Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bazen olur böyle şeyler yolunuz uzun mu nereden Maraş a gideceksiniz canım bende 17 martta 2 çocukla ilk defa memlekete yalnız gideceğim hemde yalnız gideceğim şimdiden nasıl gideceğimi düşünüyorum Allah yardımcın olsun uçakla mı gideceksin

Bnde ara ogun olark bir kayisi ve yarim cevizlew kahve simdi kardiyo yapacagim.bugun dersim erken bitti cok sukur ki ay bir de hala hastayim ama spor yapinca iyilesiorum

Çok geçmiş olsun.
Iyi yolculuklar şimdiden.
Bana yaklasiyorsun ben de kahramanmarastayim ama 2 saat uzaklıkta bu ilcede

Akşam hastaneye bir doğum ziyaretine gitmemiş gerekti
Gelirken de paça çorba içtik. Ben hiç ekmek yemedim sadece çorbası içtim ve yeşillik yedim. 1 tane de çığ kofte

Akşam 9 gibi acıktım. Bir dilim kivi bir dilim elma bir dilim portakal ve bir dilim armut yedim.yani hepsini toplasan 1 meyve yapar.

Sabah ise cemenli yumurta, 4 zeytin yedim.
Markette kepekli ekmek kalmamıştı, ondan fırında pide ekmek aldım. Çeyrek pide yedim sanırım.

Öğlen ekmek yemeden birşeyler yiyeceğim bu yüzden.

Kahvemi de yaptım içtim.
Ben türk kahvesini nescafe fjncaninda içiyorum yani büyük boy, ona rağmen bugün tatmin etmedi beni.
Bir daha yapıp içeceği şimdi.

Bende biraz önce kahvaltı ile öğleyi bir ettim ancak sıra getirebildim
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
1 yumurta beyazı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kaşık tahin pekmez
2 Chery domates
1 fincan sade Nescafe

Esim.adanali bnm.de aslinda manisali da sayikir orda buyumus cnku ama adanali:)
Amaan asıllarına bakarsan herkes farklı yerden canım benim eşime de sorsan Elazığ lıyım diyo ama babası bile Adana da doğmuş eşimde Adana'da büyümüş ama olsun senlede hemşeri sayılırız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…