canim ben bunu kendimde yillardir deniorum kahvalti olayi bana hic iyi gelmio o yuzden soyledim doktora o da bana alyernatif yazi kayisi badem ve kefir bu cok daha iyi oldu kahvalti yapsam midem kazinio cnku yapmayinca daha rahatim:)Canım ogun atlamak iyi değil senin gibi birine bunu yapmak hiç yakışmadı
@Onclmelek diyetdaşım tut kendini tut. bak yarın cuma, tartı günümüzgünaydın kızlarrr 2 gündür gelemiyorum buralara regl öncesi sendromu yaşıyorum resmen hiçbirşey yapasım yok şişim yemeğe verdim kendimi resmen gıcıkkk oluyorummoralim bozuk
aynen ben de canım. ara öğün yaramıyor. kahvaltı edersem yarım saat sonra açlıktan bayılacak hale geliyorum. elim ayağım titriyor.canim ben bunu kendimde yillardir deniorum kahvalti olayi bana hic iyi gelmio o yuzden soyledim doktora o da bana alyernatif yazi kayisi badem ve kefir bu cok daha iyi oldu kahvalti yapsam midem kazinio cnku yapmayinca daha rahatim:)
Allah kabul etsin canım..Akşam yine meyveli mısır gevreği yedim.
Bugünde 1000 kalori civarında yiyerek başarıyla günü kapattım.
Yarın oruçlu olcam inşallah. Sahurda lorla yumurta pişirmeyi düşünüyorum. İftar içinde mantı planım var. Yarın fikrimi değiştirmezsem bol yoğurtlu az tereyağlı mantı yapıcam.
ben hallettim canım değiştirdim listeyiben toprak hiç almadım sen bakim için ne kullanıyorsun ilk defa biri bitki bakacam evde hiç tecrübem yok.
Canım nice mutlu yıllara çok mutlu olursunuz bizimle de gidersen fotoğraflarını paylaş. burda olursam ben de yapabilirim yerine o haftaya bir gezi planladık bizde belki burda olamam
aramıza hoş geldin başarılarGünaydın kızlar, sabah kahvaltısında yarım poğaça ve bir bardak çay içtim
uykusuzluk zordur..ahh çeken bilir..geçmiş olsun sanaGünaydın kızlar oğlum gece 3 e geliyordu uyandı 5 gibi de uyudu şu an saf saf dolanıyorum uykusuzluktan
O kaşınıyor o zaman Allah ıslah etsin de umarım çoluğun çocuğun masumların canını yakmasın..pess yanii Şok oldum.ya canım hiç sorma yanına gittik ev dolmuş taşmış bi baktık millet gülüyo eğleniyo annemle şaştık kaldık gelinin elinde telefon kim beğenmiş falan faceye koymuşlar kaza görüntülerini güelerek konuşuyo bi morali bozuk olan bizdik inan kadının tansiyonu çıktı ağladı balkona çıkardım pes doğrusu bi görgüsüzlük var gelinde ve ailesinde abimide kendilerine benzettiler burdurdan teyzemler de gitmişler annemle dün konuşuyorlardı onlarda şaşırmış aaaaaa sizin gelin gülüyodu sanki kazayı o geçirmemiş taaa ordan gelmesek te bi telefon etsek olcakmış herkezin keyfi yerindeymiş demiş bide bi daha sürmessin artık bu ders olmuştur demişler korku anlamında nede se iyi yoooo kullanırım ben demiş gülermisin ağlarmısınfesat kardeşim araba bulursa kullanır artık
yol su köprü diyosun..sabah=nesfit sütlü
öğleni ayarlamadım henüz bugün dişçiye gidicem saat 1 de o yüzden sıkı yiyip giderim sonrasında anca çorba içebilirim dün diğer gelinimiz vardı demiştim ona sordum o da köprü yaptırmış çok memnu kendi dişim gibi diyor impilanttan vazgeçtim hem çok pahalı onu geç birde vücut kabul etmesse sıkıntı çıkabiliyomuş parasınıda geri almıyosun bazı durmlarda zayıflamak ya da diş eti çekilmelerinde gevşeyip sallanabiliyormuş en azından bi tanesini köprü yaptırayım memnun kalırsam diğer ikisinide yaptırırım diyorum bakalım kararım değişmesse çok kararsızım ya boş kalacak yada köprü
Allah yardım etsin uykusuzluk zorben bugün çok kötüyüm...bıraksalar uyuyup kalacam oturduğum yerde... Hafta sonu yaklaştıkça uykumu alamaz oluyorum.. öyle 10-11 de uykuya dalamıyorum da...napacam bilemiyorum ...
Afiyet olsunKahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği 70 kalori
2 çeri 1 salatalık. 20 kalori
2 yumurta 150
1 kaşık lor 9 kalori
1 çay kaşığı bal 9 kalori
Toplamda 258 kalori
ay canm inanki aynisin bnle bnde ara ogun sevmiorum bu hafta ara ogunu mu de cikarttim bi tek ben garibim saniodum resmen yemeswm bnde daha iyiyimaynen ben de canım. ara öğün yaramıyor. kahvaltı edersem yarım saat sonra açlıktan bayılacak hale geliyorum. elim ayağım titriyor.
bu kan şekeriyle ilgili bi durum. reaktif hipoglisemi var bende. yedikten sonra ani şeker düşmesi. yedikçe açlık hissi oluyor. yemesem daha rahatım.
herkesin metabolizması farklı işte.
tam diyetlik afiyet olsun cnmselam canlar..gene ikili uyudum uyandım bizimkiler işe okula giderken saat 6 da uyandım sonra dalmışım saat 10 da kalktım..tabii gün bitti...
kahvaltım
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
peynir zeytin
1 kaysı yumurta
çay çayyy
sağol canımay canm inanki aynisin bnle bnde ara ogun sevmiorum bu hafta ara ogunu mu de cikarttim bi tek ben garibim saniodum resmen yemeswm bnde daha iyiyim
tam diyetlik afiyet olsun cnm
Ben de çoğu zaman ara öğün yemiyorum ya canım istemiyor ya vakit olmuyor unutuyorum, ama kötülüğünü görmedim ara öğün yapmamanın açıkçası. Herkesin bünyesi farklı işliyor bir de birçok diyetisyen, doktor vs var hepsinin diyet kürü farklı farklı..hiç aynısını görmedimGunaydin kizlaer dun diyetisyene gittim kahvalti yapamamain etkisi olarak duzensizlikten mutevellit 100 gram almisim bide cok tursu yedim bu hafta hic yapmadgim bisey o nedenle baya bi odem olmus neuse kahvalti yapamdgmi soyleyince bana yag ve odem atmak icin kefir 2 3 kayisi ve 6 8 tane badem verdi iyi oldu bu :)
Kalori sayarak diyet yapmıştım ben de 1 ay kadar sürdü ama kendim bozdumsersum sen de kalori sayarak zayıflamaya ne dersin takıl bize şekerim ben vereceğine inanıyorum ???
ben de diyorum misafir gelmesiyle şişkinliğin ne alakası var
dert ortağım aaah ah
ben arada fatsecretle sayıyorum canım haklısın iyi oluyor..bakalım annemler gitmeden bana düzen yok..hele onlar evine kavuşsun biz de ev düzenimize geri dönelim takılıcam bir şekilde..Ama haklısın kalorisini bilince insan daha kontrollü oluyorsersum sen de kalori sayarak zayıflamaya ne dersin takıl bize şekerim ben vereceğine inanıyorum ???
sersum tamamdır canım :) ona göre ayarlarım ben yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?