ama yapmadan da olmuyor hele tüm gün evdeysen herşey batıyor olmazsa olmaz hayatın sonu değil yaEv işi nankör yap yap bitmiyor
Kimse de eline sağlık evini temiz tutmussun da demiyor
Ben 32 yaşındayım benim de son denemem artık. Olursa olur olmazsa allah kerim. Hayat devam ediyor
41 kere maşallahAllah ım sana da nasip etsin . hayırlısıyla inşallah
2 çocukla 36 yaşımda atandım . bölümümden kadro açılmıyordu. düz memurluğa razı idim . fakat 2. atamalarda 1 kişilik kadro açıldı. ona da ben atandım . Allah ım nasip etmiş . oldu. binlerce şükür .
20 gün sonra 41 oluyorum. bana sorsan hala 20 yaşındayım . ve yıllar nasıl geçti anlamadım desem . inanır mısınız .
Gün dolunca yaşa kadar beklersin boşver birazda çocuklara vakit ayırır gezer tozarsinAranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsunbende erken olmasının zorluğunu çekecem emekliliğim 56 yaşında daha şimdiden 28 senem var, 5 sene bitti memuriyette ömür çürütmek gibi 33 yıl hizmet
Pardon ama biz neden görmüyoruz kuzumatayım sana resim .
sen de bana at resmini ama.
Arkadaşım helva yapmış getirmiş 5/1 ini yedim bir porsiyonun çatlayacam yoksa kriz geldiküçük bi şey yerdim ben . ya da meyve var mı yanında. portakal . elma.
Un helvası mi irmik miArkadaşım helva yapmış getirmiş 5/1 ini yedim bir porsiyonun çatlayacam yoksa kriz geldi
çok iyi. afiyet olsun. miktarlar nasıldı.
afiyet olsun . ben de kahve içeceğim birazdanSaat : 15:30
1 Türk Kahvesi
Un helvası canımUn helvası mi irmik mi
Ikisine de bayılırım
hele ki önüme koyarlarsa hiç dayananamArkadaşım helva yapmış getirmiş 5/1 ini yedim bir porsiyonun çatlayacam yoksa kriz geldi
şekercim aynı kilolara gelmişiz senle.
güzel bakmış eşin sana maşallah .
afiyet olsun . ben de kahve içeceğim birazdan
canm iyi yapmissin o asamaya gelmeden onlem al heosini de yiyeblirdin sut ve ya az cikolatayla bastir demistim kizzzz dinle beniArkadaşım helva yapmış getirmiş 5/1 ini yedim bir porsiyonun çatlayacam yoksa kriz geldi
bayilirim ya enfes tok tutarSaat : 15:30
1 Türk Kahvesi
en guzeli kalori hesabi cnm.gecenlerde dukan kalori hesabiyla kilo verilmez demis nasil verilmez bnce bal gbi de verilir gunluk kac kalori aliyorsun geneldeSelam kizlar hafta sonu giremiyorum pek herkesler iyidir umarim.
Ben cuma gunu 1 saat, cumartesi 1 saat 30 dk, pazar gunu 1 saat 40 dk yuruyus yaptim. yemeklerimi de azalttim ara ogunleri kestim ama cok strict bir diyet uygulamaya baslamadim henuz. simdilik bu hafta boyle takilip duruma bakicam veremezsem kalori hesabina gecicem yine eskisi gibi.
Sabah kahvaltida 2 ince dilim ekmek siyah zeytin ve cok az kaymakli recel yedim. oglen isten erken cikip treadmill de en az 1 saat yurumek istiyorum. belki daha fazla yururum. oglen menemen yapmak istiyorum henuz karar vermedim ama disarda yemicem kesinlikle hersey cok yuksek kalorili evde yemem lazim.
Maşallah canım çok iyi gidiyorsunSabah evden hizli cikinca kahvalti yerine bir bardak ayran ve yarim elma
Oglen
4 kasik pilav ve tavuk ve ayran
Ikindi azcik yabanmersini bir elmali kurabiye ve minnak leblebi arkadastaydim ve aksam yemegi dusunmuyorum suanda spor yapiyorum kurabiyeyi erittim bilem
teşekkür ederim cnm :)Afiyet olsun canım
kafam karışık sadece canımcanım noldu. özel hayat derken . özel durumlar mı var . hayır olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?