Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

birdyy hazırlan ayaklarına iş düştüüü

Kek de çok şekersiz oldu ya İçine hiç şeker koymicam dediydim. Kuru meyvelerden koydum ama gözüme çok geldi az koydum

Yiyemedim valla o derece Sonra bende üstüne ev yapımı puding yapıyım dedim Bir dilimi de götürdüm ama midem bulandı Çok şekerli geldi heralde o yüzden resim mesim çekmedim

Merhaba arkadaşlar..
Topic değişikliği yapmışsınız galiba eski konuya gittim baktım kimsecikler yok eskilerden :)
Bir anda topikten ayrıldım ama kk'da ayrıldım aslında o yüzden sizi takip edemedim.
Ama karataya devam ettim ,ediyorum da hala..
4. ayım bugün bitti ve ben 16 kg verdim çok şükür
Hedefim 6 ay yapmaktı ama fikrimi değiştirdim artık böyle yaşamak istiyorum.
Çünkü muhtemelen diyeti bıraktığım zaman yine kilo alacağım şekere aşırı düşkünlüğüm var malum.

Diyetimde bazı değişiklikler yaptım.Bitki çayını azalttım.günde işekersiz iki türk kahvesi ekledim.
Keten tohumuna daha ciddiyetle yaklaşıyorum.
Eskisi kadar çok yürüyemiyorum ama elbette yine yürüyorum su tüketimi arttı.
Arada dondurma kaçamakları oldu ama hiçbir gıdaya düşkünlüğüm yok artık.
Meyveden iyice soğudum.Haftada bir kere hala lahmacun ve içli köfte yiyorum
Hala günde iki öğün yiyorum,7den bazen 6dan hatta bazen dayanabilirsem 5ten sonra yemek yok.

Bu arada iki hafta hatta 20 gün kadar hiç kilo veremedim.Sinir oldum tabii ama vazgeçmedim,üstünde durmamaya çalıştım.
Bir hatam yoktu o yüzden stres yapmadım bekledim sonra yine vermeye başladım.

İnşallah herkes iyidir,keyifler yerindedir,kilolar gidiyordur.
Herkesi öpüyorum

günaydın kızlar bugün10.30 da kahvaltımı bitirdim.

menüm:karışık meyve (çok canım çekti)peynir,zeytin,domates,salata,5 tane badem.sabah yürüyüşe çıkamadım yine.bu ne yorgunluğu anlamadım.bir türlü dinlenemiyorum gibi.bacaklar şiş.eşimde bacaklarım ağrıyo diyor.kız bu dolunay mı yoksa:))))acaba demir eksikliğim mi hortladı diyorum.ama doktora gitmeye korkuyorum.demir ilacı ile yaşamak çok sıkıcı.birde şişiriyo o beni ya.bir yerde de kilo verememe nedenlerinden biri olarak demir eksikliği ve omega3 eksikliği diyor.acaba bendemi omega3 alsam.siz marincap mı kullanıyordunuz kızlar

herkese iyi bir hafta sonu dilerim...
sabah

pastırmalı omlet
peynir zeytin
domates salatalık
ceviz

Selam canım,
Ben de diğer topiğe de buraya da fırsat buldukca giriyorum. bunu kacırmısım. Yasak degil belki ama ben bazı ropörtajlarında okumustum. tatlandırıcı içeren sakızlar genelde sekersiz olmakta. bu da dogal olmayan kısma girdiğinden pek onerilmemekte. Seker dengesini bozabilmekteymiş.
Limonlu su için de gunluk su tuketiminin 1 ltsini hoca limonlu olarak oneriyor..

hoşgeldin tekrar..
harikasın canım..16 kilo müthiş bir sonuç hele 4 ayda
arada uğra bizlere

Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ?? Bugun aksam calisacagim icin gec yattim ve gec kalktim guzel guzel khvaltimi yaptim.
Kahvaltimda:
2 yumurta ve bir bucuk domates ten yapilmis menemen
avuc icim kadar beyaz peynir
1 salatalik
1 kase kabuklu fistik
sutlu turk kahvesi

simdi omega 3 , multivitamin, demir , ve folik asidimi alacagim ( folik asit e dr tavsiyesi uzerine bebek istedigimiz icin basladim)

Simdi birazda sizleri okuyayim

canim seni listeye yazayim mi yazmayim mi ne diyorsun bu konuda??? :44::44::44: tablo yapmamissin ya, o yüzden sorayim dedim
Girsem iyidi canim ama girmemisim olsun .. bu arada kilo veren herkezi tebrik ediyorummmmmmm!

