- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Canım benim bende senin gibi kronik yorgun oldum sezeryan sonrası kan değerlerim çok düştü sanırım onun etkisinden böyle düşük enerjili oldum yanlış hatırlamıyorsam sendede kansızlık vardı günde 2 defa kan hapı alacakmışım o da bende iştah patlaması yapıyor napsam bilemedimDün iyiydim ama bugün ne bulduysam yedim
Şu anda dolu bir mideyle uyumaya çalışıyorum.
Enerjim çok düşük. Çok yiyince çok enerjik olmuyor insan. Tam tersi hantal bir şey oluyor.
Ben de bugün çok yorgunum.
Zaten kronik yorgunum biliyorsunuz.
Neyse yarın iyi bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
Bir de spor yapabilsem tam süper olacak:)
İyi geceler herkese...
Evet canım demir, b 12, d vitaminini eksik bende. Kansızlık alt sınırda galiba. Neye ne ilaç içtiğimi tam bilmiyorum inanır mısın:)Canım benim bende senin gibi kronik yorgun oldum sezeryan sonrası kan değerlerim çok düştü sanırım onun etkisinden böyle düşük enerjili oldum yanlış hatırlamıyorsam sendede kansızlık vardı günde 2 defa kan hapı alacakmışım o da bende iştah patlaması yapıyor napsam bilemedim
İnşallah dediğin gibi olur canım ya siteyede çok sık gelemiyorum menü falan yazamıyorum ama diyet yapmadan herşeyden az az yemeye çalışıyorum bide süt yapan gıdaları çok yemeye dikkat ediyorumEvet canım demir, b 12, d vitaminini eksik bende. Kansızlık alt sınırda galiba. Neye ne ilaç içtiğimi tam bilmiyorum inanır mısın:)
Neyse benimki ilaçlardan değil, doğuştan
Ben sana hep diyorum kendine çok yüklenme.
Biraz zamana bırak, fiziksel ve ruhsal toparlanmana bak. Bu arada tabii ki tamamen salma çünkü o da psikolojiyi olumsuz etkiliyor. Ama hedeflerin çok yüksek olmasın.
Ben senin menülerini beğeniyorum mesela.
Lohusa kadın zaten ne kadar diyet yapabilir?
E gelen giden de çok olur hazırlıklar olur, gelenler birşeyler getirir canın çeker, gayet normal.
Lohusalığı atlat, kendi düzenine dön, bak daha iyi olacak her şey.
geçmiş olsun canım benim oğlanda hastamerhaba kızlar ancak geldim .
evdeydim .
kız biraz ateşli.
iş yaptım . süpür sil . köfte kızarttım . 3 gibi ortanca gelir , büyük gelir .
balık çıkarmıştım . 6 tane büyük . cipura , levrek , sargoz. fırında pişirdim . saat 12 gibi pişti. akşam uğraşmam . sanıyorum parka gideriz işten gelince. biraz takılırız . yemek hazır olunca sıkıntı da yapmam .
evde olunca duramadığımı farkettim . sürekli ev topladım . iş yaptım . oturmak istemedim .
sabah 1 bardak süt ile türk kahvesi.
çilekli su
öğlen 1 muz . 15 tane kadar çilek . 1 büyük kase yoğurt yedim . acıktım şimdi. ne yesem .
sağ ol canım . size de geçmiş olsun .geçmiş olsun canım benim oğlanda hasta
sabah dr a götürdüm
Bardak sunumları harika duruyor canım. Afiyet olsun.sodalı sulu içeceğim.
bir jac tane mercimek köftesi yedim.
