- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Tartı da eksileri görünce aslında insan 1 dilimin de yada 3-4 çatalın da aynı tadı verdiğini fark ediyor canım . Bizde ki bence göz açlığı canım :)Keşke bende sizin gibi kararımı bilsem herşeyden azar azar yiyebilsem ama bende o yok önümde pasta varsa o dilim bitiyor çok kızıyorum kendime ama napim ben böyleyim
evet canım ya.
ben bugün oruçluyum .
ama sabah maşallah . çok abarttım .
zaten 4 gündür maşallah yedim de yedim . pasta poğaça . fındık fıstık . meyve . çikolata. vs .
sorma zaten .
sabah 2 yumurta
yarım simit
1 çay kaşğı tereyağı
patates salatası . 1 kase
1 küçük elmalı kurabiye
1 bardak kahve.
iftara sucuklu kurufasülye.
yoğurtlu çorba var
amin canımcımAllah kabul etsin canım :)
afiyet olsun . kahvaltı nerede
Kahvaltı yapmıyorum canım öğlen akşam ve ara olarak :)amin canımcım
afiyet olsun . kahvaltı nerede
evet canım ya.
ben bugün oruçluyum .
zaten 4 gündür maşallah yedim de yedim . pasta poğaça . fındık fıstık . meyve . çikolata. vs .
sorma zaten .
sabah 2 yumurta
yarım simit
1 çay kaşğı tereyağı
1 küçük elmalı kurabiye
1 bardak kahve.
yoğurtlu çorba var
Allah kabul etsin insallah canım senin zaten fazlan yok ye afiyet olsunevet canım ya.
ben bugün oruçluyum .
sorma zaten .
sabah 2 yumurta
yarım simit
1 çay kaşğı tereyağı
1 küçük elmalı kurabiye
1 bardak kahve.
yoğurtlu çorba var
Canım doğuma giderken 98 dim şimdi 80im oğlum 5 ay 10 günlük ama sıkıntı hamile kaldığımda 70 tim başlangıç noktasına ulaşmaya 10 kilo var daha millet 10 kiloyla tüm hamileliği bitiriyor ama camış gibi yedigime çok ta pişman değilim hayatımda yemek konusunda en özgür hissettiğim dönem oldu düşünmeden gece gündüz yedim şimdi acısını çıkarıyorumcanım 18 kilo mu verdin sen .
bravo sana canım ya.
harikasın .
süper vermişsin
hadi daha da ver arkadaşım.
bu kadar verdiğini bilmiyordum .
heeee. tamam o zaman
aslında öyle.Allah kabul etsin insallah canım senin zaten fazlan yok ye afiyet olsun
oh canım yaa.Canım doğuma giderken 98 dim şimdi 80im oğlum 5 ay 10 günlük ama sıkıntı hamile kaldığımda 70 tim başlangıç noktasına ulaşmaya 10 kilo var daha millet 10 kiloyla tüm hamileliği bitiriyor ama camış gibi yedigime çok ta pişman değilim hayatımda yemek konusunda en özgür hissettiğim dönem oldu düşünmeden gece gündüz yedim şimdi acısını çıkarıyorum
Canım dert etmiyorum zaten şu an emzirdigim için çok çaba sarfedemiyorum bide spor yapamıyorum ama zamanla halledeceğim inşallah bendeki hamilelikte iştah kimsede olamazdı herhalde 4 aylık hamileyken normalde hamilelik yeni belli olmaya başlar ben 8-10 kilo almıştım 7-8 aylık gibi görünüyordum halime çok şükür arkadaşım 35 kilo almıştı beterin beteri varoh canım yaa.
baya almışsın hamilelikte.
aynen ben hamileliklerde hep 10 yada 12 kilo aldım . maksimum 12 . 3 hamilelikte de aynı oldum . ama canım yemek de istemedi. istediğimi yedim . iştahım da öyle açılmadı hamilelikte. nasılsam öyle oldu.
verirsin canım . hadı devam .
60 ları da görürsün .
sosyal medyada bi bayan var . hani herkes biliyor onu. ne kadar tombuldu. incecik oldu. başardı. sen de yaparsın
daha beteri var benim arkadaşım 45 kilo almışCanım dert etmiyorum zaten şu an emzirdigim için çok çaba sarfedemiyorum bide spor yapamıyorum ama zamanla halledeceğim inşallah bendeki hamilelikte iştah kimsede olamazdı herhalde 4 aylık hamileyken normalde hamilelik yeni belli olmaya başlar ben 8-10 kilo almıştım 7-8 aylık gibi görünüyordum halime çok şükür arkadaşım 35 kilo almıştı beterin beteri var
Canım bende hamilelik öncesinde senin gibi düşünüyordum ama insan hamileyken çok farklı psikolojiye bürünüyor sanırım sağlıklı düşünemiyorKizlar masallah arkadaslariniz baya almis hamilelikte bazilari evet hamileleik tek ozgur donemim gbi dusunuyor ama ben hamile kalsam tam tersi 5 kat dikkat ederdim cnku kendimi taniyorum asla kilo veremem ben biliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?