• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar şu son 1 haftadır gelemedim işyerindeki sorunları toparladım derken özel hayatım tepe taklak oldu :) diyete de pek uyamadım ama yarın yeniden başlıyorum inşallah
canım noldu. özel hayat derken . özel durumlar mı var . hayır olsun.

cumartesi pazar aslında abartılı kaçamaklar yapmadım.
abartılı yemekler yemedim.
akşamaları biraz atıştırmalıklarım oldu. hiç iyi olmadı tabi.
regl dönemi.
daha 2-3 var aslında. aslında iştahım da çok aşırı açık değil . kontrol edebiliyorum.

cumartesi hava yağmur ve rüzgarlıydı.
cuma günü yaptığım magnolya cumartesi akşamı bitti.
havuçlu elmalı tarçınlı kek yaptım
pırasalı ve mantarlı poğaçalar yaptım
beyaz lahana sarması yaptım. yıllardır yapmıyordum .gaza geldim . ve çok pişman oldum . çünkü çok oyaladı. ben böyle şeyleri sevmiyorum. mutfakta işim çok uzun sürmemeli

neyse.
pazar günü kahvaltıya patatesli yumurta, muhlama yaptım.
salatalık , kapya biber ile yedim.

eşim gitti dün. çağıranlar oldu vs. kendi işi olunca zamanı daha az oluyor . bize ayırdığı zaman yani. ne zaman köylünün çağıracağı belli olmuyor. ekmek parası. tabi koşup gidiyor. bir de hayvan darda zaten. gitmesi gerekiyor . onunki de can.

akşama pide ve lahmacun istedik eşimden. gelirken getirdi.
ondan yedik.
ben çok yemedim sanıyorum. emin değilim.

benim de 3 gebeliğimde vardı gebelik şekeri.
ilk başlarda doktor uyardı beni.
yasakladı kızartma. börek . çörek .ekmek . makarna . kek .
ben hamileliklerimde 10 ila 12 kilo aldım .doğum zor olur demişti doktorum . zaten gebelikle oluyan morluklarım , geçmiyordu. diyelim. bacağımı vurdum sehpaya. 6-7 ay mor geziyordum falan . ne zaman doğum yaptım öyle düzeldi morluklarım .
ne guzel alman gerekn ideal kilolari almissin hep haftasonu masallah dokturmussun cnm bravo sana

regl dönemi.
daha 2-3 var aslında. aslında iştahım da çok aşırı açık değil . kontrol edebiliyorum.

beyaz lahana sarması yaptım. yıllardır yapmıyordum .gaza geldim . ve çok pişman oldum . çünkü çok oyaladı. ben böyle şeyleri sevmiyorum. mutfakta işim çok uzun sürmemeli

neyse.

eşim gitti dün. çağıranlar oldu vs. kendi işi olunca zamanı daha az oluyor . bize ayırdığı zaman yani. ne zaman köylünün çağıracağı belli olmuyor. ekmek parası. tabi koşup gidiyor. bir de hayvan darda zaten. gitmesi gerekiyor . onunki de can.

ondan yedik.

cnm haftasonunun vazgeçilmezi kaçamaklar maalesef bende aynı şekilde ama üzülmedim abartmadığımı düşünüyorum öyle saldırmadım yemeklere haftanın ödülüydü gibi geldi buugün den itibaren devam :)

hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun hepimiz için inşaallah canlarım :)

sabah kahvaltım;
saat: 9:30

çeyrek ekmek sandwiç ( peynir domates zeytin )
2 çay

regl dönemi.

neyse.

ondan yedik.
Bende cumartesi kuru dolma yapıyordum eşim pazardan lahana almış gelmiş
Dedim zaten dolma yiyeceğiz bir de lahana mi satayım bu hafta :sinirli:
Ama mecbur saracak artık. Onu da çarşamba perşembe yaparım artık.

Cumartesi kuru dolma 7 8 tane tarhana çorbası içtim ek ek ye dedim.

Pazar da uskumru balık mercimek çorba ekmek yemedim.

Ama akşam çayın yanına yarım dilim trilice tatlı yedim.

Benm de regl geldi cok sukur haftasonu tek kacamagim yulaflu elmami turta yapmistim birde hurma falan reglin ilk gunu diye
of . güzel . s ağlıklı atıştırmalık.
bi de yulaf ezmesi . muz . kuruyemiş ile yapılan var. pişirmiyorlar. onu istiyorum . bi gün yapsam diyorum. sen denedin mi onu

cnm haftasonunun vazgeçilmezi kaçamaklar maalesef bende aynı şekilde ama üzülmedim abartmadığımı düşünüyorum öyle saldırmadım yemeklere haftanın ödülüydü gibi geldi buugün den itibaren devam :)
süper . aynı benim duygular . mucuk. devam

Bende cumartesi kuru dolma yapıyordum eşim pazardan lahana almış gelmiş
Dedim zaten dolma yiyeceğiz bir de lahana mi satayım bu hafta :sinirli:
Ama mecbur saracak artık. Onu da çarşamba perşembe yaparım artık.

Cumartesi kuru dolma 7 8 tane tarhana çorbası içtim ek ek ye dedim.

Pazar da uskumru balık mercimek çorba ekmek yemedim.

Ama akşam çayın yanına yarım dilim trilice tatlı yedim.
of trilice çok güzel olur.
ya bi daha lahana falan sarmam . büyük konuşmayayım ama eziyet resmen . sevmedim sarmasını. vakit harcıyor çok fazla.

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm ya boğazlar şişti, burun akıntısı, göz yanması, halsizlik ne ararsan var nefes alamıyorum kahvaltı yapacak halim yok belki kahve içerim
of canım . geçmiş olsun
kendine dikkat etmelisin canımcım.
her gün mutlaka 1 elma ya da portakal ya da greyfurt ya da kivi yada ......
:KK50::KK50:

Hayatımın hatasını yapıp aç gittim yemezsem ayıp olur diye ve bir baktım tabakta sadece kurabiye kalmış, ye ye doymadım :KK70:doğru diyon cancağzım iyi ettim bee
geçmişi boş ver . olmuş . yemişsin . ki ben de affetmez yerdim.

şimdi artık yeniden başlama zamanı . hafta sonu hep aynıyız çünkü. yiyoruz .
xenforo-smilies-kk70.gif

N nnnadal canım bende senin gibiydim haftasonu alerji dönemi başladı oğlumda bende fenayız, önce giribim sandım iki gündür alerji hapına başlayınca rahatladım biraz daha, ama uyku veriyor sabah namazı kaçırdım ve işe geç kaldım biraz, Allah şifa versin canım

istesem de olmaz diye olumsuz cümle kurma.
çünkü insan kafasına ne koyarsa onu başarıyor.
sen başaramayacağını düşünme.
ben olsam 50 kilo olmak benim için bebek işi. ama ileride derdim. şimdi değil diyebilirsin en azından .
Kız ben başarmayı geçtim o kiloda olmak istemiyorum ben 60 ı görsem öpüp başıma koyarım zor ama ömrümüz olursa neden olmasın ;)

Back
X