Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok canım eksik yok ama dolgu giderse kurtarılamaz diş dedi..ondan yanii..hadi sana da hayırlısı olsun inşallah kolay atlatırsın canım..

Sağol canım inşallah.
Benim için en etkili yöntem kalori hesaplamak oldu. İlk başlayınca biraz meşakkatli oluyor ama sonradan otomatikleşiyor. Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Kaçamak olayı ise çok nadirdir benim için. Yinede günlük kalori bütçemi asla geçmeden kaçamak yapıyorum. Mesela dün öğlen hamburger yedim ama akşam kalorisi düşük mısır gevreği yiyerek dengeledim 1000 kaloriyi geçmedim.
canim ben bunu kendimde yillardir deniorum kahvalti olayi bana hic iyi gelmio o yuzden soyledim doktora o da bana alyernatif yazi kayisi badem ve kefir bu cok daha iyi oldu kahvalti yapsam midem kazinio cnku yapmayinca daha rahatim:)
Sabah kahvaltı sevmiyorsanız kahve için kilo kaybettirir.

Günaydınnnn...
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.. kalori sayma işini bende yapmaya çalışıyorum birkaç gündür.. evet etkili olabilir diye düşünüyorum bende... benim hesabım genelde 1200 kaloriyi buluyor.. Çok değil dimii?

Günaydın şekerler ben geldiiimmmm!

tünaydın canım hoşgeldin

kilona göre netten alman gereken kaloriyi hesaplayabilirisn canım.

tünaydın canım hoşgeldin

kilona göre netten alman gereken kaloriyi hesaplayabilirisn canım.

Netten hesaplıyorum..Benim kiloma ve yaşıma göre almam gereken kalori miktarı 1740 kalori..ama bildiğim kadarıyla 1200 kalori altı diyetler uzun süre uygulanamayan diyetler.. çünkü sağlıklı bir yaşam için en az 1200 kalori alınmalı günlük.. yanılıyor muyum? Bunun için 1200 kalori almaya çalışıyorum günlük... ha 5 aşağı 5 yukarı olur o ayrı tabi..

haa tabi günlük düzenli yürüyüşler veya sporla bu kaloriden de 200-300 kalori harcanırsa en az günlük 900 kalori almış olurz.. bu da süper bişey olur..

Canım bebişle durumlar nasıl alıştı mı az da olsa Triplimelek Megi
Ilk 3 gün iyidi ama 2 gündür artık tam anlamaya başladı sanırım çok ağlamaya başladı sürekli istiyor. Odaya giremiyorum

6 gün oldu bugün çok zormuş gerçekten ama alisacak

Afiyet olsun canım harika bir menü yine. Ben de şimdi 10 günlük bir maratona başladım buraya da motive olmaya geldim. :) Ben de şimdi yeşil çay yaptım onu içip yumurtalı bir kahvaltı hazırlayacağım.
Teşekkür ederim canım yoksun bayadir nerelerdesin?

Çok değil haftada 1-2 kilo falan gider ortalama metabolizmana göre. :)

Günaydın şekerler ben geldiiimmmm!

Hoşgeldin canım benim

Benim akşama misafirim var..Biri ıspanaklı börek getirecekmiş.bende bisküvili pasta yapacam...nasıl olacak bilmem..

Yapıyorsun bari söylemeeee

Teşekkür ederim canım yoksun bayadir nerelerdesin?

Evde değildim canım şehir değiştirmem gerekti iş gün olunca bazen böyle durumlar oluyor. Dün döndüm o yüzden bugün diyete devaaam. Kendime 10 günlük bir maraton çizelgesi yaptım gün gün onu uygulucam şimdi. ^^

1740 kalori çok olur. Önceki mesajında 1200 demiştin o ideal canım. Ben günde 600 alarak 5-6 günde 3-4 kilo falan vermiştim protein diyeti ile.

Afiyet olsun canım biraz çok şekerli bir gün olmuş ama akşama istersen biraz daha sebze süt et ağırlıklı gidebilirsin.
Akşama sebzeli yemek vaaar

öğle yemekten sonra

1 fincan sade türk kahvesi

şimdi 2. fincan sade türk kahvemi içiyorum.

halen akşama ne yesem bulamadım
Ovvv 2 kahve haa

Sahur
1 simit, 2 bardak ballı çay, 2 kaşık lor, ve 1 rafadan yumurta.
Toplam 367 kalori.
Allah kabul etsin canım

Süpersin...zaten gün içinde yaptığın aktiviteler de önemli. Eğer çok harektli değilsen ona göre kaloriyi düşürüp yükseltmek lazım. Bazal metabolizmayı hesaplayan programlar var tabi bem de ona göre hesaplamıştım

Eveet akşam menüm
Terbiyeli köfteli enginar
Haşlanmış brüksel lahanası (yemekle yememek arasında kararsızım aslında gaz yapar belki de)
Ekmek yok
Ekmeği sadece kahvaltılarda yiyorum
Yalnız babam ve eşim tabi tatlı matlı alarak sabote etmeye devam ediyorlar beni
Onlar da haklı ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…