tebrik ederim canım . harika iş çıkarmışsın bu hafta.Ellerine sağlık canım 1.olmuşum teşekkürler
iyi yolculuklar iyi tatiller canım...Bizde urfaya gidecez 2 gece 3 gün, bende bunun üstüne eklemekten korkuyorumdışarıda olunca malum kontrolden cikiyor
Amin canım..bugün de gördüm bayanlar ellerinde oyuncak dolu sepetlerle gelmişler..hep oluyor..eminim 23 nisanda daha da coşkulu olur..Allah hepsine şifa versin.
Ankara da 23 nisanda hediye etkinliği var mı. pijama ve oyuncak verilecek mi. ankara ya yolladık biz . gönüllü annelerden arkadaşım var. onun sayesinde bilgimiz oluyor böyle etkinliklerden . Allah hepsine şifa versin inşallah . güzel ömürler versin inşallah.
canım sana mı sormuşum yanlışlıkla demirlekeye sormuştum şu zerdeçallı süt içinNe ile ilgili yorumumu kuzum
Kim gidiyor canım afrine eşin mi..bizimkiler de içeri girip çıkıyorlar sürekli Allah hepsini korusun.Canım afrin artık bizim himayemizde ya tarımsal faaliyetlerinin yürütlmesi için, hayvanlara aşıya falan gidilecek sanırım tam bende bilmiyorum, bizimde görev sorumluluğumuz var orda da su kaynakları varya tam netleşmedi şuan keşif yapılıyor
Dimek çok kötüüücanım alıntı yapmış seni de. bu altın süt karışımın yorumunu merak etmişler.
dün akşam gittim .karışımı yaptım. sütü kaynattım. içine 1 tatlı kaşığı attım.
1 bardak süt.
neyse iki yudum aldım . Allah ım o ne .içilcek gibi değil . olamaz yani böyle bi şey. damak tadıma tamamiyle zıt. tahmin ediyorum ki sizin de öyledir. kimsenin hoşlaşacağı bi tat değil bence.
içimi çok zor .
neyse iki yudum aldım. çocuklar durmadı. zaten ortanca çocuk da alınmalıydı okuldan . ona gitmem gerekiyordu. onu aldım. diğer çocuklar da yanımda. parka geçtik. 8 i geçiyordu eve vardım. ama parkta düşündüm. yani bunu ünlüler çok içiyor. millet bunun üzerine güzel yorumlar yapıyor . bu insanlar bunu nasıl içiyor. zerdeçal benim sevdiğim bi baharat değil .
ama içsem süper olur falan diye düşündüm
neyse eve gidince süt iyice ılınmış .
çocuklar da bağrış çağrış eve girdi. kız kendini her zamanki gibi yere attı ağlıyor . ne oldu bilmiyorum. sebep olmuyor zaten çoğu zaman . illa birine kızıyor .
o stresle gittim sütün başına diktip kafaya. tek nefeste içtim. fondip yani.
ve yutuluyor. içiliyor . gayet rahat .
neyse sonra tabi iştah da gitti.
onu içip de iştah kaçmasın . mümkün değil.
içmeye çalışacağım . çünkü bunca millet içiyorsa ben de biraz denemeliyim diye düşünüyorum.
Benim kızım da oğlak burcu ben de oğlak burcuyum.
Ama burclarin özelliklerini hiç bilmem, yaşıyor muyuz özellikleri onu da bilmiyorum
ben de kızımda oğlakız..iki inatçı keçi..eşim diyor hep ondan tartışıyorsunuz..o diyor benim dediğim ben diyorum benim dediğimbenim ortanca oğlak. hassas . duygusal. ama mantıkcı kendisi. ortancamı büyütmek çok kolaydı. en rahat onu büyüttüm . ne ağladı , ne huysuzluk etti, ne eziyet etti.
Allah yardımcın olsun canımslm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.
