- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
birdyy hazırlan ayaklarına iş düştüüü
kızlar aklıma takılan bazı şeyler var ..diğer topikte sordum fakat cevap alamadım kimseden.
belki saçma gelebilir amaşekersiz sakız çiğnemek insülin salgısını etkiler mi sizce?
sıkıntı olur mu yani..
birde limonlu su içmek çok önemlimi ben hiç içmiyorum..
diyete bir faydası oluyor mu yoksa su içemeyenler için bir önerimi bilginiz varmı bu konularda ?
Merhaba arkadaşlar..
Topic değişikliği yapmışsınız galiba eski konuya gittim baktım kimsecikler yok eskilerden :)
Bir anda topikten ayrıldım ama kk'da ayrıldım aslında o yüzden sizi takip edemedim.
Ama karataya devam ettim ,ediyorum da hala..
4. ayım bugün bitti ve ben 16 kg verdimçok şükür
Hedefim 6 ay yapmaktı ama fikrimi değiştirdim artık böyle yaşamak istiyorum.
Çünkü muhtemelen diyeti bıraktığım zaman yine kilo alacağım şekere aşırı düşkünlüğüm var malum.
:
Girsem iyidi canim ama girmemisim olsun .. bu arada kilo veren herkezi tebrik ediyorummmmmmm!canim seni listeye yazayim mi yazmayim mi ne diyorsun bu konuda??? :44::44::44: tablo yapmamissin ya, o yüzden sorayim dedim
Girsem iyidi canim ama girmemisim olsun .. bu arada kilo veren herkezi tebrik ediyorummmmmmm!
işte sana kardeşimin ayakları....Adeta yeni doğmuş bir bebeğin ayakları gibi , yumuşak ve pembe...
bence de değer..her an havuza gitmeye hazırsın mesela..ohh keyfe bakben düşündüm ki oyaya takılayım biraz,bi espiri patlatır buna...amma ve lakin ciddiye almış yavv yok canım yarışmak sevimsiz bişey,hele bu yaştan sonra
ellerine sağlık canım,çaba gösteren herkesi kutluyorum...
Merhaba kizlar ..
yuruyusumu yaptim geldim 1 bucuk saat tempolu..
Bu arada iyi bir haber 73 degilmisim Tartimiz bozukmusinan birseyin bozuk olduguna bukadar sevinemezdim .. Neyse 73 u baz alacagiz artik cunku henuz yeni tarti almadik .. El mecbur ..
2. ve son ogunum;
Kiymali , mantarli 1 ymurtali sote,
karisik salata
yesil cay
Kizlar ben simdi ise gidiyorum gececiyim maalesef .. aksama gorusmek uzre saat 10 gibi evde olacagim simdilik byesssssssss
bende öğlen lavaşsız çiğ köfte yedim 9-10 tan ..1 tanede ayran..
nar ekşisine bayılırım ama emin olamadım yasakmı değilmi o yüzden sossuz yedim..bilginiz varmı kızlar nar ekşisi konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?