Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende menüyü yazayım dün misafirlerim vardı ben çığrından çıktım kahvaltı yapmadım gün içinde 4 tane börek (toplam 1 yufka)-8-9 tane fındık kurabiye-1 dilim yalancı tavuk göğsü-1 dilim kek :olamaz: sonra akşam yarım kase domates çorbası içtim
Maalesef evde yapınca yeniyor herhalde verdiğim yarım kiloyu geri aldım bugün dikkat etmem gerekiyor

Haftasonu sakinlik var buralarda bende sanki ise gdiormus gibi erkenden uyandim sabahlari hep karnim ac olark uyaniyorum bu arlar sabah
1 yumurta 5 zeytin 2 dilim ekmek cokelek ve domayes salatalik
Ara 1 adet seftali ve yogurt
Oglen
Sebzeli kiyma 2 dilim ekmek bjr bardak ayran

Günaydın kızlar. Ben kahvaltımı yazmayayım çok yedim çünkü kusarsınız.:kusmuk::kızgın::KK57::oha::skandal:
Aldığım ilaçlardan olsa gerek iştahım çok açıldı. Ama Öğlen sadece salata yemeyi düşünüyorum. İnşallah başarırım. :KK17::KK17:
Şükürler olsun mide ağrım geçti. Aylar sonra ilk defa dün gece uyudum. Mantar problemi için probiyotik içecek aldım bugün ilaçlarımı almadan 20 dk önce içecem. Yarında kremim geliyor inşallah oda geçecek. :KK9:

Bende menüyü yazayım dün misafirlerim vardı ben çığrından çıktım kahvaltı yapmadım gün içinde 4 tane börek (toplam 1 yufka)-8-9 tane fındık kurabiye-1 dilim yalancı tavuk göğsü-1 dilim kek :olamaz: sonra akşam yarım kase domates çorbası içtim
Maalesef evde yapınca yeniyor herhalde verdiğim yarım kiloyu geri aldım bugün dikkat etmem gerekiyor

Bugün sende bendensin. Bence biz biraz yürüyüş falanda yapalım yoksa yediklerimiz kilo olarak dönecek:KK17:

Dün akşam kiymali gözleme yaptım yarim yedim bir tane de domates
Sabah kahvaltim
Acılı kozlenmis biber
Peynir domates iki dilim ekmek

Menü muhteşem:KK68:
Afiyet olsun kilo olmasın. Gözlemeyi ocakdamı yaptın?

Haftasonu sakinlik var buralarda bende sanki ise gdiormus gibi erkenden uyandim sabahlari hep karnim ac olark uyaniyorum bu arlar sabah
1 yumurta 5 zeytin 2 dilim ekmek cokelek ve domayes salatalik
Ara 1 adet seftali ve yogurt
Oglen
Sebzeli kiyma 2 dilim ekmek bjr bardak ayran

Evet her hafta sonu burası sakin oluyor. Herkes ya gezmede ya alışverişte ya da çoluk çocukla meşgul.:KK39:

selam kızlar...ben de bildireyim..regl öncesi hiç de fena değil:KK66:

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:82.6 kg
bu hafta:82.2 kg
fark:-400gr
yüzde:%0.484
ilk hedef:75kg
spor:her gün işe gidiş geliş 3 km

keşke ben de işe yürüyerek gidip gelebilsem. İşyerinin yakın olması büyük şans. Aslında bizimki de 10 km falan gidiş geliş ama hava sıcak olduğu için dışarda yürüyünce nefesim kesiliyor. Evde koşu bandında yürüyorum. :spor:
Gerçi tv seyrederken yürüdüğüm için hiç farkında olmadan en az 1 saat tempolu yürüyorum.
Bu sabahki kahvaltı felaketinden sonra bugün 2 saat yürüsem yine yetmez.:kızgın:

C74139D7-1E03-4D8D-AA25-6A85C6E32EC1.webp Öğle yemeğim:kk77::confused:

