Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kuru da iyi gider hani bayılırım benverirsin canım gayret gösteriyosun en azından
kıss okuyunca depresif hissettim kendimi..toparlan bakiiimm en kısa sürede..sigarayı da içmemeye çalış..

o kadar göbek kadı kızında da olurpilates yap şekerim onun için çözümü o..kilo versende göbek düzleşmiyor..valla seneye herkese bi valiz dicem kendileri hazırlasınlar banane

aslında özlemim müthiş bir öykün var ama sonrası hüsran olunca
umarım bu sefer hepimiz sağlıkla zayıflayıp birdaha da almayacağız inşallah canım
Kızlar gidip yıkanmam lazım.Yarım saat sonra dönerim...

aboww o koku senden mi geliyodu..git yıkanda gel

Son düzenleme:
çağrı işe yaraadı kıss herkeşler gelmişşş...

hehehe

İnşalllaaah bi an önce şu tansiyonun düzelir canım ya sağlık sağlık aşırı önemli bişi ya insanın neresi skıntılıysa canı orda oluyo
Ayyyy benimde bugun sular tüm gün kesikti
Kocam nerdeyse 35 saattir çalışıyor hala eve gelmedi
Eve fare girdi sandım adamı işinden çağırdım geldi fare yapışkanı döşedi her tarafa
Daha saymak istemiyorum biiiir sürü şey

Bende bende

Kısım sizde BKI hedefini amma düşük tutuyosunuz benimde direncim kırılıyo valla zaten zor veriyorum bide gençlerin hedef ve hırsını görünce oy anam oyy ...anladınız siz onu :106:

Kiloların hepsi popo ve üst bacakta canım benim. Ancak 57 olursam ben insan gibi giyinebiliyorum. Yoksa tampon burdayım diye bağırıyo pantolon alıyorum bel bol popo daracık saçma sapan bişi oluyo işte.O yüzden yani BKI göre değilde tamamıyla aynadaki bene göre yani hedefim Eşim şuan roberto ile yarışırsın üst bacakta diye kızdırıyo beni düşün yani

Bırdyyy bir geldin pir geldin kız Özlettin kendini

Ben aynadaki halimden memnun sayılırım ama göbek var ve sarkmalarda var işte onlardan memnun değilim hele bikini-mayo ile pek memnun olmuyom aynadaki benden

Canım sarmalar için Squats yapsana. Hangi bölgelerinde sarkmalar mesela? Popo falansa squats çok etkili gerçekten.

ayyy susuzluk çok fenaaa...

yazık enişteme yaww..

fare miiiii yoktur inşallah:26::26:

heee yok kuzum daha aynaya bakinca gülemiyorum demekki henüz o asamaya gelmedim evet aslinda öyle ama bile bile stres yapiyoruz iste.. no stres no kilo diyoruz o zaman

sıhhatler olsun bebeğim
aslında özlemim müthiş bir öykün var ama sonrası hüsran olunca
umarım bu sefer hepimiz sağlıkla zayıflayıp birdaha da almayacağız inşallah canım

inşallah canım..yani demem o ki verince iş bitmiyor asıl o zaman başlıyo..
papadiya da sanırım o kilolardan 66 lara kadar düştü sonra aldı ama benim kadar değil,,o korumayı başardı mesela..
kızlar benim çıkmam lazım yarın görüşürüz

inşallah başarıcaz bebişim..

iyi geceler tatlım

Ne kadar hızlı kilo alıp verenlerdensin tıpkı benim gibi Özellikle alma kısmında yani

o kadar göbek kadı kızında da olurpilates yap şekerim onun için çözümü o..kilo versende göbek düzleşmiyor..valla seneye herkese bi valiz dicem kendileri hazırlasınlar banane

He bide kadı kızı var demi sesli güldüm valla

ayyy susuzluk çok fenaaa...

yazık enişteme yaww..

fare miiiii yoktur inşallah:26::26:

Eşimin teftişi baya profesyonelleşti sayemde Ayda bir fare girdi diye tutturuyom da

İlk taşındığımızda evde kapanmamış alçılı yerler vardı ordan bi girdiler bizim eve o zamandan beri hala giriyo diye tutturuyom

Hala gelmedi yalnız su ne kocam ne sular geldi çok yalnızım çok

Elele başarıcaz

İyi geceler cnm

delüüüü

kedidir kediii

ah kıyamaaammm

maşallah diyeyim kahve için de afiyet olsun canım bu hafta spor falan kalmadı bende cumaya +++++ çıkarsam şaşmam

Amaan boş veer ya ++ çıkarsa çıksın sağlık olsun yavaş yavaş veririz nolcek

ben de kendimi çok merak ediyom cumaya doğrusu..

