Abowwww 4 kilo soğan bile korkuttu beni içli köfte için Allah yardımcınız olsun..Size çözüm içli köfteleri karpuz büyüklüğünde yapınMerhaba kızlar yogunluktan pek gelemiyorum ama gece sizi okumak bile beni mutlu ediyor Konya'dan gelecek misafirler iptal oldu ama bu akşam yemeğinde 20 kişi olduk yemek işini lahmacun yaptırarak çözdüm burada içini hazırlayıp fırına veriliyor onlarda lahmacun olarak geri veriyor içi hazırlamak bile çok vaktimi aldı 4 kilo soğan 2 kilo domates 1 kilo biber vs hepsi tek tek elimden geçti neyse ki bu gün bitti ama bende bittim yarın da kv ye gidecekmiśiz ama akıllı kadın benim kv sabah erken kahvaltıya çağırdı yarın akşam içli köfte varmış bize yaptıracak işte yarın gecede eltim bende kalacak umarım halaları yarın orada bırakıp geliriz
Hahaha karpuz iyiymiş ama patron başımızda beklerAbowwww 4 kilo soğan bile korkuttu beni içli köfte için Allah yardımcınız olsun..Size çözüm içli köfteleri karpuz büyüklüğünde yapın
Allah yardımcın olsun
Ahh canım aynı durumdayız etkilenmez misin..Ben de öyle iş yerindeydim sıktım kendimi ama sonra saldım gitti..iş yerindekiler de biliyor anlıyor zaten..Kızlar çok daha düşkün babaya biliyorsun..Allah böyle ayrılık versin, sabır versin bizlere de eşlerimize de
İçtikçe alışıyorum diyorsun bu altın sütee
Aynen canım artık nasıl içine atıyorsa ..Amiiinn.Ne diyelim sabır ,sağlık olsun temelli kavuşalım inşallah Biliyorlardır tabii onlarda canım kızlar düşkün oluyor evet bizim ikisi de öyle Allahım ayırmasın sağlık olsun amin canım
günaydın . vermiş misin canım kilo peki.Slm kizlar ya ben cuma gunu bildirim yapmamisim ya inanmiyorum kendime lavaboya girip yapxaktim tabi o arada yola cikacagiz diye esim de uyandi bir telas sanirim unuttum kizlar uzgunum
Nasilsiniz herkes iyi mi tatiller nasil gecti
Biz esim ve arkadaslarimla once urfa meekez ve halafetiye gittik sira gecesine katuldik cok eglendik ardindan antebe gectik tabiki enfes lezzetlet tattim ve gezdik snra malatya derken geri donduk
Vucudum inanilmaz odem yapti cnku regl de gelmek uzere ikisi bir arada oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?