• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim biraz kacamaklı bir gün oldu ne hikmetse sabahtan beri doymuyorum kendimi sürekli dolaba bakarken buluyorum
Sabah-öğle
4 ev poğaçası (cevizden az büyük)
1 dilim kaşar
2 dilim salam
2 lokma ekmege tahin pekmez

1 sade türk kahvesi

Akşam
100 g çupra balık
2 tane sabahki poğaçalardan

Zencefilli çay
2 tane Halley (ağır suçluyum en ufak savunulacak yeri yok tatlı krizi bu olsa gerek)
1,5 günkurusu kayısı

Canım konunun başını tam okuyamadım ama kafana takma hayatın her yerinde var zor haset ve fesat insanlar, önüne bak derim, rabbim doğrunun yanındadır her zaman, ve adaleti asla şaşmaz :KK28:, Allah kolaylık versin :KK39:
Amin cnm öyle Rabbim büyük görüyor herşeyi :)

Kızlar şu son 1 haftadır gelemedim işyerindeki sorunları toparladım derken özel hayatım tepe taklak oldu :) diyete de pek uyamadım ama yarın yeniden başlıyorum inşallah

Kızlar şu son 1 haftadır gelemedim işyerindeki sorunları toparladım derken özel hayatım tepe taklak oldu :) diyete de pek uyamadım ama yarın yeniden başlıyorum inşallah
Canım bizim şer gördüğümüzde muhakkak vardır bir hayır sen Rabbimden hayırlısını iste o bizler için en doğrusunu bilir

Günaydın kızlar sabah kahvaltim

Screenshot_2018-03-05-07-08-33-856.webp

Kahvaltıdan sonra 1 fincan sade türk kahvesi içtim

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm ya boğazlar şişti, burun akıntısı, göz yanması, halsizlik ne ararsan var nefes alamıyorum kahvaltı yapacak halim yok belki kahve içerim

Korkmazsa güzeldir
Kaça aldın
Ben de yapılanları görünce heveslendirmek çok güzel görünüyor ama yerim diye almiyorum
canım ben de sanıyorum 8-9 yıldır almayı istiyordum. bu güne nasipmiş .
159 lira fiyatı.
çocuklara kahvaltı alternatifi olarak aldım.

Kızlar kusuruma bakmayın geç kaldım. Şehit haberleri falan çok içimden gelmedi anca toparlandım.
Bugün yine yeniden kilo bildirimi yapıyorum.
Başlangıç kilo : 54.800
Hedef : 50.00
Diyet + spor
Kahvaltı 2 dilim ekmek zeytin ve kaymak
1 saat spor yaptım
Spordan sonra 1 adet kuru incir yedim
Bugün evdeyim evi toparlayıp çamaşırları halledicem şimdi.
Öğlen çorba ve salata
Akşam ızgara tavuk ve salata planladım.
şekercim aynı kilolara gelmişiz senle.
güzel bakmış eşin sana maşallah .

1.68 mı :oha:
Maşallah @demirleke ile birlikte manken gibisiniz
Benim 1.59 boyum. :KK45: 55 kiloyu ideal görüyorum kendime.
Ama bir gün 55 olursam, 50 olmayı da hedefliyebilirim :KK66::KK6:
bence kemik durumuna göre kilo.
ben de Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu gibi ince kemilkilyim ve biraz fazlam olsa kötü duruyor.
bu ara ben de plates yapıyorum . şimdi artık baya sıkılaştı karnım yanlarım aslında. spor ile de alakalı . benim hayatımda spor yoktu. bi haftadır var.

Ayy sanki sendede çok kilo var kız sadece 3 kilo fazlalığın benim gibi 30dan düşüyor gibi yazmışsın bak benim 7 ayda 20 kilo gitti sende 6-7 kilo verirsin dert etme :super:
hey maşallah . hadi bakalım devam.
bekliyorum bu hafta senden bi atraksiyon. :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Sende iyi vermişsin ben iki hamilelikte de 30 kilo aldım ilkinde verdim şimdi de yine 20si gitti 10 kilo kaldı çocuk yaşına geldiğinde en geç o da gidecek hiçbir zaman 50 li kilolarda olmadım zaten istesem de olmaz
istesem de olmaz diye olumsuz cümle kurma.
çünkü insan kafasına ne koyarsa onu başarıyor.
sen başaramayacağını düşünme.
ben olsam 50 kilo olmak benim için bebek işi. ama ileride derdim. şimdi değil diyebilirsin en azından .

Yaşım 32
Normal zamanda olsam ben de olanlardır şimdiye gebelik ama KPSS sınavına hazırlanıyorum temmuz da sınav. Ondan sonra istiyorum inşallah.

Ben de gebelik şekeri çıktı ve son 3 ay çok dikkat ettim yemeklerime. Dikkat etmeden bende 30 a dayanmıştı kilom :)

Sağlık olsun alınır verilir. Rabbim evlatlarımızı korusun
benim de 3 gebeliğimde vardı gebelik şekeri.
ilk başlarda doktor uyardı beni.
yasakladı kızartma. börek . çörek .ekmek . makarna . kek .
ben hamileliklerimde 10 ila 12 kilo aldım .doğum zor olur demişti doktorum . zaten gebelikle oluyan morluklarım , geçmiyordu. diyelim. bacağımı vurdum sehpaya. 6-7 ay mor geziyordum falan . ne zaman doğum yaptım öyle düzeldi morluklarım .

Amin canım inşallah sınavda başarılı olursun da çocukta yaparsın kariyer de ben çocuklarla sınava hazırlanamıyorum hiç boşuna sınava girmeyeceğim zaten 90 dan aşağısı beni kurtarmiyor bende 90 alamam biraz büyüdüklerinde özelde iş bakarım diye düşünüyorum ilk hamilelik döneminde benim iş hayatı sona erdi Allah çalışan annelere yardım etsin ben evdeyken hiçbir şeye yetişemiyorum
canım senin bölümün ne. Allah yardımcın olsun . olur inşallah . Allah gönlüne göre versin.

Benim biraz kacamaklı bir gün oldu ne hikmetse sabahtan beri doymuyorum kendimi sürekli dolaba bakarken buluyorum
Sabah-öğle
4 ev poğaçası (cevizden az büyük)
1 dilim kaşar
2 dilim salam
2 lokma ekmege tahin pekmez

1 sade türk kahvesi

Akşam
100 g çupra balık
2 tane sabahki poğaçalardan

Zencefilli çay
2 tane Halley (ağır suçluyum en ufak savunulacak yeri yok tatlı krizi bu olsa gerek)
1,5 günkurusu kayısı
oy kuzum . kaçmış diyet. . olsun . yola kaldığın yerden devam. :KK200::KK200:

Back
X