:86::86::86::86::86::86:
Güzeller , n'aber , nasılsınız ? Diyetler-miyetler nasıl gidiyor bakalım? Sersumum vermiş haberleri , yarın Muratlar geliyoÇok sevdiğim temizlik işi yaptım bugün Silme yok tabe , süpürme , toz alma , tuvaletleri temizleme (en bayıldığım kısmı) .Sonra bize kabak-biber etli dolma pişirdim koca bi tencere , hepiniz davetlimsiniz.Yarına zeytinyağlı olarak baklalı enginar pişirdim.Yarının ana yemeği ızgara kanat+tavuk , makarna :18::18::18: Salata yapıcam yanına haliyle , bi de mısır haşlıcaz (benim dahiyane fikrim) , içeceklerden bira var (amanın yerin kulağı vardır :18::18::18:) , tatlılardan profiterol (mamamiaaa) ...Toplarını yaptım şimdi , yarısı söndü , yarısı sönmedi.(Ben nerde yanlış yaptım ) Allahtan çok yapmıştım , sönmeyenler yetecek mecbuuuuur (Vasfiye Teyzenin kulakları çınlasın) . Menü budur , tüm dostlar davetlidir...
Eeee bakın ne çok havadis size...Pazar günü abimlere gidecekmüşüz , bi de orda yerim öküz gibi (biri beni durdursun canım)...Sonrası Allah kerim.Bikaç gündür günde 3-4 tane sigara içiyorum , yaşam sevincim geri geldi.Laylaylom şeklinde şarkı söylüyorum sürekli... Amma yarın bırakıcam yine (gene bana esmer günler...)
amanın amanın menüye gelll en çok da buzz gibi bira ve profiterol cezbetti beniii..
ben kesin geliyom yer açın gariiii
3-4 tane içiyom kısmına diil yarın bırakıyom kısmına bayıldım
Gel yavlum gel , toplaşıp gelin hatta...Aman Sersumum tamam , sigara içmek kötü falan filan ammaaaaa ne büyük keyifffff ...Neyse , kendimi jiddiyete davet ediyorum , gene bi ara veriim bakalım , sonrasını bilemem
Heee , aklıma geldi ; kuruyemiş ve kavun da var tabe...
harika enfes bişey..iyi ki yakın değiliz yavlum..valla dayanamazdım
murattan bana kalırsa tabee..
eniştem hala içmiyo deelmii:44:..helal enişteme..sana yok
Enişten hayatında hiç sigara içmemiş gibi , öylesine inanılmaz asaletli bir duruşu var ...
Aaaaa tencere-tava saati gelmiş , gidip malzemelerimi hazırliiim....
enişteme kupa
hep aynı havaa..ben de böyle katılayım
:92::92::92::118::118::118::118:
nöörüyon kıssssss
Şimdi dışardan geldim geçmişi okuyodum
Siz nörüyonuz okudum zati
evet evet biliyomm:18::18:
döv kuşum döv..ilk acıdan söyledim sonra geçtii
doğru söze ne denir
herkeşler herkeşi dövsün dayak manyağı yapalım birbirimizi.
çiğdoşum valla durum vahım az kaldı aşçıyıda yıyodumo derece yanii bugun normale dondum kahvaltı ve ıkıncı ogunu hasarsız atlattım du bakalım hayırlısı
N'aber güzellik , nassın görüşmeyeli ?
Aslan muhtar
Şimdi dışardan geldim geçmişi okuyodum
Siz nörüyonuz okudum zati
Amma söylenmişim dimi
:
Onun dışında koca efendi hala gelmiyo çalışmaktan bitap düştü
Bende sıkıntıdan ona sardım. Benim tarafından taciz telefonlarına maruz kalıyo
İşte böyle sende ne var ne yok ?
leylakım doğruyu söylemek gerekırse evet baydı bu dıyet olayı cok kasmamak lazım dıye düşünüyorum
regencım kolay gelsın dılerım hersey yolunda gıder
sersumum menü güzel cok fazla hamurısıne gırme bencede.kısır da ekleyebılırsın bol yesıllı bol lımonlu ohhh:)))
değer tabi değmez mi
hem kalori yakarsın hem de zamanı hızlıca geçirmiş olursun regenim
bende öle ah bu kilolar
Regenim evden mi kaçıyosun hayırdır , nereye gidiyosun ?
ben hiç kaçamak yapmadım kiii detoks gibi oldu hatta eferim banaa
bir söyle bin ahh işit yanee
yazık kısss adam zaten harap olduu..delüüü yapma yazıktırr
He detoksNeyse bugun yapmamışsın tamam aferin sersumuma
He vallaa ya biraz fazla çenem düşmüş affet
Yaparım benTaciz ediyrum sürekli Harap oldu ben evde noldum valla az daha depresyona giriyodum
az kaldı kuzum bitti..sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?