Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınKim dayanabilir ki baya biseyler yapmışsın keşke sofranın resmini cekseydin:)
ayy o kadar doğru söylüyorsun ki canım eğer bir gün insan yemezse ertesi gün daha fazla yemesi muhtemel cidden neysem bugün çok fazla sekerim düştü ama meyveyle falan geliştirdim insallah şimdilik problem yok:)
bravo canım sana aferin insallah daha da vericeksin
off izmir deme bana ya memleket hasretinden yanıp tutuşup kül oldum resmen:)
çok çok geçmiş olsun cann eşinle bir an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim
hayırdır inşallah noldu canim
Merhabalar.
Diyet falan yapamıyorum.bh aralar ne varsa yiyorum.ekmek.pogacavs
canım benim, eskiden annelerimizin babalarımızın çalıştığı dönemlerde insanlar birbirlerine daha saygılıydı..Kimse kimseyi durduk yere rencide etmez, kırmazdı.. ama şimdi maalesef insanlarda hoşgörü ve saygı yok.. kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. maalesef çok acı bi durumdayız. çok kötü zamanlar yaşıyoruz insanlık olarak. Allah daha beterinden korusun inşallah...insanlarla uğraşmak çok zor şu genç yaşımda iş hayatından bıktım annelerimiz babalarımız nasıl çalışıyormuş yaaa![]()
canım benim, eskiden annelerimizin babalarımızın çalıştığı dönemlerde insanlar birbirlerine daha saygılıydı..Kimse kimseyi durduk yere rencide etmez, kırmazdı.. ama şimdi maalesef insanlarda hoşgörü ve saygı yok.. kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. maalesef çok acı bi durumdayız. çok kötü zamanlar yaşıyoruz insanlık olarak. Allah daha beterinden korusun inşallah...![]()
sabah 1 simit yedim sadece.. üstüne de 1 kupa çay..10 gibi sade Türk kahvem.. şimdilik durum bu..![]()
Canim sabah oglen aksam 1 dis sarimsak cignemden ilac kimi yut lavobo sorunun asla kalmiycak birde asla kokmaz korkma mutlaka suyla yut faydasin goresensabah kahvaltım;
2 çay
3 adet etimek tuzsuz peynir le beraber
su içiyorum
dün akşam vurdum gözüne yemenin yaadün ki sinir harbini yemekten çıkardım sanırım yicem bananee diyip duruyordum :)))))))))) şu aralar lavaboya da çıkamıyorum acayip sinirliyimmmmmm
Ücretsiz izindeyim evdeyim 2 ay dahacanımmm nasılsın yaaaaaaaaaaaa seni göremiyorum uzun zamandır sıkıntın mı var canım
Maalesef..amin canım ya çok güzel dedin haklısın buna bizde dahil oluyoruz![]()
Bende regl olacam bugün yarın.. ondan kaynaklı tatlı ihtiyacı hissediyorum. dün akşam üstü çikolata yedim mesela. ama böyle özel durumlarda olur o kadar. can bu istiyor yani napalım..afiyet olsun herşeyi ağzıma atasım var halbuki acıktığımdan değill
Allah kolaylık versin canım.. yalnızlık zor tabiki.. nerede yaşıyorsun canım..? Zamanla daha iyi olur inşallah.. sabret yeterki..Kizlar ben işlemiyorum amma evdede boş oturmuyorum işlemişkimi bişeyim.
Aslinda 6 sene koferde işlemis biriyim şimdi evlilik cocuk koca falan derken iyice ev hanimi oldum ayricada oldugumuz yer iş öylede yokdu kocaminin işi gereği burdayiz.
Inşallah olurda irelde işdemeyi düşünüyorum.
Evdede şimdi hiç boş oturmuyorum her gün 1
2 adam oluyor kaş üz saç falan amma yenede ben ışdemek istiyorum.
Evde oturduk yerde yok baya baya koförde her gün evden çikib koförün kapsin kendim açmak istiyorum amma hala hayeldi bunlar benim için.
Kizlar anlayacağiniz evin tek kiziyim 1 de erkek kardeşim var.
Amma ben kocamin işi dolasiyla öyle uzaklarda yaşiyorum ailemi sende 1 kez görüyorum...Evde tek başinayim canim çok sikilir o kadar neyese ihtiyacim var .
Akrabalarim arkadaşlarim hepsin kaldi sanki beker vaxdimda evlilik beni yipratdi bazen herşeyden bikiyorum
Kullanıcı adın mı değişticanımmm nasılsın yaaaaaaaaaaaa seni göremiyorum uzun zamandır sıkıntın mı var canım
Yürüyüş en güzeli .tempolu yürü.duraksamamaya çalışAy ağzim açildi benimde şimdi diyeceysin bu kiz ne geveldi .
Neyse donelim diyete .
Bu sabahda maydonuz kurumu icdim.
Kahvalti ekmek yedimzeytin yaginda 2 yumurta.domates yeşilik cay.
Şimdi bir iki kaş aldim baya yoruldum öglen yemegimi yiyib kirese gidcem bugun toplanti var kireş muduru cagirmisgedisdi yururum artik bol bol bugunki sporum olur
![]()