inanırım . o arkadaş da çok zorlandı. kilo vermeye çalışırken . aylarca falan . sonra doktora gitti .aynen canım 1 ayda, 5,1 kg :) İnsülin direnci için ilaç aşamasında değilim ben hipoglisemim var sadece ama kilo vermemi zorlaştırıyo malesef
Evt cnm malesef ben de öyleyim aylarca diyet yapıp 2 kiloda takılıp kaldığımı bilirim.. Ben ankaradayım evliyim son 2 yılda 3 gebelik ve malesef 3 kürtaj geçirdim.. gebeliklerim de bana toplamda 8 kg artı getirdi bi türlü kurtulamadım :) en son 1 kasımda kürtajımdan sonra 66,7 kg ydum (boyum 173) şimdi 61,6 kg oldum 30 kasımda diyete başladım ve tabi spora :) Sen nerdesin kaç kilosun nasıl bi aşama kaydettin biraz beni bilgilendirirmisininanırım . o arkadaş da çok zorlandı. kilo vermeye çalışırken . aylarca falan . sonra doktora gitti .
kaç kilosun .
neredesin .
çalışıyor musun .
evli misin .
Geçmiş olsun canım, gebeliklerinde düşük mü oldu onun için mi kürtaj oldunEvt cnm malesef ben de öyleyim aylarca diyet yapıp 2 kiloda takılıp kaldığımı bilirim.. Ben ankaradayım evliyim son 2 yılda 3 gebelik ve malesef 3 kürtaj geçirdim.. gebeliklerim de bana toplamda 8 kg artı getirdi bi türlü kurtulamadım :) en son 1 kasımda kürtajımdan sonra 66,7 kg ydum (boyum 173) şimdi 61,6 kg oldum 30 kasımda diyete başladım ve tabi spora :) Sen nerdesin kaç kilosun nasıl bi aşama kaydettin biraz beni bilgilendirirmisin
Nice sağlıklı yaşların olsun inşallah
doğum günün kutlu mutlu olsun canım .nice yaşlara. yeni yaşında çok sev çokkk sevil canımcım.
yazarhanim35 varya . sanki şimdi burası tarçın kokuyor haeeee. senin çayın kokusu buraya mı geldi ne
canım geçmiş olsun .Evt cnm malesef ben de öyleyim aylarca diyet yapıp 2 kiloda takılıp kaldığımı bilirim.. Ben ankaradayım evliyim son 2 yılda 3 gebelik ve malesef 3 kürtaj geçirdim.. gebeliklerim de bana toplamda 8 kg artı getirdi bi türlü kurtulamadım :) en son 1 kasımda kürtajımdan sonra 66,7 kg ydum (boyum 173) şimdi 61,6 kg oldum 30 kasımda diyete başladım ve tabi spora :) Sen nerdesin kaç kilosun nasıl bi aşama kaydettin biraz beni bilgilendirirmisin
Sağol canımGeçmiş olsun canım, gebeliklerinde düşük mü oldu onun için mi kürtaj oldun
Evt pıhtılaşmam 2. gebelikten sonra anlaşıldı canım ama son gebeliğimde iğne ve coraspin de kullandım yine aynı sonu yaşadım malesef.. 2. gebeliğim tüp bebekti ikizdi.. Diğerleri doğaldı.. hepsi aynı sonla bitti malesef.. Şimdi ocak tan sonra tekrar bi tüp bebek yapmayı planlıyorum o yüzden gebeliklerimden önceki kiloma dönmeye çalışıyorum 58 dim 36 bedendim gayet fittim .. aslında şimdi de 36 bedenim ama biraz geniş bi 36 yım galiba :) 3,5 kg kaldı azimliyim bu iş bu sefer bitecek :)canım geçmiş olsun .
kan pıhtılaşması mı var sende ki.
bebeklerde kalp durması mı oldu . kan pıhtılaşmasında böyle olur da . ondan dedim .
boyum 1.70
kilom 55
kilo almış halim bu. yazın 53 e düşmüştüm. ama kışım tabi illa alınıyor biraz .
düzce deyim .
ben sanıyorum 6 yıldır buradayım. ikinci doğum sonrası burada kilo verdim . 10 yada 11 kilo
ücüncü doğumda buradaydım yine.
yine 10 kilo kadar verdim sanırım .
böyle. zaten aldığımı verdim hep . 10 kilo kadar alıyordum . bi hamilelikte 12 kilo aldım sadecve
canım benim . inşallah alırsın kollarına bebeğini .ya da bebeklerini.Evt pıhtılaşmam 2. gebelikten sonra anlaşıldı canım ama son gebeliğimde iğne ve coraspin de kullandım yine aynı sonu yaşadım malesef.. 2. gebeliğim tüp bebekti ikizdi.. Diğerleri doğaldı.. hepsi aynı sonla bitti malesef.. Şimdi ocak tan sonra tekrar bi tüp bebek yapmayı planlıyorum o yüzden gebeliklerimden önceki kiloma dönmeye çalışıyorum 58 dim 36 bedendim gayet fittim .. aslında şimdi de 36 bedenim ama biraz geniş bi 36 yım galiba :) 3,5 kg kaldı azimliyim bu iş bu sefer bitecek :)
Senin kilon da gayet iyi gözüküyo aslında canım ne güzel fazla almamışsın gebeliklerdeinşallah ben de öyle olurum :)
Zaten ideal kiloya yakın olanlarda kilo verme hızı bayaa düşüyo
Ay sağol canım moral verdin valla inşallah güzel haberler veririm bikaç ay sonra.. Şu an hiçbişey yok tedaviye dair, kasımda kürtaj olduğum için bikaç ay zaten korunmak gerekiyo, hormonların, rahmin işlemden sonra toparlanması lazım.. Henüz kontrole bile gitmedim açıkçası canım.. Ocak reglsinde gidicem belki bi histeroskopi geçirebilirim.. Sanırım mart gibi iğnelere başlayabiliriz öyle tahmin ediyorum.. Ben 2 yıldır inanırmısın yaptırmadığım test kalmadı genetik de bakıldı eşime de bana da hatta alınan bebeklere de test yapıldı ama öyle bi sorun da çıkmadı, rahim yapısı da normal sadece pıhtılaşma bozukluğu çıktı canım.. Bu kez tedavimi embriyolara genetik test (PGT) yaptırarak olmayı düşünüyorum.. Ben her önlemi alayım da gerisi Allah kerim artık :)canım benim . inşallah alırsın kollarına bebeğini .ya da bebeklerini.
