canim bnim cok guclu bir kadinsin sen hepsinin hakkindam gelirsin ama geecekten yardim almaktan hic ama hic cekinme herseyi ustune almaya kalkarsan faketmeden bir gun bir bakmissin hepsini koyvermissin yorulmaktan o nedenle herkes elini tasin altina koymaliKızlar günlerim çok yoğun geçiyor kendim iyileştim dün kontrol vardı çok şükür yara yerim tamamen kapanmış uterus kendini toparlamış her işime koşmaya çalışıyorum annem yine elinden geleni yapıyor ama bende boş durmuyorum annemle olan yarın son günümüz cumartesi erken uçağı var o gidince bu canavarlara ne yapacam bilemiyorum düzen oturtmam gerekecek şimdi en ufak fırsatta anane sığınacak liman oluyor otorite falan kalmadı kızımın maşallahı var 25 günde 800 g almış doktor bu kadar besleme bu kızı dedi çok şükür o beni yormuyor sakin ama çok hareketli bir bebek sanırım abiler gibi olacak 2 numara çok afacan oldu hiç durmuyor sürekli yaramazlık ve zarar peşinde abide hep ilgi istiyor sürekli ona vakit ayıramıyorum o zamanda çok hırçınlaşıyor
Diyet çok yapamıyorum enerjim kalmıyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum annem gidince daha kontrollü olurum sanıyorum her yediğimi yazacam demiştim ama girmeye bile fırsat kalmıyor
sezeryandan sonra kan değerlerim çok düşmüştü ama şimdi normal değerlere gelmiş ama içimde birsürü safra kesesi taşım var 3 ay sonra safra kesesini aldıracağım tabi mümkün olduğunca ertelemeye çalışacağım
gtsinler tabiki ne demek aramamis kv oh ne rahat annesi geldi bakti diye dusunmustur sira onda gelip baksinHaklısın canım hiç çekinme gibi niyetim yok hatta yüzsüzlük yapma niyetindeyim nasılsın diye aramayan kv ye büyük oğlanı göndercem emrivaki olacak ama napim çocukta çok istiyor birkaç gün kalsın
Bu sahur guzel olmus cnim tam sahurluk kayisi yerine taze meyve yiyebikirsin tase meuvede daha fazla su ve lif var bu nedenle hem susatmaz hem zayiflaylmaya yardimcidir kayisi biraz daha fazla susatir ve daha cok sekerliHayirli sahurlar :)
Yediklerim:
2 haşlanmış yumurta
4 cherry domates
1 dilim tam bugday ekmegi
2 ceviz+ 3 gunkurusu
Ayran su
Allah yar ve yardımcın olsun canım..İyileşmene çok sevindim..Sağlık her şeyin başı..Kızlar günlerim çok yoğun geçiyor kendim iyileştim dün kontrol vardı çok şükür yara yerim tamamen kapanmış uterus kendini toparlamış her işime koşmaya çalışıyorum annem yine elinden geleni yapıyor ama bende boş durmuyorum annemle olan yarın son günümüz cumartesi erken uçağı var o gidince bu canavarlara ne yapacam bilemiyorum düzen oturtmam gerekecek şimdi en ufak fırsatta anane sığınacak liman oluyor otorite falan kalmadı kızımın maşallahı var 25 günde 800 g almış doktor bu kadar besleme bu kızı dedi çok şükür o beni yormuyor sakin ama çok hareketli bir bebek sanırım abiler gibi olacak 2 numara çok afacan oldu hiç durmuyor sürekli yaramazlık ve zarar peşinde abide hep ilgi istiyor sürekli ona vakit ayıramıyorum o zamanda çok hırçınlaşıyor
Diyet çok yapamıyorum enerjim kalmıyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum annem gidince daha kontrollü olurum sanıyorum her yediğimi yazacam demiştim ama girmeye bile fırsat kalmıyor
sezeryandan sonra kan değerlerim çok düşmüştü ama şimdi normal değerlere gelmiş ama içimde birsürü safra kesesi taşım var 3 ay sonra safra kesesini aldıracağım tabi mümkün olduğunca ertelemeye çalışacağım
