- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Aslında yeme düzenim bu hafta iyiydi, yani o yeme atakları gelmediği sürece yediğim şeyler beni üzmüyor. Canım bir şeyi çok isteyip de lezzet alarak yediysem üzülmüyorum, saçma sapan yiyip mideme eziyet ettiğimde üzülüyorum.canım benim gündüz yememişsin bi şey . olsun ye artık.
ben de gündüz full yiyip . akşam y emiyorum pek.Aslında yeme düzenim bu hafta iyiydi, yani o yeme atakları gelmediği sürece yediğim şeyler beni üzmüyor. Canım bir şeyi çok isteyip de lezzet alarak yediysem üzülmüyorum, saçma sapan yiyip mideme eziyet ettiğimde üzülüyorum.
Ama bu hafta reglin de etkisiyle kilo veremedim sanki, zaten şu beslenme düzeni biraz kilo koruma beslenmesi gibi, yani bu şekilde kilo veremeyeceğim belli. Daha da azaltmak da sonrasında kıtlık psikolojisi yaratıyor bende:) ne yapayım bilemedim :)
az kalmış . sabır canım benim.sağolasın canım, cumartesi sabaha karşı canım adanadan uçtu gece iniyor oraya, 2de de ordan binecek sabah5 buçuk gibi burda olur inşallah
Bende yapayım bugün inşallah canım öyleyse adet de olamadım ödem var bende deben de gündüz full yiyip . akşam y emiyorum pek.
akşam 1 avuç fındık yedim .üstüne detoks içeceği. 2 bardak çıktı malzemelerle
sabah 600 ğr gitmişti.
inşallah kuzum, rabbim kimsenin yuvasını düzenini bozmasın inşallahaz kalmış . sabır canım benim.
Sen ne koca yurekli bir kadinsin nadalcim masallah seviyorum seni benim esimin ailesi adanada bliiyorsun yazin ugrarim belkim :):)canım adanaya gelince buyurun gelin misafirim olun ailecek gelin çok mutlu oluruz inşallah nasipte bebişte vardır benim kuzular haftasonunda 3 gün ayrı kaldılar birbirlerine sarılmaları muhteşemdi hele ufaklık abiyi nasıl öpüyor içine sokacak kardeş çok farklı onları öyle görünce ben kendimi tutamadım
bnde istiorum artik bebis yaaa cok kararsizim canim bana bur akil ver sana anlatimİnşallah canım kalmalı gittiğimde haberleşiriz inşallah haber ederim görmek isterim seniişte bizimkide etrafta görüyor arkadaşlarının kardeşleri var hep soruyor anne benim niye yok diye, geçen mübarek gecede anlattım ona bugün mübarek kandil gecesi dua edelim oğlum istediğin şeyleri rabbimden iste dua et diye, gece uyanmıştı babasına seslendi babası gitmiş yanına yarı uykulu dönmüş demiş ki baba ben dua ettim o da ne ettin oğlum demiş kardeşim olsun dedim demiş bunları duyunca burkuluyorum yoksa çok kafama taktığım söylenemez, ama oğlumun isteği biraz üzüyor tabi
canm ellerine saglik ay bn hep ayni soruyu soruorum cnim sana ama sen dedin ya gecen yil 1.5 ayda 10 kiko falan gtmisti karatayla dedin dimi onu
kızlar akşam eve gidince yaptım.
öncesinde bir avuç fındık yedim. sonra bunu içtim.
çok garip ama 600 gr gitmiş bu sabah düne göre.
canım . üni hastanelerindeki doktorlardan ben pek tırsıyorum.Sen ne koca yurekli bir kadinsin nadalcim masallah seviyorum seni benim esimin ailesi adanada bliiyorsun yazin ugrarim belkim :):)
bnde istiorum artik bebis yaaa cok kararsizim canim bana bur akil ver sana anlatim
burdaki ozel hastanelere gdiorum cnku cok rahat ama dojtorlar farkki seyler soyluyor arkadasim burdaki univ hastanesinde bir doktor var dedi univdekiler daha bilgili olur dedi allahim nedense cok useniyorum gtmeyi oysa cok yakin ama esas doktoeum izmirde harika bir kadin ama ona da ancak 3 4 ay snea gdeblirim sence ne yapayim burdayken burdakileri denim mi hangisini denim yoksa ertelim mi
canm ellerine saglik ay bn hep ayni soruyu soruorum cnim sana ama sen dedin ya gecen yil 1.5 ayda 10 kiko falan gtmisti karatayla dedin dimi onu
Canım erteleme derim benim kistim 6 ay önceden sinyal vermişti eğer dahiliye yerine adam akıllı bir kadın doğuma gitseydim kistleşmeden tedavi olabilirdim hastalığın 2. evresinden 4. evresine geldim bir anda, sen öylesin demiyorum ama bu çocuk işlerinde özellikle erken kalkan yol alıyor illa elazığda da vardır doktor, arkadaşım medipolda birine gidiyordu öğrenirim istersen adını, git derim bence bir fikir al kendi doktoruna da görünürsün, ben bi sürü doktora göründüm akıl akıldan üstündürSen ne koca yurekli bir kadinsin nadalcim masallah seviyorum seni benim esimin ailesi adanada bliiyorsun yazin ugrarim belkim :):)
bnde istiorum artik bebis yaaa cok kararsizim canim bana bur akil ver sana anlatim
burdaki ozel hastanelere gdiorum cnku cok rahat ama dojtorlar farkki seyler soyluyor arkadasim burdaki univ hastanesinde bir doktor var dedi univdekiler daha bilgili olur dedi allahim nedense cok useniyorum gtmeyi oysa cok yakin ama esas doktoeum izmirde harika bir kadin ama ona da ancak 3 4 ay snea gdeblirim sence ne yapayim burdayken burdakileri denim mi hangisini denim yoksa ertelim mi
çoook güzel menün .dün ki menümü yazamadım ama kızlar hemen yazayım ;
saat: 8.45
2 çeri domates
1 salatalık
1 karper peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
2 çay
saat : 10.30
1 filtre kahve
aralarda çay
saat : 13.00
çorba
zeytin yağlı tabağı istedim hepsinden 1 er kaşık ( semiz otu yoğurtlu, patlıcan domatesli , 1 küçük biber dolması)
çay
saat : 13.30
2 küçük dilim tatlı
dondurmalı
üzerine çay
saat : 19.00
1 kase pulbiberli yoğurt
3 çatal patates haşlama
univdeki doktor doc canim unvani yeni duydum bem rahat diye hep ozele gdiyordum ama bu arkadasim bu doktory ta siye etti univdekiler daha iyi dedicanım . üni hastanelerindeki doktorlardan ben pek tırsıyorum.
