Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mükemmeliyetçi.
enerjik , heyecanlı, hareketli.
çok sabırlı. fakat kızdığında tüm gemileri yakar. gerisini düşünmez
:KK39::KK39::KK39:

Bende koçum ama koçun en önemli özelliğini söylememişsiniz. :KK70: Koçlar aşırı kıskanç olurlar. Gerçekten sevdikleri aşık oldukları zaman saplantı derecesinde bağlanır yeri gelir eşlerini annelerinden akrabalarından bile kıskanırlar.

Ha ben öyle değilim ben kıskanmıyorum diyen bir koç kadını görürseniz emin olun ki o daha gerçekten aşık olmamıştır. :emir_bebek:

Ben çok ilişki yaşadım ama hiçbirinde şuanki olduğu gibi değildim. Şuanki nişanlımın kollarında geçmiş aylardan kalan tırnak izlerim var hepsi de kıskançlık kaynaklı olan şeyler. Yani bence koç dedi mi ilk önce çok kıskanç olurlar demeliyiz :KK70:

Kızlar size ne zamandır soracağım unutuyorum, moringa çayı diye bir çay duydunuz mu zayıflatıyormuş ????

Bende koçum ama koçun en önemli özelliğini söylememişsiniz. :KK70: Koçlar aşırı kıskanç olurlar. Gerçekten sevdikleri aşık oldukları zaman saplantı derecesinde bağlanır yeri gelir eşlerini annelerinden akrabalarından bile kıskanırlar.

Ha ben öyle değilim ben kıskanmıyorum diyen bir koç kadını görürseniz emin olun ki o daha gerçekten aşık olmamıştır. :emir_bebek:

Ben çok ilişki yaşadım ama hiçbirinde şuanki olduğu gibi değildim. Şuanki nişanlımın kollarında geçmiş aylardan kalan tırnak izlerim var hepsi de kıskançlık kaynaklı olan şeyler. Yani bence koç dedi mi ilk önce çok kıskanç olurlar demeliyiz :KK70:
canım benim . biz o yollardan çoktaaan geçtik .
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
o kıskançlıklar vs ler
sıra sende demek ki.
bence sen de çok abartma. birazı hoş hissettirebilir . ama fazlası ilişkinize zarar verir bi süre sonra. buna inan . her şeyin fazlası zarar.
hee şimdi benim eşim benden tırsıyor mu . evet . arabaya biri binsin diyelim.
mutlaka söyler . "yanlış anlama . komşular falan söyler falan .duyarsın bi yerden . apartmandan şu x arabaya bindi." :tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

neyse o kadın zaten her arabaya binmiştir binadaki. yan binadaki .
otobüsü kaçırırdı sık sık . sonra kim varsa ; merkeze gidiyorsanız sizinle gelebilir miyim;
:sinirli::sinirli::sinirli:

tartıldın mı . kaç kilosun :KK57::KK57::KK57:

canım benim . biz o yollardan çoktaaan geçtik .
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
o kıskançlıklar vs ler
sıra sende demek ki.
bence sen de çok abartma. birazı hoş hissettirebilir . ama fazlası ilişkinize zarar verir bi süre sonra. buna inan . her şeyin fazlası zarar.
hee şimdi benim eşim benden tırsıyor mu . evet . arabaya biri binsin diyelim.
mutlaka söyler . "yanlış anlama . komşular falan söyler falan .duyarsın bi yerden . apartmandan şu x arabaya bindi." :tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

neyse o kadın zaten her arabaya binmiştir binadaki. yan binadaki .
otobüsü kaçırırdı sık sık . sonra kim varsa ; merkeze gidiyorsanız sizinle gelebilir miyim;
:sinirli::sinirli::sinirli:

Ahaha arkadaşlar da aynısı diyor. Evlenince azalır düzelirsin diyor. Zarar çok veriyor zaten. 2 gün önce işyerinde bayan bir garson başladı. Kıyametleri kopardım. Nasıl işe bayan alırsınız diye. Ben mi aldım diyor. Haklı o almadı müdürü almış. Bir sinir oldum bir sinir oldum. 1 gün boyunca konuşmadım trip attım mesajlarına dönmedim. Uyudum dün tüm gün sinirden. Dün gecede kalktım gittim konuşmaya. Dayanamadık barıştık. Ama demem o ki iş yerinde başka bir bayanın olması bile beni çileden çıkarttı. Bende 28 yaşındayım o da. İş yerine gelen kız ise 18 yaşında. Arada 10 yaş var yani kardeşi yaşında. Kızı gördüm bugün güzel de değil. Ama diyorum ya resmen çıldırdım dedim işten çıkacaksın yada o kız çıkacak bilmemne. Çok ciddi kavga ettik.

