Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Can'ım düğün ne zaman ,tarih belli oldu galiba
Düğün geçsin deme düğüne kadar bi şeyler yap bence
Kilo vermişsin sanki.geçen aylarda daha fazlaydın sen demi
Düğün 5-6 ekimde.. evet 4 kilo kadar verdim canım. Yediklerime dikkat ediyorum. Birde ilaç kullanıyorum ınsulin için.. bunların etkisiyle gitti. Ama spor olsa daha güzel olacak. Vaktim yok artık. Haftaya 5 gün eğitimde olcam. Sonrada düğüne 5 gün kalıyor zaten.. aylardır uğraşıyorum ama bu kadar gitti maalesef . Insulin direncim olduğu için verememisim meğer.. artık bundan sonra.. ;)

Düğün 5-6 ekimde.. evet 4 kilo kadar verdim canım. Yediklerime dikkat ediyorum. Birde ilaç kullanıyorum ınsulin için.. bunların etkisiyle gitti. Ama spor olsa daha güzel olacak. Vaktim yok artık. Haftaya 5 gün eğitimde olcam. Sonrada düğüne 5 gün kalıyor zaten.. aylardır uğraşıyorum ama bu kadar gitti maalesef . Insulin direncim olduğu için verememisim meğer.. artık bundan sonra.. :KK66:
Evet hatırlıyorum doktorun teşhisini,aynı rahatsızlık bizim bir hocamızda var diye anlatmıştım,ilaç kullanmıyor diye.tatlıya çok düşkün
Senin adına sevindim vermişsin,
Daha da gider merak etme artık kilolar
Az kalmış düğüne .nerede oturcanız,tayin ne oldu ,cevap yazmamışsın

Kızlar çanta diktim ,ilk dikim evdeki kumaşlarla,üstündeki şeyler evde vardı.ütü ıle yapışıyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    image.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    image.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 35
Evet hatırlıyorum doktorun teşhisini,aynı rahatsızlık bizim bir hocamızda var diye anlatmıştım,ilaç kullanmıyor diye.tatlıya çok düşkün
Senin adına sevindim vermişsin,
Daha da gider merak etme artık kilolar
Az kalmış düğüne .nerede oturcanız,tayin ne oldu ,cevap yazmamışsın
Evi memlekete açıyoruz ama benim tayin henüz olmadı.. hala aday memurum çünkü. Asıl olunca başvuru yapacam inşallah.. şimdilik ayrı ol caz artık. Eşimin işi memlekette ben balikesir de. Yapacak bisey yok. Yeter ki gönüller bir olsun. :)
ben tatlı ve meyve olayın da minimumdayim.. ekmek yok. Pirinç yok. Patates yok. 2-3 litre su zaten tuketiyorum günlük..meyveyi sabah veya oglen yiyorum. Mümkün olduğunca dikkat ediyorum beslenmeye... :) bu sekilde de cok yavasta olsa gidiyor kilolar ;) :)

Ben de yoktum.kaçırmışm
Hep üzüyorlar seni.
Yeter artık.
Hemen kapılmamak açin bişeyler yapmalısın
Çok üzülüyorsun sonra
Bizi de üzüyorsun
bu sefer daha fazla kapıldım canım. Birlikte daima bir yerlere gittik hep 2 kere tatil yaptık. birbirimizin hayatının içine girdik. onlarca resim anı vs

Merhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum 2 ay önce doğum yaptım hamilelikte 25 kilo aldım 11 kilosu gitti şimdi 16 kilo vermek için uğraşacağım çok sıkı diyet yapamam bebek emziriyorum ama size menü yazacağım için tatlı ve ekmeğe daha dikkat edeceğime inanıyorum 31 yaşında 1,62 boyunda 86 kilo ile başlayacağım desteğinizle daha hızlı verebilirim günüm çok yoğun geçiyor biraz tatlı ve ekmek giderse herşey yoluna girer herhalde :KK66:
hoşgeldin aramıza..başarılar..:KK68:

Ilk bildirim yine benden aslında 2 kiloya yakın vermiştim isal ve bulantidan dolayi ama normal beslenmeye geçince aynen geri aldim asil kilom bu bence zaten
Rumuz aaadddaaa
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 63.4
Fark -200 gram
Hedef 59
İyi ol da gelen gider nasılsa..geçmiş olsun canım

Evi memlekete açıyoruz ama benim tayin henüz olmadı.. hala aday memurum çünkü. Asıl olunca başvuru yapacam inşallah.. şimdilik ayrı ol caz artık. Eşimin işi memlekette ben balikesir de. Yapacak bisey yok. Yeter ki gönüller bir olsun. :)
ben tatlı ve meyve olayın da minimumdayim.. ekmek yok. Pirinç yok. Patates yok. 2-3 litre su zaten tuketiyorum günlük..meyveyi sabah veya oglen yiyorum. Mümkün olduğunca dikkat ediyorum beslenmeye... :) bu sekilde de cok yavasta olsa gidiyor kilolar :KK66: :)
tayin için asalate gerek yok ki..ben 6 aylık memurken bile tayin yaptırmıştım..Tabii eşinin çalışma koşulları da etkiliyorsa bilemiyorum..Hayırlısı olsun her şey düzelir canım:KK36:

selam kızlar..nöbet çıkışıyım..dinlendim geldim...
nöbette kaçamak yok:KK9::KK9:
dün yediklerim
öğlen ve akşam aynı
mercimek çorbası
alinazik
:kk77::kk77::kk77:

bu sabah
akadaşımın getirdiği zeytin yağlı sarmalardan
10-15 kadar çok minik minik di
:kk77::kk77::kk77:

az önce 2 kase tavuk suyuna çorba acılı:kk77:

başlangıç kilom

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:
bu hafta:
fark:
yüzde:
ilk hedef:75kg
spor:yok

hoşgeldin aramıza..başarılar..:KK68:

