- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Neye benzedi tadini merak ettim.yarım bardak süte 1.5 tatlı kaşığı koymuştum 1.5 yemek kaşığı daha ilave ettim. başka bir kapaklı kaba da yarın için yaptım ona 1.5 çay kaşığı kakao yarım çay kaşığı bal 1 su bardağı süt ve 2.5 yemek kaşığı chia koydum
pudinge benzedi :) kakaolu pudingin daha hafifini düşün :)Neye benzedi tadini merak ettim.
Bursaliyim ama butun ailem Denizlide oldugu icin ordan ev aldik yazlari genelde orda kaliyoruz. Onun haricinde Istanbul, Antalya, Bursa ve Marmarise mutlaka gidiyoruz her yaz. Istanbul zaten askimiz sevdicegimizdir olmazsa olmazimizdir illa 4/5 ayda bir gitmemiz kalmamiz lazim. esiminde en cok sevdigi yer Istanbul. hatta ilk kez Sultanahmete gittigimizde ezan okunmaya baslamisti ve ben esimi ilk kez aglarken gordum. cok etkilendi. o gun bugundur her sene Sultanahmete gidip oraya en yakin otellerde kaliyoruz ve heryere yuruyerek yada metroyla gidiyoruz. istanbulu karis karis gezmeden donmuyoruz. en son Ekimde gitmistim. birde her yaz memleketin farkli bir yerine gezmeye gidiyoruz. gecen yil Ege bolgesiydi bu yil daha karar vermedik.
Esim Amerikali ama ben onu cok guzel egittim. tam bir Turkiye sevdalisi.Eşin Türk değil mi?
memleketinden ailenden uzak olmak evet çok zor.. Allah kolaylık versin sana.. Bende ayrıyım herkesten.. yalnızım bu şehirde..Senin eşin yanında ne güzel.. bende o şansta yok henüz. Artık kısmet diyelim.. tez vakitte bende bi el atmalıyım bu olaya ve yalnızlıktan kurtulmalıyım artık...dimi amaa?
Ben pek ara öğün yapmıyorum 2 öğün besleniyorum.. sabah ve akşam..
Bugünde saat 14 de yedim ve gün benim için kapandı çok açıkirsam 3 tane ceviz yerim belki. Ama yemeğim planladığımız dışına çıktı. Çarşıya gidince 2 lahmacun ayran ve yemekten sonra yarım künefe (yemeyeli 3 yıl olmuştu)
Regli dönemine girdim bugün o yüzden canım biraz tatlı istedi ama ben çikolata sevenlerden değilim canım böyle tatlı tuzlu bişey istedi.. yeni geldim eve çayla devam edicem ve tabiki karbonatlı limonlu suya devam..
bizim gelinde sabah kahve içer işe öyle gider ve hiç acıkmıyorum diyo akşamda fazla yemez zayıf yaniKizlar ya kendimde bisey farkettim ben ne zaman kahvalti yapsam hep oglene dogru cok acikiorum bu hep boyle oldu ama ne zaman turk kahvesi icip ciksam cok rahat oglene kadar bekleyebiliorum hani diolar ya bazi insanlara kahvalti yaramio dir ben onlardanmiyim acaba diyetisyene sorcam ama bana cok kizcak boyle yaptim die ama isin garip tarafi da boyle yapinca kilo verdim hep
aynen canımselam canlar...listemiz hazır umarım liste sonunda hepimiz en azından yolu yarılamış oluruz ...biz beraber oldukça dayanacak kilo yokturrrr
bendede var ama ilaç verdi doktoraynı şekilde bende de var canım yıkıma geçmeden ilaç vermek istemiyor doktorlar. ama o kadr zorluyor ki insanı. huysuzluk saç dökülmesi halsizlik. kg verememe
bende almıştım ama alerjisi yüksek bi ürünmüş korktum yemedimchia tohumu aldım. yarım bardak süte 1.5 tatlı kaşığı chia tohumu bir çay kaşığı bal karıştırdım bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya
Gunaydin kizlar, insallah hepiniz guzel bir gun geciriyorsunuzdur.
