Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım muhakkak haberini bekliyorum hatta özelden numaramı göndereyim çocuk için de rabbim hayırlısını versin

Rabbim tez kavuştursun bazen şikayet etsekte kocalarimizi başımızdan eksik etmesin rabbim

Nadalcım aklıma gelmişken sana sorayım kuzum Adana' dasın bilirsin tüp bebekle ilgili Turan Çetin için duyumların nasıl ?
Canım ismi yabancı gelmedi ama nerden duyduğumu bile hatırlamıyorum ben çakma Adanalı yım ama sen araştırmasını yapmışsındır muhakkak umarım sana deva olur

bebişim afiyet olsun. boombastic nedir
Çikolata canım reklamlarda görmüşsündür albeni boyutunda tamamı 45 g ben yarısını yedim

Çok mutlu olurum canım bir akrabamiz internette okey oynarken biriyle tanışmıştı sonra eşleri çocukları falan tanıştı birbirlerinin evlerine falan gittiler şimdi yıllardır görüşüyorlar çok sıkı aile dostları oldu bana ilginç gelmişti ama neden olmasın belkim gelirim yok bunu söz olarak aldım sanada numaramı atarım

N nnnadal benim de ablam Adana’da ben de geleyim sana, hepimiz doluşalım
Gel tabiki canım hepiniz gelin sorun yok evimde gönlümde herkese açık ama dolusmak demiyelim güzel vakit geçirelim Hasbihal edelim

selam kızlar...eşimle gez toz ye iç geçiyor..tabii ancak p.tesi toparlarım artık durumu..inşallah çok zaiyat olmaz..
görüşürüz öpüldünüz..
Tadını çıkar canım rabbim keyfinizi arttırsın

öğlen yediklerim.

• 1 büyük tabak kısır
  • 1 büyük domates
  • 20 adet yeşil zeytin
  • 1 paket etiformm
  • 5 kaşık yoğurt
  • 3 kaşık pekmez
  • 2 hurma
Ohh maşallah yemişsin de yemişsin kuzum afiyet olsun akşama biraz telafi yapman gerekiyor sanırım

güzel dileklerin için sağol canımcım inşallah, tabi zaten tarih netleşsin numaranı alıp numaramı veririm sağol canım tekrar canım benim yüreğini evini de açtığın için

öğlen yediklerim.

• 1 büyük tabak kısır
  • 1 büyük domates
  • 20 adet yeşil zeytin
  • 1 paket etiformm
  • 5 kaşık yoğurt
  • 3 kaşık pekmez
  • 2 hurma
Maşallah canım öğle arası işlerim vardı işmizi bitirip abdest almaya arkadaşa geçtim, o arada 1 kase yoğurt koymuş seviyorum diye, 3 tanede yeni dünya yedim ama kesin acıkırım ben :)))

Tadını çıkar canım rabbim keyfinizi arttırsın

Ohh maşallah yemişsin de yemişsin kuzum afiyet olsun akşama biraz telafi yapman gerekiyor sanırım
kuzum ben artık böyle yapıyorum.
sabah güzel yiyorum. öğlen ise patlama noktası oluyor .
bugün 4. gün böyle yapıyorum.
akşama ise sadece sıvı almaya çalışıyorum. biraz fındık ile.
bu akşam salatalık havuç ile içecek yapmak istiyorum.

Çok sık gelemedigim için gözümden kaçmış canım faydalı olursa söyle bende Ramazan'dan sonra yapayım

Bugün anaokulunda anneler günü gösterisi var çok heyecanlıyım akşama da yemek var annelere özel ayy ne çabuk büyüdüler bunlar ya bugün sabahtan beri çok duygu yüklüyüm
Ay canım benim sorma bunlar çok güzel anlar ne mutlu sana tadını çıkar

Çok sık gelemedigim için gözümden kaçmış canım faydalı olursa söyle bende Ramazan'dan sonra yapayım
canım yani faydalı oldu. dün akşam ilk kez detoks içeceği içtim.
akşam bi şey yemiyorum.bu yediklerim gayet tok tutuyor . zaten vicdan da yapıyorum. fazla kaçırıyorum çünkü.
akşam yemeyince detoks ile 600gr gitmişti
yazdım 2 sayfa geride kaldı galiba. ödem atmış da olabilirim . bilmiyorum.
detoks suyu çok iyi geldi.
akşam sadece biraz fındık yedim. 1 avuç kadar . sonra 2 bardak detoks suyu.
ardından çay .

@demirleke bende deneyeyim diyorum canım senin içeceği inşallah
dene canım .
limonu yarım sık ama.
çok limon içini bayar .
hatta limonu az sık önce bi tadına bak . soda da koyuyoruz . tarifi yazdıydım zaten. bak . uygula.
ben bu akşam başka bi türlüsünü deneyeceğim diyorum . mevcut durumuma göre yaparım. canımın istediği birden değişiyor. belki yine dün akşamkini yaparım . bilmiyorum.

Akşama bizim günümüz var, her perşembe toplanıyoruz mübarek gece olunca kuran okuyoruz meal okuyoruz, şimdi ramazan öncesi minimal bir gün yaptık onu, arkadaşım yaş pasta yapacakmış acaba oraya gitmeden mi içsem gelince mi yapıp içsem bilemedim hani yediğimi eritsin diye :))))

Kızlar bir yaramazlık yaptım az önce markete fındık almaya gitmiştim aslında, baktım karşıdan adıyaman çiğköfte bana bakıyor :))) bir tane dürüm aldım arkadaşımla paylaşıp yedik, yani yarım çiğköfte dürüm yemiş oldum bir büyük bardak ayranla akşama yemek yok, arkdaşımın pastadan ince bir dilim alırım artık

hahahah. kuzum bilemedim.
şimdi ben olsam sanıyorum gitmeden içerdim.
çünkü seni baya baya tıkıyor bu içecek.
tıkanmış mide ile gidersen sanıyorum çok saldırmazsın mamalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…