- 21 Aralık 2016
- 8.977
- 41.328
- 548
Sezeryan mı olacak canım 3 günü nereden biliyorsunKızımı kucağıma almama 3gun kaldi
Tam 40 dolacak .Sezeryan mı olacak canım 3 günü nereden biliyorsun
Benimde 7sinde dolacaktı 40 hafta ama o zamana kadar kızım 25 günlük olacakTam 40 dolacak .
Suni sancı verecekler.
Merak etme o kiloları beraber vereceğiz tatil oldukça topikte tatil yapıyorAllah Allah topik başka yere mi taşındı acabakimseler yazmaz oldu.
Daha ben doğumdan sonra gelip kilo verecektim.
günaydın canım .Tam 40 dolacak .
Suni sancı verecekler.
ay kuzum . regl yaklaşıyor mu ki. ondan mı.Gunaydin kızlar
Rumuz: sabahvesen
Başlangıç : 72.2
Geçen hafta : 71.1
Bu hafta 71.3
Fark : + 200
Maalesef bu hafta artı ile kapattım hep kaçamakla geçti. Daha fazlasını bekliyordum ama Allah'tan +200 ile kurtardık onu da bugün veririm inşallah. Haftaya cuma 6 lari görmek istiyorum cnku
nadal cım . kızçe nasıl . gaz durumları geçti miBenimde 7sinde dolacaktı 40 hafta ama o zamana kadar kızım 25 günlük olacak
Merak etme o kiloları beraber vereceğiz tatil oldukça topikte tatil yapıyor
Sende heyecan durumu nedir prensese 2 kala
Yok canım ya geçmek yerine arttı benim vücudumda çok gaz oldu tüm karın çevremi fena şiş hissediyorum bende bu kadar gaz olunca kızımada geçiyor gece 2 buçuk tan 4 e kadar hiç uyumadı sonrada hep cızırtılıydı şimdi mışıl mışıl uyuyor olan benim uykuya oldu sabah 7 de bizim evde hayat başladı zaten çok uykum var ama hazırlanmam lazım hastaneye gideceğim safra kesesi taşları için bide uzman görsün dedimnadal cım . kızçe nasıl . gaz durumları geçti mi
of kuzum .yeni doğan öyle . bildiğin bi şey zaten . uyumak yok .Yok canım ya geçmek yerine arttı benim vücudumda çok gaz oldu tüm karın çevremi fena şiş hissediyorum bende bu kadar gaz olunca kızımada geçiyor gece 2 buçuk tan 4 e kadar hiç uyumadı sonrada hep cızırtılıydı şimdi mışıl mışıl uyuyor olan benim uykuya oldu sabah 7 de bizim evde hayat başladı zaten çok uykum var ama hazırlanmam lazım hastaneye gideceğim safra kesesi taşları için bide uzman görsün dedim
şişlik oluyor canım . bak zaten belli. bence gitmiştir kilo da şişlikten sabit oldunBaşlangıç tarihi 19 Nisan
Başlangıç kilom 91
Geçen hafta 88,2
Güncel kilom 88,2
Fark 0
Şişim çok var en azından o + olmamış haftaya çok daha iyi olur
Heyecan tavanda .Benimde 7sinde dolacaktı 40 hafta ama o zamana kadar kızım 25 günlük olacak
Merak etme o kiloları beraber vereceğiz tatil oldukça topikte tatil yapıyor
Sende heyecan durumu nedir prensese 2 kala
Oğlumda sezeryan olmuştum.günaydın canım .
Allah yardımcın olsun . suni sancıyı biliyorsundur zaten . ikinci doğum .
ne gün yatış yapıyorsun . suni sancı ile bi kaç saate kalmaz doğurturlar .
İnşallah hayırlısı ile doğum yap canım bende senin adına çok heyecanlıyımHeyecan tavanda .
Sanki ilk evladım gibi.
Bı acemilik heyecan merak değişik duygular var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?