- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
kuru da iyi gider hani bayılırım bensecret bu sıralar bana da lazım lakin 76 da takıldım kaldım
oh oh yemek hazır kıss zoru bitmiş kolayı kalmış...ben de yarın karnıyarık düşünüyorum ya da kurufasulye bakalım haletiruhiyeme bağlı
kıss okuyunca depresif hissettim kendimi..toparlan bakiiimm en kısa sürede..sigarayı da içmemeye çalış..Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışıkAynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden
S.O.S veriyorum valla
Ben aynadaki halimden memnun sayılırım ama göbek var ve sarkmalarda var işte onlardan memnun değilim hele bikini-mayo ile pek memnun olmuyom aynadaki benden
Tatil konusunda aynen diyorum her seferinde az eşya koycam diyorum yine fazla eşya alıyorum hele kızımınki en büyük valize sığmayıp bizimkinede istifliyo
aslında özlemim müthiş bir öykün var ama sonrası hüsran oluncakızmadın demi kıss bu gece espiri yapasım var nedense
ne zamandır bu anı bekliyordum..yani öykümü anlatmayı
ergenlikle beraber kilo alımına başladım,üni 2 ye geçtiğim yaz diyet yapıp 68 den 54 e düştüm 1 ayda filan..hızla geri aldım tabi hem de fazlasıyla..neyse göreve başlayana kadar hep balık etli yaşadım..ne balığı olduğunu arkadaşların hayal gücüne bırakıyorum68 ile göreve başladım,hareketsizlik ve kahvaltıyı atlayıp günde 1 öğün yemek yiyerek o da aceleyle hazırlanmış yumurta makarna filan.. 3 yılın sonunda 80 oldum ve o halde evlendim,1 ay içinde hamile kaldım..4 yıl sonra 2. doğum filan 95 lerde gezdim çok 5 yıl öncesinde ise tam 108 kilo olmuştum..o zamanlarda kendimce sağlıklı beslenip spor yaparak 9 ayda 36 kilo kadar verdim 72 oldum..52 den 40 bedene indim..tabi yine koruyamadım ve 93 lere çıktım..çok hızlı kilo alma potansiyelim var..geçen yaz da 77 filandım..işte öyküm budur..şimdi kilo vermekten çok yeme alışkanlığımı düzeltmeye çalışıyorum..
Kızlar gidip yıkanmam lazım.Yarım saat sonra dönerim...
çağrı işe yaraadı kıss herkeşler gelmişşş...
Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun
sabah klasik kahvaltı öglen ızgara tavuk salata akşam bişey yemek istemedim biraz kiraz erik yedim
bu haftaya saçma sapan başladım sonuda öğle gelecek gibi herşey yetmez gibi bulaşık makinem bozuldu kızla yıkamak zorunda kaldık tüm makinayı neyseki yarın gelecek
tansiyondada problem çıkmadı çok şükür oda sapıttı resmen bi yüksek bi düşük ilaca başlamayalım dedi biraz sakin ol stres yapma dedi tam adamına dedin dedim güldü doktor olur arada diye sizler nasılsınız bakalım
çıstak çıstakk diyorumm....
3 km yürüdümsonra da komşumun eşi nöbetçiymiş birer şekersiz latte içtik..geldimm
kayınçom şükür kavuşturana..
sarfoşum sen de hoşgeldin beyaa..
kardelen.regen,asyam,özlemim çiğdemim,leylakım hepinizi öptüm
Kısım sizde BKI hedefini amma düşük tutuyosunuz benimde direncim kırılıyo valla zaten zor veriyorum bide gençlerin hedef ve hırsını görünce oy anam oyy ...anladınız siz onu :106:
Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışıkAynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden
S.O.S veriyorum valla
Ben aynadaki halimden memnun sayılırım ama göbek var ve sarkmalarda var işte onlardan memnun değilim hele bikini-mayo ile pek memnun olmuyom aynadaki benden
Ayyyy benimde bugun sular tüm gün kesikti
Kocam nerdeyse 35 saattir çalışıyor hala eve gelmedi
Eve fare girdi sandım adamı işinden çağırdım geldi fare yapışkanı döşedi her tarafa
Daha saymak istemiyorum biiiir sürü şey
heee yok kuzum daha aynaya bakinca gülemiyorumdemekki henüz o asamaya gelmedim evet aslinda öyle ama bile bile stres yapiyoruz iste.. no stres no kilo diyoruz o zaman
sıhhatler olsun bebeğimKızlar gidip yıkanmam lazım.Yarım saat sonra dönerim...
