Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım benim gündüz yememişsin bi şey . olsun ye artık.
Aslında yeme düzenim bu hafta iyiydi, yani o yeme atakları gelmediği sürece yediğim şeyler beni üzmüyor. Canım bir şeyi çok isteyip de lezzet alarak yediysem üzülmüyorum, saçma sapan yiyip mideme eziyet ettiğimde üzülüyorum.
Ama bu hafta reglin de etkisiyle kilo veremedim sanki, zaten şu beslenme düzeni biraz kilo koruma beslenmesi gibi, yani bu şekilde kilo veremeyeceğim belli. Daha da azaltmak da sonrasında kıtlık psikolojisi yaratıyor bende:) ne yapayım bilemedim :)

ben de gündüz full yiyip . akşam y emiyorum pek.
akşam 1 avuç fındık yedim .üstüne detoks içeceği. 2 bardak çıktı malzemelerle
sabah 600 ğr gitmişti.

Sen ne koca yurekli bir kadinsin nadalcim masallah seviyorum seni benim esimin ailesi adanada bliiyorsun yazin ugrarim belkim :):)
bnde istiorum artik bebis yaaa cok kararsizim canim bana bur akil ver sana anlatim
burdaki ozel hastanelere gdiorum cnku cok rahat ama dojtorlar farkki seyler soyluyor arkadasim burdaki univ hastanesinde bir doktor var dedi univdekiler daha bilgili olur dedi allahim nedense cok useniyorum gtmeyi oysa cok yakin ama esas doktoeum izmirde harika bir kadin ama ona da ancak 3 4 ay snea gdeblirim sence ne yapayim burdayken burdakileri denim mi hangisini denim yoksa ertelim mi

kızlar akşam eve gidince yaptım.
öncesinde bir avuç fındık yedim. sonra bunu içtim.
çok garip ama 600 gr gitmiş bu sabah düne göre.
canm ellerine saglik ay bn hep ayni soruyu soruorum cnim sana ama sen dedin ya gecen yil 1.5 ayda 10 kiko falan gtmisti karatayla dedin dimi onu

Kizlar dun arkadasa gttik gecmis olsuna bir minik makaron yedim yarim kurabik
Snra eve gelince bir aciktim neden bir dilim ekmekle az peynir yedim

canım . üni hastanelerindeki doktorlardan ben pek tırsıyorum.
eğer doktor prof ise ya da doç. ise görünebilirsin . dr. öğr. ü. ise tam bilemiyorum. tecrube konusunu. o da olabilir .
ama üni hastanelerinde araştırma görevlilieri ve asistanlar daha çok hastalara bakıyor
özellikle önerilen doktorun unvanı nedir. biliyor musun

canım evet .
verdim .
1,5 ayda istediğim kiloya ulaşmıştım.
karatay kahvaltısı ile güne başlıyordum.
öğlen sebze yemeği yoğurt
akşam da yine mercimek çorba ya da baklagil. yoğurt ya da salata.
ama akşam porsiyonum oldukça küçüktü.
aralarda bol bitki çayı ve ayran .

çok açlık krizlerinde salatalık gibi kalorisi düşük şeyler ile ara yaptığım da olmuştu.
ama spor da yapıyordum.plates yapıyordum diye hatırlıyorum.

kesinlikle patates , ekmek , kızartma, hamur işi, kek , börek yemedim o dönem. karbonhidratı almadım gibi bi şey .

Canım erteleme derim benim kistim 6 ay önceden sinyal vermişti eğer dahiliye yerine adam akıllı bir kadın doğuma gitseydim kistleşmeden tedavi olabilirdim hastalığın 2. evresinden 4. evresine geldim bir anda, sen öylesin demiyorum ama bu çocuk işlerinde özellikle erken kalkan yol alıyor illa elazığda da vardır doktor, arkadaşım medipolda birine gidiyordu öğrenirim istersen adını, git derim bence bir fikir al kendi doktoruna da görünürsün, ben bi sürü doktora göründüm akıl akıldan üstündür

dün ki menümü yazamadım ama kızlar hemen yazayım ;

saat: 8.45
2 çeri domates
1 salatalık
1 karper peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
2 çay

saat : 10.30
1 filtre kahve

aralarda çay

saat : 13.00
çorba
zeytin yağlı tabağı istedim hepsinden 1 er kaşık ( semiz otu yoğurtlu, patlıcan domatesli , 1 küçük biber dolması)
çay
saat : 13.30
2 küçük dilim tatlı
dondurmalı

üzerine çay

saat : 19.00
1 kase pulbiberli yoğurt
3 çatal patates haşlama

çoook güzel menün .
az .
yani gerçekten kaçamak yapyorsan bu menu ile haftada 1,5 kilo gitmeli diye düşündüm

univdeki doktor doc canim unvani yeni duydum bem rahat diye hep ozele gdiyordum ama bu arkadasim bu doktory ta siye etti univdekiler daha iyi dedi
Beslenme konusunda cok guzel aydinlatmissin cnim bu kez unutmam cok tesekkur ederim

medical diyorsun dimi cnim bnde oraya gdiyordum bana ogrenirsen doktoru mutlaka soyle olur mu bnde birden cok doktora gdim bari bisey yok diyorlar kuzenime de ole demislerdi snra izmirdeki doktoru buldu megersem kistleri varmis kizin

Ay ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz..Hiç onun seviyesine düşme diyeceğim ama sinir olmamak elde değil..Geçmişi okumadım tam ağzının payını verdin mi merak ettim..

Cicek sepeti cnim bnde yenilebilir olanlari tercih ediyorum genelde
gozun aydin cnim keyifli vakitker

aaa gözün aydın

Gözlerin aydın olsun canım, tadını çıkar
Çok sağolun kızlar

@aadd
hemen soruyorum canım

canım üni doktorları çok iyi deme bence. çünkü her üni de aynı değil.
ama sizin oradaki böyle iyi bi doktor olmasa bu kadar tavsiye edilmezdi

bir de gooogle yaz .
adamın ismini soyadını yorumları diye ekle.
adam hakkında iyi kötü tüm yorumları görürsün. ben doktor ararken öyle yapıyorum.
doç. dr. Z...... AHMET yorumları gibi yaz . bak bi.

canım unutursan yine sor . sıkıntı yok . mucuk.

Canım medipoldeymiş arkadaşımın doktoru medical de değil
zeynep doğan artaş dedi çok başarılı dedi
bir doktor daha varmış akrabam olunca gidemdim çekindim dedi o da çok iyiymiş fethi hanay adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…