Ara öğün yapılmayan diyetler de varMetabolizmanın sürekli aktif olabilmesi için ara öğün şart ama...ben masamın çekmecesine leblebi ve kuru üzüm acıkmasam bile öğün aralarında 3-5 atıyorum ağzıma...tavsiye ederim .bu tarz çerezler kurtarıcı oluyor..
Pilav gibi de yapılıyorhadi bakalım . inşallah .
bende de ıspanak var akşam
canım . ben salatalarıma koyarım.
yoğurtuma koyarım yulaflı bol meyve kurulu vs . öğün yaparım onu.
nasıl istersen öyle tüket. sen ayarla onu. ben bu gün roka salatası getirdim az . daha doğrusu roka doğradım bi kaba . tuz yağ koymadım ama chia serptim üstüne . öyle kapatıp getirdim.
Chianın faydası var sağlıklı tabi de kilo verdirmiyor bence deChia tohumunun gerçekten faydası olduğuna inanıyor musun?
Bazı kullananlar yok bir haftada 3 kilo verdim, 5 kilo verdim felan diye bi furya yapmışlardı.. hiçbir ürünün o kadar zayıflamaya etkisi olduğunu düşünmüyorum ben.. sen ne düşünüyorsun bu konuda chia kullanıcısı olarak?
çhea mı pilav gibi yapılıyor. onu bilmiyordum netten bakayımAra öğün yapılmayan diyetler de var
Pilav gibi de yapılıyor
Chianın faydası var sağlıklı tabi de kilo kilo verdirmiyor bence de
tabiki öyle de iştah kapatıyor, bişey yiyemiyorsun felan dedi çevremde bir kaç kiş.. bende denedim birkaç gün.. hiç öye bi etkisini görmedim.. Birde senden fikir almak istedim..yok vallahi . hiç öyle bi etkisini duymadım. sadece sağlıklı olduğunu düşündüğümden dolayı aldım. zayıflatmadı ki zaten. diyet yapmazsan zayıflamazsın
az koymuşum içine azıcık dha ilave ettimcanım benim de pudig gibi yapmadı zaten.
ancak yoğurda koyulaşma oluyor. süt çok sıvı o nedenle onu puding gibi yapmıyor öyle.
ben akşamdan koyuyorum sabah tüketiyorum. ama sanıyorum süt ile denemedim . hep yoğurt ile yaptım ben .
anladım canım. benim iştahılı kapatmadı kesinlikle. aynı devam.tabiki öyle de iştah kapatıyor, bişey yiyemiyorsun felan dedi çevremde bir kaç kiş.. bende denedim birkaç gün.. hiç öye bi etkisini görmedim.. Birde senden fikir almak istedim..
1 çorba kaşığı kadar kullanıyorum ben yoğurtta. sütte sen ne kadar kattınaz koymuşum içine azıcık dha ilave ettim
Ece hanım dimii? bende takipçisiyim... Müthiş bir kadın..hayranım gerçekten ona..Kızlar
Instagramda 40kilonasılgider diye bir hesap var ya
Ona baksanıza 1 yılda 40 kg vermiş fotoğrafları inanılmaz ya
Tam anlamıyla motive ediyor
Sıkılınca diyetten bunalınca bakarsanız içiniz açılır
bakayım ben deEce hanım dimii? bende takipçisiyim... Müthiş bir kadın..hayranım gerçekten ona..
kesinlikle öneriyorum...bakayım ben de
5 kiloluk paketleri 6 tl çiçekçilerde.. marketlerde ucuz.. şaşırdım tabi o kadar fiyat farkına..migrosta da vardı bi bakayım tekrar... tşkler canımBen alıyorum vallaha torf diyorsun dimi
Zaten başka yerlerde de çok pahalı görmedim
Tekzen den almıştım en son 40 kilo 2 tane orda da ucuz
Yeni liste sıramız...
yazarhanim35 :14 Nisan 2017
@mesmeser :21 Nisan 2017
sersum:28 Nisan 2017
Seylanin Gunlugu :5 Mayıs 2017
@ozlemm1990 :12 Mayıs 2017
@ficans :19 Mayıs 2017
@filiztoprak :26 Mayıs 2017
@aaadddaaa :2 Haziran 2017
@zeze_35 :9 Haziran 2017
@izole :16 Haziran 2017
@Onclmelek :23 Haziran 2017
tezbitsin :30 Haziran 2017 (21 Nisan da listede)
Liste sırasını unutanlar için ilk sayfamızda yayınladım ve bir aksilik olmadığı sürece ben her perşembe sırayı hatırlatıyorum canlar.
.Yeni gelen ve listeye girmek isteyenler bana mesaj atsın ya da etiketlesin. Kural olarak 1 hafta düzenli menü bildiriminden sonra liste ye dahil olunur bilginize..
