Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen canım 1 ayda, 5,1 kg :) İnsülin direnci için ilaç aşamasında değilim ben hipoglisemim var sadece ama kilo vermemi zorlaştırıyo malesef
inanırım . o arkadaş da çok zorlandı. kilo vermeye çalışırken . aylarca falan . sonra doktora gitti .
kaç kilosun .
neredesin .
çalışıyor musun .
evli misin .

inanırım . o arkadaş da çok zorlandı. kilo vermeye çalışırken . aylarca falan . sonra doktora gitti .
kaç kilosun .
neredesin .
çalışıyor musun .
evli misin .
Evt cnm malesef ben de öyleyim aylarca diyet yapıp 2 kiloda takılıp kaldığımı bilirim.. Ben ankaradayım evliyim son 2 yılda 3 gebelik ve malesef 3 kürtaj geçirdim.. gebeliklerim de bana toplamda 8 kg artı getirdi bi türlü kurtulamadım :) en son 1 kasımda kürtajımdan sonra 66,7 kg ydum (boyum 173) şimdi 61,6 kg oldum 30 kasımda diyete başladım ve tabi spora :) Sen nerdesin kaç kilosun nasıl bi aşama kaydettin biraz beni bilgilendirirmisin

Geçmiş olsun canım, gebeliklerinde düşük mü oldu onun için mi kürtaj oldun

canım geçmiş olsun .
kan pıhtılaşması mı var sende ki.
bebeklerde kalp durması mı oldu . kan pıhtılaşmasında böyle olur da . ondan dedim .

boyum 1.70
kilom 55
kilo almış halim bu. yazın 53 e düşmüştüm. ama kışım tabi illa alınıyor biraz .
düzce deyim .

ben sanıyorum 6 yıldır buradayım. ikinci doğum sonrası burada kilo verdim . 10 yada 11 kilo

ücüncü doğumda buradaydım yine.
yine 10 kilo kadar verdim sanırım .
böyle. zaten aldığımı verdim hep . 10 kilo kadar alıyordum . bi hamilelikte 12 kilo aldım sadecve

Geçmiş olsun canım, gebeliklerinde düşük mü oldu onun için mi kürtaj oldun
Sağol canım Düşük olmadı ama bebeklerin kalpleri ya hiç atmadı ya attı durdu o şekilde oldu malesef beklenildi düşmeyince kürtaj yapıldı

Evt pıhtılaşmam 2. gebelikten sonra anlaşıldı canım ama son gebeliğimde iğne ve coraspin de kullandım yine aynı sonu yaşadım malesef.. 2. gebeliğim tüp bebekti ikizdi.. Diğerleri doğaldı.. hepsi aynı sonla bitti malesef.. Şimdi ocak tan sonra tekrar bi tüp bebek yapmayı planlıyorum o yüzden gebeliklerimden önceki kiloma dönmeye çalışıyorum 58 dim 36 bedendim gayet fittim .. aslında şimdi de 36 bedenim ama biraz geniş bi 36 yım galiba :) 3,5 kg kaldı azimliyim bu iş bu sefer bitecek :)
Senin kilon da gayet iyi gözüküyo aslında canım ne güzel fazla almamışsın gebeliklerde inşallah ben de öyle olurum :)
Zaten ideal kiloya yakın olanlarda kilo verme hızı bayaa düşüyo

canım benim . inşallah alırsın kollarına bebeğini .ya da bebeklerini.
çok mutlu oluruz biz de burda.
yumurta toplandı o zaman değil mi.
kaç embriyo var şu an
. tüm tahliler falan yapıldı mı.
yani 3 kayıp yaşamışsın . çok fazla. yeniden olmaması için önlemleri alıyor mu doktorların .
bi arkadaşımızın da 5 gebeliği 7-8 . haftalarda sonlanıyordu.
sonradan anlaşıldı kı rahim kalp şeklinde.
minnacık bi operayon geçirdi. 1-2 dakika süren bi işlem .
5 kayıptan sonra şimdi 2. çocuğu 3 yaşında. 2 tane var . Allah sana da çifter çifter versin inşallah

Ay sağol canım moral verdin valla inşallah güzel haberler veririm bikaç ay sonra.. Şu an hiçbişey yok tedaviye dair, kasımda kürtaj olduğum için bikaç ay zaten korunmak gerekiyo, hormonların, rahmin işlemden sonra toparlanması lazım.. Henüz kontrole bile gitmedim açıkçası canım.. Ocak reglsinde gidicem belki bi histeroskopi geçirebilirim.. Sanırım mart gibi iğnelere başlayabiliriz öyle tahmin ediyorum.. Ben 2 yıldır inanırmısın yaptırmadığım test kalmadı genetik de bakıldı eşime de bana da hatta alınan bebeklere de test yapıldı ama öyle bi sorun da çıkmadı, rahim yapısı da normal sadece pıhtılaşma bozukluğu çıktı canım.. Bu kez tedavimi embriyolara genetik test (PGT) yaptırarak olmayı düşünüyorum.. Ben her önlemi alayım da gerisi Allah kerim artık :)

doğru diyosun canım valla bende zamanında yazıldım spora ve gitmedim resmen üşendim heppp ve sporu tamamen bıraktım böyle kilo aldım spora gitmeden önce zayıftım

kolayliklar diliyorum sna

cok guzel aramiza hosgeldin nasil verdin peki kilonu yontemin neydi

Günaydın kızlar :) bugün benim doğum günüm o yüzden güne

Yeşilçay, tane karabiber , karanfil ve çubuk tarçın ile yaptığım cayimla başladım :)

Eki Görüntüle 2088065
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere

Öğle yemeğim

Daha sonra dışarı çıkacağım kardeşimle kaçamak yaparsam eğer telafisi olsun diye hafif geçiştirdim :)

Sağol canım Düşük olmadı ama bebeklerin kalpleri ya hiç atmadı ya attı durdu o şekilde oldu malesef beklenildi düşmeyince kürtaj yapıldı
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım, kimsenin kucağını boş koymasın Allah'ım, yaş kaç canım senin ?

Öğle yemeğim

Daha sonra dışarı çıkacağım kardeşimle kaçamak yaparsam eğer telafisi olsun diye hafif geçiştirdim :)

Eki Görüntüle 2088233
bu şey nedir . reklamlarda görüyorum ama.
almanya da guark var . ondan galiba.
hiç yemedim .
sen sevdin mi. kaç kalori. diyete uygun mu

hayırlısı olsun canım .
tüp bebek için yumurta toplanması lazım . onu da yapacaklar . sanıyorum 3-4 aylık bi süreç var önünde
benim de ikinci bebeği istediğim dönemde bi düşüğüm oldu. 10+2 olması gerekirken gelişmemiş 7+2 de kalmış . zaten kalbi durmuş . ama kalp atışlarını duymuştuk . iyiydi. ama ne oldu sonradan bilmem.
kürtaj oldum .
doktor ara ver . vucut dinlensin dedi. ama aceleci davrandım . hemen hamile kaldım .
hatırlıyorum 2 martta kürtaj oldum . 27 nisanda hamile olduğumu öğrendim .
doktora gittim tabi 6 haftalık olduğunda falan . doktor ne bu acele diye dalga geçmişti.
şükür o bebek 2 gün sonra 7 yaşında olacak . Allah hepsine uzun ömürler versin inşallah .
senden de güzel haberler gelecek inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…