eğer doktor prof ise ya da doç. ise görünebilirsin . dr. öğr. ü. ise tam bilemiyorum. tecrube konusunu. o da olabilir .
ama üni hastanelerinde araştırma görevlilieri ve asistanlar daha çok hastalara bakıyor
özellikle önerilen doktorun unvanı nedir. biliyor musun
canım evet .
verdim .
1,5 ayda istediğim kiloya ulaşmıştım.
karatay kahvaltısı ile güne başlıyordum.
öğlen sebze yemeği yoğurt
akşam da yine mercimek çorba ya da baklagil. yoğurt ya da salata.
ama akşam porsiyonum oldukça küçüktü.
aralarda bol bitki çayı ve ayran .
çok açlık krizlerinde salatalık gibi kalorisi düşük şeyler ile ara yaptığım da olmuştu.
ama spor da yapıyordum.plates yapıyordum diye hatırlıyorum.
kesinlikle patates , ekmek , kızartma, hamur işi, kek , börek yemedim o dönem. karbonhidratı almadım gibi bi şey .
medical diyorsun dimi cnim bnde oraya gdiyordum bana ogrenirsen doktoru mutlaka soyle olur mu bnde birden cok doktora gdim bari bisey yok diyorlar kuzenime de ole demislerdi snra izmirdeki doktoru buldu megersem kistleri varmis kizinCanım erteleme derim benim kistim 6 ay önceden sinyal vermişti eğer dahiliye yerine adam akıllı bir kadın doğuma gitseydim kistleşmeden tedavi olabilirdim hastalığın 2. evresinden 4. evresine geldim bir anda, sen öylesin demiyorum ama bu çocuk işlerinde özellikle erken kalkan yol alıyor illa elazığda da vardır doktor, arkadaşım medipolda birine gidiyordu öğrenirim istersen adını, git derim bence bir fikir al kendi doktoruna da görünürsün, ben bi sürü doktora göründüm akıl akıldan üstündür
Ay ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz..Hiç onun seviyesine düşme diyeceğim ama sinir olmamak elde değil..Geçmişi okumadım tam ağzının payını verdin mi merak ettim..Aksam da barbunya yaoacagim sanirim dunden islatmistim yanina da bulgur pilavim var
Kizlar dun sabah bir uyandim gorumcem.bir caps atmis sinirden cildirdim
Bikac keci resmi vardi altinda da keciler dofalari geregi doydgunu anlamazlarmis yaziyor bir de dipnot temsili ada diye espri yapmis bana
Cicek sepeti cnim bnde yenilebilir olanlari tercih ediyorum genelde
gozun aydin cnim keyifli vakitker
aaa gözün aydın
Çok sağolun kızlarGözlerin aydın olsun canım, tadınıçıkar
hemen soruyorum canımunivdeki doktor doc canim unvani yeni duydum bem rahat diye hep ozele gdiyordum ama bu arkadasim bu doktory ta siye etti univdekiler daha iyi dedi
Beslenme konusunda cok guzel aydinlatmissin cnim bu kez unutmam cok tesekkur ederim
medical diyorsun dimi cnim bnde oraya gdiyordum bana ogrenirsen doktoru mutlaka soyle olur mu bnde birden cok doktora gdim bari bisey yok diyorlar kuzenime de ole demislerdi snra izmirdeki doktoru buldu megersem kistleri varmis kizin
canım üni doktorları çok iyi deme bence. çünkü her üni de aynı değil.univdeki doktor doc canim unvani yeni duydum bem rahat diye hep ozele gdiyordum ama bu arkadasim bu doktory ta siye etti univdekiler daha iyi dedi
Beslenme konusunda cok guzel aydinlatmissin cnim bu kez unutmam cok tesekkur ederim
medical diyorsun dimi cnim bnde oraya gdiyordum bana ogrenirsen doktoru mutlaka soyle olur mu bnde birden cok doktora gdim bari bisey yok diyorlar kuzenime de ole demislerdi snra izmirdeki doktoru buldu megersem kistleri varmis kizin
Gözün aydın canım . olsun eşinle gez toz ye iş . nolcak . yarasın .selam kızlar...eşimle gez toz ye iç geçiyor..tabii ancak p.tesi toparlarım artık durumu..inşallah çok zaiyat olmaz..
görüşürüz öpüldünüz..
çoook güzel menün .
az .
yani gerçekten kaçamak yapyorsan bu menu ile haftada 1,5 kilo gitmeli diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?