Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bende hamilelik öncesinde senin gibi düşünüyordum ama insan hamileyken çok farklı psikolojiye bürünüyor sanırım sağlıklı düşünemiyor
dogrudur nadalcim ama ben surda 5 kikoyu veremiyorum onu nasil vercem sen basarilisin bin kere masallah

Kızlar hayırlı sabahlar gününüz aydın ve bereketli olsun

Kahvaltı yapacağım inşallah birazdan:
1 yumurta
Az peynir
1 dilim ekmek

Bugün size verdiğim çay tarifine tekrar başlayacağım 1 hafta kullanıp bırakmıştım devam edeyim diyorum hem hazımsızlığıma hem ödemime iyi gelmişti. Ben en büyük sorunlarımdan biri de hazımsızlık

Kizlar masallah arkadaslariniz baya almis hamilelikte bazilari evet hamileleik tek ozgur donemim gbi dusunuyor ama ben hamile kalsam tam tersi 5 kat dikkat ederdim cnku kendimi taniyorum asla kilo veremem ben biliyorum yani
evet dikkat etmek şart .
Canım bende hamilelik öncesinde senin gibi düşünüyordum ama insan hamileyken çok farklı psikolojiye bürünüyor sanırım sağlıklı düşünemiyor
bi de şu var. 3 hamileliğimde de gebelik şekerim vardı.
o yüzden hamur işi , pilav, makarna, börek , kek . kızartma yasaklandı bana. o yüzden de çok sağlıklı beslenmek zorunda kaldım .

akşam iftarım
1 kase kuru fasülye
1 elma
tahin helvası
çay . 3 dilim elmalı turta. bu noktada ipin ucu kaçmıştı.

sabah sahur
lorlu 2 yumurtalı omlet
1 elma
1 limon suyu
tahin helvası
az simit. az labne
1 bardak kahve

1 adet multivitamin

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız :)

sabah kahvaltım;

sandwiç (domates salata kaşar )
2 çay
Hamd olsun iyiyim canım, yeni bir başlangıç inşallah veremiyorum bu kez hemencik kilo, sanırım tiroidlerim yüzünden sen nasılsın ?

bnde vitamin aliyorum iyi geliyor
Oructa uzun sure c kainca insnin sekeri dusuyor sanki direk tatli birseyle baalmk istiyor

Ahvaltim 2 xeviz 1 elma 5 zeytin ve 1 kasik yulafli omlet oldu bugun kizlar

Hamd olsun iyiyim canım, yeni bir başlangıç inşallah veremiyorum bu kez hemencik kilo, sanırım tiroidlerim yüzünden sen nasılsın ?

elhamdülillah :)) olsun yapıcazzz cnm

elhamdülillah :) canım yapıcaz sen merak etme ben çoşturcam ahahha :) kendimize gelelim incecik belli olalım olamasakta kendimizi rahat hissedene kadar devam bak dün akşam yemicem dedim ve yedim ama sonra kalktım atladım zıpladım yatarken şişlik yoktu sabahta rahttım bu bana yetti :)))

ne mutlu sana canım atlayıp zıplayacak halim kalmıyor ki çocuktan telaştan :)
öğle arası bende arkadaşlarla belediyenin kadınlar lokaline gitmeyi düşünüyorum spor merkezi varmış uyarsa bana gideceğim inşallah olmuyor böyle sadece kısarak zayıflanmıyor

bnde vitamin aliyorum iyi geliyor
Oructa uzun sure c kainca insnin sekeri dusuyor sanki direk tatli birseyle baalmk istiyor
aslında yaza göre çok güzel saatler . acıkmıyorum bile akşama kadar .
ama içime bi şey kaçıyor sanki. illa yiycem o tatlıyı.
sütlü tatlı yesem hadi neyse . faydalı olur . ama illa pasta , turta oluyor . hani yeni ev ya . gelen çok oluyor . gelene de illa tatlı yapılıyor . kalanları maşallah ben kemiriyorum .
misafir olayları bitince rahatlıycam ama . baya bi gelecek var bana.
cumartesi yine misafir var .
geçen cumartesinden kalanlar hala yeniyor . bugün biter .
yani aralıksız devam .

Selam kızlar ben de sizler gibi kilo vermeye çalışıyorum 1 ayda 5,1 kilo verdim ve tam 1 beden inceldim Normalde insülin direncim var çok zor kilo veren biriyimdir ama sanırım bu kez başarıyorum :) Öğünlerinize yeşil çay eklemenizi tavsiye ederim Hepinize kolay gelsin ve sağlıkla gitsin kilolarınız inşallahh sevgiler

burada yine senin gibi inisülin direnci olan arkadaşımız var .
ilac kullanmaya başlamıştı.
sahi. o arkadaş gelmiyor mu . görmüyorum .
1 ayda 5 kilo değil mi. orada 1 de çıkşım da

burada yine senin gibi inisülin direnci olan arkadaşımız var .
ilac kullanmaya başlamıştı.
sahi. o arkadaş gelmiyor mu . görmüyorum .
1 ayda 5 kilo değil mi. orada 1 de çıkşım da
aynen canım 1 ayda, 5,1 kg :) İnsülin direnci için ilaç aşamasında değilim ben hipoglisemim var sadece ama kilo vermemi zorlaştırıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…