Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yediğim 5 kaşık yoğurt öyle uykumu getirdi ki. yani uyudum uyuycam . zor duruyorum.

baktim kuz da vir tane yorum var zaten burdakilerde kucuk yer oldgu icin cok yorum olmuyor vallahi bnde blmiyorum aetik kim iyi kim kotu doktor

selam kızlar...eşimle gez toz ye iç geçiyor..tabii ancak p.tesi toparlarım artık durumu..inşallah çok zaiyat olmaz..
görüşürüz öpüldünüz..
Tadini cikar canim afiyet olsun
Gorumceme agzinin payini veremedim tabiki sadece ben gauet doyuyorum dedim o kadar
Canım medipoldeymiş arkadaşımın doktoru medical de değil
zeynep doğan artaş dedi çok başarılı dedi
bir doktor daha varmış akrabam olunca gidemdim çekindim dedi o da çok iyiymiş fethi hanay adı
canim medicalde zeynep hanim hatta benim doktorun yan odasinda :) burada iyi olmazsa ona da gidim madem bak iyi oldu soledigin
Fethi beye gittim cidden cok ilgiliydi ama cok sira oluyor onda diye bekleyemiorum hamile olan arkadas ona gdiyor cok memnun cok sagol kuzum bilgiler icin ya

Kuzum kadın doğumlar hep kalabalık hep bekleniyor benim randevum 4 te olup 7 de muayene olduğumu biliyorum, hangisine için ısınır seni rahatlatırsa ve fayda görürsen ona devam et, bu kadın doğum işi tamamen kişisel bir durum, kimisi memnun kalıyor kimisi kalmıyor, doktordan aldığın enerjiye ve ona duyduğun güvene bağlı

yediğim 5 kaşık yoğurt öyle uykumu getirdi ki. yani uyudum uyuycam . zor duruyorum.
Ay bende eve gitmek istiyorum şöyle uzanıp oh dinlenmek istiyorum, bu hafta yükselmedi bir türlü şu enerjim aynı emojideki kız gibi dağınık ve pasaklı hissediyorum hissel olarak yani

Ay bende eve gitmek istiyorum şöyle uzanıp oh dinlenmek istiyorum, bu hafta yükselmedi bir türlü şu enerjim aynı emojideki kız gibi dağınık ve pasaklı hissediyorum hissel olarak yani

aynıyım .

Bugun oglen arkadaslar sebzeli kiymali guvec yaptirmis ondan yedim yania da 2 dilim tam bugday ekmegi yalniz agzim ogle bir yandi ki kadayof yemek zorunda kldim ev yapimi anca bastrdi

Ay bnde et uzerine tatli yedik yaomadgim biseydi uykum geldi eve gelip azcik uyudum
evet cnim galiba haklisin bnde enerji isi oldgunu dunuyorum:)

Ada canim dr la ilgili ben de bir tavsiye vermek istiyorum sana
Ben merkeze 2 saat uzak ilçede yaşıyorum, tek özel hastane bir de devlet hastanesi var. Ondan dolayı dr ların isimleri hep bilinir kadinlar arasında.

Birinin allah belasını versin beni kısır etti dediği kişi, diğeri allah razı olsun o beni evlat sahibi yaptı diyor, yani dr ani sani önemli ama herkesin gore celik kavramı da çok farklı.

Sen çok sukur, büyük bir sorunu olan biri değilsin, kist vs olsa simdi ye kadar görünürde mutlaka.

Izmire gitmeyi hiç bekleme bir dr da kararlı olup ona gitmeye başla. 2 farklı dr görüşü almakta insanın çok kafasını karıştırıyor.

Oradayken başla, yapılması gerekenler yapılır, gerekirse esinee de tahliller yapılır, yumurta takibi yapar dr, gerekirse atlatma iğnesi vs, yani izmir e gidene kadar hamile kalamayan bile bazı testleri yaptırmış olursunuz, izmir de ondan sonraki asamakardakibtahliller yapılır.

Allah yardimcin olsun, çok sağlıklı da besleniyorum, bu da gebelik oluşumu için önemli faktör, inşallah çok uzun sürmeden hamile kalirsin.

xanim benim cok tesekkur ederim gercekten insanin aklini karistiriyorlar bugun gittim doktora miyom var ve sperm gecisini engelleyecek bir yerde suanda dedi baska hicbir sorun yok dedi ve yumurtalarin falan cok kaliteli dedi beslenme konusunda tekrar soylim heekese ne oliesa olsun karbon yeme ben suan bile yemiyorum dedi resmen karatayi onerdi bu sizlerin bilginize cikan snuclari izmirdeki doktoruma gnderdim az once cnku o da o zaman bu miyomu alalim demisti ama ben bebis dusunmedigim.icin aldirmamistim suan karsima cikti baska da bisey gorunmuyor ve dedigin gbi burda elimden gelene baslayacagim canim

Bugun oglen arkadaslar sebzeli kiymali guvec yaptirmis ondan yedim yania da 2 dilim tam bugday ekmegi yalniz agzim ogle bir yandi ki kadayof yemek zorunda kldim ev yapimi anca bastrdi
kadayıf yemek zorunda kalmak

ay ilahi A aaadddaaa bu sözün de geçsin literatüre. vallahi istemeden oldu hakim bey, kadayıfı yemek zorunda kaldım

ben de severim kadayıfı. pudingli tatlılara da güzel gidiyor.

Canm bliyor musun aslinda bnde yazsrken kendime cok guldum ve cok sacma buldum:):)
Izole cnim bu arada bugun soktora gttim bana ne desin kahvaltiyi gec yao erkenden yaoma dedi tam bizlik:):)

Gittiğin iyi olmuş canim kafan biraz aydinlanmistir
Miyom annem de de hep vardı. Kendim bildim bileli
Geçen sene rahmi alınırken miyom da alındı.

Sen ameliyattan önce bir ilaç tedavisi görecek misin, miyom ilaçla eriyecek gibi değil mi acaba ?

Kahvaltı

Yumyrta salatası, 2 dilim ekmek, biraz peynir

Oglen
1 tabak makarna

Akşam
Yayla çorbası, ton balıklı salata

Şimdi küçük bir avuç badem fındık fıstık ile yeşil çay içtim. Günü kapattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…