Selam kızlar iyi hafta sonları herkese

2 yumurta beyaz peynir 1 domates ceviz zeytin omega3 gün kurusu ve çayy

Selamlar kızlar,

bugun topiğe girme fırsatım oldu.
menumu paylaşıp cıkacagım.

dun aksam: 1 kase corba
yogurt
bol salata

gece : 1 cay b tarcınlı sut - gece de kacamak 1 top dondurma

bu sabah : kkk - ceviz yerine 1 dilim tam tahil ekmegi

ara: 1 cay b tarcınlı sut 2 kuru erik

oglen : bol salata
yogurt
turlu

iyi haftasonları herkese
birazdan benim ikizleri uyutacagım..

Merhaba kizlar ..
yuruyusumu yaptim geldim 1 bucuk saat tempolu..
Bu arada iyi bir haber 73 degilmisim Tartimiz bozukmus inan birseyin bozuk olduguna bukadar sevinemezdim .. Neyse 73 u baz alacagiz artik cunku henuz yeni tarti almadik .. El mecbur ..

2. ve son ogunum;

Kiymali , mantarli 1 ymurtali sote,
karisik salata
yesil cay

Kizlar ben simdi ise gidiyorum gececiyim maalesef .. aksama gorusmek uzre saat 10 gibi evde olacagim simdilik byesssssssss

Girsem iyidi canim ama girmemisim olsun .. bu arada kilo veren herkezi tebrik ediyorummmmmmm!

sordum sana ama cabuk ciktin tatlim, neyse haftaya artik.. hem sudolunaydan da kurtulmus oluruz

işte sana kardeşimin ayakları....Adeta yeni doğmuş bir bebeğin ayakları gibi , yumuşak ve pembe...

nolyuo yaa ayak mi yaristiriosunuz istah felan kalmicak bu gidisle

gördüm cnm msjini ben, araya yazdigin icin belli olmuyo seni de ekledim hemen msj düzenleme süresi gecmeden, resim de yapayim dedim hatta yaptim, resim boyutunu degistirmek icin ugrasirken pc cöküodu enrdeyse... zaten yavasladi son zamanlarda... yok ynai resmi yollamadim...

tünaydin kizlaaarrr menü bildirimi gelsin hemen

sabah 8,30 da mini kahvalti yaptim
yogurt
keten tohumu
iki kayisi
bikac findik

12,30da büyük kahvalti
peynirli omlet
domates
zeytin
yogurt
kuruyemis

aksama da allah kerim, kacamaksiz olur insallah

selam kızlar az önce 2.öğünümü yedim.
menüm:mercimek çorbası,fırında karnıyarık,1 küçük kase yoğurt,ve maalesef küçük kornetto hani hediyesi:)eşim almış dayanamadım ilk defa dondurma yedimbu arada sabahki soruma cevap alamadım.hepiniz omega3 kullanıyormusunuz.bende demireksikliği de var(epeydir baktırmadım ama kabızlık ve zor kilo verme beni şüphelendiriyor)demir ilacı kullanıyormusunuz.

yeni tartı umarım daha az kilo canım..

kolay gelsin

2. öğünüm

5 tane adana köfte (kendi yaptığım normal köfte boyunda)
1 adet lahmacun büyüklüğünde lavaş(X)
1 kase kısır
ayran
bol yeşillik

şimdi de çay çayyy..

bende öğlen lavaşsız çiğ köfte yedim 9-10 tan ..1 tanede ayran..
nar ekşisine bayılırım ama emin olamadım yasakmı değilmi o yüzden sossuz yedim..bilginiz varmı kızlar nar ekşisi konusunda

saat 7.30 gibi yürüyüşüm eritir o lavaşı umarım..mayasız hamurdandı lahmacunla aynı

bende öğlen lavaşsız çiğ köfte yedim 9-10 tan ..1 tanede ayran..
nar ekşisine bayılırım ama emin olamadım yasakmı değilmi o yüzden sossuz yedim..bilginiz varmı kızlar nar ekşisi konusunda

canım nar ekşisi işlenmiş ama nasıl işlem görmüş bilemiyorum ama ben de kullanıyorum..diyete engel değil bence..ama çiğköfte hazırsa yasak içine patates koyuyorlarmış hazır olanların ..ben de yememeye gayret ediyorum..dün eşim almış almış getirmiş yedim dayanamadım..ama birdaha uzun süre yemem..ancak kendim yaparsam yerim..çiğköfte yoğurma tepsisi aldım bakalım yapabilecek miyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…