Bende ikindide 3 ceviz bes badem ve 5 findik yedim asam da kozlenmis kirmizi biber ve patlican 1 dilim ekmek ve yogurt yedim

keşke ben de işe yürüyerek gidip gelebilsem. İşyerinin yakın olması büyük şans. Aslında bizimki de 10 km falan gidiş geliş ama hava sıcak olduğu için dışarda yürüyünce nefesim kesiliyor. Evde koşu bandında yürüyorum. :spor:
Gerçi tv seyrederken yürüdüğüm için hiç farkında olmadan en az 1 saat tempolu yürüyorum.
Bu sabahki kahvaltı felaketinden sonra bugün 2 saat yürüsem yine yetmez.:kızgın:
Kız ne yedin çok merak ettim bence felaket değil ziyafet miş galiba ;)

Selam kızlar,
Maşallah herkes kilo vermiş harikasınız.:KK9:
Ben 53 e takıldım kaldım kaç haftadır. :işsiz:

Bu arada kullandığım antibiyotikler vaginal mantar enfeksiyonuna neden oldu. ilk defa başıma geldi çok canım yanıyor. İnternetten krem aldım ama pazar günü gelecek. Daha kötü olursa birazdan eczaneye gidecem. Mide ağrıma bide bu eklendi. rabbim şifa versin şikayet etmiş gibi olmayayım ama zor günler geçiriyorum herşey üstüste geliyor. sağlığımız iyi olmayınca hiç birşeyin tadı tuzu olmuyor.:KK43:
Bu sabah kahvaltıda 1 rafadan yumurta, 2 dilim ev ekmeği, zeytin ve peynir yedim.
Ara öğün yağsız yaban Mersinli süs marulu salatası
Öğlen bol zerdeçallı, kekikli, acı kırmızı biberli kuskus pilavı yanında yoğurtlu kavrulmuş kırmızı biber yedim.
Akşam yemeğini henüz hazırlamadım. Fırında tavuk yapıcam. (Bol zerdeçalli ve baharatlı)
Bu arada her yemekle zerdeçal yiyorum inşallah iyi gelir.:KK39:
Tekrar geçmiş olsun canım..:cry:
eline sağlık sersumcum herkeşler vermiş kıs aferim bize:KK9::KK9::KK9:
:KK5::KK5:

:eek::eek::eek::KK48::KK48:

Evet canım iş yerine yürüyerek gidip gelmek çok büyük avantaj:KK54::KK54:Ben daha belimden dolayı sürekli yürüyüşlerime başlayamadım..böyle idare edicem artık:işsiz:

Günaydın kızlar..erken kalktım aslında ..Kitap okudum 1 saat kadar..
sonrasında kızımı uyandırdım kahvaltı yaptık..Artık haftanın 3 günü ve cumartesileri kursu olduğundan garibim sadece pazarları düzgün kahvaltı yapıyor..
kahvaltımız
:kk77::kk77::kk77:
kaşarlı omlet
sucuk pastırma
köz kırmızı biber
domates salatalık maydanoz
1 dilim ekmek

evvelsi gün tatlandırıcılı puding yaptım kahveyle de küçük kase onu yemeyi düşünüyorum..

Annem 2-3 haftalığına evine gitti..özledim dedi..Ama hala üzgün..O gidince ben de babamdan kalan hastaneden gelen atılması gereken özel şeyler vardı atılacak onları attım ve babamın kayıt cihazından sesini duyunca bayaa bi kötü oldum..Sanki her şey rüya babam hala hastanede bizi bekliyor gibi geldi..Allahım ne kadar zor..Annemin yanında kendimi hep tutuyorum ama o olmadığı için bayaa bi ağladım boşaldım..Ahh babacığım nurlar içinde yat..hatta şimdi de çok duygulandım bunarı yazarken gene boşaldı göz yaşlarım..Kızlar babalarınız anneleriniz hayattaysa kıymetini bilelim çok üzülüyor sonra insan çokk:KK42::KK42::KK42:

sonrasında kızımı uyandırdım kahvaltı yaptık..Artık haftanın 3 günü ve cumartesileri kursu olduğundan garibim sadece pazarları düzgün kahvaltı yapıyor..
kahvaltımız
kaşarlı omlet
sucuk pastırma
köz kırmızı biber
1 dilim ekmek

evvelsi gün tatlandırıcılı puding yaptım kahveyle de küçük kase onu yemeyi düşünüyorum..

