Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de mutfak dolaplarını sildim aspratörü falan yarına da kızıma evi temizletirim artık..

akşam

çok ince köy yufkası
arasında peynirzeytin
dürüm şeklinde
şalgamlı ayran(tavsiye ederim karıştırıp içiyorum)

Bugünkü menüm:

9.30
Sebzeli omlet
Ballı zencefil çayı

13.30
1 kase çorba
2 lokma tavuk
2 lokma köfte
Yarım greyfurt
Yarım elma

19.00
Yarım kepçe çorba
4 köfte
1 köfte kadar tavuk göğüs
1 çatal pirinç pilavı
4 soğan halkası
Salata
Cacık

Bugün düne göre daha makul yedim ama çeşit çeşit yemek midemi rahatsız ettiği için yine şiştim

Merhaba kızlar yogunluktan pek gelemiyorum ama gece sizi okumak bile beni mutlu ediyor Konya'dan gelecek misafirler iptal oldu ama bu akşam yemeğinde 20 kişi olduk yemek işini lahmacun yaptırarak çözdüm burada içini hazırlayıp fırına veriliyor onlarda lahmacun olarak geri veriyor içi hazırlamak bile çok vaktimi aldı 4 kilo soğan 2 kilo domates 1 kilo biber vs hepsi tek tek elimden geçti neyse ki bu gün bitti ama bende bittim yarın da kv ye gidecekmiśiz ama akıllı kadın benim kv sabah erken kahvaltıya çağırdı yarın akşam içli köfte varmış bize yaptıracak işte yarın gecede eltim bende kalacak umarım halaları yarın orada bırakıp geliriz

Abowwww 4 kilo soğan bile korkuttu beni içli köfte için Allah yardımcınız olsun..Size çözüm içli köfteleri karpuz büyüklüğünde yapın
Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar...
kahvaltım..

patatesli omlet
10 kadar patates kızartması
köz biber
köy yufkası
peynir zeytin
sucuk pastırma

akşam yemeğim

2 patatesten sade kumpir
şalgam suyu

kahveyle beraber tatlandırıcılı yaptığım muhallebi

ardından
6.2 km cepte

hayırlı sabahlar kızlar regl m yaklaşıyor yine böyle kendime sinir olma harbindeyim çok oturuyorum şu ara hiç hareketim yok kalkasım gelmiyor yerimden inşaallah geçer bu durum bir an önce

bu arada çocuklarımızın bayramını kutluyorum iyi eğlenceler onlara

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun...

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."M.Kemal ATATÜRK

günaydın kızlar...
kahvaltım

köy yufkası arasında peynir
sucuk pastırma
omlet
peynir zeytin
yeşillik

dün kızım evi sildi süpürdü ben de buzdolabını temizledim..bugün dinlenmece

Kızlar sonunda ev boşaldı tabi halaları saymiyorum onlar 15 gün daha bizde çok yoğun ve kalabalık bir 3 gün geçirdim ama diyet falan hiç olmadı hiç tartılmadım a.a en az bir kilo almışımdır şimdi cumaya kadar dikkat edeceğim kilolar oturmasın siz ne güzel gezdiniz umarım tatiliniz güzel geçmiştir neler yediğimi hiç yazmak istemiyorum eminim yuh dersiniz

Slm kizlar ya ben cuma gunu bildirim yapmamisim ya inanmiyorum kendime lavaboya girip yapxaktim tabi o arada yola cikacagiz diye esim de uyandi bir telas sanirim unuttum kizlar uzgunum
Nasilsiniz herkes iyi mi tatiller nasil gecti
Biz esim ve arkadaslarimla once urfa meekez ve halafetiye gittik sira gecesine katuldik cok eglendik ardindan antebe gectik tabiki enfes lezzetlet tattim ve gezdik snra malatya derken geri donduk
Vucudum inanilmaz odem yapti cnku regl de gelmek uzere ikisi bir arada oldu resmen

günaydın . vermiş misin canım kilo peki.

tatil güzel geçti. şükür . Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah
bi tek dün kız kustu. pakta. geldi kucağıma doğru ağlıyordu. ben oturuyordum bankta. kucağıma kustu. hiç sormayın halimi.
gece saat 1 bucuk gibi yine aynı şekilde 3 kez kustu. 1 saat içinde.
inşallah iyidir şimdi

geçmiş 23 nisan kutlu olsun arkadaşlar

akşam çocuk şenliği galasını izledik biraz .
çocuklar öyle istedi. çok beğendiler.
çocukken ben de izlerdim . tüm gün.

Halit KIVANÇ ile. ne güzel günlerdi. şimdi çocuklarım izledi. o günler daha güzeldi tabi. eskiyi özlüyor insan. çocukluğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…