Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oy oy güllaç . az sekerli yapmışsındir ki .
sindirmişsindir.
Ben değil canım komşum yaptı.
Baya tatliydi
bu ramazan beyaz çikolatalı güllaç tariflerine denk geliyorum hep
Serbetine beyaz çikolata da koyuyorlar

Ben bu ramazan tatlı yapmayı planlamiyorum.
Eşim dün tatlı alayım dedi alma dedim.
Dün almadı ama bundan sonraki günlerde almayacağını garantisi yok

bunh gecen yıl almış. bugün giyiyordum çektim.
bunu da geçen yıl almıstı. takım .
bunu da bugün almış.
Çok.guzeller hepsi güle güle kullanın.
Siteyi de inceledim çok şirin şeyler var.
Ben de pijemaya çok önem veririm.
Kaliteli güzel şeyler almaya çalışıyorum, günün 9-10 saati giydiğini şeyler rht pamuklu olsun diye.

Esin ne güzel düşünüp beğenip size almış.
Benim eşimin hiç öyle huyları yoktur. Kendine bile tek başına birşey almaz. Birlikte gideriz almaya hep.

Bir defasında elinde poşetle gelmişti çok olmuştum. İçinde 3 tane çorap vardı :))))))
Yaşlı bir amca iş yerine satmaya gelmiş, o da almış amca kazansın diye :))))))

3 kez de kızımıza oyuncak aldi tek başına. Hakkını yemeyeyim

ve yemeklerde sebze yok.
sebze pek tüketmiyorsun.
evli misin. cocuk var mi
kaç yaşındasın. calısıyor musun
Yok canim bekarim 22 yasindayim calisiyorum aksam evde annem ne yaptiysa onu yiyorum. Bir yemegi 2 gun yiyoruz. Bugun ve dun et vardi ondan once ispanak ve corba vardi yarin ne olacaksa onu yiyicem bakalim

Kızlar günlerim çok yoğun geçiyor kendim iyileştim dün kontrol vardı çok şükür yara yerim tamamen kapanmış uterus kendini toparlamış her işime koşmaya çalışıyorum annem yine elinden geleni yapıyor ama bende boş durmuyorum annemle olan yarın son günümüz cumartesi erken uçağı var o gidince bu canavarlara ne yapacam bilemiyorum düzen oturtmam gerekecek şimdi en ufak fırsatta anane sığınacak liman oluyor otorite falan kalmadı kızımın maşallahı var 25 günde 800 g almış doktor bu kadar besleme bu kızı dedi çok şükür o beni yormuyor sakin ama çok hareketli bir bebek sanırım abiler gibi olacak 2 numara çok afacan oldu hiç durmuyor sürekli yaramazlık ve zarar peşinde abide hep ilgi istiyor sürekli ona vakit ayıramıyorum o zamanda çok hırçınlaşıyor

Diyet çok yapamıyorum enerjim kalmıyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum annem gidince daha kontrollü olurum sanıyorum her yediğimi yazacam demiştim ama girmeye bile fırsat kalmıyor
sezeryandan sonra kan değerlerim çok düşmüştü ama şimdi normal değerlere gelmiş ama içimde birsürü safra kesesi taşım var 3 ay sonra safra kesesini aldıracağım tabi mümkün olduğunca ertelemeye çalışacağım

Cnmcm bende seni merak ediyordum iyileşme ne çok sevindim p.tesi 1 aylık oluyor melike dimi maşallah iyide kilo almis masallah zaman su gibi geçiyor çocukların daha ufaklar durdan sustan anlamazlar inşallah bir düzen oturtursun olmazsa arada en azından evin için yardımcı bir bayan alırsın herşeye yetişmek istersin tabi de güç kalmıyor ki cnm annen için üzüldüm ramazanı birlikte geçirseydiniz keşke tabi onunda baktığı kişiler var Allah razi olsun yine sen toparlayan kadar yanındaydı Allah yardımcın olsun

Sağol canım benim evet pazartesi 1 aylık olacak tempoya alışığım zaten annem gidince biraz daha artıracağım üstesin gelirim inşallah senin oruç nasıldı

Cok sagol canim bu sefer olacak inaniyorum inşallah. Şu an 65 im ramazan sonunda 61 sonraki 1 ayda da 58 veya 59a düşmek hedefim :) kizlar sahilde hava cok guzeldi 12 bin adim atmisimm
Sahurda yiyeceklerim:
2 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
3 gun kurusu 3 ceviz
Ayran su

Sağol canım benim evet pazartesi 1 aylık olacak tempoya alışığım zaten annem gidince biraz daha artıracağım üstesin gelirim inşallah senin oruç nasıldı
Canım Allah kolaylık versin şimdiden.
İnşallah üstesinden gelirsin.
Okulda bitiyor, büyük oğlan da evde olacak artık.
Hiçbirini kiskandirmadan, ilgini gistermen gerek. En fazla sana iş düşüyor. Bilinçli bir annesinin, üstesinden gelirsin inşallah.
Ama ne olur çevremde yardım edecek birileri varsa, ihtiyacın olduğunda yardım almaktan cekinme.

Ohh miss gibi deniz havası.
Burda dışarı biraz ışınsa da evler ısınmadi. Dün an su tukumuyla yataktayim. Eşim oturma odasında battaniye altında mesela

Sahurun çok güzel istikrarlı olursan amacına ulaşırsın bende üniversitede senin yaşındaydım 65 kiloya çıkmıştım kendimi fil gibi hissetmiştim sonra 61e düşmüştüm bana o günleri hatırlattın asıl fili şimdi yaşıyorum bende verecem inşallah

Haklısın canım hiç çekinme gibi niyetim yok hatta yüzsüzlük yapma niyetindeyim nasılsın diye aramayan kv ye büyük oğlanı göndercem emrivaki olacak ama napim çocukta çok istiyor birkaç gün kalsın

65ten 61 e nasil dusmustun canim bana tavsiye verebilir misin

65ten 61 e nasil dusmustun canim bana tavsiye verebilir misin
Canım klasik diyetisyen listesi yapmıştım çok uzun sürmemişti diye hatırlıyorum aradan uzun süre geçti asıl evlendikten sonra 3 defa oldu 100 e vurup iniyorum 2 hamileliğimde de 100den 70 e indim şimdi 3.de yine 98 e çıktım şuan 88-89 arasıyım tam konsantrasyon olmadı ama bundada ilk hedef 70 olacak sonra 65 olur inşallah yarın annem gidecek sonra düzen kuracağım
Sahur
Sucuklu yumurta (sucuk içi ile yaptım. Kendi yaptığımız sucuk)
İnce ekmek
Biraz peynir
Canım sucuk tüm gün mideni yakmasın çok susatır ben sahurda sucuk tan kaçınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…