Annem 2-3 haftalığına evine gitti..özledim dedi..Ama hala üzgün..O gidince ben de babamdan kalan hastaneden gelen atılması gereken özel şeyler vardı atılacak onları attım ve babamın kayıt cihazından sesini duyunca bayaa bi kötü oldum..Sanki her şey rüya babam hala hastanede bizi bekliyor gibi geldi..Allahım ne kadar zor..Annemin yanında kendimi hep tutuyorum ama o olmadığı için bayaa bi ağladım boşaldım..Ahh babacığım nurlar içinde yat..hatta şimdi de çok duygulandım bunarı yazarken gene boşaldı göz yaşlarım..Kızlar babalarınız anneleriniz hayattaysa kıymetini bilelim çok üzülüyor sonra insan çokk:KK42::KK42::KK42:
evet cok haklisin aslinda ama bazen olmuyor sersumcum ben suanda annemle de babamla da kusum annem aradi surekli izmirden doguya dondusumde ama acmadim tlfonunu annemi cok ozluyorum ama babam inanilmaz canimi acitti suanda hayatimda yokmus gibi sanki annenin yaninda guclu durmakla dogru yaomissin ama insan bosaltmak istiyor kendini tutamiyor bir sure sonra insallah allah hepimizi cennette kavustursun bu sadece kucuk bir ayrilik kucuk bir veda bunu hatirla canim

kahvaltımız
kaşarlı omlet
sucuk pastırma
köz kırmızı biber
1 dilim ekmek

Canım inşallah o gittiği yerde çok mutludur Rabbim mekanını cennet eylesin Allah anneciğine uzun ömürler versin yakın zamanda mı kaybettiniz babanızı

evet cok haklisin aslinda ama bazen olmuyor sersumcum ben suanda annemle de babamla da kusum annem aradi surekli izmirden doguya dondusumde ama acmadim tlfonunu annemi cok ozluyorum ama babam inanilmaz canimi acitti suanda hayatimda yokmus gibi sanki annenin yaninda guclu durmakla dogru yaomissin ama insan bosaltmak istiyor kendini tutamiyor bir sure sonra insallah allah hepimizi cennette kavustursun bu sadece kucuk bir ayrilik kucuk bir veda bunu hatirla canim
Bazen anne babalar da çok üzücü şeyler yapabiliyor haklısın canım..Ben de çok saçma şeylerden tartışırdım babamla..Hem de aslında tartışmalarımızın sebebi huylarımızın birbirine benzemeseydi..Tabii bunlara üzülmüyorum sonrasında hep düzeltirdik..Ama son görüşümde dahi ona seni seviyorum diyemedim ama ailecek böyle yetiştirildik biz..babam da bize hiç demezdi ama hep derdi bunu söylemiyorsam sevmediğim anlamına gelmiyor diye..ama yine de keşke deseydim diyorum..elini tuttum başını okşadım ama diyemedim..ama eminim o biliyordu..böyle teselli ediyorum kendimi..Onu son gören benim..İyi ki görmüşüm..nediyeyim çok zormuş o hali gözlerimden gitmiyor..Ne olursa olsun ölüm çok farklı herşeyi tüm kırgınlıkları unutuyor insan..hep onunla paylaştıkların geiyor ve keşke daha fazla paylaşımda bulunsaydım diyorsun..Yetmiyor yetmez de..Ama çare yok tabii takdiri ilahi..İnşallah çok mutludur ve bizi bekliyordur ..tek tesellim bu.Sen de ne kadar üzülürsen üzül sonunda onlar senin teklerin..başka anne baba yok unutma..Güzel günlerin hatrına...
Canım inşallah o gittiği yerde çok mutludur Rabbim mekanını cennet eylesin Allah anneciğine uzun ömürler versin yakın zamanda mı kaybettiniz babanızı
evet canım 2.5 ay oldubabamı kaybedeli..Amin Allah razı olsun..

Neyse kızlar kusura bakmayın bugün biraz fazla duygusala bağladım sanırım..:KK68:

Neyse kızlar kusura bakmayın bugün biraz fazla duygusala bağladım sanırım..:KK68:
Hayir burda sadece diyet paylasmiyoruz canim sevinclerimiz uzuntulerimiz de paylasiyoruz bugun senin bunlari yazman benim de okumam gerekiyordu belki de acilar da cok sey ogretiyor bize

Back
X