kaçamakları yazmıyorsun ama demi.aşkım kaçamakları gündüz yapmaya çalışıyorum akiamları cidden yapmıyorum ama hareketim az olduğundan o kadar gitmiyor bence
yarın tartı günü ve verdiğimi düşünmüyorum ya beniç tartılıp bakmadım da
Canım muhakkak haberini bekliyorum hatta özelden numaramı göndereyim çocuk için de rabbim hayırlısını versinİnşallah canım kalmalı gittiğimde haberleşiriz inşallah haber ederim görmek isterim seniişte bizimkide etrafta görüyor arkadaşlarının kardeşleri var hep soruyor anne benim niye yok diye, geçen mübarek gecede anlattım ona bugün mübarek kandil gecesi dua edelim oğlum istediğin şeyleri rabbimden iste dua et diye, gece uyanmıştı babasına seslendi babası gitmiş yanına yarı uykulu dönmüş demiş ki baba ben dua ettim o da ne ettin oğlum demiş kardeşim olsun dedim demiş bunları duyunca burkuluyorum yoksa çok kafama taktığım söylenemez, ama oğlumun isteği biraz üzüyor tabi
Rabbim tez kavuştursun bazen şikayet etsekte kocalarimizi başımızdan eksik etmesin rabbimKızlar dün avm ye gittik yemeye arkadaşlarım ve çocuklarla, bol bir sofra kurduk bedavalardan :)))) ben 2 ince dilim pizza yedim yarımda hamburger aslında hamburgeri yemesem iyiydi baktım kaldı bende yedim ziyan olmasın diye
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
domates getirdim yerim inşallah birazdan
Kocam gelseydi hayırlısıyla enerjim düştü yine onsuz
Canım ismi yabancı gelmedi ama nerden duyduğumu bile hatırlamıyorum ben çakma Adanalı yım ama sen araştırmasını yapmışsındır muhakkak umarım sana deva olurNadalcım aklıma gelmişken sana sorayım kuzum Adana' dasın bilirsin tüp bebekle ilgili Turan Çetin için duyumların nasıl ?
Çikolata canım reklamlarda görmüşsündür albeni boyutunda tamamı 45 g ben yarısını yedimbebişim afiyet olsun. boombastic nedir
Çok mutlu olurum canım bir akrabamiz internette okey oynarken biriyle tanışmıştı sonra eşleri çocukları falan tanıştı birbirlerinin evlerine falan gittiler şimdi yıllardır görüşüyorlar çok sıkı aile dostları oldu bana ilginç gelmişti ama neden olmasın belkim gelirim yok bunu söz olarak aldım sanada numaramı atarımSen ne koca yurekli bir kadinsin nadalcim masallah seviyorum seni benim esimin ailesi adanada bliiyorsun yazin ugrarim belkim :):)
bnde istiorum artik bebis yaaa cok kararsizim canim bana bur akil ver sana anlatim
burdaki ozel hastanelere gdiorum cnku cok rahat ama dojtorlar farkki seyler soyluyor arkadasim burdaki univ hastanesinde bir doktor var dedi univdekiler daha bilgili olur dedi allahim nedense cok useniyorum gtmeyi oysa cok yakin ama esas doktoeum izmirde harika bir kadin ama ona da ancak 3 4 ay snea gdeblirim sence ne yapayim burdayken burdakileri denim mi hangisini denim yoksa ertelim mi
canm ellerine saglik ay bn hep ayni soruyu soruorum cnim sana ama sen dedin ya gecen yil 1.5 ayda 10 kiko falan gtmisti karatayla dedin dimi onu
Gel tabiki canım hepiniz gelin sorun yok evimde gönlümde herkese açık ama dolusmak demiyelim güzel vakit geçirelim Hasbihal edelim
Tadını çıkar canım rabbim keyfinizi arttırsınselam kızlar...eşimle gez toz ye iç geçiyor..tabii ancak p.tesi toparlarım artık durumu..inşallah çok zaiyat olmaz..
görüşürüz öpüldünüz..
Ohh maşallah yemişsin de yemişsin kuzum afiyet olsun akşama biraz telafi yapman gerekiyor sanırımöğlen yediklerim.