Kıskançlık abartı olunca kavgalarda şiddetleniyor. Ağzıma geleni söyledim 1 gün boyunca da konuşmadım etmedim işte. :/

Ahaha arkadaşlar da aynısı diyor. Evlenince azalır düzelirsin diyor. Zarar çok veriyor zaten. 2 gün önce işyerinde bayan bir garson başladı. Kıyametleri kopardım. Nasıl işe bayan alırsınız diye. Ben mi aldım diyor. Haklı o almadı müdürü almış. Bir sinir oldum bir sinir oldum. 1 gün boyunca konuşmadım trip attım mesajlarına dönmedim. Uyudum dün tüm gün sinirden. Dün gecede kalktım gittim konuşmaya. Dayanamadık barıştık. Ama demem o ki iş yerinde başka bir bayanın olması bile beni çileden çıkarttı. Bende 28 yaşındayım o da. İş yerine gelen kız ise 18 yaşında. Arada 10 yaş var yani kardeşi yaşında. Kızı gördüm bugün güzel de değil. Ama diyorum ya resmen çıldırdım dedim işten çıkacaksın yada o kız çıkacak bilmemne. Çok ciddi kavga ettik.

Kıskançlık abartı olunca kavgalarda şiddetleniyor. Ağzıma geleni söyledim 1 gün boyunca da konuşmadım etmedim işte. :/
canım benim , işte aynı yolları biz de geçtik.
bazen haklıydım . bazen haksızdım. gereksiz abarttım.
gereksiz ayrılıklar yaşadık. tabi o da ben de perişan olduk . yeniden barıştık. ama barışmak için yine onun benim ayağıma gelmesi gerekti. çünkü o kadar da gururluyum yani. :confused::confused::confused:

evlendikten sonra da yaşadık böyle bi kavga.
kadının biri gereksiz ilgi gösterdi eşime.
ben 26 yaşındayım. yeni evliyim. kadın 45 yaşında. dul. nasıl bir sarkma anlatamam. sigarasını ağzına alıyor . eşime uzanıyor yaksın diye falan .
aile ortamı güyya. bi arkadaşındayız eşimin . ailesiyle . bir de bu dul kadın kızı ile.
kadında ne gurur var ne ar ne namus
hiç ses etmedim. eşime ters bir bakış attım . o anlayacağını anladı. daha önceki vukaatlarımdan
hemen ayrıldık zaten oradan. gidelim dedi. tamam dedim.
evde yoldum tabi onu.
ertesi sabah da kalktım eski iş yerime gittim.
maltepeden gaziosman paşaya.
eşim zaten benim tepem atınca nolur bilir . yolumu kesti.
geri gelecem dedim . gittim. ama çok korkmuştu.

heee
bunun sakıncası var tabi. adamda travma olmuş .
yıllar yılı hala evde olmadığım zamanlarda telefonum da şarjımın bittiği bi kaç durum oldu. adamcağız tüm ilcede . ilde , garajlarda, marketlerde beni aramış .
sabahtan ufaktan tartışmıştık . ondan gittin sandım diye.
ben komşuya gitmiştim oysa ki. :KK57::KK57::KK57:

canım benim , işte aynı yolları biz de geçtik.
bazen haklıydım . bazen haksızdım. gereksiz abarttım.
gereksiz ayrılıklar yaşadık. tabi o da ben de perişan olduk . yeniden barıştık. ama barışmak için yine onun benim ayağıma gelmesi gerekti. çünkü o kadar da gururluyum yani. :confused::confused::confused:

evlendikten sonra da yaşadık böyle bi kavga.
kadının biri gereksiz ilgi gösterdi eşime.
ben 26 yaşındayım. yeni evliyim. kadın 45 yaşında. dul. nasıl bir sarkma anlatamam. sigarasını ağzına alıyor . eşime uzanıyor yaksın diye falan .
aile ortamı güyya. bi arkadaşındayız eşimin . ailesiyle . bir de bu dul kadın kızı ile.
kadında ne gurur var ne ar ne namus
hiç ses etmedim. eşime ters bir bakış attım . o anlayacağını anladı. daha önceki vukaatlarımdan
hemen ayrıldık zaten oradan. gidelim dedi. tamam dedim.
evde yoldum tabi onu.
ertesi sabah da kalktım eski iş yerime gittim.
maltepeden gaziosman paşaya.
eşim zaten benim tepem atınca nolur bilir . yolumu kesti.
geri gelecem dedim . gittim. ama çok korkmuştu.