çok mutlu oluruz biz de burda.
yumurta toplandı o zaman değil mi.
kaç embriyo var şu an
. tüm tahliler falan yapıldı mı.
yani 3 kayıp yaşamışsın . çok fazla. yeniden olmaması için önlemleri alıyor mu doktorların .
bi arkadaşımızın da 5 gebeliği 7-8 . haftalarda sonlanıyordu.
sonradan anlaşıldı kı rahim kalp şeklinde.
minnacık bi operayon geçirdi. 1-2 dakika süren bi işlem .
5 kayıptan sonra şimdi 2. çocuğu 3 yaşında. 2 tane var . Allah sana da çifter çifter versin inşallah
ne mutlu sana canım atlayıp zıplayacak halim kalmıyor ki çocuktan telaştan :)
öğle arası bende arkadaşlarla belediyenin kadınlar lokaline gitmeyi düşünüyorum spor merkezi varmış uyarsa bana gideceğim inşallah olmuyor böyle sadece kısarak zayıflanmıyor
Günaydın kızlar :) bugün benim doğum günüm o yüzden güne
Yeşilçay, tane karabiber , karanfil ve çubuk tarçın ile yaptığım cayimla başladım :)
Eki Görüntüle 2088065
kolayliklar diliyorum snaaslında yaza göre çok güzel saatler . acıkmıyorum bile akşama kadar .
ama içime bi şey kaçıyor sanki. illa yiycem o tatlıyı.
sütlü tatlı yesem hadi neyse . faydalı olur . ama illa pasta , turta oluyor . hani yeni ev ya . gelen çok oluyor . gelene de illa tatlı yapılıyor . kalanları maşallah ben kemiriyorum .
misafir olayları bitince rahatlıycam ama . baya bi gelecek var bana.
cumartesi yine misafir var .
geçen cumartesinden kalanlar hala yeniyor . bugün biter .
yani aralıksız devam .
cok guzel aramiza hosgeldin nasil verdin peki kilonu yontemin neydiSelam kızlar ben de sizler gibi kilo vermeye çalışıyorum 1 ayda 5,1 kilo verdim ve tam 1 beden inceldimNormalde insülin direncim var çok zor kilo veren biriyimdir ama sanırım bu kez başarıyorum :) Öğünlerinize yeşil çay eklemenizi tavsiye ederim Hepinize kolay gelsin ve sağlıkla gitsin kilolarınız inşallahh sevgiler
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelereGünaydın kızlar :) bugün benim doğum günüm o yüzden güne
Yeşilçay, tane karabiber , karanfil ve çubuk tarçın ile yaptığım cayimla başladım :)
Eki Görüntüle 2088065
doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmmmm :)
kolayliklar diliyorum sna
cok guzel aramiza hosgeldin nasil verdin peki kilonu yontemin neydi
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım, kimsenin kucağını boş koymasın Allah'ım, yaş kaç canım senin ?Sağol canımDüşük olmadı ama bebeklerin kalpleri ya hiç atmadı ya attı durdu o şekilde oldu malesef beklenildi düşmeyince kürtaj yapıldı
bu şey nedir . reklamlarda görüyorum ama.Öğle yemeğim
Daha sonra dışarı çıkacağım kardeşimle kaçamak yaparsam eğer telafisi olsun diye hafif geçiştirdim :)
Eki Görüntüle 2088233
Hoşbulduk canım 17 gün diyeti diye bi diyet yaptım listelerde konum da var 30 kasımdan beri devam ediyorum 3. aşamaya geçtim bugün :)cok guzel aramiza hosgeldin nasil verdin peki kilonu yontemin neydi
amin canım inşallah herşeyin hayırlısı öncelikle.. 36 yaşındayım canımRabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım, kimsenin kucağını boş koymasın Allah'ım, yaş kaç canım senin ?
Ay sağol canım moral verdin valla inşallah güzel haberler veririm bikaç ay sonra.. Şu an hiçbişey yok tedaviye dair, kasımda kürtaj olduğum için bikaç ay zaten korunmak gerekiyo, hormonların, rahmin işlemden sonra toparlanması lazım.. Henüz kontrole bile gitmedim açıkçası canım.. Ocak reglsinde gidicem belki bi histeroskopi geçirebilirim.. Sanırım mart gibi iğnelere başlayabiliriz öyle tahmin ediyorum.. Ben 2 yıldır inanırmısın yaptırmadığım test kalmadı genetik de bakıldı eşime de bana da hatta alınan bebeklere de test yapıldı ama öyle bi sorun da çıkmadı, rahim yapısı da normal sadece pıhtılaşma bozukluğu çıktı canım.. Bu kez tedavimi embriyolara genetik test (PGT) yaptırarak olmayı düşünüyorum.. Ben her önlemi alayım da gerisi Allah kerim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?