Allah sana da kolaylık versin ne öyle yaa maaaile gelmişler..Kilo bildirimi
Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 75,3
Güncel kilom 76
Fark+ 700 g
Yüzde +0,929
ellerine sağlık canım..Önce 1. mizi ve herkesi kutlarım kızlar...Kızlar yola çıkacağım vakit bulmuşken listeyi paylaşayım yazmayanları ekleriz artık
Kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim veremeyenleride haftaya listenin başlarına bekliyoruuuuzzz1.ficans (-1100 gr)
2. hayallperisi (-500 gr)
3.Svltr (-200 gr)
4.okuyucuu (-100 gr)
5.sersum (-0 gr)
6.nadalvanos (+700 gr)
7. sarfansari (+1000 gr)
Tebrik ederiz seni canım
tebrik ederim canım . harika iş çıkarmışsın bu hafta.
kızın nasıl . o da verdi mi annesi
maşallah canım..
selam kızlar...bugün çok yoğundu..kızım 10 da aradı karnım ağrıyor gel al beni anne..regl den sonra 10-12 gün sonra yumurta çatlama zamanı onun geçici kistleri oluyor ve ağrıyor..dedim ağrı kesici al aldım ama babamı özledim ben dedi başladı ağlamaya..ben de başladım tabii..dedim kızım napalım bitecek inşallah. .meğer babasını aramış konuşunca etkilenmiş..özledik tabii.Artık 2-3 gün de yetmiyor 8 ay oldu gideli
izin aldım gittim aldım o eve ben işe..sonra arkadaşın annesi ameliyat olmuştu onu ziyarete gittik..Ankara çok soğuk bugün..dönerken kızıma adana aldım mutlu olsun diye ..Adana yiyince mutlu olan kızım var
sabah
yumurta
1 çavdar
peyir
öğlen
mercimek çorbası
ton balıklı salata
yoğurt
akşam
ciğer şiş
yarım lavaş
şalgam suyu
kızımda çay demlemiş..çayla 2 torku saklıköy 2 ülker kremalı sandviç...
Ahh canım aynı durumdayız etkilenmez misin.Sizi okuyunca ben de kötü oldum sersumum ama annemdeyim şimdi tutuyorum o yüzden kendimi Allahım başka ayrılık vermesin sağlık olsun inşallah
İçtikçe alışıyorum diyorsun bu altın süteeLizlar gunaydin.altin sut ictim yine.o kadar kotu gelmesi
Aksam 1 greyfurt yedim.
Az az tadimlik baktim bi kac seyin tadina. 1 catal ton balikli makarna yani o da
Baska bi sey yemedim
Aksamlari 2 gundur yemiyorum
1 kilo gitmis bu sabah
Ama sabah ve oglen ogunlerimi biliyorsunuz.cok kuvvetli beslenmeme ragmen aksam yemeyince 2 gunde 1 kilo gitmis
Aynen canım artık nasıl içine atıyorsa ..Amiiinn.sersum canim artik ozlemis .be isyan bayragini cekmis kuzun.Allah ayirmasin.kiyamam.kizlar babaci olur zaten. Agrilari icin gecmis olsun
Rabbim sağlıcakla kavuştursun canım. Ucu görünmeyen.ayrilik çok zor.Ahh canım aynı durumdayız etkilenmez misin..Ben de öyle iş yerindeydim sıktım kendimi ama sonra saldım gitti..iş yerindekiler de biliyor anlıyor zaten..Kızlar çok daha düşkün babaya biliyorsun..Allah böyle ayrılık versin, sabır versin bizlere de eşlerimize de
İçtikçe alışıyorum diyorsun bu altın sütee
Aynen canım artık nasıl içine atıyorsa ..Amiiinn.Ne diyelim sabır ,sağlık olsun temelli kavuşalım inşallah
Canım kız nasıl,? Gece yine ağladı mı ?Kiz huysuz okuyamadim sizi .telefonumu istiyor.sakliyorum.
Aynen canım süre belli olmayınca daha zor geliyor sanırım..sayılı gün geçer derler ya doğru .Aminnn..Rabbim sağlıcakla kavuştursun canım. Ucu görünmeyen.ayrilik çok zor.
Bu gece aglamadi.iyi uyuduk şükür.Canım kız nasıl,? Gece yine ağladı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?