heee
bunun sakıncası var tabi. adamda travma olmuş .
yıllar yılı hala evde olmadığım zamanlarda telefonum da şarjımın bittiği bi kaç durum oldu. adamcağız tüm ilcede . ilde , garajlarda, marketlerde beni aramış .
sabahtan ufaktan tartışmıştık . ondan gittin sandım diye.
ben komşuya gitmiştim oysa ki. :KK57::KK57::KK57:

Eski iş yerine kadını dövmeye mi gittin :KK70: O kısmı tam anlamadım eğer öyleyse tam benlikmişsin. :D

bir de yine bu travmadan kaynaklı sanıyorum.
her gün arar. mutlaka arar. nasılsın .napıyorsun . nabız yoklar.
tartışmışsak da (ben takılmıyorum artık) hani tartışmamız da tartışma değil. hoşuma gitmeyen bi şey söylemişse de mutlaka arar .
çünkü bu sebeple evi terk edeceğimi düşünüyor.

tartışma yaşamışsak mutlaka öpelim barışalım der. barıştık demeden işe gitmez. evden ayrılmaz . sanıyorum bu da travması nedeniyle bence sembolik olan barışmanın neticesinde evi terk etmeyeceğimi düşünmesi. barıştık . tamam bitti yani. :confused::confused:

bir de yine bu travmadan kaynaklı sanıyorum.
her gün arar. mutlaka arar. nasılsın .napıyorsun . nabız yoklar.
tartışmışsak da (ben takılmıyorum artık) hani tartışmamız da tartışma değil. hoşuma gitmeyen bi şey söylemişse de mutlaka arar .
çünkü bu sebeple evi terk edeceğimi düşünüyor.

tartışma yaşamışsak mutlaka öpelim barışalım der. barıştık demeden işe gitmez. evden ayrılmaz . sanıyorum bu da travması nedeniyle bence sembolik olan barışmanın neticesinde evi terk etmeyeceğimi düşünmesi. barıştık . tamam bitti yani. :confused::confused:

Benimkisi ilk başladığımızda çok gevşek bir adamdı. Yani mesela çalıştığı yerde bir bayana telefon vermekte sakınca görmüyordu. Üstünü başını yola yola parçalaya parçalaya çize çize 6 ayda adam ettim. Şimdi sabah 10da işe gidiyorsa tam saatinde işinde olur. Akşam 8'de çıkar evine gider. 8'den sonra da dışarı çıkmaz benimle konuşur. İşten çıkmadan her gün aratırım. 6 aydır hiçbir gecede küs uyumadık her gece bir şekilde sesimizi duyup uykuya daldık.

İlişkide bu çok önemli. Evlide olsan nişanlıda olsan erkeğine ne kadar kızgın olursan ol onu itmeyeceksin. En büyük kavgada bile gece uykuya dalarken küs olmamaya çalışacaksın. Çok sevdiğim bir filmde bir sahne vardı.

''Sevdiklerinizden ayrılırken sanki onları son kez görüyormuş gibi ayrılın. Çünkü bu onları gerçekten son görüşünüz olabilir.''

Diyordu. O filmden sonra oğuz(nişanlım) ile olan her kavganın sonunu tatlıya bağladım. Her gece yatarken konuşarak uyudum. Dün sadece biraz bozuk attım ama onda da iyi gecelerimi diledim hiç konuşmadan geçirmedim geceyi yani. :)

hayır kesinlikle işim olmaz .
başkası ile işim olmaz . benim işim eşimi didiklemekti.
ama çok yanlış yapılan kısımları da vardı.
yani bu kadar kıskançlık aslında kaybetme korkusu ve kendine olan güvenin azlığının göstergesi.
ya beni bırakırsa . ya o kızı beğenirse. ya o kız daha güzel gelirse vs

yıllar sonra anladım ki yani eşimde evlendikten sonra bu korkularını hissettiğimde anladım yani çok yanlış olan benmişim.
bazı kişisel geliişim kitapları ve özgüven meselelerini araştırınca aslında ortaya bu çıkıyor .
sen kendine güveneceksin. o yüzden abartmayacaksın.
şimdi ben şaka ile karışık davranıyorum.
veteriner eşim.
sürekli hastalara gider .
ya da dükkana kokoş kadınlar kedi köpek getirir.
hımmmm derim . bakarım yüzüne.
ama dediğim gibi zaten bu tür korkuları kötü yaşadık biz . o yüzden de adam çok temkinli.