Kahvaltim
Yarim dilim kaymakli ev ekmegi, 1 bardak balli cay ve 1 kasik lor peyniri. fazla istahim yoktu bu sabah. toplam 178 kalori.
Esim bana baya kilo verdin bi tartil bakalim dedi tartildim 51.300 ciktim 5 gunde 700 gr vermisim. farkli hicbisey yapmadim niye bu kadar verdim birdenbire anlamadim.
Muhtemelen birsure kalirim bu kiloda diye dusunuyorum hep oyle oluyor cunku. ama sorun degil karnim icime coktui resmen sonunda esimin bile dikkatini cektiya onemli olan o.
nasılsa yeni yaptım bir önceki haftaya ya da sonraya alırım canım seni...Güzel tatil var gene ufukta deseneCanim 5 Mayis bizim evlilik yildonumumuz ve biz Las Vegasta olcaz 4 Mayistan 8 ine kadar. 13 yil once 5 Mayista Las Vegasta evlenmistik bu sene orda kutlamaya karar verdik. Liste yapamayabilirim saat farkida 9 a cikacak. birisi benle yer degistirebilirse cok iyi olur.
İstanbul aşktır aşkBursaliyim ama butun ailem Denizlide oldugu icin ordan ev aldik yazlari genelde orda kaliyoruz. Onun haricinde Istanbul, Antalya, Bursa ve Marmarise mutlaka gidiyoruz her yaz. Istanbul zaten askimiz sevdicegimizdir olmazsa olmazimizdir illa 4/5 ayda bir gitmemiz kalmamiz lazim. esiminde en cok sevdigi yer Istanbul. hatta ilk kez Sultanahmete gittigimizde ezan okunmaya baslamisti ve ben esimi ilk kez aglarken gordum. cok etkilendi. o gun bugundur her sene Sultanahmete gidip oraya en yakin otellerde kaliyoruz ve heryere yuruyerek yada metroyla gidiyoruz. istanbulu karis karis gezmeden donmuyoruz. en son Ekimde gitmistim. birde her yaz memleketin farkli bir yerine gezmeye gidiyoruz. gecen yil Ege bolgesiydi bu yil daha karar vermedik.
afiyet olsun menu harika. bende oglen kuzu burger yemeye karar verdim. Turkiyedeki ekmek arasi kofte gibi bisey. kalorisi cok yuksek ama zaten sabah kahvaltisinin kalorisi cok dusuk olmustu acigi kapatirim boylece. gunluk vitaminlerimi aliyorum ama yinede bu hafta yeterince kilo kaybim olmus dahada kaybetmek istemiyorum.selam canlar
akşam yemeğim
şehriye çorbası
5 tane hamsi kuşu(balık tavasında)
semizotu salatası
roka,tere
Allahim korumus bide cocuk varmis yaninda cok cesaretli olmakda iyi bisey degil. 17 yasimdan beri araba kullaniyorum hala cocuklar yanimdayken azami dikkat gosterrim. riske girmeyi hic sevmem. Allah korusun.slm kızlar
pazartesi akşam üstü bi haber aldık abimin hanımı büyük gelin biz onunla ehliyeti aynı senelerde almıştık o kendine çok güveniyodu heryere gitmek istiyodu biraz biraz arkadaşlarına falan anlarsınız ben sürüyorum diye havası vardı dikkat et derdim hep bu seferde kemer tarafına gitmek istemiş eşinin yanına abim orda çalışıyordu küçük oğ lanıda almış yanına virajı alamamış şarompole uçmuş araba hurda olmuş resmen büyük kızda bizdeydi şok oldu resmen hepimiz panik olduk oğlanda çizikler olmuş kendisi sıkışmış emniyet kemeri kesmiş bazı yerlerini ama iri kemikli ve kilosuda var o yüzden kırılmamış biyeri kilokorumuş yani kemer yolu çok tehlikeli cesaretine şaşırdım bazen eşim uzun yolda bana verir kullanırım ama virajlarda almamaya çalışırım sonuçta can taşıyosun
dün akşam ordaydık eve göndermişlerdi gerçekten ucuz atlatmış o araban sağ çıkmaları mucize allah bi daha yaştmasın
