Çok sağol canımmesmeser basin sagolsun nur icindr yatsin mekani cennte olsun insallah
evet ya. yarım saatte .Maşallah yarım saatte neler yapmis in
Oğlanlar öğleden sonra evde yanlız mi oluyorlar ?
Bu ürünlerde msg diye bir madde var. Yedikçe yeme hissi geliyor insana.ay o hoşbeşten eşim pazar akşamı getirmişti
ben de 3 tane yedim. hindistan cevizliyi actık. çilekli ve fındıklı duruyor evde. ama şekeri öyle çok ki boğazını yakıyor demi. hoşbeşlerde çok şeker var .
yetkililer duyar umarım. bunca şekere ne gerek var . şekeri azaltın .
Bende senin gibiyim canım isteksiz gitti mi ağladı mı akşama kadar aklım onda kalıyor, sen tam gün veriyorsun değil miKızım sabah tatil bugün okul yok diye ağladı k rese gitmek istemedi.
Eşim komşunun kızını götürürüm diye kandırdı götürdü.
O böyle yapınca sabahları çok üzülüyorum, günüm çok kötü geçiyor
haklısın vallahi.Kızım sabah tatil bugün okul yok diye ağladı k rese gitmek istemedi.
Eşim komşunun kızını götürürüm diye kandırdı götürdü.
O böyle yapınca sabahları çok üzülüyorum, günüm çok kötü geçiyor
Bu ürünlerde msg diye bir madde var. Yedikçe yeme hissi geliyor insana.
Doğal haline bıraksalar o kadar yetmeyecek bir tane ye sen kesilecek belki. Cipslerde felan da bu madde var.
Cekirdek antep fıstığı gibi cerezlerde de doğal olarak var bu madde mesela onları da başlayınca birakamiyorsun
Sabah sabah akademik bilgileri mi konuşturayimdedim
Kesinlikle eğer düzen varsa kısa zamana çok iş sığıyor, hele de elin çabuksa, sende bendensinevet ya. yarım saatte .
şükür yetiştim.
elim hızlıdır.
o yüzden kilo almıyorum belki. çok hızlı hareket ediyorum.
iş yerinde oturuyorum o ayrı
büyük oğlan sabah 7.30 da evden çıkıyor
öğlen 2 gibi eve geliyor .
evde yalnız duruyor o ben eve gidene kadar
küçük oğlanı ve kızı baba sabah evden çıkarıyor.
küçük oğlanı eski yan komşuma bırakıyor . saat 1 de okula götürüyor yan komşum. kahvaltısını ve öğlen yemeğini orada yiyor. meyvelerini de bırakyorum . orada yiyor .
akşam iş çıkışı oğlanı ben alıyorum okuldan 1 de gidiyor 6 da çıkıyor o .
küçük kız ise baba saat 8 buçuk gibi kreşe bırakıyor .
akşam 5 .15 gibi alıyor babası. sonra beni alıyorlar duraktan . ben ilçeden geliyorum saat 17.30 da.
durakta beni bekliyorlar . ben inince eşim bizi eve bırakıp yine işine dönüyor .
ondan sonra benim koşturmacam başlıyor işte.
her gün böyleyiz . çok şükür .
rutine girince zorluk olsa da kolay geliyor insana.
Bende senin gibiyim canım isteksiz gitti mi ağladı mı akşama kadar aklım onda kalıyor, sen tam gün veriyorsun değil mi
Tüm gün gidiyorhaklısın vallahi.
yarım gün ama değil mi.
öğlen geliyordu . öyle hatırlıyorum
ay ay . evet aslında evde yapılon kek . kurabiye bi kaç tane yeniyor bırakılıyor . haklısın
Calisilinca kesinlikte daha düzenli oluyor her şey. Kısıtlı zaman var, o zamanda yapılmaya akıtılıyorKesinlikle eğer düzen varsa kısa zamana çok iş sığıyor, hele de elin çabuksa, sende bendensin
Esin asker mi polis mi canimBiz de iki kisiyiz henuz cocuk yok yasadgimiz yerde hic akramabmiz da yok ama gunler cok yogun geciyor is yukseknlisans yemek ev spor bikac arkadasla vakit gecir derken ama ben seviyorum bu yogunlugu pazar gunu azcik sinleneyim kendime ayirayim dedim bir skildm anlatamam esim de yoktu
Canım sen daha iyi bilirsin tabiki ama öğleden sonra gitse sana da onada daha iyi olmaz mıydı acabaTüm gün gidiyor
Sabah 8 gibi babası bırakıyor akşam 5 te servisle geliyor. 5 çeyrek gibi felan evde oluyor.
Oraya gittikten sonra aglamadugina eminim.
Önceden kamera vardı her kosesinde kresin, cep telefonunuzu bir uygula indirmislerdi her dk izliyorduk. Şimdi onu kaldırdılar.
Polis canimcimEsin asker mi polis mi canim
İnşallah bir kuzun olursa sıkılmaya zaman bulamazsın canım, tadını çıkarBiz de iki kisiyiz henuz cocuk yok yasadgimiz yerde hic akramabmiz da yok ama gunler cok yogun geciyor is yukseknlisans yemek ev spor bikac arkadasla vakit gecir derken ama ben seviyorum bu yogunlugu pazar gunu azcik sinleneyim kendime ayirayim dedim bir skildm anlatamam esim de yoktu
Sorma canım evdeyken tam işi yapayım diyorsun tlf çalar konuşursun yarım saat, tekkrar başlarsın komşu kahveye gelir, ne bilim canın istemez tv ye dalarsın derkeeeennn kalıyor işler doğum iznindeyken bende öyleydim, bildiğin kadın programlarına sarmıştım meselaCalisilinca kesinlikte daha düzenli oluyor her şey. Kısıtlı zaman var, o zamanda yapılmaya akıtılıyor
Evdeyken zaman bol diye ertelenip duruluyor işler. Sonra hiç yapılmadan gün bitiyor bazen
Benimki de polisPolis canimcim
Ben yarım gün istedim, yarım gün kereste 10 buçukta servis alıyor akşam 5 gibi bırakıyorCanım sen daha iyi bilirsin tabiki ama öğleden sonra gitse sana da onada daha iyi olmaz mıydı acaba
Rabbim nasip eder calisirsan ben de o N iyetteyim.Aslında yeni ev almış ve borçlu olmasam kesinlikle yarım gün çalışmaya geçerdim, ben tam ev hanımıyım evi çok severim, misafir gelsin ben gidim, temizlik yapim yemek yapim, ama işte malesef ikisini yürütmeye çalışınca da çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?