sonra ilk çocuk olunca ben bunu öne sürdüm.
he aldatırsın vs . sadece beni değil çocuğunu da aldatmış olursun .
şimdi 3 çocuk var . ama yine de eşim de ben de enerjik insanlarız . dikkat çekiyor olabilir .
şimdi diyorum ki Allah şeytana uydurmasın .
kendime güvenim tam . çok şükür .
boşarım seni alırım yeni koca diyorum.
xenforo-smilies-kk70.gif

Eski iş yerine kadını dövmeye mi gittin :KK70: O kısmı tam anlamadım eğer öyleyse tam benlikmişsin. :KK70:

hayır kesinlikle işim olmaz .
başkası ile işim olmaz . benim işim eşimi didiklemekti.
ama çok yanlış yapılan kısımları da vardı.
yani bu kadar kıskançlık aslında kaybetme korkusu ve kendine olan güvenin azlığının göstergesi.
ya beni bırakırsa . ya o kızı beğenirse. ya o kız daha güzel gelirse vs

yıllar sonra anladım ki yani eşimde evlendikten sonra bu korkularını hissettiğimde anladım yani çok yanlış olan benmişim.
bazı kişisel geliişim kitapları ve özgüven meselelerini araştırınca aslında ortaya bu çıkıyor .
sen kendine güveneceksin. o yüzden abartmayacaksın.
şimdi ben şaka ile karışık davranıyorum.
veteriner eşim.
sürekli hastalara gider .
ya da dükkana kokoş kadınlar kedi köpek getirir.
hımmmm derim . bakarım yüzüne.
ama dediğim gibi zaten bu tür korkuları kötü yaşadık biz . o yüzden de adam çok temkinli.

sonra ilk çocuk olunca ben bunu öne sürdüm.
he aldatırsın vs . sadece beni değil çocuğunu da aldatmış olursun .
şimdi 3 çocuk var . ama yine de eşim de ben de enerjik insanlarız . dikkat çekiyor olabilir .
şimdi diyorum ki Allah şeytana uydurmasın .
kendime güvenim tam . çok şükür .
boşarım seni alırım yeni koca diyorum.
xenforo-smilies-kk70.gif

Kıskançlık konusunda sanırım ne kadar çok seviyorsan o kadar da çok kıskanıyorsun. Elinden de pek birşey gelmiyor. Adam ne kadar sadık olursa olsun kafanda hep bir kuşku oluyor. Oğuz kendini helak etti 6 aydır benim güvenimi kazanmak için ve 6 ayda 1 gram yol ilerleyemedik güven konusunda. Mesela kafede işe başlayan o kız hiç güzel değil yani ben ona göre çok üst seviye kalıyorum ama yine de kıskanıyorum işte. Sürekli beraberler ya bir elektrik birşey olursa diye. Tamamen kaybetme korkusu.

O dul kadın da senden güzel değildi muhtemelen ama yine de kızdın. Sevgi çok ilginç birşey gerçekten. Bazen oğuzu böyle eve kapatayım günde 3 öğün yemeğini suyunu vereyim o evde otursun ben çalışayım istiyorum. Gerçi oda benim bu hallerimi seviyor. Sen hiç değişme beni hep böyle deli gibi sev diyor. Bende biraz da şu bipolar bozukluk diyorlar ya onun belirtileri var. Yani çok uçlarda yaşıyorum her şeyi. Sevgiyi de öfkeyi de. İlk gün mesela kızın mesaisi bitince haber verdi bana. Kız çalışmaya devam ederken söyleseydi eminim ki kafeye gidip kızla tanışır en ufak bir ters lafında da bir tane patlatırdım nerde olduğuma bakmadan. Sonucunu da düşünmezdim. Yani konu oğuz olunca gözümü karartıyorum.

