- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Canim sen diyetisyene gidiyor musun,Sabah
Eki Görüntüle 2113807
Ara
Yarım kağıt bardak espresso
3 adet eti form
Öğlen
1.5 kepçe soğan çorbası
1 parça salçalı tavuk kalça
1 dilim salçalı patates
Ara
1 portakal
Akşam
Eki Görüntüle 2113808
Şimdi
1 fincan sade türk kahvesi
Ya 1.70 boyun var 58 le bile manken gibisin ye gitsincanım benim .
ben de bitter %70 alıyorum .aşağışı kurtarmıyor .çikolata yememiş gibi oluyorum. buldukça stokluyorum onu.
ben etii alıyorum yüzde 70 olanı
ama çok zaman çocukların yarım kalan gofret , krovasan , aburcuburlarını da yiyorum işte. o da evde oluyor .işte değil .
haklisin evde olunca tutmak zor acaba diyorum cocuklara soyle yulafli muzlu tarifler gekistirip oyle mi yapsan belki sen de yesen bile kilo olmazcanım benim .
ben de bitter %70 alıyorum .aşağışı kurtarmıyor .çikolata yememiş gibi oluyorum. buldukça stokluyorum onu.
ben etii alıyorum yüzde 70 olanı
ama çok zaman çocukların yarım kalan gofret , krovasan , aburcuburlarını da yiyorum işte. o da evde oluyor .işte değil .
ayyyy demirlekecim suanda kac gndur dusundgum seyi soyledin gunlerdir bir avuc leblebi yiyorum.resmen azcik yemek yiyoruk kilo veremiyorum olmuyor demkki ondan bana da iyi gelmiyor oysa en sevdgim seydircanım benim . benim de dikkat ettiğim bir şey oldu. sanıyorum 2 yıl oldu. leblebi ile gram kilo veremedim. yani öğün olarak leblebi yedim 1 avuç. yanı bana sorsan aç kaldım . leblebi dişimin kovuğuna yetmedi. ama çakılı kaldım. sen ne zamandır leblebi yiyorsun .
kaynımın düğününe doğru kilo vermek istediğim dönemde leblebi yemiştim.
canım benim ya.Canim sen diyetisyene gidiyor musun,
Maşallah tabaklarin çok dengeli tam diyet tabagi
Ya 1.70 boyun var 58 le bile manken gibisin ye gitsin
Benim boy 1.60 senle aynı kilo sayin ve kilolarını hepsi popoda, tahmen et artık fiziğimi
canımcım. sonra niye böyle oldu acaba diye nete baktığımda kalorisinin yüksek olduğunu görmüştüm. yani onun yerine 1 tas çorba içsen daha iyidir . bıraktım artık. hatta leblebiden uzak duruyorum 2 yıldırhaklisin evde olunca tutmak zor acaba diyorum cocuklara soyle yulafli muzlu tarifler gekistirip oyle mi yapsan belki sen de yesen bile kilo olmaz
ayyyy demirlekecim suanda kac gndur dusundgum seyi soyledin gunlerdir bir avuc leblebi yiyorum.resmen azcik yemek yiyoruk kilo veremiyorum olmuyor demkki ondan bana da iyi gelmiyor oysa en sevdgim seydir
afiyet olsun canım . tartıl bakalım . ne olmuşsun . vermiş misin almış mısınGünaydın kızlar dün akşam bir dilim kömbe yedim sonra üç dilim portakal
Sabah kahvaltım akşamki kombeden iki dilim ve şekersiz çay birazdan tartılacam durumumu kontrol altına almam lazım
günaydın hanımlar
haftasonundan beri inanılmaz bir koşuşturmaca sürdü. bu sabahtan itibaren biraz durulur umarım.
sağlıklı + sağlıksız beslenmeye devam. biraz iştahım açıldı. geçen hafta sürekli bulantı ve iştahsızlık yaşıyordum.
