- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımkızlar Rabbim'e çok şükür pazartesi iş başı yapıyorum birazdan çıkıp iş yerime gideceğimtamamlamam gereken evrakları halledeceğim :)
Gözünaydın canım kavuşuyorsun eşine inşallahselam kızlar...
öğlen
domates çorbası
tavuk döner
turşu ve acı biber turşusu
yoğurt
akşam
1 lavaş arası
ciğer şiş ve 1adana
şalgam suyu
eşim salı gecesi yola çıkacaktı uçak çok erkendi onun için gelemiyordu uçakla otobüse bilet alacaktım sabahına burada olacaktı..tesadüfen bir de baktım ek sefer koymuşlar uçak 18 de kalkacak 19:30 da evde olacak inşallah...9 saat yolda kurtulduve bir gün daha kazandık
annem de yarın evine gidiyor ..evimi de özledim gidip biraz kalayım.başbaşa kalın kocanla dedi sağolsun düşünceli kadın..
kazasız belasız gelsin inşallah..ben de salıdan itibaren izinliyim
dinlenmeye çok ihtiyacımız var gerçekten 6 ay olmuş izin almayalı...kızım da 21 inde antalya da otele kampa gidiyor..1 hafta kalacak hem ders hem gezme..okul kursunun kampı..20 sinde kuzum 18 yaşına giriyor..babası onun için erken geliyor..ne çabuk 18 oldu ahh ahh..Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah.
...ayyy ne çok konuştum çenem düştü sevinçten.
..yarından itibaren pro ağırlıklı beslenicem 3-4 gün kociş gelene kadar 79 u ucundan görsem ya da yaklaşsam keşke
...gerçi gelince kesin kaçamak yaparım ama olsun
...ayyy hadi ben kaçar öpüldünüz
![]()
Allah kavuştursun, bu arada kızınında doğum günü kutlu olsun canım sana bağışlasın rabbimselam kızlar...sabah annemi yolcu ettim..vardı çok şükür..
dönüşte işe gittim tabii sürünerek...son 2.5 gün...
sabah
menemen
1 dilim çavdar
peynir zeyttin
öğlen
ezogelin çorba
hasanpaşa köfte
sütlaç
akşama kısık ateşte tavuk ve karışık sebze pişiriyorum..(kabak,havuç az patates)
az önce çok acıktığım için 2 çiğköfte yedimyemeğin pişmesine çok var daha
![]()
canim benim oğlan bu aralar telefona çok düşkün olmuş onun için elimize çok almıyoruz dili biraz daha iyi doktor ağrı yapmaz dedi ama sanki dili iyi olduğu zaman daha iyi yemek yiyorumarım canım . dikkatli salarsan zarar gelmez diye düşünüyorum .
nasılsın , yoktun sanki ne zamandır . nerelerdesin . oğlanın dili nasıl oldu . daha iyidir inşallah
Benim eşim de bana çok sarıyor bana silika aman lazım diyor o da sizin eşler gibi kaslı gayet fitbnde coo spor yapiorum cnm eve spor odasi kurduk zaten o yuzden kilomu gostermiyorum herkes cok iyisin diyor tabi esime hirs yapmam iyi bisey o da bilerek yapiyor ama sinir olmamak elde degil
Hayirli olsun işin canımNormalde pazartesi başlayacaktım ancak dün bayan aradı evrakların tam ise bugün için öğleden sonra gel dedi. ancak sabah arandım programda değişiklik olmuş ne zaman gideceğime dair arayacaklarmış. bugün sanırım evdeki son pinekleme günümacaba kaçamak mı yapsam diyorum :)
dün yoğurt yerken dişimi kırdım bugün işe başlamadan onu da hallettirdim![]()
o ekmeğin hepsini yedin mi çok degiĺmi bana mi öyle geldiEki Görüntüle 2092669
oglen yemegim. hindi fumeli avokadolu sandwich, chips ve salsa. chips sevmedigim icin chipslerin cogunu yemedim.
Canim o kadar kilo olur bazen onemli olan onune gecmek bu durumun onu toparlarsin dger ko uya gelince esine tanimadgni soylemissin umarim anlayis gostercektirSabah sabah iki.meseleden dolayı moralim çok bozuldu birincisi gece 01.45 de tanımadığım bir numara beni aramış telefonda eşimin yanında şarjda işi sabah sabah kim bu diye sordu mesaj attim hala cevap vermedi çok stres yaptım ya
Ikincisi kilo almışım
Bildirimim mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.5
Bu haftaki kilo 67.9 kahvalti yaptim ama
afiyet olsun . güzel görünüyor .Eki Görüntüle 2092669
oglen yemegim. hindi fumeli avokadolu sandwich, chips ve salsa. chips sevmedigim icin chipslerin cogunu yemedim.
geçen hafta eksideyken bu hafta artıya geçmişsin .Bugün liste sırasımesmeser de ..canım kolay gelsin..
ben de durum tırt..+ dayım...
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:82.5kg
bu hafta:83.2kg
fark:+700
yüzde:%0,848
ilk hedef:75kg
spor:her gün işe gidiş geliş 2.5 km
geçmiş olsun canım .Eki Görüntüle 2092531
Bugünlerde ıhlamurla aşk yaşıyorum resmen.
Herkes hasta ofiste.
Günaydın canlar!![]()
ay şeker iyi hatırlattın . mantarı öyle severim ki. yapayım ben de5.30 gibi
1 fincan sade türk kahvesi
Akşam yemeğim
Mantar sote
Tavuk nuget ( granit tava da yağsız kizartiyorum hem yapışmıyor hemde güzel oluyor )
Salata - ayran
Eki Görüntüle 2092583
Geçmiş olsun canım kuzularına Allah şifa versinKızlar çocuklar hasta pek gelemiyorum ama hepinizi okuyorum
@sabahvesen canım işin hayırlı olsun
A aaadddaaa eşinin sözleri seni gaza getirmiş ama böyle şeyler yapmasın bu adamlar ya bende biraz kaçırsam eşim sözde kilo vercek bulduğunu götürüyor diyo beni sinir ediyor hatırlarmısın bilmem 1,5 sene önce eşim en son böyle yaptığında 14 kilo vermiştim
sersum hadi gözün aydın ohh kızda 18 olmuş maşallah seneler çok hızlı geçiyor
Ortaokul arkadaşım numaramı bulmuş mesaj attı çok sevindim kaç yıl geçti diye konuştuk 20 yılı duyunca çok garip oldum