Bazen olur böyle şeyler yolunuz uzun mu nereden Maraş a gideceksiniz canım bende 17 martta 2 çocukla ilk defa memlekete yalnız gideceğim hemde yalnız gideceğim şimdiden nasıl gideceğimi düşünüyorum Allah yardımcın olsun uçakla mı gideceksinCanım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah
Harbiden buluşun kızlar o börekleri yemeye git benim aklım hâlâ onlardacanım geçmiş olsun annen ne ameliyatı oldu.
kahraman maraşta safran sarı var .
Menu cok guzel cnmher öğün arası 3 bardak su içme hedefi koydum kızlar kendime :)
heee. sen neresindesin@demirleke afiyet olsun canım güzel görünüyor belki Akdeniz'de de vardır ama hiç denk gelmedim ben akdenizdeyim ama akdenizli değilim
Canım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah
Adana da oturuyorum ama kendim Trakyalı yım beyaaheee. sen neresindesin
o zaman ege ye özgü. zaten otu çok yeriz
Esim.adanali bnm.de aslinda manisali da sayikir orda buyumus cnku ama adanali:)Adana da oturuyorum ama kendim Trakyalı yım beyaa
Amaan asıllarına bakarsan herkes farklı yerden canım benim eşime de sorsan Elazığ lıyım diyo ama babası bile Adana da doğmuş eşimde Adana'da büyümüş ama olsun senlede hemşeri sayılırız o zamanEsim.adanali bnm.de aslinda manisali da sayikir orda buyumus cnku ama adanali:)
Tabi sayilalim canim ne demek:)Amaan asıllarına bakarsan herkes farklı yerden canım benim eşime de sorsan Elazığ lıyım diyo ama babası bile Adana da doğmuş eşimde Adana'da büyümüş ama olsun senlede hemşeri sayılırız o zaman
Afiyet olsunBende biraz önce kahvaltı ile öğleyi bir ettim ancak sıra getirebildim
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
1 yumurta beyazı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kaşık tahin pekmez
2 Chery domates
1 fincan sade Nescafe
Yok canım kullanmıyorum sadeden kastım oydu şekersiz sadeAfiyet olsun
Nescafe de süt tozu var mi
Bende sade içerim senelerdirYok canım kullanmıyorum sadeden kastım oydu şekersiz sade
Bende derse ara verdim 20 dk leslie yaptım simdiŞimdide yürüyorum kızlar umarım küçük adamım uyanmaz 2 gündür 1 saat yürüyordum ama bugün yarım saatte bırakacağım çok işim var yürüyüş bandında yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?