Canim sabah oglen aksam 1 dis sarimsak cignemden ilac kimi yut lavobo sorunun asla kalmiycak birde asla kokmaz korkma mutlaka suyla yut faydasin goresen
aaa gerçekten mi denicem cnmm saolasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sabah oglen aksam 1 dis sarimsak cignemden ilac kimi yut lavobo sorunun asla kalmiycak birde asla kokmaz korkma mutlaka suyla yut faydasin goresen
Ücretsiz izindeyim evdeyim 2 ay daha
Ortanca 1. Sınıfa başladı
Ev koşturmacası
Kullanıcı adın mı değişti
Tanıyamadım çünkü
kız bende bilmiyordum.. kim bu deyip duruyorum yaaa...evet cnm eskirumuz Onclmelek :)
Merhaba kızlar;
sabah koşuşturmasından yazamadım . sabah evde kahvaltı yapıp geldim ilk defa :) dün akşam deli gibi yorgundum 1 bardak su içip 9 da uyumuşum sabahta haliyle erken kalktım kahvaltım domates biber peynir zeytin yeşil çay
ama 11 de acıktım bir broeni yedim maalesefçok pişmanım
öğlen yemeğim;
çorba
taze ayy canım ben de tanımadım inanki
çok güzel canım maşallah baya da bir iş yapmışsınKizlar menum nasil olmuş ya kizlar regil olasiyim o yuzden gerginim biraz halsizemde .
Bir tarti korkusu sardi beni ya regil olub bitinceye kadar tartilmiycam cunki bence şişim.
kız bende bilmiyordum.. kim bu deyip duruyorum yaaa...![]()
Aynı sorun bende de var canım.. olamadım bi türlü.. gecikme olunca baş ağrısı, tansiyon düşüklüğü felan gibi etkiler oluyor bende.. sıkıntı yanii...Kizlar menum nasil olmuş ya kizlar regil olasiyim o yuzden gerginim biraz halsizemde .
Bir tarti korkusu sardi beni ya regil olub bitinceye kadar tartilmiycam cunki bence şişim.
halledersin canım.. yeterki iste..Slm kızlar yeme duzenimi oturtmak lazım iş olduğu için kosturmacada hem yedim bende bir kilo verdim ama şimdi dikkat etmek lazım yoksa kilo alırım insallah düzenli bildirim yaparım da hallederim
Inşallah canım ne kadar zorla verdim almaya niyetim yok salça da yapayım yürüyüşe başlayacağımhalledersin canım.. yeterki iste..![]()