- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
yok canım eksik yok ama dolgu giderse kurtarılamaz diş dedi..ondan yanii..hadi sana da hayırlısı olsun inşallah kolay atlatırsın canım..sersum cum senin eksik dişin varmı öylede durulmuyor canım rahatsız ediyo yemek yerken şimdi geldim bende geçici dolgu yapıldı salı tekrar gidicem karar verin dedi dişçi hayırlısı olsun bakalım
Sağol canım inşallah.ben toprak hiç almadım sen bakim için ne kullanıyorsun ilk defa biri bitki bakacam evde hiç tecrübem yok.
Canım nice mutlu yıllara çok mutlu olursunuz bizimle de gidersen fotoğraflarını paylaş. burda olursam ben de yapabilirim yerine o haftaya bir gezi planladık bizde belki burda olamam
Benim için en etkili yöntem kalori hesaplamak oldu. İlk başlayınca biraz meşakkatli oluyor ama sonradan otomatikleşiyor. Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Kaçamak olayı ise çok nadirdir benim için. Yinede günlük kalori bütçemi asla geçmeden kaçamak yapıyorum. Mesela dün öğlen hamburger yedim ama akşam kalorisi düşük mısır gevreği yiyerek dengeledim 1000 kaloriyi geçmedim.Yaaa dikkat ediyorum felan da ben de bir türlü ciddi bi kilo kaybı olmuyor..neden anlamadım bi türlü.. tamam arada kaçamaklar yapıyorum elbette ama 5 kilo gitmesin de 3 kilo gitsin.. yok gitmiyor. Deli olacam yaaa..
Dün akşam değişik bişey öğrendim onu uyguluyorum şuan.. çok etkili olacağını düşünmüyorum yaa deneyelim onu da bakalım..her sabah tartıda aynı kiloyu görünce motivem gidiyor resmen yaaaa...
Sabah kahvaltı sevmiyorsanız kahve için kilo kaybettirir.canim ben bunu kendimde yillardir deniorum kahvalti olayi bana hic iyi gelmio o yuzden soyledim doktora o da bana alyernatif yazi kayisi badem ve kefir bu cok daha iyi oldu kahvalti yapsam midem kazinio cnku yapmayinca daha rahatim:)
Sağol canım inşallah.
Benim için en etkili yöntem kalori hesaplamak oldu. İlk başlayınca biraz meşakkatli oluyor ama sonradan otomatikleşiyor. Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Kaçamak olayı ise çok nadirdir benim için. Yinede günlük kalori bütçemi asla geçmeden kaçamak yapıyorum. Mesela dün öğlen hamburger yedim ama akşam kalorisi düşük mısır gevreği yiyerek dengeledim 1000 kaloriyi geçmedim.
Sabah kahvaltı sevmiyorsanız kahve için kilo kaybettirir.
Günaydın şekerler ben geldiiimmmm!
Günaydınnnn...
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.. kalori sayma işini bende yapmaya çalışıyorum birkaç gündür.. evet etkili olabilir diye düşünüyorum bende... benim hesabım genelde 1200 kaloriyi buluyor.. Çok değil dimii?
tünaydın canım hoşgeldin
kilona göre netten alman gereken kaloriyi hesaplayabilirisn canım.
Ilk 3 gün iyidi ama 2 gündür artık tam anlamaya başladı sanırım çok ağlamaya başladı sürekli istiyor. Odaya giremiyorumCanım bebişle durumlar nasıl alıştı mı az da olsaTriplimelek Megi
Teşekkür ederim canım yoksun bayadir nerelerdesin?Afiyet olsun canım harika bir menü yine. Ben de şimdi 10 günlük bir maratona başladım buraya da motive olmaya geldim. :) Ben de şimdi yeşil çay yaptım onu içip yumurtalı bir kahvaltı hazırlayacağım.
Teşekkür ederim canım.Gayet guzel cnm protein agirlikli
Günaydınnnn...
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.. kalori sayma işini bende yapmaya çalışıyorum birkaç gündür.. evet etkili olabilir diye düşünüyorum bende... benim hesabım genelde 1200 kaloriyi buluyor.. Çok değil dimii?
Günaydın şekerler ben geldiiimmmm!
Benim akşama misafirim var..Biri ıspanaklı börek getirecekmiş.bende bisküvili pasta yapacam...nasıl olacak bilmem..
Teşekkür ederim canım yoksun bayadir nerelerdesin?
Netten hesaplıyorum..Benim kiloma ve yaşıma göre almam gereken kalori miktarı 1740 kalori..ama bildiğim kadarıyla 1200 kalori altı diyetler uzun süre uygulanamayan diyetler.. çünkü sağlıklı bir yaşam için en az 1200 kalori alınmalı günlük.. yanılıyor muyum? Bunun için 1200 kalori almaya çalışıyorum günlük... ha 5 aşağı 5 yukarı olur o ayrı tabi..
Akşama sebzeli yemek vaaarAfiyet olsun canım biraz çok şekerli bir gün olmuş ama akşama istersen biraz daha sebze süt et ağırlıklı gidebilirsin.
Ovvv 2 kahve haaöğle yemekten sonra
1 fincan sade türk kahvesi
şimdi 2. fincan sade türk kahvemi içiyorum.
halen akşama ne yesem bulamadım
Allah kabul etsin canımSahur
1 simit, 2 bardak ballı çay, 2 kaşık lor, ve 1 rafadan yumurta.
Toplam 367 kalori.
Süpersin...zaten gün içinde yaptığın aktiviteler de önemli. Eğer çok harektli değilsen ona göre kaloriyi düşürüp yükseltmek lazım. Bazal metabolizmayı hesaplayan programlar var tabi bem de ona göre hesaplamıştımSağol canım inşallah.
Benim için en etkili yöntem kalori hesaplamak oldu. İlk başlayınca biraz meşakkatli oluyor ama sonradan otomatikleşiyor. Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Kaçamak olayı ise çok nadirdir benim için. Yinede günlük kalori bütçemi asla geçmeden kaçamak yapıyorum. Mesela dün öğlen hamburger yedim ama akşam kalorisi düşük mısır gevreği yiyerek dengeledim 1000 kaloriyi geçmedim.
Sabah kahvaltı sevmiyorsanız kahve için kilo kaybettirir.
Menengiç bıttım kahvesi içtin mi hiçtezbitsin bayılıyorum kahveye :)
çok hafif geliyor menengiç banaMenengiç bıttım kahvesi içtin mi hiç
Çok güzel ya ben onu seviyorum mesela ama türk kahvesine alışamadım 35 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?