Hatay mutfağı kalp benBizde bugum bir arkadasa gttik hatay mutfagi yaomis bize herseyden azcik tattim sekerli seylere bulasmadim kabak tatlisi yedim.bir parca hayatimda bu kadar guzelini yememistim kabagi kurutmuslar sanirim inanilmaz guzel olmus yoksa asla yemezdim kabagi sevmem
Aksam yani smdi esimle.disari yemege geldik yine hatay sofrasi czn burak var instagramda belki bilen vardir oraya ama tavuk yedim az akmekle 2 kasik yogurt bitiremedim onu da esime verdim fazlaydi bana
Yazdığını okuyunca çok çok duygulandımCanım motive oldum ama yinede o kadar çok yemişimki şimdi kocaman bir midem var birden kesemiyorum bide emzirdikçe midem kazınıyor kendime engel olmaya çalışıyorum kızımda hızla büyüyor abiler hep ilgi istiyor işleri annem yaptığı için ben çocuklara yetiyorum ama annem gidince napçaz bilmiyorum
Bugün oğlumun yılsonu gösterisi vardı ramazan geldiği için gösteri erkene alınmış geçen sene mayıs sonunda yapmışlardı ufakları anneme bıraktım bende gittim oğlum babasını görmüş beni salonda görememiş gidemedim sanmış gösterinin sonunda tüm anneleride sahneye çağırdılar oğlum arkasında beni görünce duygulandı sürekli elimi öptü seni gelmedin sandım dedi bende çok duygulandım hayattaki en büyük zenginliğim onlar hamdolsun rabbime
ben de safran alıntılayınca gördüm . bebek olunca daha bi ihmal edileceğini düşümüştür . senin günlerin malum yoğun geçiyor . şaşırmış demek ki. ne çok sevinmiş hem .Canım motive oldum ama yinede o kadar çok yemişimki şimdi kocaman bir midem var birden kesemiyorum bide emzirdikçe midem kazınıyor kendime engel olmaya çalışıyorum kızımda hızla büyüyor abiler hep ilgi istiyor işleri annem yaptığı için ben çocuklara yetiyorum ama annem gidince napçaz bilmiyorum
Bugün oğlumun yılsonu gösterisi vardı ramazan geldiği için gösteri erkene alınmış geçen sene mayıs sonunda yapmışlardı ufakları anneme bıraktım bende gittim oğlum babasını görmüş beni salonda görememiş gidemedim sanmış gösterinin sonunda tüm anneleride sahneye çağırdılar oğlum arkasında beni görünce duygulandı sürekli elimi öptü seni gelmedin sandım dedi bende çok duygulandım hayattaki en büyük zenginliğim onlar hamdolsun rabbime
bizde haftasonu kv deydiksağ ol canım . size de geçmiş olsun .
ben de kızı banyoya soktum cumartesi. baya durdu. ıslatmış kendini kople. öyle oynamış . buz gibi olmuştu . evde kapı pencere açıktı. banyo kapısı da açıktı. geç farkettim kendini ısladığını. suya otur oyna demiştim oysa .dinlememiş tabi. ben de sürekli iyi misin diye kontrol ettim . ses verince kalkıp bakmadım . bi süre sonra duşakabin kapısını kapattı. o an alladım ki bi iş çevirecek . gittim ki gördüm işte.
amin canım hepimizinkini inşallahBardak sunumları harika duruyor canım. Afiyet olsun.
Hatay mutfağı kalp ben
Afiyet olsun. Bahsettiğim yeri biliyorum, ağzım sulanarak izlerim paylaştığı videolari
Yazdığını okuyunca çok çok duygulandım
İyiki gitmişsin canım.
Kızımın 3. Yaş doğum gününde bende krese pasta götürmüştü.m. kızım o.kadar mutlu olmuştu ki, gidip gelip beni opmustu. O geldi benim de aklıma.
Rabbim sana bagislasin
hemde nasıl mutlu oldu kuzum biz onu çok çabuk büyüttük halbuki daha 5 yaşında bile değil kuzumben de safran alıntılayınca gördüm . bebek olunca daha bi ihmal edileceğini düşümüştür . senin günlerin malum yoğun geçiyor . şaşırmış demek ki. ne çok sevinmiş hem .
çok iyi yapmışsın gülsüm cüm.
Rabbim tez şifa versin canım bu sene çok hastalandı senin kuzu ama bu defa üşümüş çabuk atlatır inşallahbizde haftasonu kv deydik
kuzenlerle koşturdu terledi laf dinlemiyor ki
dondurma da yemişlerdi
boğazları gitmiş
bir an önce iyileşir inşallah kuzularımız canım
bnde hep oyle izliordum cnim videolari cidden hatay mutfagi cok lezsetli svlty cok iyi yapar onlariBardak sunumları harika duruyor canım. Afiyet olsun.