Gunaydin kizlar, insallah hepiniz guzel bir gun geciriyorsunuzdur.
Kahvaltim
Yarim dilim kaymakli ev ekmegi, 1 bardak balli cay ve 1 kasik lor peyniri. fazla istahim yoktu bu sabah. toplam 178 kalori.
Esim bana baya kilo verdin bi tartil bakalim dedi tartildim 51.300 ciktim 5 gunde 700 gr vermisim. farkli hicbisey yapmadim niye bu kadar verdim birdenbire anlamadim.
Muhtemelen birsure kalirim bu kiloda diye dusunuyorum hep oyle oluyor cunku. ama sorun degil karnim icime coktui resmen sonunda esimin bile dikkatini cektiya onemli olan o.
Canim benim oglumda 2 yil uyumadi zombi gibi dolasiyodum ortalarda simdi uyandiramiyorum cok uykucugünaydın arkadaşlar . mesmeser üşüttün muhtemelen. ıslak kalınca benim de karnım ağrır . gaz yapar . vs
geçmiş olsun
ben sabah 2 yumurtalı mantarlı lorlu omlet
1 dilim ekmek .
4 adet zeytin.
kız gece uyumadı . nedir zoru anlamıyorum ki.
saat 00.30 da uyandı.
02.30 da uyudu.
delirdim . Allah bu günleri aratmasın . ne diyim . zor bi geceydi.
vayyyyyy hayat bana güzel diyorsun yani...vallahi de hayat sana güzel...
Günaydın bu arada...
Biraz daha sabret canim gececek inan hic gecneyecek gibi geliyor ama geciyor sonrada yataktan kaldiramiyorsun.sanmıyorum . 20 aylık . 16 adet dişi çoktan tamamladı. 4 aylık başladı çıkarmaya. zaten o zamandan beridir uykular hiç düzelmedi.
Öğlen:
Şehriye Çorbası
Patates püreli tas kebabı (suyunu yemedim.)
cacık
Ama utanarak söylüyorum yemekten 1 saat sonra kağıt helva yedim..
Canim benim oglumda 2 yil uyumadi zombi gibi dolasiyodum ortalarda simdi uyandiramiyorum cok uykucu
Gurbette olmayi, ailesiz, arkadassiz, komsusuz olmayi saymazsan guzeldir heralde. ben memleketimi cok ozluyorum. Allahtan esim hem Turkiyeyi cok sevdigi icin hemde beni anladigi icin yazlari orda kalmama ve kislarida SIK SIK gidip 1-2 hafta kalmama izin veriyor. yoksa hasretten kafayi yerdim.
Biraz daha sabret canim gececek inan hic gecneyecek gibi geliyor ama geciyor sonrada yataktan kaldiramiyorsun.
Ayyy kagit helvaya bayilirim. offf yaz gelsin artik yaaa. bende kagit helva yemek istiyorum, maras dondurmasi, kokorec, midye dolmasi, kebap, lahmacun istiyoruuumm. zaten bi gideyim goreceksiniz gunde 5 ogun yicem.
yarım bardak süte 1.5 tatlı kaşığı koymuştum 1.5 yemek kaşığı daha ilave ettim. başka bir kapaklı kaba da yarın için yaptım ona 1.5 çay kaşığı kakao yarım çay kaşığı bal 1 su bardağı süt ve 2.5 yemek kaşığı chia koydumanladım canım. benim iştahılı kapatmadı kesinlikle. aynı devam.
1 çorba kaşığı kadar kullanıyorum ben yoğurtta. sütte sen ne kadar kattın
Bursaliyim ama butun ailem Denizlide oldugu icin ordan ev aldik yazlari genelde orda kaliyoruz. Onun haricinde Istanbul, Antalya, Bursa ve Marmarise mutlaka gidiyoruz her yaz. Istanbul zaten askimiz sevdicegimizdir olmazsa olmazimizdir illa 4/5 ayda bir gitmemiz kalmamiz lazim. esiminde en cok sevdigi yer Istanbul. hatta ilk kez Sultanahmete gittigimizde ezan okunmaya baslamisti ve ben esimi ilk kez aglarken gordum. cok etkilendi. o gun bugundur her sene Sultanahmete gidip oraya en yakin otellerde kaliyoruz ve heryere yuruyerek yada metroyla gidiyoruz. istanbulu karis karis gezmeden donmuyoruz. en son Ekimde gitmistim. birde her yaz memleketin farkli bir yerine gezmeye gidiyoruz. gecen yil Ege bolgesiydi bu yil daha karar vermedik.eeeeee Türkiye'ye gelince acısını çıkarman lazım bunların..ye gitsin beee.....
Senin memleket neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?