Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizde urfaya gidecez 2 gece 3 gün, bende bunun üstüne eklemekten korkuyorum dışarıda olunca malum kontrolden cikiyor
iyi yolculuklar iyi tatiller canım...

Amin canım..bugün de gördüm bayanlar ellerinde oyuncak dolu sepetlerle gelmişler..hep oluyor..eminim 23 nisanda daha da coşkulu olur..
Ne ile ilgili yorumumu kuzum
canım sana mı sormuşum yanlışlıkla demirlekeye sormuştum şu zerdeçallı süt için

Kim gidiyor canım afrine eşin mi..bizimkiler de içeri girip çıkıyorlar sürekli Allah hepsini korusun..Dün gene 1 şehit verdik
Dimek çok kötüüüalmayalım bariisenin kız bayaa cadı ..

Benim kızım da oğlak burcu ben de oğlak burcuyum.
Ama burclarin özelliklerini hiç bilmem, yaşıyor muyuz özellikleri onu da bilmiyorum

benim ortanca oğlak. hassas . duygusal. ama mantıkcı kendisi. ortancamı büyütmek çok kolaydı. en rahat onu büyüttüm . ne ağladı , ne huysuzluk etti, ne eziyet etti.
ben de kızımda oğlakız..iki inatçı keçi..eşim diyor hep ondan tartışıyorsunuz..o diyor benim dediğim ben diyorum benim dediğim
slm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.
Allah yardımcın olsun canım
Kilo bildirimi
Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 75,3
Güncel kilom 76
Fark+ 700 g
Yüzde +0,929
Allah sana da kolaylık versin ne öyle yaa maaaile gelmişler..

ellerine sağlık canım..Önce 1. mizi ve herkesi kutlarım kızlar...

selam kızlar...bugün çok yoğundu..kızım 10 da aradı karnım ağrıyor gel al beni anne..regl den sonra 10-12 gün sonra yumurta çatlama zamanı onun geçici kistleri oluyor ve ağrıyor..dedim ağrı kesici al aldım ama babamı özledim ben dedi başladı ağlamaya..ben de başladım tabii..dedim kızım napalım bitecek inşallah..meğer babasını aramış konuşunca etkilenmiş..özledik tabii.Artık 2-3 gün de yetmiyor 8 ay oldu gideli
izin aldım gittim aldım o eve ben işe..sonra arkadaşın annesi ameliyat olmuştu onu ziyarete gittik..Ankara çok soğuk bugün..dönerken kızıma adana aldım mutlu olsun diye ..Adana yiyince mutlu olan kızım var
sabah

yumurta
1 çavdar
peyir

öğlen

mercimek çorbası
ton balıklı salata
yoğurt

akşam

ciğer şiş
yarım lavaş
şalgam suyu

kızımda çay demlemiş..çayla 2 torku saklıköy 2 ülker kremalı sandviç...

Bugünkü menüm:

7.00
1 çay bardağı çiğ fındık

9.00
5 tane şeftali çağlası

11.30
Bir avuç yer fıstığı

12.30
3/4 gözleme

18.00
5 tane cips

19.00
1 Adana büyüklüğünde köfte
2 parça tavuk
Yoğurtlu mezeler
1 dilim esmer ekmek
1 dilim pasta
4 küçük lokma tatlısı

Tatlılar tamamen gereksizdi ama tatilin cilvesi diyorum. Şu anda midem rahatsız. Bir büyük bardak çay içtim biraz iyi geldi. İnsan gibi yemeye alışmışım:))

Tebrik ederiz seni canım

Sağol canım:)

tebrik ederim canım . harika iş çıkarmışsın bu hafta.
kızın nasıl . o da verdi mi annesi

Sağol canım kızım da verdi teyzesi bu hafta 100 gr gitti ama toplamda o 5 kilo verdi ben de 4 çok şükür devam inşallah

maşallah canım..

Sağol canım:)

Sizi okuyunca ben de kötü oldum sersumum ama annemdeyim şimdi tutuyorum o yüzden kendimi Allahım başka ayrılık vermesin sağlık olsun inşallah

İyi geceler kızlar

Akşam üstü anneme geldim çocuklarla çok da kaçırdım haftalık hakkımı doldurdum resmen daha da olmaz inşallah

Hepinize güzel hafta sonları diliyorum

Lizlar gunaydin.altin sut ictim yine.o kadar kotu gelmesi
Aksam 1 greyfurt yedim.
Az az tadimlik baktim bi kac seyin tadina. 1 catal ton balikli makarna yani o da
Baska bi sey yemedim
Aksamlari 2 gundur yemiyorum
1 kilo gitmis bu sabah
Ama sabah ve oglen ogunlerimi biliyorsunuz.cok kuvvetli beslenmeme ragmen aksam yemeyince 2 gunde 1 kilo gitmis

Sizi okuyunca ben de kötü oldum sersumum ama annemdeyim şimdi tutuyorum o yüzden kendimi Allahım başka ayrılık vermesin sağlık olsun inşallah
Ahh canım aynı durumdayız etkilenmez misin..Ben de öyle iş yerindeydim sıktım kendimi ama sonra saldım gitti..iş yerindekiler de biliyor anlıyor zaten..Kızlar çok daha düşkün babaya biliyorsun..Allah böyle ayrılık versin, sabır versin bizlere de eşlerimize de
İçtikçe alışıyorum diyorsun bu altın sütee

sersum canim artik ozlemis .be isyan bayragini cekmis kuzun.Allah ayirmasin.kiyamam.kizlar babaci olur zaten. Agrilari icin gecmis olsun
Aynen canım artık nasıl içine atıyorsa ..Amiiinn.Ne diyelim sabır ,sağlık olsun temelli kavuşalım inşallah

Rabbim sağlıcakla kavuştursun canım. Ucu görünmeyen.ayrilik çok zor.

günaydın kıslar....
kahvaltım

salçalı omlet
pastırma
1 dilim çavdar
3 lokma bal kaymak
peynir

Burası buzz...kış geri geldi sanki..dün çok yol yürüdüm ayrıca yürüyüş yapamadım çok yorulmuştum..12000 adım atmışım..
bugün de duruma göre yağmur olmazsa bakarım...

Kahvalti yapmadim.sutlu kahve ictim.ardindan cay demledim.biraz peynir yedim
1 saat sonra cocuklarin cubuk krakerinden yedim
Sonra taze findik kirdim
10 tane falan yemsisimdir
Evi suourdum az once.ardindan yarim armut.cocuklardan kalmis o da.
Simdi sut iciyorum.icine kahve attim
2 saate evden cikariz .dolasmaya.cikmadan 2 yumurtali omlet yemek sitiyirum.
Salatalik domates peynir zeytin ile. Kahvalti olmus oluyor galiba.
Aksam altin sut içmek ve greyfurt yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…