aslında özlemim müthiş bir öykün var ama sonrası hüsran olunca
umarım bu sefer hepimiz sağlıkla zayıflayıp birdaha da almayacağız inşallah canım
:
inşallah canım..yani demem o ki verince iş bitmiyor asıl o zaman başlıyo..
papadiya da sanırım o kilolardan 66 lara kadar düştü sonra aldı ama benim kadar değil,,o korumayı başardı mesela..
kızlar benim çıkmam lazım yarın görüşürüz
kızmadın demi kıss bu gece espiri yapasım var nedense
ergenlikle beraber kilo alımına başladım,üni 2 ye geçtiğim yaz diyet yapıp 68 den 54 e düştüm 1 ayda filan..hızla geri aldım tabi hem de fazlasıyla..neyse göreve başlayana kadar hep balık etli yaşadım..ne balığı olduğunu arkadaşların hayal gücüne bırakıyorum68 ile göreve başladım,hareketsizlik ve kahvaltıyı atlayıp günde 1 öğün yemek yiyerek o da aceleyle hazırlanmış yumurta makarna filan.. 3 yılın sonunda 80 oldum ve o halde evlendim,1 ay içinde hamile kaldım..4 yıl sonra 2. doğum filan 95 lerde gezdim çok 5 yıl öncesinde ise tam 108 kilo olmuştum..o zamanlarda kendimce sağlıklı beslenip spor yaparak 9 ayda 36 kilo kadar verdim 72 oldum..52 den 40 bedene indim..tabi yine koruyamadım ve 93 lere çıktım..çok hızlı kilo alma potansiyelim var..geçen yaz da 77 filandım..işte öyküm budur..şimdi kilo vermekten çok yeme alışkanlığımı düzeltmeye çalışıyorum..
o kadar göbek kadı kızında da olurpilates yap şekerim onun için çözümü o..kilo versende göbek düzleşmiyor..valla seneye herkese bi valiz dicem kendileri hazırlasınlar banane
ayyy susuzluk çok fenaaa...
yazık enişteme yaww..
fare miiiii yoktur inşallah:26::26:
sıhhatler olsun bebeğim
inşallah canım..yani demem o ki verince iş bitmiyor asıl o zaman başlıyo..
papadiya da sanırım o kilolardan 66 lara kadar düştü sonra aldı ama benim kadar değil,,o korumayı başardı mesela..
kızlar benim çıkmam lazım yarın görüşürüz
Ayda bir fare girdi diye tutturuyom da
İlk taşındığımızda evde kapanmamış alçılı yerler vardı ordan bi girdiler bizim eve o zamandan beri hala giriyo diye tutturuyom
Hala gelmedi yalnız su ne kocam ne sular geldi çok yalnızım çok
:
maşallah diyeyim kahve için de afiyet olsun canım bu hafta spor falan kalmadı bende cumaya +++++ çıkarsam şaşmam
ben de kendimi çok merak ediyom cumaya doğrusu..
Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışıkAynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden S.O.S veriyorum valla
kızmadın demi kıss bu gece espiri yapasım var nedense
Amaan boş veer ya ++ çıkarsa çıksın sağlık olsun yavaş yavaş veririz nolcek
Bende senin 75 ne zaman görceğini çok merak ediyorum doğrusu
:
delüüüü
kedidir kediii
ah kıyamaaammm
2 haftadır sürekli sol meme ağrısı çekiyorum önce regle bağladım ama regl bitti hala devam ediyor bende internetten baktım çok çay kahve ve çikolata tüketmeyin diyodu ama sıgara için bişey demiyodu fakat çay ve kahvesiz sıgarayıda fazla içemedim ilginç geldi sende çok çay-kahve içiyomuydun bimiyorum :44:
Yok tatlım kızmadım tersine ben daha ziyade eğlenmek için giriyorum zatensnin kilo serüvenin de ilginçmiş ama en süperi 9 ayda 36 kiloyu nasıl verdin ve neden geri aldın :26: gerçi gençler için daha kolay kilo alıp vermek hele doğum sonrası daha kolay benimse tam tersi hersene 2-3 kilo yerleşip son seneler hızlanınca (menopoz düzensizliğinden ) çok şey denedim 2 kez yaptığım lahana diyetinin ilkinde 5 kilo verdim sonra hamilelik ve doğum sonra tekrar yapiim dedim 2.de midem kaldırmadı başka şeyler denedim olmadı en sonunda kırmızı biber hapı denedim 3 kilo zor verdim ama fenalaşmıştım ve gerisini çöpe attım en sonunda karatayla tanıştım ve inanamadım nerdeyse 1 yıldır verdiğim kilolarıda almadım ki hep kaçamaklarım oluyor ama ölçülü ve çok nadir geç saatte yiyorum tek korkum adam akıllı menopozda ne olacak halim
neyyseee..o zaman bişi değilmiş kıss senin kapasitenin çok altında..korktum bian
he canım iyi yapıyon dediydik sana ama bu sıralar herkesler bi yerlere kaçtı..tatil modu tabee...adının hakkını veriyon sarfoşum yarasın ..valla ben buzdolabındaki rakımı 72 kiloya kadar rafta saklıyom bakalım ne zaman nasip olacak
kuru da iyi gider hani bayılırım benverirsin canım gayret gösteriyosun en azından
kıss okuyunca depresif hissettim kendimi..toparlan bakiiimm en kısa sürede..sigarayı da içmemeye çalış..
