Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ara öğün yapılmayan diyetler de var
Pilav gibi de yapılıyor

Chianın faydası var sağlıklı tabi de kilo verdirmiyor bence de

yok vallahi . hiç öyle bi etkisini duymadım. sadece sağlıklı olduğunu düşündüğümden dolayı aldım. zayıflatmadı ki zaten. diyet yapmazsan zayıflamazsın
tabiki öyle de iştah kapatıyor, bişey yiyemiyorsun felan dedi çevremde bir kaç kiş.. bende denedim birkaç gün.. hiç öye bi etkisini görmedim.. Birde senden fikir almak istedim..

az koymuşum içine azıcık dha ilave ettim

tabiki öyle de iştah kapatıyor, bişey yiyemiyorsun felan dedi çevremde bir kaç kiş.. bende denedim birkaç gün.. hiç öye bi etkisini görmedim.. Birde senden fikir almak istedim..
anladım canım. benim iştahılı kapatmadı kesinlikle. aynı devam.
az koymuşum içine azıcık dha ilave ettim
1 çorba kaşığı kadar kullanıyorum ben yoğurtta. sütte sen ne kadar kattın

Ece hanım dimii? bende takipçisiyim... Müthiş bir kadın..hayranım gerçekten ona..

Kızlar konu dışı ama birşey sormak istiyorum müsaadenizle..
balkon çiçeği dikmek için Şok, Bim, A101 marketlerinde satılan saksı topraklarından kullanan var mı acaba? Fiyat çok uygun olunca emin olamadım..

Ben alıyorum vallaha torf diyorsun dimi
Zaten başka yerlerde de çok pahalı görmedim
Tekzen den almıştım en son 40 kilo 2 tane orda da ucuz

Ben alıyorum vallaha torf diyorsun dimi
Zaten başka yerlerde de çok pahalı görmedim
Tekzen den almıştım en son 40 kilo 2 tane orda da ucuz
5 kiloluk paketleri 6 tl çiçekçilerde.. marketlerde ucuz.. şaşırdım tabi o kadar fiyat farkına..migrosta da vardı bi bakayım tekrar... tşkler canım

Gunaydin kizlar, insallah hepiniz guzel bir gun geciriyorsunuzdur.
Kahvaltim
Yarim dilim kaymakli ev ekmegi, 1 bardak balli cay ve 1 kasik lor peyniri. fazla istahim yoktu bu sabah. toplam 178 kalori.
Esim bana baya kilo verdin bi tartil bakalim dedi tartildim 51.300 ciktim 5 gunde 700 gr vermisim. farkli hicbisey yapmadim niye bu kadar verdim birdenbire anlamadim.
Muhtemelen birsure kalirim bu kiloda diye dusunuyorum hep oyle oluyor cunku. ama sorun degil karnim icime coktui resmen sonunda esimin bile dikkatini cektiya onemli olan o.

Canim 5 Mayis bizim evlilik yildonumumuz ve biz Las Vegasta olcaz 4 Mayistan 8 ine kadar. 13 yil once 5 Mayista Las Vegasta evlenmistik bu sene orda kutlamaya karar verdik. Liste yapamayabilirim saat farkida 9 a cikacak. birisi benle yer degistirebilirse cok iyi olur.

wuuwwwwww...süpersin o zaman.. herşey yolunda gidiyor yani..
Günaydın bu arada...

Canim benim oglumda 2 yil uyumadi zombi gibi dolasiyodum ortalarda simdi uyandiramiyorum cok uykucu

vayyyyyy hayat bana güzel diyorsun yani... vallahi de hayat sana güzel...
Günaydın bu arada...

Gurbette olmayi, ailesiz, arkadassiz, komsusuz olmayi saymazsan guzeldir heralde. ben memleketimi cok ozluyorum. Allahtan esim hem Turkiyeyi cok sevdigi icin hemde beni anladigi icin yazlari orda kalmama ve kislarida SIK SIK gidip 1-2 hafta kalmama izin veriyor. yoksa hasretten kafayi yerdim.

sanmıyorum . 20 aylık . 16 adet dişi çoktan tamamladı. 4 aylık başladı çıkarmaya. zaten o zamandan beridir uykular hiç düzelmedi.
Biraz daha sabret canim gececek inan hic gecneyecek gibi geliyor ama geciyor sonrada yataktan kaldiramiyorsun.

Öğlen:
Şehriye Çorbası
Patates püreli tas kebabı (suyunu yemedim.)
cacık
Ama utanarak söylüyorum yemekten 1 saat sonra kağıt helva yedim..

Ayyy kagit helvaya bayilirim. offf yaz gelsin artik yaaa. bende kagit helva yemek istiyorum, maras dondurmasi, kokorec, midye dolmasi, kebap, lahmacun istiyoruuumm. zaten bi gideyim goreceksiniz gunde 5 ogun yicem.

eeeeee Türkiye'ye gelince acısını çıkarman lazım bunların..ye gitsin beee.....
Senin memleket neresi?

anladım canım. benim iştahılı kapatmadı kesinlikle. aynı devam.

1 çorba kaşığı kadar kullanıyorum ben yoğurtta. sütte sen ne kadar kattın
yarım bardak süte 1.5 tatlı kaşığı koymuştum 1.5 yemek kaşığı daha ilave ettim. başka bir kapaklı kaba da yarın için yaptım ona 1.5 çay kaşığı kakao yarım çay kaşığı bal 1 su bardağı süt ve 2.5 yemek kaşığı chia koydum

eeeeee Türkiye'ye gelince acısını çıkarman lazım bunların..ye gitsin beee.....
Senin memleket neresi?
Bursaliyim ama butun ailem Denizlide oldugu icin ordan ev aldik yazlari genelde orda kaliyoruz. Onun haricinde Istanbul, Antalya, Bursa ve Marmarise mutlaka gidiyoruz her yaz. Istanbul zaten askimiz sevdicegimizdir olmazsa olmazimizdir illa 4/5 ayda bir gitmemiz kalmamiz lazim. esiminde en cok sevdigi yer Istanbul. hatta ilk kez Sultanahmete gittigimizde ezan okunmaya baslamisti ve ben esimi ilk kez aglarken gordum. cok etkilendi. o gun bugundur her sene Sultanahmete gidip oraya en yakin otellerde kaliyoruz ve heryere yuruyerek yada metroyla gidiyoruz. istanbulu karis karis gezmeden donmuyoruz. en son Ekimde gitmistim. birde her yaz memleketin farkli bir yerine gezmeye gidiyoruz. gecen yil Ege bolgesiydi bu yil daha karar vermedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…