yok yok diğer kardeşimizin o ayaklar dimi apla dimi dimi
dolunayla beraber kurt kadın oldum zaar
pışşşıkkkk...yemezler...
belki yersiniz dediydimdi:86::86::86:
Durumunu kabullenemedi bi türlü yavrucak
Kızlar benim gözler gene zıvanadan çıktı.Müsaadenizle ben gidiyorum artık.Cümleten çok öpüyorum.Hepinize güzel haftasonları diliyorum....
Kızlar benim gözler gene zıvanadan çıktı.Müsaadenizle ben gidiyorum artık.Cümleten çok öpüyorum.Hepinize güzel haftasonları diliyorum....
pışşşıkkkk...yemezler...
ani şok etkisi yaptın hafıza kaybısı yaşıyo:26::26:
İyi geceler canım.
Hacı bozuk atıyor, ben de kaçıyorum.
Hadi bakim, siz de dağılın artık. Herkes yataklara... Sonra aklım sizde kalıyor
Hepinize iyi geceler.
pışşşıkkkk...yemezler...
ani şok etkisi yaptın hafıza kaybısı yaşıyo:26::26:
kızlarçok hızlısınız kaç sayfa okudum bi türlü bitiremedim ..
bu arada 2 km yürüdüm tempolu.1 km de bisiklet sürdüm...leslie ablaya gücüm kalmadı onu yarına bıraktım.
İyi geceler canım.
Hacı bozuk atıyor, ben de kaçıyorum.
Hadi bakim, siz de dağılın artık. Herkes yataklara... Sonra aklım sizde kalıyor
Hepinize iyi geceler.
kızlarçok hızlısınız kaç sayfa okudum bi türlü bitiremedim ..
bu arada 2 km yürüdüm tempolu.1 km de bisiklet sürdüm...leslie ablaya gücüm kalmadı onu yarına bıraktım.
kızlar benim de eşim geldi,hepinizi öptüm,oyama katılıyorum,yatın hadi aklımız kalmasın bilelim ki herkes uykuda
öpem de geçsin...
kızlar benim de eşim geldi,hepinizi öptüm,oyama katılıyorum,yatın hadi aklımız kalmasın bilelim ki herkes uykuda
görmedim sanma!muhtarımız da formatı bozdu
ben de kaçtım kısslar...hepinizi öpüyom iyi ki varsınız...
Dolunaydan olsa sabah normal 3 saat sonra wc lere rağmen anormal olması ne kadar normal sizce?
Birdy ve çiğdoş sigara kesinlikle metabolizmayı hızlandırıyor ben ve eskiden sıgara içen annemden biliyorum özellikle yemeklerden sonra ve kahve ile acayip barsak çalıştırıp wc ye koşturuyorhatta ben bi ara bırakmaya çalışıp içmedim sonra içtiğim ilk sıgara çarpıntı ve baş dönmesi yapmıştı ! Tabi bu benim bünye herkeste aynı olmayabilir ?
Çiğdoş annemi değil babamı tasvir etmiştim canikom annemi tek cümleyle tarif et dersen ''çile bülbülüm çile'' derim
Sorma canim cok ani oldu
kesin dolunay kesin yoksa biz masumuz ya la
Ben regl olucam herhal. Karnım doymuyor bir türlüYoksa bu da mı dolunay yüzünden?
Bugün sistit oldum sandım. Ödüm koptu. Çünkü ben hamile kalınca sistit olurum. Daha reglim gecikmeden sistit olduğumdan anlarım hamile kaldığımı. Bir an NAYIIIIIIR diye bağırasım geldi. Sonra sakinleştim. Ekipman tahliyesi yaptırdığımı hatırladım. Derin bir oh çektim:))
Bir itirafta bulunucam:
Ben 1 saat kadar önce 1 tane karnıyarık ve birkaç püskevit yedim
Ama ayaklardan bahsetmek yok tamam mı? Sakın ha! Herkes sussun! TIP!
işte sana kardeşimin ayakları....Adeta yeni doğmuş bir bebeğin ayakları gibi , yumuşak ve pembe...
ne dolunaymış kıss..ben de uzatıp geriyorum da kaskatı oluyo bacaklarım filan..merak ediyorum ay küçülürken nolucaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?