bugünde küçük kardeşim gelecek bize annemde kek yapmıştım bide mercimek köftesi yapıcam çayın yanında
çay içmeye geleceklerde boş olmasın dedim
bugün yediklerim= kahvaltı nesfit sütlü
öğlen= kahvaltı yaptım 2 yumurta +peynir+ zeytin salatalık falan
akşam= yemedim
çayla =1 dilim kek+100gr mercimek köftesi
ardada 1 avuç leblebi yedim
toplamda= yemem gereken kalori 1670
1.222 kalori almış oldum kalan 548 kaldı onu amıcam
zaten tamamlamıyorum mesela dün 678 kalorilik beslenmiştim
müsafirden dolayı yine iyi bence
Çok büyük geçmiş olsun ya verilmiş sadakanız varmışslm kızlar
pazartesi akşam üstü bi haber aldık abimin hanımı büyük gelin biz onunla ehliyeti aynı senelerde almıştık o kendine çok güveniyodu heryere gitmek istiyodu biraz biraz arkadaşlarına falan anlarsınız ben sürüyorum diye havası vardı dikkat et derdim hep bu seferde kemer tarafına gitmek istemiş eşinin yanına abim orda çalışıyordu küçük oğ lanıda almış yanına virajı alamamış şarompole uçmuş araba hurda olmuş resmen büyük kızda bizdeydi şok oldu resmen hepimiz panik olduk oğlanda çizikler olmuş kendisi sıkışmış emniyet kemeri kesmiş bazı yerlerini ama iri kemikli ve kilosuda var o yüzden kırılmamış biyeri kilokorumuş yani kemer yolu çok tehlikeli cesaretine şaşırdım bazen eşim uzun yolda bana verir kullanırım ama virajlarda almamaya çalışırım sonuçta can taşıyosun
dün akşam ordaydık eve göndermişlerdi gerçekten ucuz atlatmış o araban sağ çıkmaları mucize allah bi daha yaştmasın
bugünde küçük kardeşim gelecek bize annemde kek yapmıştım bide mercimek köftesi yapıcam çayın yanında
akşam= yemedim
canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..Allah korumuş..Ya ben böyle hava atmak için herkes kullanıyor ben mi kullanamam deyip de kullananlara çok gıcık oluyorum..hem kendilerini hem bizi tehlikeye atıyorlar..20 yıllık şoförüm hem şehir içinde hem şehirler arası aktif ve tek başıma kullanırım bilirsiniz ..eşim yokken babam için ankara kocaeli arasında kaç km yaptım haddi hesabı yok ama hemcinsim de olsa bazılarını(kendim gibi olanları tenzih ediyorum)kullanışlarından hemen anlıyorum ve kesin kadındır bu diyorum ve çıkıyor..şerit ihlali yapıyorlar ,sağa sola kayıyorlar ,parkedemiyorlar,geri geri gidemiyorlarslm kızlar
akşam= yemedim
sağol canım sana da afiyet olsun..sen hakettin onu canım..dengelemişsin zaten bu da ödülü olsunafiyet olsun menu harika. bende oglen kuzu burger yemeye karar verdim. Turkiyedeki ekmek arasi kofte gibi bisey. kalorisi cok yuksek ama zaten sabah kahvaltisinin kalorisi cok dusuk olmustu acigi kapatirim boylece. gunluk vitaminlerimi aliyorum ama yinede bu hafta yeterince kilo kaybim olmus dahada kaybetmek istemiyorum.
ben de aldım chia ama evde duruyor..1 kere kakao ile süte kattım jölemsi bir kıvamdaydı başka da yemedim..Akşam ıspanak yiyemiycem ya öğlenki köfteleri çok yemişim
1 elma 1 kase yoğurt yerim artık yoksa suçluluk psikolojisi beni bırakmıyor..
Bu arada chia işe zayıflayanlar var mı diye bir grup var burda orada deneyimlerini paylaşanlar var isterseniz bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?