sabah serin birşeyler yeme isteğiyle uyandım. bir activia yedim. şimdi (çok doğru bulmasam da) nescafe içiyorum.
okuyucuu diyetdaşım sende durumlar nasıl?
eskiden bnde oleydim cnm esime yaoardim ama asla yemezdim ne iradeydi anlatamam agzima lokma surmezdim 55 kilo idim smdi irade gitti kilolar geri geldicanımcım. sonra niye böyle oldu acaba diye nete baktığımda kalorisinin yüksek olduğunu görmüştüm. yani onun yerine 1 tas çorba içsen daha iyidir . bıraktım artık. hatta leblebiden uzak duruyorum 2 yıldır
hasta olunca insanin istahi kapaniyor ama mikroplar gdince istah yeniden aciliyor hep boyle olmustur bnde suan hasta oldum cnm bisey istemiyorgünaydın hanımlar
haftasonundan beri inanılmaz bir koşuşturmaca sürdü. bu sabahtan itibaren biraz durulur umarım.
sağlıklı + sağlıksız beslenmeye devam. biraz iştahım açıldı. geçen hafta sürekli bulantı ve iştahsızlık yaşıyordum.
sabah serin birşeyler yeme isteğiyle uyandım. bir activia yedim. şimdi (çok doğru bulmasam da) nescafe içiyorum.
okuyucuu diyetdaşım sende durumlar nasıl?
adaaaa cım .çocuklara kek , börek , poğaça da yapıyorum. önceden haftada 2-3 kez kek ya da magnolia yapardım .
çünkü çocuklarım çok sever
misafir çok gelince bıkkınlık oldu galiba.
hafta sonu yaptım. baklava yufkasından tatlı , tuzlu börek . ve kakaolu kek .
ama bizimkilere yetmiyor maşallah . yine çocuklar büyüme aşamasında olduğundan mı ne kilo almıyorlar . yeseler de hep fitler .ama ben de yiyorum işte.
3 yıl öncesine kadar yapardım ama yemezdim .canım istemezdi. irade belki daha iyiydi o zaman .
işte bi yoluna sokamadım . soksam yine yemem . ama şimdilik o yola giremedim.
ya aslinda cok kolarili de degil bir kucuk fincani bir dilim ekmek yerine geciyor en saglikli atistirmalik ama demkki her bunyeye iyi gelmiyor leblebi cnm bugun bir leblebisiz deneyip tekrar bakayim yarim tartiyabeyaz leblebiye zaafım var benim de
evet leblebi çok kalorili. mideyi rahatlatınca avuç içi kadar şeyle doydum diyoruz ama aslında kalori bombası. A aaadddaaa @demirleke
valla yemek konusunda en duzensiz insanimdir canm ama inanki verilmiyor yani duzen olmayinca 6 yilin sonunda fark ettim:)Kocamaaaan günaydınlar kızlar, yoğunluk yoğunluk yoğunluk, arkadaşımında dediği gibi" ben seni ne zaman sakin göreceğim" HİÇ BİR ZAMANçok gelemiyorum bu ara diyet desen eh diyelim bu ara yine hazımsızlık var o da kilo aldırıyor, yemek düzenim kaçtı düzelir inşallah
afiyet olsunBen de hastayim diye sabah bir dilim ekmwgin arasina maydonoz ve bir dilim.hindi fume.koyarak yedim yanina da tarcinli zencefilli limonlu yesil cay ictim bayanlar
sagol cnm bnde kahve icecegim afiyet olsun sana daafiyet olsun
Canım şu ara alacak gibiyim, hazımsızlık beni mahvediyorvalla yemek konusunda en duzensiz insanimdir canm ama inanki verilmiyor yani duzen olmayinca 6 yilin sonunda fark ettim:)
Afiyet olsun canım, bende şimdi yaptım şükür kahvaltımı, yarın toplantı var hazırlık yapmaktan ancak fırsat buldum,ayyy. acıkmaya başladım yahu.
nolduysa .
daha saat erken .
kahve yapayım içeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?