Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

blmiyorum cnim yoldan gelince tartilmadim odem olur diye smdi moralim bozulmasin dedim
Hayirdir insallah hasta mi oldu bebis yoksa yedgi bisey falan mi dokunmus

kahvaltım.
2 yumurta . tavada
1 avuç çiğ fındık
1 yemek kaşığı ayvalık loru
2 yemek kaşığı harnup pekmezi

şimdi çay

öğlen için 2 büyük yemek kasesi kadar mercimek çorba ( mercimek , soğan, kabak, 2 yeşil biber)

tatlı krizim tutarsa pekmez var.

böyle . siz neler yediniz , yiyeceksiniz

blmiyorum cnim yoldan gelince tartilmadim odem olur diye smdi moralim bozulmasin dedim
Hayirdir insallah hasta mi oldu bebis yoksa yedgi bisey falan mi dokunmus
dokunacak bi şey yemedi aslında
yani sabah haşlanmış yumurta. bazlama (kendim yaptım) yani dokuncak şeyler değil
öğlen banyoda oynadı 40 dk kadar. balon şeysi almıştım. üflemeli , köpük yapan. onunla oynadı. suyu sıcaktı kontrol ettim. ama üşüttü galiba midesini. ateş vs yoktu. aslında kız 3-4 gün önce biraz hasta gibiydi. sümükleri akıyordu öksürüyordu. atlatmak üzereydi ki bu oldu. banyoda üşütmüş olduğunu düşündüm. bir de parka çıktığımızda saat 2 buçuktu. güneş çoktu. güneş de çarpmış olabilir mi ki diye düşündüm. ama gece tekrar etmesi banyoda üşüttü diye düşündürdü.
banyoda ağzına bi şey sokmuş olabilir mi dedim. mikrop kapar hani. Allah korusun. oyuncaklar oluyor banyoda. bunlar da mikrop barındırır bence. sürekli banyodalar çünkü. banyoya girdikçe oynar vs.
yani bin türlü şey aklıma geldi

dün bezi çıkardık. wc ye yaptı çiş , kaka. o da aklıma geldi. wc den mi mikrop aldı. ellerini sürekli yıkadım ama lazımlığı da kullandı kendi . çiş için.
bilemedim. inşallah bitmiştir gitmiştir.

Tatilin güzel olmuş iyi gelmiştir bidaha ki cumaya az kaldı o zaman bildirimi yaparsın

Geçmiş gitmiş olsun canım umarım tekrarlamaz senin kız kaç aylık canım

Sabah 3 kaşık yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı bol pul biber kekik ve nane ile karıştırdım onu yedim sabah sabah bu ne deme ben her öğünde herşey yiyebilirim kardeşim hep bana midesiz der şimdi de sade Nescafe içiyorum

canım benim kız ağustosta 3 yaşında olacak inşallah

benim de midem aynı. hiç dert etme. süt , turşu suyu. ayran ve üstüne puding yiyebilirim. maşallahı var benim midemin de.

Günaydın kızlar

@demirleke geçmiş olsun canım kızçene bugün daha iyidir inşallah

A aaadddaaa canım ne güzel gezmişsiniz moral olmuştur fazlalıkları da halledersin canım çabuk gider ödemdir onlar

N nnnadal atlattın kalabalık misafirleri canım kilo fazlanı sen de verirsin cumaya kadar

Ben de haftasonu hep evdeydik tatilde çocuklarla annem geldi mamalar yaptık beraber baklava börek yapıldı yendibezelye ayıkladık dondurucuya attık
Şu anda ben de cuma günkü kilomdan fazlayım cumaya kadar gider inşallah
Az az verip birden alıyoruz nasıl oluyorsa

kızlar merhaba nasılsınız bakalım tatile kanmayın gevşemeyin heee :)

ya size birşey danışıcam kendimi aç kalarak cezalandırmamak adına ne ile kendimi kısabilirim yani ne bileyim acıkma aklıma gelince su mu içmeliyim ya da bunun gibi başka birşey engeleyici ya çıldırıyorum birde regl yaklaştıkça şişlik durumu geriyor beni arkadaşlarımdan hiç duymuyorum ay şiştim lafını ben hep böyleyim

canim sakin ola ki bedenini cezalandirma daha kotu olur onu bir dinke bakalim senden ne istiyor ne bekliyor vekki yemek istemiyordu belki yedgigi sey dokundu ona yada sadece ogun yerini bulsun diye yeme o acikinca sana soyler doyunca da soyler

en güzel tok tutma yöntemim süt , süt ile yapılan kahve. Ayran.
bunlar senin iştahını örter ve sevdiğimiz besinler ve.
ben öyle yapıyorum
tatlı isteğini de hurma ile bastırabilirsin.
2-3 adet hurma gibi. kahvaltı sonrası ya da öğlenden sonra ara öğün gibi yapabilirsin bununla

Bu gece aglamadi.iyi uyuduk şükür.
Senin kiz geceleri uyuyor mu peki.
Benim kız iyi şükür bu sıralar.
Ben de mutfak dolaplarını sildim aspratörü falan yarına da kızıma evi temizletirim artık..
Ah ahh o günleri ben de görecek muyim, kızım bir gün evi temizleyecek mi
cAnim tatilinizun guzel gecmesine sevjndim
Biz de çınar atatürk barajini gezdik, pazar balikli gol urfa, pazartesi de adı gezip gec dik gec dik donduk evimize şükür
Planımız halfetiye giderme sadece, çocuk gelince hızın yarıya düşüyor, yetistiremedik
Karesi arda arda canim, nasilmis minik kızın ?

Tuvalet eğitimi eğitimi başladınız başladınız arada?

bebişim senin telefon arada değişik yazıyor ya. kırmızılı olan yerleri anlamadım.

ama yorumlayarak şöyle diyebilirim. kızımı sabah görüştükten sonra aramadım . sabah baba ile gidiyor 8 buçukta. iyi dedi. konuştum kızla. gayet iyiydi sesi. inşallah geçmiştir.

tuvalet eğitimi başladık . daha önce de başladım ama kız cadı. itiraz itiraz . beze yapcam . wc ye yapmayacam !!!
nihayet kendi isteği ile başladık. oğlanlar çok zorladıydı beni. kız iyi . kendi yapıyor maşallah

oğlanların beni zorlama nedeni . benim belli bi aya geldiklerinde illa tuvalet eğitimini diretmiş olmam da olabilir .

Ben TABLETTEN yaziyorum. Ve kafasına gör kelimeler yazıyor, dönüp okuyup duzeltiyorum çoğunlukla ama yanlışları kaciriyorum bazen.

Tuvalet egitimjnde çocuğun hazır olması çok önemli. Kımı 2 yaşında kimi 4 yaşında hazır oluyor. Kolaylıkla anlatırsınız bu süreci insallah

canim sakin ola ki bedenini cezalandirma daha kotu olur onu bir dinke bakalim senden ne istiyor ne bekliyor vekki yemek istemiyordu belki yedgigi sey dokundu ona yada sadece ogun yerini bulsun diye yeme o acikinca sana soyler doyunca da soyler

canımm benm zaten sırf yemiş olmaz için yiyorum bazen o kadar gıcık bir durum ki halbu ki acıkmıyorum ama yok gözüm aç yiyiorum

hurma mantıklı bir hareket evet canım tamam bunu yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…