Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yapmıştım bu tarifi yapıyorum. Hamuru 4 e değil 5 e buluyorum.
Bir de açtıktan sonra 2 ye kesip öyle sari yorum. Daha ince oluyor tepside

yapmıştım bu tarifi yapıyorum. Hamuru 4 e değil 5 e buluyorum.
Bir de açtıktan sonra 2 ye kesip öyle sari yorum. Daha ince oluyor tepside
kolay mı ki . ama deniycem şekercim .
hele misafire ne güzel olur demi.
özel misafirlerine . aile yakınlarına falan

Mutfakta iyiyimdir ama şu el açması börek işlerinde çok pratik ve çok becerikli değilim, büyük yufkayı açarken bazen yuvarlak değilde başka şekle benziyor

Bir Kırıkhan gelini olarak kocama kömbe açıyorum ben en çok, ay kızlar iyice açtınız iştahımı elma kemiriyorum demindendir, canım börek çekti

Evet kizlar oglen arkadaslar gelcekti geldiler bnde soyle bir yontem gelistirdim geri kalmayim diye
2 isirik pogaca
2 isirik borek
1 isirik kurabiye bu oglen yemegim oldu
Ikindide malesef leblebi yedim ya dayanmiorum o kadar d konustuk bir avuc kadardi yanina bikac fistik ve ananas odem atsin diye
Aksam da insallah yogurtlu haslanmis karnibahar canim hasta oldugum icin inanilmaz sekerli biseyler cekiyor sanirim eneji versin diye ama yemeyecegim

Teşekkürler canim
Sen dün kombeyi ne li yaptın ?
Annem de çok güzel yapar
Ben bir kez ıspanaklı yaptım, ıspanak çok sulandirmisti hamuru güzel olmamıştı sonra denemedim hic
Ben içine çökelek köy peyniri maydanoz ve pulbiberle iç yaptım zeytinyağı ve tereyağı koydum

Bir Kırıkhan gelini olarak kocama kömbe açıyorum ben en çok, ay kızlar iyice açtınız iştahımı elma kemiriyorum demindendir, canım börek çekti
hadi hep birlikte börek yapalım o zaman

Öğlen yemek yemedim komşuya gittim haber vermedim önceden gitmeden aradım evde mi diye hazırlık yapmaması için kısır yapalım dedi kabul etmedim illa kek yapalım dedi iki dilim yedim ama

canım benim . dikkat et . ne yiyebilirsin ki tatlı yerine. muz . yarım muz . elma.

Öğlen yemek yemedim komşuya gittim haber vermedim önceden gitmeden aradım evde mi diye hazırlık yapmaması için kısır yapalım dedi kabul etmedim illa kek yapalım dedi iki dilim yedim ama
canım benim . akşamı hafif atlatırsın belki. ya da akşama bi şey kalmaz yediklerinden . çok haraket ediyoruz çünkü. iş bitmiyor çocuklarla. ev işi , zaten ona lafım yok . ev işi bitmez

az önce 200 ml yoğurt yedim. hazır paket
1 küçük yeşil elma. şekersiz olanlardan . ekşi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…