Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

@demirleke cim hayırdır memlekete mi gidiyorsunuz kacirmisim ben gormemisim eli bos gidilmez tabiki benimde hic içim rahat etmez erkekler pek düşünmez kadınlar anac ya bende severim anneminevinde birşeyler almayı istemez ama içim rahat etmez çocuklar çok rahat ediyorlar orda eminim senin çocuklara da iyi gelecektir tabi sanada
Kahramanmaraş canım.
Tmmdir cnm hatirladim simdi

Olsun cnm üzülme yinede iyisin toparlarsin hemencecik bende oruca başlamak için sabirsizlaniyorum yarin mi kalksam yoksa birgün daha mi beklesem en iyisi yarin kalkayim
Oruç çok güzel bir arınma sanada iyi gelecek hem ruh hem bedenen

canim uzuci seyler yasadin duzenin bozuldu haklisin bende bakitim senin kiloya ya dedim sanki sersum bir ara 82 lere kadar dusmusyu dedim
Simdi artik toparlanma vakti sersumcum diyet yapabliyor musun blmiorum ama hemsiereen doktorlardan diyetisyenler falan vardir sanirim arkadaslarin ciddi bie sekilde baslayip ideal kilona geliren eger bu gbi durumlarimizda en azindan aldigimiz hem koymaz hem de hemencik gider
Sen ki ne zorluklar atlattin yillardir ki anlayabkiorum en iyi ben bu durumu esim yokken tek istedigim ywmek yemekti tek keyfim oydu ama esin geldi sanirim ya da gekmesine az var o nedenle bu isi bitirmeiyiz artikim sen bizim liderimizsin bitir bu isi lider vericeksin
bizde insallah bayramda bikac gun izmire gidecegiz cnim insallah esim izin alablir tabi bizim de masraf oluyor gderken kendi aramizla gderiz diye susunuyorum ki en sevdgimiz sey
en de cok seviorum onlarin ohtiyaclarini karsilayinca cok mutlu oluyorum icim de bir huzurlu oluyor cidden
Canim alip vermek zaten sorun degil hemen gder o kilolar ama seni bu kisir donguden kirtarmamiz lazim cunku hem senin moralini bozup hem de seni geriye sardiriyorlar hayat inancini dusuruyorlar ah cnim seni oyle iyi anliyorum ki

ay pamukcum . özelden arkadaşla yazışıyorduk . buraya yazmışım yanlışlıkla.şimdi sen yazınca farktettim. isim bile vermişim .

evet memlekete gideceğiz nasipse tatilde. bayram tatili.

Öyle canım memlekete gidince.
Bende eşim de ailemize gidince mutfak alışverişi tamamıyla olmasa da birşeyler alıyoruz. Bende aileme birşeyler alınca çok mutlu oluyorum. Keşke çalışabilsem, daha çok faydalı olsam

fatma arkadaşımla 6 yılı devirdik burda . her gün yazısırız. grup var. 2. sınıf velileri diye başlamışþık. şimdi 7. sınıf bitiyor.
bu yukardakilerin üstüne döktürdüm bi sürü sey. iyi ki onları buraya yazmamışım. sayfalar nasıl karışmış anlamadım

ay pamukcum . özelden arkadaşla yazışıyorduk . buraya yazmışım yanlışlıkla.şimdi sen yazınca farktettim. isim bile vermişim .

evet memlekete gideceğiz nasipse tatilde. bayram tatili.
Canım Trendyol dan hangi buttikten alisveris yaptın ?