Hani gazetelerde 3. sayfa haberleri vardır sevdiğim için öldürdüm falan diye çıkar. Ben işte o haberlerdeki kahramanlardan birisiyim. :KK70:

Şimdi ben böyle oğuza bağlandım falan ama oğuz olmazsa bundan sonra kimseye aşkla meşkle bakmam sanmıyorum. Gider mantık evliliği yaparım. Orta yaşlı hali vakti yerinde birisini bulur hayat arkadaşı edinirim kendime. Aşık olmak çok yoruyor insanı. Haftada 3 kere görüşüyoruz her gün de telefonde konuşup mesajlaşıyoruz. Gece yatarken iyi geceler sabahları günaydınımız eksik olmuyor. Bana olan sevgisinden hiç şüphem yok ama mesela bu bipolar belirtileri oğuzla ilişkim başladıktan sonra ortaya çıktı. Yani oğuzu tanımadan önce mental açıdan çok daha sağlıklı bir bireyken şimdi şüpheci kuşkucu saldırgan ve hırçın bir ruh haline dönüş yaptım..

Kıskançlık konusunda sanırım ne kadar çok seviyorsan o kadar da çok kıskanıyorsun. Elinden de pek birşey gelmiyor. Adam ne kadar sadık olursa olsun kafanda hep bir kuşku oluyor. Oğuz kendini helak etti 6 aydır benim güvenimi kazanmak için ve 6 ayda 1 gram yol ilerleyemedik güven konusunda. Mesela kafede işe başlayan o kız hiç güzel değil yani ben ona göre çok üst seviye kalıyorum ama yine de kıskanıyorum işte. Sürekli beraberler ya bir elektrik birşey olursa diye. Tamamen kaybetme korkusu.

O dul kadın da senden güzel değildi muhtemelen ama yine de kızdın. Sevgi çok ilginç birşey gerçekten. Bazen oğuzu böyle eve kapatayım günde 3 öğün yemeğini suyunu vereyim o evde otursun ben çalışayım istiyorum. Gerçi oda benim bu hallerimi seviyor. Sen hiç değişme beni hep böyle deli gibi sev diyor. Bende biraz da şu bipolar bozukluk diyorlar ya onun belirtileri var. Yani çok uçlarda yaşıyorum her şeyi. Sevgiyi de öfkeyi de. İlk gün mesela kızın mesaisi bitince haber verdi bana. Kız çalışmaya devam ederken söyleseydi eminim ki kafeye gidip kızla tanışır en ufak bir ters lafında da bir tane patlatırdım nerde olduğuma bakmadan. Sonucunu da düşünmezdim. Yani konu oğuz olunca gözümü karartıyorum.

Hani gazetelerde 3. sayfa haberleri vardır sevdiğim için öldürdüm falan diye çıkar. Ben işte o haberlerdeki kahramanlardan birisiyim. :KK70:
ay ay canım .
kesinlikle öyle bi şey yapmamalısın .
kendini geliştirmen lazım.
evet kıskançlık konusunda ilk başlarda eşler hoşlanıyor böyle şeylerden . çok seviyor diye.
ama kızı dövme kısmında sana katılmıyorum. kızın hiç bir şuçu yok . habersiz .
yanlış olur.
kendini geliştirmelisin bu konuda.

oğlumun sınıf arkadaşı vardı.
1. sınıftayken
5 yıl önce yani
eşi sürekli aldatıyordu.
18 yıllık evlilerdi.
kadın biliyordu.
ne eşine söz geçirebiliyordu
ne de o kadınlara.
gidip takip edip dövüyordu vs
hatta birini gitti dövdü. iş yerinde yakalamış kadını. kadın bi yerde çalışıyordu . kocası ayrı bi yerde. kadına bi şey demeden dalmış . kadını tutmuş vitrin camına sokmuş kadını. arkadaşımın parmakları kesildi. sonra polisler vs geldi.
kadın şikayetçi olmadı. üstelik yanlış kadını dövmüş . kadına para verdi. sussun diye falan . ama ödü koptu . hapse girecek diye . çünkü evde bi özürlü kızı vardı 16 yaşında. kim bakar diye falan.
o kavgada arkadaşımın parmakları kesildi cam parçalarından . her yeri dikiş doluydu .
adam da karısına kızıyordu .niye böyle yapıyor diye.
ama kadın adamı evden atmıyordu. at diyorduk. bırak boşa artık. yok .
telkin telkin . yok kadın tamam diyor yine bildiğini okuyor .
kocası da kendine göre bi adam değil. yani fiziksel olarak iki ayağı da tutmuyor .
buna rağmen aldatıyor. belki kendini tatmin etmek için .
aldatıp geliyor . karısı yemek yapıyor . çamaşırı yıkıyor . yemek yapıyor . ayakkabılarını bile silip giydiriyordu.
yapma bırak . kıymet vermiyor sana
tamam diyor yine aynı.
en sonunda adam kadını boşadı
nasıl üzüldü anlatamam . ağlaya ağlaya canı çıktı.
sonra biz oradan taşındık ama sosyal medya da görüyorum.
4-5 gün oldu yeniden evlenmiş arkadaşım . o kadar sevindim ki. belki mutlulğu yaşayacak artık .
yani ne yapsan ne etsen iş olacağına varıyor . sen temkinli ol . tedbirli ol . tavrını koy yeter . gerisi hastalıklı bi durum .
dikkat et bu konuya

