Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm dun birda hava gunluk gineslikti biginse kapkaranlik esim evde olir saniyordun dun gec geldi baya gormedim sabah bor baktim yine ise gdiyor bugunde yalnizim anlayacaginÇok imrendim günlerdir evden çıkmadım çocuklar hasta olunca yarın yine evdeyiz
Eşimde çok çalışıyor evde bunaldım
Havalar soğuk çok karamsar oldum ben yine
Bizler emekliliğe kadar böyle eşlere hasret yaşamaya mecburuzcanm dun birda hava gunluk gineslikti biginse kapkaranlik esim evde olir saniyordun dun gec geldi baya gormedim sabah bor baktim yine ise gdiyor bugunde yalnizim anlayacagin
çok güzel görünüyor. tam benim s evdiğim gibi.vee 2 dolu kase çorbamdan yedim...
ben ıspanak koymadım onun yerine kıyılmış maydanoz.kereviz yaprakları ve 2-3 diş
sarımsak koydum..Çok lezzetli ve doyurucu oldu vallahisevdimmmmm
Eki Görüntüle 2094131
bunları nereden buluyorsun şekerim sen3 gündür kaçamakli geçti bugün de sıvı detoksu yapayım dedim yarın iş başı
sabah 10.30
1 fincan sade türk kahvesi
11.00
Eki Görüntüle 2094196
öğlen 14.00
Eki Görüntüle 2094194
16.30
afiyet olsun17.30
1 kupa rezene çayı
18.50
Eki Görüntüle 2094310
Akşam
Poğaçalar tam buğday unundan ve yağsız. Tam da diyete uygun :) iki uzun şey de karnıbahar kroket oda yağsız ve fırında pişmiş.
Eki Görüntüle 2094309
ayy tam benlikmis desene hem kadın ortamı hemde sessiZBen de bigun temizlik yaptim ve yuruyuse ciktim bugun arkadasla cok tatli bir cafe kesfettik orgu orulyor bayanlar bir yandan da kahveni yudumluyorsun etraf da elmisleri yunlerle dekor yapilmisti cok sevdim kahve de enfesti icine birsey koyuyorlar ama solemediler hersey de ev yapimiydi
canım Allah yardimcin olsun polis eşi olmak çok zorcanm dun birda hava gunluk gineslikti biginse kapkaranlik esim evde olir saniyordun dun gec geldi baya gormedim sabah bor baktim yine ise gdiyor bugunde yalnizim anlayacagin
Canım benim bu şekilde çocuk da büyüttün büyük fedakarlık Allah yardımcınız olsunBizler emekliliğe kadar böyle eşlere hasret yaşamaya mecburuz..naparsın..Allah sağlık versin de
![]()
canimcanimcim bu içtiğim ne nerden aldım tadı nasıl ilk defa gördüm3 gündür kaçamakli geçti bugün de sıvı detoksu yapayım dedim yarın iş başı
sabah 10.30
11.00
Eki Görüntüle 2094196
öğlen 14.00
Eki Görüntüle 2094194
16.30
arada yapıcam artık çok sevdim tadını daçok güzel görünüyor. tam benim s evdiğim gibi.
Sağol canım Allah razı olsun..Sağlık olsun da her şeye katlanıyor insanCanım benim bu şekilde çocuk da büyüttün büyük fedakarlık Allah yardımcınız olsun
sıvı tüketimi önemli canım..Arttırmaya çalış bence..bebek gezmesine gidilir de yenmez miiGunaydin kızlar haftasonu cumartesi kaçak aklı geçti halama gittim torunu olmuştu kadın da baya zahmet etmişti bende maalesef yedim ama akşam yemedim dün de iyi geçti orantılı yedim ama benim sıvı tüketimi az ve bitki çayı da içmem lazim
sağol canımsersum amin canim. Corban cok guzel gorunuyor bu arafa afiyet olsun
tatlıve hamur işiyle aran yoksa karatayda aç kalmadan kaçamak da yapmıyor insanmesmeser benim de jaftasonu kacamak yaptigim soylenemez cnm bnde karatay tarzi yaptim ac kalmadgim icin kacamak da olmadi
watsondan aldım detoks içeceklerni cnm :) gittm bugün ilk günümdü :)çok güzel görünüyor. tam benim s evdiğim gibi.
bunları nereden buluyorsun şekerim sen
afiyet olsun
işe gitmedin mi
bunun tadı pek güzel değildi cnm muzlu ve cia lısı var o güzel birde salatalık nane vs :) watson dan aldım 7.99 mu neayy tam benlikmis desene hem kadın ortamı hemde sessiZ
canım Allah yardimcin olsun polis eşi olmak çok zor
Canım benim bu şekilde çocuk da büyüttün büyük fedakarlık Allah yardımcınız olsun
canimcanimcim bu içtiğim ne nerden aldım tadı nasıl ilk defa gördüm
tavsiye eder misin canım ben de haftasonu alırım bir defa da mi içiyorsun.bunun tadı pek güzel değildi cnm muzlu ve cia lısı var o güzel birde salatalık nane vs :) watson dan aldım 7.99 mu ne