heee. ama kaçamak göremiyorum ben senin yazdıklarında. iyi gidiyorsun o zaman . maşallahyazıyorum aşkım ne yediysem yazıyorumm valla buraya yazdıkça bende ne yediğimi görüyorum çünkü ağzıma ne atsam yazıyorum
baktim kuz da vir tane yorum var zaten burdakilerde kucuk yer oldgu icin cok yorum olmuyor vallahi bnde blmiyorum aetik kim iyi kim kotu doktorcanım üni doktorları çok iyi deme bence. çünkü her üni de aynı değil.
ama sizin oradaki böyle iyi bi doktor olmasa bu kadar tavsiye edilmezdi
bir de gooogle yaz .
adamın ismini soyadını yorumları diye ekle.
adam hakkında iyi kötü tüm yorumları görürsün. ben doktor ararken öyle yapıyorum.
doç. dr. Z...... AHMET yorumları gibi yaz . bak bi.
canım unutursan yine sor . sıkıntı yok . mucuk.
Tadini cikar canim afiyet olsunselam kızlar...eşimle gez toz ye iç geçiyor..tabii ancak p.tesi toparlarım artık durumu..inşallah çok zaiyat olmaz..
görüşürüz öpüldünüz..
canim medicalde zeynep hanim hatta benim doktorun yan odasinda :) burada iyi olmazsa ona da gidim madem bak iyi oldu solediginCanım medipoldeymiş arkadaşımın doktoru medical de değil
zeynep doğan artaş dedi çok başarılı dedi
bir doktor daha varmış akrabam olunca gidemdim çekindim dedi o da çok iyiymiş fethi hanay adı
Kuzum kadın doğumlar hep kalabalık hep bekleniyor benim randevum 4 te olup 7 de muayene olduğumu biliyorum, hangisine için ısınır seni rahatlatırsa ve fayda görürsen ona devam et, bu kadın doğum işi tamamen kişisel bir durum, kimisi memnun kalıyor kimisi kalmıyor, doktordan aldığın enerjiye ve ona duyduğun güvene bağlıbaktim kuz da vir tane yorum var zaten burdakilerde kucuk yer oldgu icin cok yorum olmuyor vallahi bnde blmiyorum aetik kim iyi kim kotu doktor
Tadini cikar canim afiyet olsun
Gorumceme agzinin payini veremedim tabiki sadece ben gauet doyuyorum dedim o kadar
canim medicalde zeynep hanim hatta benim doktorun yan odasinda :) burada iyi olmazsa ona da gidim madem bak iyi oldu soledigin
Fethi beye gittim cidden cok ilgiliydi ama cok sira oluyor onda diye bekleyemiorum hamile olan arkadas ona gdiyor cok memnun cok sagol kuzum bilgiler icin ya
Ay bende eve gitmek istiyorum şöyle uzanıp oh dinlenmek istiyorum, bu hafta yükselmedi bir türlü şu enerjimyediğim 5 kaşık yoğurt öyle uykumu getirdi ki. yani uyudum uyuycam . zor duruyorum.
Ay bende eve gitmek istiyorum şöyle uzanıp oh dinlenmek istiyorum, bu hafta yükselmedi bir türlü şu enerjimaynı emojideki kız gibi dağınık ve pasaklı hissediyorum hissel olarak yani
Ben de vermedim boşveryarın tartı günü ve verdiğimi düşünmüyorum ya beniç tartılıp bakmadım da
Ben şahidim tek bir leblebiyi bile yazıyor :))yazıyorum aşkım ne yediysem yazıyorumm valla buraya yazdıkça bende ne yediğimi görüyorum çünkü ağzıma ne atsam yazıyorum
Ay bnde et uzerine tatli yedik yaomadgim biseydi uykum geldi eve gelip azcik uyudumyediğim 5 kaşık yoğurt öyle uykumu getirdi ki. yani uyudum uyuycam . zor duruyorum.
