tartıldım canım 67.5 çıktım yaza oranla yarım kilo almışım ama aylardır aynı kilodayım
geçmiş olsun canım
canımcım . kilo almaman da artı .tartıldım canım 67.5 çıktım yaza oranla yarım kilo almışım ama aylardır aynı kilodayım
geçmiş olsun canım
Ama bu çoook güzel ayyy buna doyum olmaz size geleyim mi
tebrik ederim canım . su böreği içli köfte denedim ama boşnak bör. denemedim .deneyeceğim kısa zamanda canımcım.
gerçekten mi.Yay buyur gel tabi başımın ustunde yerin var
Kahraanarastayim
Şu boreginnden çok daha kolay
gerçekten mi.
youtube den bakayım canm
sağ ol
sen içine ne koydun
canım böyle ince açabilir miyim bilmiyorumyapmıştım bu tarifi yapıyorum. Hamuru 4 e değil 5 e buluyorum.
Bir de açtıktan sonra 2 ye kesip öyle sari yorum. Daha ince oluyor tepside
kolay mı ki . ama deniycem şekercim .yapmıştım bu tarifi yapıyorum. Hamuru 4 e değil 5 e buluyorum.
Bir de açtıktan sonra 2 ye kesip öyle sari yorum. Daha ince oluyor tepside
hahahahah aBir Kırıkhan gelini olarak kocama kömbe açıyorum ben en çok, ay kızlar iyice açtınız iştahımı elma kemiriyorum demindendir, canım börek çekti
Canım sen hangi kurumda çalışıyordun ?hahahahah a
sagol cnm bnce yazdan beri yarim kilo almis olman mucizetartıldım canım 67.5 çıktım yaza oranla yarım kilo almışım ama aylardır aynı kilodayım
geçmiş olsun canım
Ben içine çökelek köy peyniri maydanoz ve pulbiberle iç yaptım zeytinyağı ve tereyağı koydumTeşekkürler canim
Sen dün kombeyi ne li yaptın ?
Annem de çok güzel yapar
Ben bir kez ıspanaklı yaptım, ıspanak çok sulandirmisti hamuru güzel olmamıştı sonra denemedim hic
hadi hep birlikte börek yapalım o zamanBir Kırıkhan gelini olarak kocama kömbe açıyorum ben en çok, ay kızlar iyice açtınız iştahımı elma kemiriyorum demindendir, canım börek çekti
myo canımcım. sen neredeydinCanım sen hangi kurumda çalışıyordun ?
canım benim . dikkat et . ne yiyebilirsin ki tatlı yerine. muz . yarım muz . elma.Evet kizlar oglen arkadaslar gelcekti geldiler bnde soyle bir yontem gelistirdim geri kalmayim diye
2 isirik pogaca
2 isirik borek
1 isirik kurabiye bu oglen yemegim oldu
Ikindide malesef leblebi yedim ya dayanmiorum o kadar d konustuk bir avuc kadardi yanina bikac fistik ve ananas odem atsin diye
Aksam da insallah yogurtlu haslanmis karnibahar canim hasta oldugum icin inanilmaz sekerli biseyler cekiyor sanirim eneji versin diye ama yemeyecegim
canım benim . akşamı hafif atlatırsın belki. ya da akşama bi şey kalmaz yediklerinden . çok haraket ediyoruz çünkü. iş bitmiyor çocuklarla. ev işi , zaten ona lafım yok . ev işi bitmezÖğlen yemek yemedim komşuya gittim haber vermedim önceden gitmeden aradım evde mi diye hazırlık yapmaması için kısır yapalım dedi kabul etmedim illa kek yapalım dedi iki dilim yedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?