktı ben onlara öyle bakıştıkk
idare eder chia puding o yüzden bir daha almam 3 liralık almıştım öyle ahım şahım bir doyuruculuğu yok. eh tadı da idare eder. pahalı birde meret resmen