Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah yarım saatte neler yapmis in
Oğlanlar öğleden sonra evde yanlız mi oluyorlar ?
evet ya. yarım saatte .
şükür yetiştim.
elim hızlıdır.
o yüzden kilo almıyorum belki. çok hızlı hareket ediyorum.

iş yerinde oturuyorum o ayrı

büyük oğlan sabah 7.30 da evden çıkıyor
öğlen 2 gibi eve geliyor .
evde yalnız duruyor o ben eve gidene kadar

küçük oğlanı ve kızı baba sabah evden çıkarıyor.
küçük oğlanı eski yan komşuma bırakıyor . saat 1 de okula götürüyor yan komşum. kahvaltısını ve öğlen yemeğini orada yiyor. meyvelerini de bırakyorum . orada yiyor .
akşam iş çıkışı oğlanı ben alıyorum okuldan 1 de gidiyor 6 da çıkıyor o .

küçük kız ise baba saat 8 buçuk gibi kreşe bırakıyor .
akşam 5 .15 gibi alıyor babası. sonra beni alıyorlar duraktan . ben ilçeden geliyorum saat 17.30 da.
durakta beni bekliyorlar . ben inince eşim bizi eve bırakıp yine işine dönüyor .
ondan sonra benim koşturmacam başlıyor işte.
her gün böyleyiz . çok şükür .
rutine girince zorluk olsa da kolay geliyor insana.

Bu ürünlerde msg diye bir madde var. Yedikçe yeme hissi geliyor insana.
Doğal haline bıraksalar o kadar yetmeyecek bir tane ye sen kesilecek belki. Cipslerde felan da bu madde var.

Cekirdek antep fıstığı gibi cerezlerde de doğal olarak var bu madde mesela onları da başlayınca birakamiyorsun

Sabah sabah akademik bilgileri mi konuşturayimdedim

Bende senin gibiyim canım isteksiz gitti mi ağladı mı akşama kadar aklım onda kalıyor, sen tam gün veriyorsun değil mi

haklısın vallahi.
yarım gün ama değil mi.
öğlen geliyordu . öyle hatırlıyorum

ay ay . evet aslında evde yapılon kek . kurabiye bi kaç tane yeniyor bırakılıyor . haklısın

Kesinlikle eğer düzen varsa kısa zamana çok iş sığıyor, hele de elin çabuksa, sende bendensin

Bende senin gibiyim canım isteksiz gitti mi ağladı mı akşama kadar aklım onda kalıyor, sen tam gün veriyorsun değil mi

haklısın vallahi.
yarım gün ama değil mi.
öğlen geliyordu . öyle hatırlıyorum
Tüm gün gidiyor
Sabah 8 gibi babası bırakıyor akşam 5 te servisle geliyor. 5 çeyrek gibi felan evde oluyor.

Oraya gittikten sonra aglamadugina eminim.

Önceden kamera vardı her kosesinde kresin, cep telefonunuzu bir uygula indirmislerdi her dk izliyorduk. Şimdi onu kaldırdılar.

Biz de iki kisiyiz henuz cocuk yok yasadgimiz yerde hic akramabmiz da yok ama gunler cok yogun geciyor is yukseknlisans yemek ev spor bikac arkadasla vakit gecir derken ama ben seviyorum bu yogunlugu pazar gunu azcik sinleneyim kendime ayirayim dedim bir skildm anlatamam esim de yoktu

ay ay . evet aslında evde yapılon kek . kurabiye bi kaç tane yeniyor bırakılıyor . haklısın

Kesinlikle eğer düzen varsa kısa zamana çok iş sığıyor, hele de elin çabuksa, sende bendensin
Calisilinca kesinlikte daha düzenli oluyor her şey. Kısıtlı zaman var, o zamanda yapılmaya akıtılıyor

Evdeyken zaman bol diye ertelenip duruluyor işler. Sonra hiç yapılmadan gün bitiyor bazen

Esin asker mi polis mi canim

Canım sen daha iyi bilirsin tabiki ama öğleden sonra gitse sana da onada daha iyi olmaz mıydı acaba

İnşallah bir kuzun olursa sıkılmaya zaman bulamazsın canım, tadını çıkar

Calisilinca kesinlikte daha düzenli oluyor her şey. Kısıtlı zaman var, o zamanda yapılmaya akıtılıyor

Evdeyken zaman bol diye ertelenip duruluyor işler. Sonra hiç yapılmadan gün bitiyor bazen
Sorma canım evdeyken tam işi yapayım diyorsun tlf çalar konuşursun yarım saat, tekkrar başlarsın komşu kahveye gelir, ne bilim canın istemez tv ye dalarsın derkeeeennn kalıyor işler doğum iznindeyken bende öyleydim, bildiğin kadın programlarına sarmıştım mesela

Aslında yeni ev almış ve borçlu olmasam kesinlikle yarım gün çalışmaya geçerdim, ben tam ev hanımıyım evi çok severim, misafir gelsin ben gidim, temizlik yapim yemek yapim, ama işte malesef ikisini yürütmeye çalışınca da çok yoruluyorum

Canım sen daha iyi bilirsin tabiki ama öğleden sonra gitse sana da onada daha iyi olmaz mıydı acaba
Ben yarım gün istedim, yarım gün kereste 10 buçukta servis alıyor akşam 5 gibi bırakıyor

Ama kereste çoğunluk olmadı servis olmayın tüm gün göndermek zorunda kaldım.
Esimde 8 8 buçuk gibi evden çıkıyor. O götürüyor

Bir ara eşim öğle tatilinde mi görürse dedik ama o zaman da k rese gidince öğle uykusuna yatacak, orda etkinliklere çok az kalacaktı.

4.5 ay kaldı sınava sabretmeye calisiyorum.

Aslında ilkokula kadar k rese yarım gün verilmeli diye düşünüyorum, tam bu sıkıyor çocukları sanırım.

Rabbim nasip eder calisirsan ben de o N iyetteyim.
Evimiz var şükür geçen sene aldık
Arabamiz da yeni aldık. Eşim modelinden çok memnun olmasa da ben çok seviyorum

Yani calisirsam en fazla yeni ev alırken üzerine mutlaka eklememiz gerekecek çünkü burda evler uygun baya düşük bir fiyata aldık 130 bine. Gittiğimiz yerde kesin bu fiyatlara bulamayacagiz üzerine eklememiz gerekecek. Yani o borç olur sadece. Ben de 2. Çocukta 2 yıl ücretsiz izini sonuna kadar kullanırım, yarım gün çalışabilirim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…