Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Ekmek yok
3 yeşil zeytin
3 bardak çay az şekerli
1 tane domates

Şuan
Ayvalı ıhlamur içiyorum
Afiyet olsun canım harika bir menü yine. Ben de şimdi 10 günlük bir maratona başladım buraya da motive olmaya geldim. :) Ben de şimdi yeşil çay yaptım onu içip yumurtalı bir kahvaltı hazırlayacağım.

benim de en sevdgim ogun kahvaltilardi cnm ama baktm ki kahvalti yaotikca acikiorum ondan vazgectm bugun cok rahatim mesela

Az önce 8 badem bir tane de incir yedim 96+50 146 kalori etti Eşim dün Aydın'a gitmişti köyden bi amcadan incir almış ama enfes içi sanki ball
ben de en son izmire gittigimde babam aydindan almisti nasi guzeldi anlatamam

öğlen yedim zeytinyağlı

Gördüm gördüm midelerimiz birmiş aynı yemeği yapmışız. Sırf ondan çok yemek için tek öğün bile yapabilirim 600 kalori hakkım var yine çünkü. Saat zaten 3 oluyor 3 saat sonra yerim şimdi yeşil çayımı içiyorum

Kahvaltı 7 buçukta: 1 kuru incir,
1 kuru kayısı,
yarım ceviz içi,
3 siyah kuru üzüm yedim,
çünkü çocuğun aşısı vardı hastaneye gittik, anca ayakta attım ağzıma çıktım.
Öğlen 14 te: 3 Ananasa tarçın ektim,
2 küçük kare bitter %80 kakaolu yedim.
Bugün biraz kastım galiba yarın tartı günü diye ama canım da istemedi. Aslında ben kendim için pazartesileri tartılıyorum, pazartesi başladım diye. Bakalım ne çıkacak...:)

bende 1-2 saate ara öğün yapıcam da ne yicem akşama bilmiyorum

sağol canım işte bi anlasak halinden memnun amannnn allah korudu çocuğu ona şükrediyoruz

Afiyet olsun canım biraz çok şekerli bir gün olmuş ama akşama istersen biraz daha sebze süt et ağırlıklı gidebilirsin.

Benim akşama misafirim var..Biri ıspanaklı börek getirecekmiş.bende bisküvili pasta yapacam...nasıl olacak bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…