Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Birinin üstünü ben tırtıkladım.lezzet kontrolü

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 37
Haklısın .almıyorum.çok hareketliyim ondan sanırım.tüm evi boyadım .kum beji
Masallah sana... ne becerikli hatunsun yaaa....:nazar::super:

Eşim masa yapmış biz yokken.
Sandalyeler 15 yıllık değişmesi lazım
Şimdilik kapladım
Evde bordo kumaş vardı,bir kaç ay sonra daha hoş kumaşla kaplamayı düşünüyorum.
Masallah siz karı koca marifetlisiniz anlaşılan.. ne güzel bir uyum bu böyle.. süpersiniz canım yaa...:KK36:

Öğlen yemeğim: Sebze çorbası 1 kepçe+5 adet küçük boy ızgara köfte+küçük bir kase çoban salata+2 kaşık kadar yoğurt... (minik de bir çikolata yedim maalesef.. :KK22:)
Kaçamaksız günüm olsun istiyorum artık yaaa... çok küçükte olsa yapıyorum malesef.. :KK43:

sabah kahvaltım;

2 dilim kepek ekmek arası domates peynir
1 fincan çay

ağrım oldu arada 2 bardak çay içtim

öğlen yemeğim;

domates çorbası
pilav yanına kuru fasulye
cacık

ama hepsi az az

ağrım var yine çay içtim

Bnde kacamaksiz olsun ostiorum da olmuo neyse arkadaslarla iddaaya giedik 2 arkadasim diyete basladi onlarla baslicaz sabir ile baslicam insallah ve acele etmeden bozmadan vericem inaniorum benim bel cevresi genis diyetosyene de sordum bugun meyve anca hafta bir ye dio cidden de meyve yemeyince kilo veriorum resmen ne guzel oluo

Bnde kacamaksiz olsun ostiorum da olmuo neyse arkadaslarla iddaaya giedik 2 arkadasim diyete basladi onlarla baslicaz sabir ile baslicam insallah ve acele etmeden bozmadan vericem inaniorum benim bel cevresi genis diyetosyene de sordum bugun meyve anca hafta bir ye dio cidden de meyve yemeyince kilo veriorum resmen ne guzel oluo
Canım bende de bel çevresi geniş maalesef.. insülin direncinden kaynaklanıyor dedi dr.. ilaç kullanıyorum ama halaa bi fark göremedim.. anladım gitti yaaa :( meyve zaten çok yemem.. yediğim zaman da sabah yada öğlen yemeye çalışıyorum.. akşam yemiyorum ama yine de bi fark göremedim :(

Canım bende de bel çevresi geniş maalesef.. insülin direncinden kaynaklanıyor dedi dr.. ilaç kullanıyorum ama halaa bi fark göremedim.. anladım gitti yaaa :KK43: meyve zaten çok yemem.. yediğim zaman da sabah yada öğlen yemeye çalışıyorum.. akşam yemiyorum ama yine de bi fark göremedim :KK43:
Bmde de insulin direnci vardi canm bnde gunde bir yerim ama dr haftad bir dedi sen dusun artik ve ben cidden vucuduma hic sekee girmesin 3 gunde erio bel cevrem farkindayim ama ucuncu gun biseu cikar ve ben sekerli yerim :) snra da toplayamam bi kes bklim meuveyi ekmek de sadece sabahlari bir dilim yap bakalim nasi olcak canim

Bmde de insulin direnci vardi canm bnde gunde bir yerim ama dr haftad bir dedi sen dusun artik ve ben cidden vucuduma hic sekee girmesin 3 gunde erio bel cevrem farkindayim ama ucuncu gun biseu cikar ve ben sekerli yerim :) snra da toplayamam bi kes bklim meuveyi ekmek de sadece sabahlari bir dilim yap bakalim nasi olcak canim
Birde böyle demeyelim bakalım.. ;) :)
Insulin direnci ıle ilgili kitaplar aldım. Onları okuyorum bu ara.. faydası olacak mı bakalım

hayırlı sabahlar kızlar;

dün ağrım çok oldu akşam sadece sıcak çorba içtim sıcak su torbasıyla uyudum

bu sabah biraz daha iyiyim çalışıyorum ama ağrım var yine

sabah kahvaltım;

simit
domates salata peynir zeytin
çay

aa kimsecikler yokkkk

öğlen ymeğim;

nohut pilav ayran azıcık aşırı ağrımm varrrrrrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun canım.. ben temizlik yapıyorum.. sabah gönlüme göre mükellef kahvaltı mi yaptım.. hafta sonları özeldir kahvaltı için şimdi temizliğe devam :)

Birde böyle demeyelim bakalım.. :KK66: :)
Insulin direnci ıle ilgili kitaplar aldım. Onları okuyorum bu ara.. faydası olacak mı bakalım
olur canm bnde okudum.hmde o kadar cok okudum.ki ama en iyi gelen meyve dahil sekeri sifirlamak oldu

hayırlı sabahlar kızlar;

dün ağrım çok oldu akşam sadece sıcak çorba içtim sıcak su torbasıyla uyudum

bu sabah biraz daha iyiyim çalışıyorum ama ağrım var yine

sabah kahvaltım;

simit
domates salata peynir zeytin
çay
canm cok gecmis olsun

Kizlar merhaba bende araniz katila bilirmiyim 2 sene icinde 25 kilo vermiş biri olarakdan bu aralar kiloda veremiyorum hep başlayib yarida kaliyorum motive edecek arkadaşlara ihtiyacim var aslinda 30 kilo verdimde 5 kq kiloyu geri aldim şimdi yenden 20 kq vermek istiyorum allahin izniyle vermek istiyorum amma diyete odaklanamiyorum bilmirem.neden amma birturlu başlayib sona getiremiyorum amma bele toplumda olsam bence mesuliyyet hiss ederem ve yeniden zayiflamaga başlarim

Kizlar merhaba bende araniz katila bilirmiyim 2 sene icinde 25 kilo vermiş biri olarakdan bu aralar kiloda veremiyorum hep başlayib yarida kaliyorum motive edecek arkadaşlara ihtiyacim var aslinda 30 kilo verdimde 5 kq kiloyu geri aldim şimdi yenden 20 kq vermek istiyorum allahin izniyle vermek istiyorum amma diyete odaklanamiyorum bilmirem.neden amma birturlu başlayib sona getiremiyorum amma bele toplumda olsam bence mesuliyyet hiss ederem ve yeniden zayiflamaga başlarim
Hosgeldin canim aramiza azerisim sanirim sen bizde birbirimizi motive edioruz bir sekilde seni de ederiz insallah merak etme bugun jaftasonu cogu kisi yok yarin daha cok kisi olir kac kilosun bir de boy kac

Back
X