Hatay mutfağı kalp ben
Afiyet olsun. Bahsettiğim yeri biliyorum, ağzım sulanarak izlerim paylaştığı videolari
Yazdığını okuyunca çok çok duygulandım
İyiki gitmişsin canım.
Kızımın 3. Yaş doğum gününde bende krese pasta götürmüştü.m. kızım o.kadar mutlu olmuştu ki, gidip gelip beni opmustu. O geldi benim de aklıma.
Rabbim sana bagislasin
bnim de bogaz gitti cnim ya cok kotu sisti gecmis olsun ufakligabizde haftasonu kv deydik
kuzenlerle koşturdu terledi laf dinlemiyor ki
dondurma da yemişlerdi
boğazları gitmiş
bir an önce iyileşir inşallah kuzularımız canım
bnce cok guzel gtmissin kader arkadsimMenüm
Kahvaltı
2 kivi
Ara
1 avuç beyaz leblebi
Çay
Öğlen
1 kase çorba
1 porsiyon ciğer
2 kaşık piyaz
Ara
Kahve
1 avuç beyaz leblebi
Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 paket form bisküvi
1 köfte
Salata
Evet hiç doymayacağım sanıyorum
Reglim ve iştahım çok fazla...
Ay canım sağol :)bnce cok guzel gtmissin kader arkadsimbnim de regle 2 gun var
Ya sen öyle dedikçe ben kendimde sorun arıyorum şimdi bu menünün neresi fazla ben bugün kontrollüydüm dediğimde bile bunun 2 katını yiyorum hesaplamadım ama 1000 kcal yi geçeceğini sanmıyorum canımMenüm
Kahvaltı
2 kivi
Ara
1 avuç beyaz leblebi
Çay
Öğlen
1 kase çorba
1 porsiyon ciğer
2 kaşık piyaz
Ara
Kahve
1 avuç beyaz leblebi
Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 paket form bisküvi
1 köfte
Salata
Evet hiç doymayacağım sanıyorum
Reglim ve iştahım çok fazla...
Canım benim senle ben aynı durumda değiliz zaten ama yine de şöyle bir açıklama yapayım:Ya sen öyle dedikçe ben kendimde sorun arıyorum şimdi bu menünün neresi fazla ben bugün kontrollüydüm dediğimde bile bunun 2 katını yiyorum hesaplamadım ama 1000 kcal yi geçeceğini sanmıyorum canım
spor yapmayı seviyorsan yakınlarda bi salon falan yok mu hayalcım .Canım benim senle ben aynı durumda değiliz zaten ama yine de şöyle bir açıklama yapayım:
bugün gözüm de hiç doymadı karnım da. Kendimden çok korktum çünkü beni saldıklarında midemi çöplük niyetine dolduruyorum maalesef.
Gittim geldim beyaz leblebi yedim.
Yoğurt yedim.
Sonra korktum çünkü benim ataklar böyle başlıyor. Önce masum şeyler yiyorum sonra bir açılıyorum sorma...
Zaten Pazar günüm berbat geçti. O atağın devam ediyor olmasından çok korktum.
Akşam yemekten sonra eşime dışarı çıkalım dedim, gelir gelmez spor yaptım vs.
Kendimi oyalamak için çok çaba sarf ettim.
Yoksa şu anda size yine aşırı dolu mideyle yazıyor olacaktım.
Yani ben böyle zamanlarda kalori almaktan bile korkuyor değilim inan bana. Aaadddaaa beni anlıyor, mesele beslenme düzensizliği. Yoksa canım bir dilim pasta çekmiş yemişim ona can feda...
Spor yapmayı seviyorum ama salon beni çok kasar, o saatte orda olmaya çalışmaktan strese girerim. En iyisi evde yapmak.spor yapmayı seviyorsan yakınlarda bi salon falan yok mu hayalcım .
daha enerjik olursun hem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?