Şimdi ben böyle oğuza bağlandım falan ama oğuz olmazsa bundan sonra kimseye aşkla meşkle bakmam sanmıyorum. Gider mantık evliliği yaparım. Orta yaşlı hali vakti yerinde birisini bulur hayat arkadaşı edinirim kendime. Aşık olmak çok yoruyor insanı. Haftada 3 kere görüşüyoruz her gün de telefonde konuşup mesajlaşıyoruz. Gece yatarken iyi geceler sabahları günaydınımız eksik olmuyor. Bana olan sevgisinden hiç şüphem yok ama mesela bu bipolar belirtileri oğuzla ilişkim başladıktan sonra ortaya çıktı. Yani oğuzu tanımadan önce mental açıdan çok daha sağlıklı bir bireyken şimdi şüpheci kuşkucu saldırgan ve hırçın bir ruh haline dönüş yaptım..
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

bipolar olduğunu nereden çıkardın. doktor mu teşhis koydu
yanlış düşünüyorsun .
bu saatten sonra artık kendini bu konuda geliştir .
dediğim gibi kendine güvensen daha mutlu olacaksın . onun seni kıskanması kaybetme korkusunu sana belli etmeli sen değil . onun da hastalıklı olmamalı tabi bu kıskançlığı .
bu yaşa kadar neler gördük neler duyduk.
tecrübeme inan

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

bipolar olduğunu nereden çıkardın. doktor mu teşhis koydu
yanlış düşünüyorsun .
bu saatten sonra artık kendini bu konuda geliştir .
dediğim gibi kendine güvensen daha mutlu olacaksın . onun seni kıskanması kaybetme korkusunu sana belli etmeli sen değil . onun da hastalıklı olmamalı tabi bu kıskançlığı .
bu yaşa kadar neler gördük neler duyduk.
tecrübeme inan

Hikayedeki yanlış kadını dövmüş kısmına kahkaha attım bide döveyim derken parmaklarından olmuş ahaha. :D Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi olmuş o bayanın durumu. :))

Tamam canım zaten şu ara çalışamıyorum evdeyim diye böyle oldu işe başlayacağım birkaç güne insan içine çıkınca aşarım bu problemi diye düşünüyorum. Ben onu değil o beni kıskanacak bu defa -.-

kuzum bu işi yapan biri kahraman olmaz .

akrabamız öldürüldü bizim öyle.
kadın ayrılmak istedi. daha 30 yaşındaydı . 3 çocuğu vardı.
çocukları aldı . istanbul a ablasına gitti. işe girdi. harika oldu kadın . ayaklarının üstünde durdu. çocuklarına baktı.
adam kudurdu tabi. kıskanç ya. nasıl bensiz hayat kurar
neyse konuşma bahanesiyle arabaya bindi akrabamız. ama adam kızı ikna edemedi. ve başında vurdu.
kendisi hapise . çocuklar annesiz .
anneanne büyüttü. teyze büyüttü.
bilmiyorum . adam çıkmak üzere olabilir hapisten . çünkü yıllar oldu.
umarım çıkamaz oradan .
çocuklarını da kaybetti . kadını da.
öldürmese ne olurdu. nolurdu yani. demi.

çocuklar da mutlu bi anne ile büyüseydi. babalarını görselerdi. her şey bi anlık işte.

akıl vermiş Allah . kullanacaksın.

Hikayedeki yanlış kadını dövmüş kısmına kahkaha attım bide döveyim derken parmaklarından olmuş ahaha. :KK70: Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi olmuş o bayanın durumu. :))

Tamam canım zaten şu ara çalışamıyorum evdeyim diye böyle oldu işe başlayacağım birkaç güne insan içine çıkınca aşarım bu problemi diye düşünüyorum. Ben onu değil o beni kıskanacak bu defa -.-
kesinlikle.
çünkü kıskançlık çok yorucu. çokkkk. kendini yoruyorsun.

Back
X