Bende senin 75 ne zaman görceğini çok merak ediyorum doğrusu

Regl demek ondandır canım bitince kendine gelirsin diycem ama sıcaklarda geliyo napcaz bakalım

2 haftadır sürekli sol meme ağrısı çekiyorum önce regle bağladım ama regl bitti hala devam ediyor bende internetten baktım çok çay kahve ve çikolata tüketmeyin diyodu ama sıgara için bişey demiyodu fakat çay ve kahvesiz sıgarayıda fazla içemedim ilginç geldi sende çok çay-kahve içiyomuydun bimiyorum :44:

Yok tatlım kızmadım tersine ben daha ziyade eğlenmek için giriyorum zaten snin kilo serüvenin de ilginçmiş ama en süperi 9 ayda 36 kiloyu nasıl verdin ve neden geri aldın :26: gerçi gençler için daha kolay kilo alıp vermek hele doğum sonrası daha kolay benimse tam tersi hersene 2-3 kilo yerleşip son seneler hızlanınca (menopoz düzensizliğinden ) çok şey denedim 2 kez yaptığım lahana diyetinin ilkinde 5 kilo verdim sonra hamilelik ve doğum sonra tekrar yapiim dedim 2.de midem kaldırmadı başka şeyler denedim olmadı en sonunda kırmızı biber hapı denedim 3 kilo zor verdim ama fenalaşmıştım ve gerisini çöpe attım en sonunda karatayla tanıştım ve inanamadım nerdeyse 1 yıldır verdiğim kilolarıda almadım ki hep kaçamaklarım oluyor ama ölçülü ve çok nadir geç saatte yiyorum tek korkum adam akıllı menopozda ne olacak halim

delüüüü

kedidir kediii

ah kıyamaaammm

Benim de bazen memem acır ağrır arası bişi oluyo :44: ve bende çiko-kahve -çay üçlüsünü bir hayli yer içerdim :44::44:

Canım beslenme şeklimizi değiştirdik ya önemli olan bu. Yavaş yavaş da gitse gidecek yani.

ama sarhoş olamamıştımkiiii tek tek ve yavaş içtim (eşim yüzünden) o yüsden hakkını veremedim canikom bidahaki sefere artık
ayy seninki ramazana denk geliyo o zaman napcan

Ah canım bırak pilatesi en eski tavsiye olan mekiği bile yapamıyorum platesi nasıl nerde ve hangi aletlerle ne zaman yapcam

Hee demek orantısızlıkdan muzdaripsin sen de biliyosun ki o zaman daha çok bölgesel spora yüklenmelisin

Valla heryerim sarktı ama en çok göbeğim hem hala kilo var vede doğum çatlakalarıyla beraber kiloda verince üstelik spor falanda yapmayınca malesef böyle oldu bu saatten sonra toparlamam zor çünki spor falan yapamam

Aynen canım orantısızlıktan herkes müzdarip bu ara da neyse

Hmm sporsuz da olmaz canım haklısın. Aslında her gün 10 tane 10 tane bile yapsan baya iyi gelir. Bende popo için işte squatsa başladım. Amaa korkuyorum kalınlaşır diye popom zaten var daha bi kalkık oldu Şuanda 140 squatsa ççıktım. 50 ile başladım. Bakalım artık 250 ile son buluyor. Yarıladım programı bakalım artık Bölgeye çalışıyorum umarım incelir diyetle beraber olduğu için düzelir diye düşünüyorum

aynen sağlık olsun

çıt çıt çıt çıt...bakalım çıt çıt çıt...

Hee çıt çıt

Valla 6 ay içmeyin yemeyin diyo bugün sadece öğlen 3 kupa çay içtim ama banamısın demedi hep başım ağrıdı iş yerinde çaptan düşmekte çabası

kızlar ben yatıyom yaww...öpüldünüz....

iyi geceler kızlar bende kaçıyorum allaha emanetsiniz

Hepinize iyi geceler bol laptinler

döndüğünde meydanı boş bulcan cicim

Bak işte benim orantısızlığım yok göbek tembellikten ve doğumlardan

sen spor salonunamı gidiyosun yoksa evdemi yapıyodun ?

Valla 6 ay içmeyin yemeyin diyo bugün sadece öğlen 3 kupa çay içtim ama banamısın demedi hep başım ağrıdı iş yerinde çaptan düşmekte çabası

Hepinize iyi geceler bol laptinler

döndüğünde meydanı boş bulcan cicim

Bak işte benim orantısızlığım yok göbek tembellikten ve doğumlardan

sen spor salonunamı gidiyosun yoksa evdemi yapıyodun ?

Evde yapıyorum canım. Videodan izledim o şekilde başladım. İlk başta 20 tane yaptığımda bile zorlanıyordum. Ama şuanda 70-80 lerde hafif hafif hissetmeye başlıyorum hareketi. Yani baya ilerleme kaydettim. Bel fıtığın falan yoksa sen de göbek hareketlerini falan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…