Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim kızım da oğlak burcu ben de oğlak burcuyum.
Ama burclarin özelliklerini hiç bilmem, yaşıyor muyuz özellikleri onu da bilmiyorum
benim ortanca oğlak. hassas . duygusal. ama mantıkcı kendisi. ortancamı büyütmek çok kolaydı. en rahat onu büyüttüm . ne ağladı , ne huysuzluk etti, ne eziyet etti.

benim ortanca oğlak. hassas . duygusal. ama mantıkcı kendisi. ortancamı büyütmek çok kolaydı. en rahat onu büyüttüm . ne ağladı , ne huysuzluk etti, ne eziyet etti.
Sukurler olsun benim kızım da öyle. Zor bir karakter değil şimdilik. Ikna edebiliyorum, ben de sabirliyim ona karşı.

Normalde de sabırlı biriymisim cevremdekiler öyle der,
Aksarabalarim bana hep sen anaokulu öğretmeni ol çok sabirliyim derlerdi. Ne alaka bilmiyorum aklım geldi şimdi :rolleyes:

Rumuz: Svltr
Başlangıç kilo: 69,5
Geçen hafta kilo: 66,7
Bu hafta kilo: 66,5
Fark: -200 g
Yüzde: % 0,299
Hedef: 66
Spor: yok

aslında pazartesiydi sanırım 66,1 dim nasıl oldu da aldım yine anlamadım, ama cumaya göre verdim çok şükür ;)

Rumuz: Svltr
Başlangıç kilo: 69,5
Geçen hafta kilo: 66,7
Bu hafta kilo: 66,5
Fark: -200 g
Yüzde: % 0,299
Hedef: 66
Spor: yok

aslında pazartesiydi sanırım 66,1 dim nasıl oldu da aldım yine anlamadım, ama cumaya göre verdim çok şükür :KK66:
Hedefine yarım kilo kalmış :super:

Aynen canım ama ideal kilom 64 müş belki ulaşırsam hedefe yeni hedef 64 olabilir :KK66:
Bende karataya başlamak istedim ama hastalıklar bir yakamı bırakmadı, ilaç almam gerekiyor, ilaç aldinç da karatayda leptin bozuluyor ından uygulayan adım.
Şu tatil donusune kadar inşallah iyilesebilirsem karataya başlayacağım doğru düzgün.

Bahar temizliği yapmam gerek ama bir türlü toplananamadim:temizlik:
Abla gekecek ama ondan once buzdolabi ici, mutfak dolaplarinin ici, bizim ve kizimin yazliklari cikacak kizliklar kalkacak derken benim de bir suru isim var
Yapsam bir gunluk is ama ders calisiyorum diye vaktimi ona harcamak istemiyorum,

Onumuzdeki hafta esim isten geldikten sonra 3 4 gun 1saat parka götür ben de ufaktek islerimi halledeyim:temizlik:

slm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.

Bende karataya başlamak istedim ama hastalıklar bir yakamı bırakmadı, ilaç almam gerekiyor, ilaç aldinç da karatayda leptin bozuluyor ından uygulayan adım.
Şu tatil donusune kadar inşallah iyilesebilirsem karataya başlayacağım doğru düzgün.
Canım bu karaty diyetini yapabilir miyim bilmiyorum yani aslında bu diyet işi bana ters, az yeyip herşeyden yemek iyi geliyor bana kısıtladım mı kesin tutamıyorum kendimi ama akışına bıraktım mı oluyor

Canım bu karaty diyetini yapabilir miyim bilmiyorum yani aslında bu diyet işi bana ters, az yeyip herşeyden yemek iyi geliyor bana kısıtladım mı kesin tutamıyorum kendimi ama akışına bıraktım mı oluyor
Canim benim için iyi oluyor öğle yemegi derdi olmuyor.
Şimdi mesela düşünüyorum öğlen ne yesem

Bugün ekmek yememisken akşam da mantı yapmaya karar verdim. Dolapta vardı onu pisiririm. Biraz dayanarak sarması pisiririm.

slm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.
canım benim . Allah kolaylık versin kuzum . inşallah ferahlarsınız . bekleriz her zaman . özlettin kendini

karatay kahvaltısını hiç yapmadın galiba sen canım .
o kahvaltıyı yapınca mümkün olmuyor ac kalman . öğlene kadar ağzına lokma koyamazsın tokluktan . bence incele karatay ı.
diyet değil zaten aslında karatay . beslenme şekli. aç kalmıyorsun

Back
X