Güzel gidiyorsun maşallah..Sahil olsa da ben de yürüsem ohh miss...Cok sagol canim bu sefer olacak inaniyorum inşallah. Şu an 65 im ramazan sonunda 61 sonraki 1 ayda da 58 veya 59a düşmek hedefim :) kizlar sahilde hava cok guzeldi 12 bin adim atmisimm
Sahurda yiyeceklerim:
2 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
3 gun kurusu 3 ceviz
Ayran su
Afiyet olsun tatlımDun aksam bikac lokma pide 1 dirin karniyarik ve salata yedim
Ardindan 3 cilek dogradim yogurda ara ogun gbi yedim yanina fikstik az leblebi
Sahur olarak da hic ekmek kalmamisti ama yufka var hemen az yufkaya 3 kare bitterli tost ya da gozleme deiyelim cok az yaptim yedim cikolatali gozlemeyi cok severim de2 catal peynir ve 1 domatesle yedim
afiyet olsun canım .Slm kızlar bende bugün cay,kahve,yayla çorbası,y.cay ile günü kapattim yarin ola hayrola
canımcım iyi olmana çok sevindim .Kızlar günlerim çok yoğun geçiyor kendim iyileştim dün kontrol vardı çok şükür yara yerim tamamen kapanmış uterus kendini toparlamış her işime koşmaya çalışıyorum annem yine elinden geleni yapıyor ama bende boş durmuyorum annemle olan yarın son günümüz cumartesi erken uçağı var o gidince bu canavarlara ne yapacam bilemiyorum düzen oturtmam gerekecek şimdi en ufak fırsatta anane sığınacak liman oluyor otorite falan kalmadı kızımın maşallahı var 25 günde 800 g almış doktor bu kadar besleme bu kızı dedi çok şükür o beni yormuyor sakin ama çok hareketli bir bebek sanırım abiler gibi olacak 2 numara çok afacan oldu hiç durmuyor sürekli yaramazlık ve zarar peşinde abide hep ilgi istiyor sürekli ona vakit ayıramıyorum o zamanda çok hırçınlaşıyor
Herşeye rağmen toparlanma vakti geldi biz daha güzel kiloları gördük yine göreceğiz tatlım moral bozmak yok en azından kendimizin farkındayızrumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:88 kg
baş.tarihi:10 Mayıs 2019
geçen hafta:
bu hafta:88 kg
fark:
yüzde:
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km
Hayatımda gördüğüm en fazla kilodayım..Maalesef bu geçtiğimiz ay yaşadığım moral bozuklukları ,üzüntü ve stresin eseri..Bu bir ay için de küsuratlarını da gördüm ama gitti..Ama inşallah sağlıkla toparlayıp gidecek..
Canım kendi yaptığımız sucuk ya, öyle yoğun baharat tuzlu değil.Canım klasik diyetisyen listesi yapmıştım çok uzun sürmemişti diye hatırlıyorum aradan uzun süre geçti asıl evlendikten sonra 3 defa oldu 100 e vurup iniyorum 2 hamileliğimde de 100den 70 e indim şimdi 3.de yine 98 e çıktım şuan 88-89 arasıyım tam konsantrasyon olmadı ama bundada ilk hedef 70 olacak sonra 65 olur inşallah yarın annem gidecek sonra düzen kuracağım
Canım sucuk tüm gün mideni yakmasın çok susatır ben sahurda sucuk tan kaçınıyorum
canım zorluklar yaşadın ondan . dediğin gibi.rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:88 kg
baş.tarihi:10 Mayıs 2019
geçen hafta:
bu hafta:88 kg
fark:
yüzde:
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km
Hayatımda gördüğüm en fazla kilodayım..Maalesef bu geçtiğimiz ay yaşadığım moral bozuklukları ,üzüntü ve stresin eseri..Bu bir ay için de küsuratlarını da gördüm ama gitti..Ama inşallah sağlıkla toparlayıp gidecek..
