Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün akşam 101 den şu siyah tabaklardan aldım . çukur yemek tabağını aldım . 6 tane .

günaydın kızlar maalesef hafta sonu ve dün kaçamaklı geçti bugün devam inşallah.

sabah sade nescafe içtim

şimdi nutrıon xls içeceğimi içtim

öğlen yemekhaneden yiyeceğim

inşallah cuma - leri görürürm

tam da ben işte psikolojikmen aslında. akşam resmen saldırıyorum dolu olsa da midem tıkıyorum ağzıma birşeyler.

güzelmiş canım güle güle kullan kaç kuruşa aldın ?
canım tane 5.95 hangisini alırsan al aynı fiyat . ama kaldı mı bilmiyorum . baya oldu bu ürün geleli. dün çok aktif olmayan bi 101 e girdim . genelde orada kalıyor . aldım gitti. kaç kez elim gitti geldi bu tabaklara hatırlamıyorum . en sonunda aldım . tabak , bardak çok seviyorum .

Bende de var o sevgi bir ara bakayım bizim oraya :)

başlayayım bende yazmya
sabah
zayıflama çayımı içtim
ondan 40 dk sonra falan kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir 7-8 tane zeytin
1 filim ekmek
1 kupa çay
bol su içiyorum bakalım ramazan da geliyor veririm inşallah

Canım kilo mu aldın ki. görüşmeyeli kilonda değişiklik var mı.

dün kv de enginar kargolamış . bolca yollar genelde. bi kaç gün yapar yeriz .
buzluğa da atıyorum .
bugün taze soğan ve dereotu almam lazım . zeytin yağlı pirinçli yapıyorum yemeğini.

çook mutluyum ayrıca . enginarı çoook severim

Canım gerçekten seni anlamaya çalışıyorum ama senin gibi fütursuzca yediğim günlerim benimde Çok oluyor ama dönüp arkama bakmıyorum yediysem yemişimdir bitmiş gitmiştir diyorum siz bide onun pişmanlığını yaşıyorsunuz

Genel hayat felsefem böyle benim:)))
Geçmiş geçmişte kaldı diyebilmek lazım katılıyorum sana

Kızlar ben bugün ipin ucunu fena kaçırdım kendimi size şikayet edeyim yemesem iyi olacaktı ama çok pişmanda değilim misafirlikteydik o kadar çok şey vardı ki kendimi tutamadım öğle saatlerinde yedim akşam birşey yemedim kendimi hala çok tok hissediyorum akşam çay nescafe 4 tane çilek ve ufak bir kalburabastı tatlısı yedim gündüz yediklerimi yazmaya utandım umarım cuma bildirimine yansımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…