İyi ol da gelen gider nasılsa..geçmiş olsun canım

tayin için asalate gerek yok ki..ben 6 aylık memurken bile tayin yaptırmıştım..Tabii eşinin çalışma koşulları da etkiliyorsa bilemiyorum..Hayırlısı olsun her şey düzelir canım:KK36:
Canım benim çalıştığım kurum biraz sıkıntılı tayin konusunda.. kolay gönderen bir kurum değil. ;)

Kizlqr merhama naslsiniz ben bu aralar gelemedim.
Cocuklara kireşe giynilecek elmiseler falan alamk icin aliş verişe cikdim.
Baya yoruldum iki gundurde diyetle irelliyorum.bugun oglen bir kac kaşik makara.
Yeşilikli salata.
Aksamda
Karnibahar yemegi yedim.zeytin yagli.
Amma akşam agzimi tutamadim:kızgın::kızgın::sinirli::sinirli::sinirli:cocuklara pohca pişirmişdim ondan yedim.ya:KK43:soz yarin telafi ederim

Sabah çocuktan kalan tosttan 2 ısırık
1 fincan humana süt çayı
Öğle 4 kaşık mantı
El kadar parmak pide
1 çorba kaşığı ekşimik
Akşam 4 kaşık ciğer sote
Yarım kase cacık
4 kaşık pirinç pilavı
Gece 1 fincan şekersiz Türk kahvesi

Misafir vardı çok dikkat edemedim haftasonu da kocam evde emziriyorum diye yemeyince çok kızıyor yinede kontrollü olmaya çalışacağım ama pazartesi den itibaren çok daha sağlıklı beslenme ye çalışacağım inşallah

Kizlqr merhama naslsiniz ben bu aralar gelemedim.
Cocuklara kireşe giynilecek elmiseler falan alamk icin aliş verişe cikdim.
Baya yoruldum iki gundurde diyetle irelliyorum.bugun oglen bir kac kaşik makara.
Yeşilikli salata.
Aksamda
Karnibahar yemegi yedim.zeytin yagli.
Amma akşam agzimi tutamadim:kızgın::kızgın::sinirli::sinirli::sinirli:cocuklara pohca pişirmişdim ondan yedim.ya:KK43:soz yarin telafi ederim
Cok iyi gidiyordun.telafi edersin bence de

Sabah çocuktan kalan tosttan 2 ısırık
1 fincan humana süt çayı
Öğle 4 kaşık mantı
El kadar parmak pide
1 çorba kaşığı ekşimik
Akşam 4 kaşık ciğer sote
Yarım kase cacık
4 kaşık pirinç pilavı
Gece 1 fincan şekersiz Türk kahvesi

Misafir vardı çok dikkat edemedim haftasonu da kocam evde emziriyorum diye yemeyince çok kızıyor yinede kontrollü olmaya çalışacağım ama pazartesi den itibaren çok daha sağlıklı beslenme ye çalışacağım inşallah
Misafir olunca malesef oyle oluyor.uzulme.telafi edersin.emzirirken kilo alma yeter.

Bigun hava cok sogudu
Domates yemek istiyorum aylarca
Tam lezzetlendi domates derken mevsim geciyor

Misafir olunca malesef oyle oluyor.uzulme.telafi edersin.emzirirken kilo alma yeter.
Ben pilav makarna mantı türü karbonhidrat ağırlıklı yiyecekleri seviyorum evde çocuk olunca yapmadan olmuyor kendimi tutabilsem sıkıntı olmayacak pazartesi den itibaren onları kesmeye çalışacağım ama ne kadar kendimi tutabilirim onu bilmiyorum kilo alacağımı sanmıyorum ama vermek istiyorum bu kilolu halim beni mutsuz ediyor daha karamsar biri oluyorum umarım başarabilirim

Canim benim kendine inanmakdan asla vaz kecme verisin kilo vermek vokda korkunc bir şey değilde sen hedef koy kendine hedefe odaklan.
Eger makarna pilavdan vaz gecemiyorsansa kaşik olcusune kec misal 4 kasik norman olsun.
Inan bana niyetlensen o 4 kaşikda fazla gelcek sana .
Sen her zaman her halinle mutlu olmaya bak .
Nice şismsnlar var kendilerini dunyanin en mutlu insani saniyorlar.
Kendine bu acidan yaklaş ki benim neyim var azacik kiloyla mutsuzlugu asla kabul etme .
Hedef koy kendine o hedefe adim adim catinca kendinde gorceksin ne kadar mutlu biri olmuşsundur

Back
X