Sağol canım benim bende öncelikle abiler diyorum ama kızda artık daha fazla vakit istiyor şimdiye kadar emzirip yatırıyordum ama 2 gündür uyanık durmakta istiyor benim çocuklarında üçüde uykuyu sevmiyor bu gece 4 saat uyumuşum bunada şükür neyseki bende çok uyku seven biri değilim safta için gün vermediler iltihab yokmuş ağrı olmadığı sürece 3 ay vücut kendini toparlasın dedilersonra tekrar ultrason çekilecek ona göre gün vereceklercanımcım iyi olmana çok sevindim .
öncelik abiler olmalı . kız zaten emzir yatır uyusun modunda olduğu için . öncelikle abiler .
bizde de öyle oldu. ama benim sinirlerim çok zayıflamıştı uykusuzluktan . benim bebeler uyumazdı. kız da öyle.
bağırıyordum vs . yalnız kalınca zor . annemde kalmıştım 22 günlük olduğunda evime dönmüştüm . o zaman zorlanmaya başladım zaten .
abilerle babam ve annem ilgilenince ben kızla ilgilenip dinleniyordum .
kan değerlerin normal olmuş . sevindim . dikkat et .emzirme dönemi ben hiç diyet yapmadım
enerjim yoktu zaten .
sen de dikkat et . abur cubur değil de meyve süt yoğurt tüket bol . kıza süt olsun hem .
safra kesesi ameliyatına gün verildi mi . ol kurtul kuzum . ağrısı kötü diyorlar . ablam olmuştu. kanala taş düşmeden ameliyatı ol . kanala düşerse ikinci bi operasyon gerekiyor . narkozsuz yapıyorlar onu.
Canım baharat az olsada etin kendiside susatır sen yinede bugün sucuk etkisini gözlemleCanım kendi yaptığımız sucuk ya, öyle yoğun baharat tuzlu değil.
Alisirsin cnm sen güçlü bir annesininSağol canım benim evet pazartesi 1 aylık olacak tempoya alışığım zaten annem gidince biraz daha artıracağım üstesin gelirim inşallah senin oruç nasıldı
Ay bizde ayniyiz cnm salonda battaniye altında oturuyoruz evler soğuk hala sen neredeydin sahi unuttum doğu tarafindamiydinOhh miss gibi deniz havası.
Burda dışarı biraz ışınsa da evler ısınmadi. Dün an su tukumuyla yataktayim. Eşim oturma odasında battaniye altında mesela
İyi yaparsın gurur yapa yapa yiprandim bende artik gurur yapmıyorum hatta yuzsuzluk de yapıyorum oglan sürekli amcası gillere çıkmak istiyor ve cikiyorda sürekli in çık yapıyor gün içinde zamanında bende onlarınkine baktım nolacak kızı gondermiyordum bunda yuzsuzlestim sende hic çekinme babannesi değilmi baksın misafir gibi olmasınlar benimki öyle sahsen zorlasamda bakmazHaklısın canım hiç çekinme gibi niyetim yok hatta yüzsüzlük yapma niyetindeyim nasılsın diye aramayan kv ye büyük oğlanı göndercem emrivaki olacak ama napim çocukta çok istiyor birkaç gün kalsın
Kahramanmaraş canım.Alisirsin cnm sen güçlü bir annesinin
Benim şifa orycu iyiydi sadece su ile yapmadım pek zorlanmadim
Ay bizde ayniyiz cnm salonda battaniye altında oturuyoruz evler soğuk hala sen neredeydin sahi unuttum doğu tarafindamiydin
İyi yaparsın gurur yapa yapa yiprandim bende artik gurur yapmıyorum hatta yuzsuzluk de yapıyorum oglan sürekli amcası gillere çıkmak istiyor ve cikiyorda sürekli in çık yapıyor gün içinde zamanında bende onlarınkine baktım nolacak kızı gondermiyordum bunda yuzsuzlestim sende hic çekinme babannesi değilmi baksın misafir gibi olmasınlar benimki öyle sahsen zorlasamda bakmaz
geçen yıl da yiyordu diye biliyorum . gözlemlemiş olmalı nadalcım.Canım baharat az olsada etin kendiside susatır sen yinede bugün sucuk etkisini gözlemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?