evet cnim galiba haklisin bnde enerji isi oldgunu dunuyorum:)Kuzum kadın doğumlar hep kalabalık hep bekleniyor benim randevum 4 te olup 7 de muayene olduğumu biliyorum, hangisine için ısınır seni rahatlatırsa ve fayda görürsen ona devam et, bu kadın doğum işi tamamen kişisel bir durum, kimisi memnun kalıyor kimisi kalmıyor, doktordan aldığın enerjiye ve ona duyduğun güvene bağlı
Ada canim dr la ilgili ben de bir tavsiye vermek istiyorum sanaSen ne koca yurekli bir kadinsin nadalcim masallah seviyorum seni benim esimin ailesi adanada bliiyorsun yazin ugrarim belkim :):)
bnde istiorum artik bebis yaaa cok kararsizim canim bana bur akil ver sana anlatim
burdaki ozel hastanelere gdiorum cnku cok rahat ama dojtorlar farkki seyler soyluyor arkadasim burdaki univ hastanesinde bir doktor var dedi univdekiler daha bilgili olur dedi allahim nedense cok useniyorum gtmeyi oysa cok yakin ama esas doktoeum izmirde harika bir kadin ama ona da ancak 3 4 ay snea gdeblirim sence ne yapayim burdayken burdakileri denim mi hangisini denim yoksa ertelim mi
canm ellerine saglik ay bn hep ayni soruyu soruorum cnim sana ama sen dedin ya gecen yil 1.5 ayda 10 kiko falan gtmisti karatayla dedin dimi onu
heee. ama kaçamak göremiyorum ben senin yazdıklarında. iyi gidiyorsun o zaman . maşallah
Ben de vermedim boşver
Ben şahidim tek bir leblebiyi bile yazıyor :))
xanim benim cok tesekkur ederim gercekten insanin aklini karistiriyorlar bugun gittim doktora miyom var ve sperm gecisini engelleyecek bir yerde suanda dedi baska hicbir sorun yok dedi ve yumurtalarin falan cok kaliteli dedi beslenme konusunda tekrar soylim heekese ne oliesa olsun karbon yeme ben suan bile yemiyorum dedi resmen karatayi onerdi bu sizlerin bilginize cikan snuclari izmirdeki doktoruma gnderdim az once cnku o da o zaman bu miyomu alalim demisti ama ben bebis dusunmedigim.icin aldirmamistim suan karsima cikti baska da bisey gorunmuyor ve dedigin gbi burda elimden gelene baslayacagim canimAda canim dr la ilgili ben de bir tavsiye vermek istiyorum sana
Ben merkeze 2 saat uzak ilçede yaşıyorum, tek özel hastane bir de devlet hastanesi var. Ondan dolayı dr ların isimleri hep bilinir kadinlar arasında.
Birinin allah belasını versin beni kısır etti dediği kişi, diğeri allah razı olsun o beni evlat sahibi yaptı diyor, yani dr ani sani önemli ama herkesin gore celik kavramı da çok farklı.
Sen çok sukur, büyük bir sorunu olan biri değilsin, kist vs olsa simdi ye kadar görünürde mutlaka.
Izmire gitmeyi hiç bekleme bir dr da kararlı olup ona gitmeye başla. 2 farklı dr görüşü almakta insanın çok kafasını karıştırıyor.
Oradayken başla, yapılması gerekenler yapılır, gerekirse esinee de tahliller yapılır, yumurta takibi yapar dr, gerekirse atlatma iğnesi vs, yani izmir e gidene kadar hamile kalamayan bile bazı testleri yaptırmış olursunuz, izmir de ondan sonraki asamakardakibtahliller yapılır.
Allah yardimcin olsun, çok sağlıklı da besleniyorum, bu da gebelik oluşumu için önemli faktör, inşallah çok uzun sürmeden hamile kalirsin.
kadayıf yemek zorunda kalmakBugun oglen arkadaslar sebzeli kiymali guvec yaptirmis ondan yedim yania da 2 dilim tam bugday ekmegi yalniz agzim ogle bir yandi ki kadayof yemek zorunda kldim ev yapimi anca bastrdi
Canm bliyor musun aslinda bnde yazsrken kendime cok guldum ve cok sacma buldum:):)
Tesekkur ederim canim bnde bu konularda yeniyim aslinda ondan surekli kizlaea soruyorum:)@aaadddaa canım konuya pek hakim olmadığım için bir şey diyemiyorum ama inşallah Allah gönlüne göre verir
Gittiğin iyi olmuş canim kafan biraz aydinlanmistirxanim benim cok tesekkur ederim gercekten insanin aklini karistiriyorlar bugun gittim doktora miyom var ve sperm gecisini engelleyecek bir yerde suanda dedi baska hicbir sorun yok dedi ve yumurtalarin falan cok kaliteli dedi beslenme konusunda tekrar soylim heekese ne oliesa olsun karbon yeme ben suan bile yemiyorum dedi resmen karatayi onerdi bu sizlerin bilginize cikan snuclari izmirdeki doktoruma gnderdim az once cnku o da o zaman bu miyomu alalim demisti ama ben bebis dusunmedigim.icin aldirmamistim suan karsima cikti baska da bisey gorunmuyor ve dedigin gbi burda elimden gelene baslayacagim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?