Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Son düzenleme:
Kızlar benim gözler gene zıvanadan çıktı.Müsaadenizle ben gidiyorum artık.Cümleten çok öpüyorum.Hepinize güzel haftasonları diliyorum....

İyi geceler canım.

Hacı bozuk atıyor, ben de kaçıyorum.

Hadi bakim, siz de dağılın artık. Herkes yataklara... Sonra aklım sizde kalıyor

Hepinize iyi geceler.

kızlarçok hızlısınız kaç sayfa okudum bi türlü bitiremedim ..
bu arada 2 km yürüdüm tempolu.1 km de bisiklet sürdüm...leslie ablaya gücüm kalmadı onu yarına bıraktım.

Kızlar benim gözler gene zıvanadan çıktı.Müsaadenizle ben gidiyorum artık.Cümleten çok öpüyorum.Hepinize güzel haftasonları diliyorum....

İyi geceler canım.

Hepinize iyi geceler.

kızlar benim de eşim geldi,hepinizi öptüm,oyama katılıyorum,yatın hadi aklımız kalmasın bilelim ki herkes uykuda

İyi geceler canım.

Hepinize iyi geceler.

iyi geceler canım

kızlarçok hızlısınız kaç sayfa okudum bi türlü bitiremedim ..
bu arada 2 km yürüdüm tempolu.1 km de bisiklet sürdüm...leslie ablaya gücüm kalmadı onu yarına bıraktım.

kızlar benim de eşim geldi,hepinizi öptüm,oyama katılıyorum,yatın hadi aklımız kalmasın bilelim ki herkes uykuda

iyi geceler özlememim

öpem de geçsin...

ben de kaçtım kısslar...hepinizi öpüyom iyi ki varsınız...

selam kızlar az gecmısı okuyam dedım bır saatten fazla oldu amanın ne kaynatmıssınız oyle supersınız gulmekten öldüm allah agzımızın tadını bozmasın

Valla ben hiç kullanmadım kıs Başlyım da hızlansın madem verince yine bırakırım Şaka bi yana nefret ediyorum sigoştan

Dolunaydan diyorum kimse baaaa inanmiyiii Herkesin yiyip içip işeyememesi tesadüf olamaz dimi Sizin için bilimsel bi araştırma şeettik şurda

Çile bülbülüm çile mi O derece mi kıs

Sorma canim cok ani oldu

Eşinin görevi neydi ki aniden tayin oldunuz

kesin dolunay kesin yoksa biz masumuz ya la

Dolunay diye kaçmakları yapın yapın sonra dolunaya atın suçu yok öyle Sabırla bekleyin 2 gün sonra 2 kilo işeyeceksiniz Bu benim teori fos çıkarsa başka araştırma yapacaz artık neeedem

Sistit çok sıvı tüketmediğin zamanlarda da olabiliyorsun cnm. Şahsen ben de kolay sistit olabilen sanşssız kadınlardanım. PO gün suyu ihmal etsem hemen oluveririm.

Bir itirafta bulunucam:

Ben 1 saat kadar önce 1 tane karnıyarık ve birkaç püskevit yedim

Ama ayaklardan bahsetmek yok tamam mı? Sakın ha! Herkes sussun! TIP!

Bir ayak mı dedi

işte sana kardeşimin ayakları....Adeta yeni doğmuş bir bebeğin ayakları gibi , yumuşak ve pembe...

En az seninkiler kadar iddialı

ne dolunaymış kıss..ben de uzatıp geriyorum da kaskatı oluyo bacaklarım filan..merak ediyorum ay küçülürken nolucaz biz

Siz de küçülceniz Ay bende cilyını yapayım dediydim iki gündür "seni gidi topal" gibi yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…