o kadar göbek kadı kızında da olurpilates yap şekerim onun için çözümü o..kilo versende göbek düzleşmiyor..valla seneye herkese bi valiz dicem kendileri hazırlasınlar banane
hehehe
İnşalllaaah bi an önce şu tansiyonun düzelir canım ya sağlık sağlık aşırı önemli bişi ya insanın neresi skıntılıysa canı orda oluyo
Ayyyy benimde bugun sular tüm gün kesikti
Kocam nerdeyse 35 saattir çalışıyor hala eve gelmedi
Eve fare girdi sandım adamı işinden çağırdım geldi fare yapışkanı döşedi her tarafa
Daha saymak istemiyorum biiiir sürü şey
Bende bende
Kiloların hepsi popo ve üst bacakta canım benim. Ancak 57 olursam ben insan gibi giyinebiliyorum. Yoksa tampon burdayım diye bağırıyo pantolon alıyorum bel bol popo daracık saçma sapan bişi oluyo işte.O yüzden yani BKI göre değilde tamamıyla aynadaki bene göre yani hedefimEşim şuan roberto ile yarışırsın üst bacakta diye kızdırıyo beni düşün yani
Bırdyyy bir geldin pir geldin kız Özlettin kendini
Canım sarmalar için Squats yapsana. Hangi bölgelerinde sarkmalar mesela? Popo falansa squats çok etkili gerçekten.
Hee demek orantısızlıkdan muzdaripsinsen de biliyosun ki o zaman daha çok bölgesel spora yüklenmelisin
Valla heryerim sarktı ama en çok göbeğim hem hala kilo var vede doğum çatlakalarıyla beraber kiloda verince üstelik spor falanda yapmayınca malesef böyle oldu bu saatten sonra toparlamam zor çünki spor falan yapamam
aynen sağlık olsun
çıt çıt çıt çıt...bakalım çıt çıt çıt...
Benim de bazen memem acır ağrır arası bişi oluyo :44: ve bende çiko-kahve -çay üçlüsünü bir hayli yer içerdim :44::44:
Canım beslenme şeklimizi değiştirdik ya önemli olan bu. Yavaş yavaş da gitse gidecek yani.
kızlar ben yatıyom yaww...öpüldünüz....
iyi geceler kızlar bende kaçıyorum allaha emanetsiniz
Kızlar gidip yıkanmam lazım.Yarım saat sonra dönerim...
Aynen canım orantısızlıktan herkes müzdarip bu ara da neyse
Hmm sporsuz da olmaz canım haklısın. Aslında her gün 10 tane 10 tane bile yapsan baya iyi gelir. Bende popo için işte squatsa başladım. Amaa korkuyorum kalınlaşır diye popom zaten var daha bi kalkık olduŞuanda 140 squatsa ççıktım. 50 ile başladım. Bakalım artık 250 ile son buluyor. Yarıladım programı bakalım artık Bölgeye çalışıyorum umarım incelir diyetle beraber olduğu için düzelir diye düşünüyorum
Valla 6 ay içmeyin yemeyin diyo bugün sadece öğlen 3 kupa çay içtim ama banamısın demedi hep başım ağrıdı iş yerinde çaptan düşmekte çabası
Hepinize iyi geceler bol laptinler
döndüğünde meydanı boş bulcan cicim
Bak işte benim orantısızlığım yok göbek tembellikten ve doğumlardan
sen spor salonunamı gidiyosun yoksa evdemi yapıyodun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?