Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ogun atlamak iyi değil senin gibi birine bunu yapmak hiç yakışmadı
canim ben bunu kendimde yillardir deniorum kahvalti olayi bana hic iyi gelmio o yuzden soyledim doktora o da bana alyernatif yazi kayisi badem ve kefir bu cok daha iyi oldu kahvalti yapsam midem kazinio cnku yapmayinca daha rahatim:)

canim ben bunu kendimde yillardir deniorum kahvalti olayi bana hic iyi gelmio o yuzden soyledim doktora o da bana alyernatif yazi kayisi badem ve kefir bu cok daha iyi oldu kahvalti yapsam midem kazinio cnku yapmayinca daha rahatim:)
aynen ben de canım. ara öğün yaramıyor. kahvaltı edersem yarım saat sonra açlıktan bayılacak hale geliyorum. elim ayağım titriyor.

bu kan şekeriyle ilgili bi durum. reaktif hipoglisemi var bende. yedikten sonra ani şeker düşmesi. yedikçe açlık hissi oluyor. yemesem daha rahatım.

herkesin metabolizması farklı işte.

Allah kabul etsin canım..

ben hallettim canım değiştirdim listeyi

Günaydın kızlar, sabah kahvaltısında yarım poğaça ve bir bardak çay içtim
aramıza hoş geldin başarılar..Ama poğaça yemesen daha iyi olur bence..

Günaydın kızlar oğlum gece 3 e geliyordu uyandı 5 gibi de uyudu şu an saf saf dolanıyorum uykusuzluktan
uykusuzluk zordur..ahh çeken bilir..geçmiş olsun sana

O kaşınıyor o zaman Allah ıslah etsin de umarım çoluğun çocuğun masumların canını yakmasın..pess yanii Şok oldum..bizimki en azından akıllandı ben yapamıyorum bu işi dedi..Ne diyeyim Allah kardeşine de akıl fikir versin..

yol su köprü diyosun..şaka bir yana enemm ben fikrinden bile korktum..benim derin dolgulu bir dişim var arada sızlıyor kurtaramazsak implant dedi dr acayip tırstım ona çok iyi bakayyrumm

ben bugün çok kötüyüm...bıraksalar uyuyup kalacam oturduğum yerde... Hafta sonu yaklaştıkça uykumu alamaz oluyorum.. öyle 10-11 de uykuya dalamıyorum da...napacam bilemiyorum ...
Allah yardım etsin uykusuzluk zor

Afiyet olsun

liste sıramız...

yazarhanim35 :14 Nisan 2017

mesmeser:21 Nisan 2017

sersum:28 Nisan 2017(21 Nisanda listede)

özlemm1990:5 Mayıs 2017

ficans:12 Mayıs 2017

Seylanin Gunlugu :19 Mayıs 2017

filiztoprak:26 Mayıs 2017

aaadddaaa:2 Haziran 2017

zeze_35:9 Haziran 2017

izole:16 Haziran 2017

onclmelek:23 Haziran 2017

tezbitsin:30 Haziran 2017(21 Nisan da listede)

seyla canım Triplimelek Megi ile ficans ı öne aldım hallettim canım..

yarın tartı yüzümüzü güldürsün kızlar..Yeni gelen ve listeye girmek isteyenler 1 hafta düzenli menü paylaşımı yapacak ve bana listeye girmek istediğini mesaj ya da etiketleyerek bildirecek bilginize..
yazarhanim35 canım bir tek tezbitsin ve ben haftaya listedeyiz biz sadece başlangıç kilosu bildireceğiz bu cuma..Bilgin olsun

ay canm inanki aynisin bnle bnde ara ogun sevmiorum bu hafta ara ogunu mu de cikarttim bi tek ben garibim saniodum resmen yemeswm bnde daha iyiyim

tam diyetlik afiyet olsun cnm

Ben de çoğu zaman ara öğün yemiyorum ya canım istemiyor ya vakit olmuyor unutuyorum, ama kötülüğünü görmedim ara öğün yapmamanın açıkçası. Herkesin bünyesi farklı işliyor bir de birçok diyetisyen, doktor vs var hepsinin diyet kürü farklı farklı..hiç aynısını görmedim
Heralde vücudunu tanıyıp ona göre besleneceksin
Ben çok hızlı kilo alıp verdiğimi biliyorum maalesef bilmez olaydım
Kahvaltıyı diyet yapmadan önce çok severdim en sevdiğim öğündü. Çeşiti bol bir öğündü tabi artık diil Gene de zevk almaya çalışıyorum az az yiyerek

Canım aslında benimki şöyle oldu kalorileri öğrenerek nerde hata yaptığımı öğrendim yoksa veremiyordum ekmeği çok yiyormuşum bi de tereyağ balı fazla kaçırıyormuşum arada atıyorum bir lokum minik çikolata yerdim aman kalorisinden ne olacak derdim şu an sağlıklı besleniyorum evde ne pişerse ev halkı gibi onu yiyorum kalori saymak işin eğlenceli kısmı ona çok da takılmıyorum açıkçası

ben de diyorum misafir gelmesiyle şişkinliğin ne alakası var

aahah misafir diyorum ben ona
dert ortağım aaah ah

allah dermansız dert vermesin inşallah canım benim.

filiztoprak geçmiş olsun canım allah korumuş verilmiş sadakası varmış. yaptıkları saçma açıkçası insan yine kullanır araba sonuçta ama bu şekilde gülmesi saçma. allah korumuş acaba kafasını falan mı çarptı sizin gelin. şokta falan halen sanırım güldüğüne göre.

yazın bende kaza yaptım ama düz yolda idi. arkadan vurdular. gerçi ben yine olsa yine kullanırım. olan arabaya olmuştu.

sersum sen de kalori sayarak zayıflamaya ne dersin takıl bize şekerim ben vereceğine inanıyorum ???
ben arada fatsecretle sayıyorum canım haklısın iyi oluyor..bakalım annemler gitmeden bana düzen yok..hele onlar evine kavuşsun biz de ev düzenimize geri dönelim takılıcam bir şekilde..Ama haklısın kalorisini bilince insan daha kontrollü oluyor
sersum tamamdır canım :) ona göre ayarlarım ben yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…