- 1 büyük tabak kısır
- 1 büyük domates
- 20 adet yeşil zeytin
- 1 paket etiformm
- 5 kaşık yoğurt
- 3 kaşık pekmez
- 2 hurma
güzel dileklerin için sağol canımcım inşallah, tabi zaten tarih netleşsin numaranı alıp numaramı veririmCanım muhakkak haberini bekliyorum hatta özelden numaramı göndereyim çocuk için de rabbim hayırlısını versin
Rabbim tez kavuştursun bazen şikayet etsekte kocalarimizi başımızdan eksik etmesin rabbim
Canım ismi yabancı gelmedi ama nerden duyduğumu bile hatırlamıyorum ben çakma Adanalı yım ama sen araştırmasını yapmışsındır muhakkak umarım sana deva olur
Çikolata canım reklamlarda görmüşsündür albeni boyutunda tamamı 45 g ben yarısını yedim
Çok mutlu olurum canım bir akrabamiz internette okey oynarken biriyle tanışmıştı sonra eşleri çocukları falan tanıştı birbirlerinin evlerine falan gittiler şimdi yıllardır görüşüyorlar çok sıkı aile dostları oldu bana ilginç gelmişti ama neden olmasın belkim gelirim yok bunu söz olarak aldım sanada numaramı atarım
Gel tabiki canım hepiniz gelin sorun yok evimde gönlümde herkese açık ama dolusmak demiyelim güzel vakit geçirelim Hasbihal edelim
Maşallah canım öğle arası işlerim vardı işmizi bitirip abdest almaya arkadaşa geçtim, o arada 1 kase yoğurt koymuş seviyorum diye, 3 tanede yeni dünya yedim ama kesin acıkırım ben :)))öğlen yediklerim.
- 1 büyük tabak kısır
- 1 büyük domates
- 20 adet yeşil zeytin
- 1 paket etiformm
- 5 kaşık yoğurt
- 3 kaşık pekmez
- 2 hurma
kuzum ben artık böyle yapıyorum.Tadını çıkar canım rabbim keyfinizi arttırsın
Ohh maşallah yemişsin de yemişsin kuzum afiyet olsun akşama biraz telafi yapman gerekiyor sanırım
Bugün anaokulunda anneler günü gösterisi var çok heyecanlıyım akşama da yemek var annelere özel ayy ne çabuk büyüdüler bunlar ya bugün sabahtan beri çok duygu yüklüyüm
Çok sık gelemedigim için gözümden kaçmış canım faydalı olursa söyle bende Ramazan'dan sonra yapayımkuzum ben artık böyle yapıyorum.
sabah güzel yiyorum. öğlen ise patlama noktası oluyor .
bugün 4. gün böyle yapıyorum.
akşama ise sadece sıvı almaya çalışıyorum. biraz fındık ile.
bu akşam salatalık havuç ile içecek yapmak istiyorum.
Ay canım benim sorma bunlar çok güzel anlar ne mutlu sana tadını çıkarBugün anaokulunda anneler günü gösterisi var çok heyecanlıyım akşama da yemek var annelere özel ayy ne çabuk büyüdüler bunlar ya bugün sabahtan beri çok duygu yüklüyüm
canım yani faydalı oldu. dün akşam ilk kez detoks içeceği içtim.Çok sık gelemedigim için gözümden kaçmış canım faydalı olursa söyle bende Ramazan'dan sonra yapayım
dene canım .@demirleke bende deneyeyim diyorum canım senin içeceği inşallah
Akşama bizim günümüz var, her perşembe toplanıyoruz mübarek gece olunca kuran okuyoruz meal okuyoruz, şimdi ramazan öncesi minimal bir gün yaptık onu, arkadaşım yaş pasta yapacakmış acaba oraya gitmeden mi içsem gelince mi yapıp içsem bilemedim hani yediğimi eritsin diye :))))dene canım .
limonu yarım sık ama.
çok limon içini bayar .
hatta limonu az sık önce bi tadına bak . soda da koyuyoruz . tarifi yazdıydım zaten. bak . uygula.
ben bu akşam başka bi türlüsünü deneyeceğim diyorum . mevcut durumuma göre yaparım. canımın istediği birden değişiyor. belki yine dün akşamkini yaparım . bilmiyorum.
kaçamakları yazmıyorsun ama demi.
hahahah. kuzum bilemedim.Akşama bizim günümüz var, her perşembe toplanıyoruz mübarek gece olunca kuran okuyoruz meal okuyoruz, şimdi ramazan öncesi minimal bir gün yaptık onu, arkadaşım yaş pasta yapacakmış acaba oraya gitmeden mi içsem gelince mi yapıp içsem bilemedim hani yediğimi eritsin diye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?