sarfancim ben esimle univ son sinifta evlendim bir yengem var sagolsun cocukluktan beri beni kuzenimle kiyaslar ben daha basarili olunca bu kez de surekli keske hemen evlenmeseydin ailene yardim etseydin sakayla karisik cimri vs gbi sozler cok soylerdi beni uzerdi kendi kizi bekar guya ama babam asla benim oyle bir hayat yasamama izim vermezdi hep evli huzurlu bir hayatim olsun isterdi neyse yengem surekli beni bu sekilde kuzumsemeye calisti ben aileme evli olmama ragmen calistigim icin elimden gelen her turlu yrdimi yapmaya calistim cok sukir simdi evleri de var arabalari da ama o donem cok cok uzuliyordim kendimo sucluyordum nedense
Smdi oyle hissetmiyorum ama hala daha o donemin acisi ve esikligi var sanki ailemi ortada birkamisim gbi oysaki cok fazla seylerini yaptim
Bnde diorum bu kiz u kadar ismi nereden taniyor bunlar kim diorim

herşeyden önce kilon gayet iyi. alırsın da verirsin de

yakın kilodayız bir birimize, yakın birilerini görünce mutlu oluyorum birlikte zayıflıyoruz diye

hayalcim . sen de diyord un . ataklarım uzun sürdü diye . kısa sürede almış olmanın sebebi bu .
sen iyi olduğun zaman ataklar biter . yeme alışkanlığın normala döner . inşallah .
nasılsın . yeme alışkanlıkların düzene girdi mi . oruca başlayabildin mi.

eşime ve oğluma şort.

onları koymama gerek yok .

kendime ise anneler günü diyerek bu aşağıdaki 1 kazak , 2 tişört aldım.
umarım doğru ürün yollarlar . çok yoğun alışveriş vardı dün . ve çok fazla butik ve butiklerde ürünler sonsuz kadar çoktu. bak bak yoruldum bi yerden sonra. bıraktım . bunca ürünü nasıl yollarlar bilemedim . umarım istediğim gibi gelir . sen neler aldın .

Canım bende evlenmeden önce 4 sene çalıştım. Bunun son 7 ayı nişanlı donemime denk geldiği düğün hazırlıkları oldu. Sonrasını hep aileme verdim. Bu konuda çok için rahat.

Ablamla benim üniv den mezun olup çalışma donemimiz aynı yıla denk geldi. Evimizi koparatoften almıştık, içi tam yapılı değildi. Annemler 4-5 sene kadar öyle oturdular. Sonra bizim okul bitip çalışmaya başlayınca, aynı binada başka ev kiraladık 2 aylığına. Evin yerler parke, duvarlar alçı, yatak dolabı, çocuk odasına dolap vestiyer hepsi yapıldı. Koltuk takımları değişti. Yani ablamla ben yapmış olduk.

Sonra babamın da desteğiyle babama sıfır araç aldık.

Çok.sukur bunları yapabildim.

Evlendikten sonra, çalışmıyorum diye mi bilmiyorum, bekarlık takı kadar olmuyor, hayat telaşı kendi ödemelerin.

Çok şükür ailelerimiz de bize destek her zaman. Her memleketten dönüşte koli koli eşya verirler. Yumurtadan çamaşır suyuna kadar.

Allah sana da hayırlı bir iş nasip etsin safran cım . üzülme lütfen . çalışmazken ben de az az yapmaya çalışıyordum . elimden ne kadar gelirse.

sıkma canını . olduğu kadar . inşallah sen de atanınca alırsın . inşallah.
canım var öyle dengesiz insanlar . benim de yaşantımda oldu. çoğu insanın hayatında da vardır .
yengen söylemezse teyze söyler . kardeş söyler . amca söyler .
bunlara takılma. sen o zaman nasıl davranman gerekiyorsa öyle yapmışsındır .
hiç canını sıkma. milletin istediği gibi yaşayacak olsak . ohooo. kendilerine karıştırmazlar , başkasının hayatına müdahil olurlar falan .

Ben almadim canım.
Milla da 50 TL üzerine 25 hediye çekim vardı, ona bakindim gönlünce birşey bulamadım.

Kızıma da kotondan baktım, bir kaç şey beğendim, ama kargo parasına değer birşeyler değildi almaktan vazgeçtim. LCW den yazlık 3 parça almistim, Kayseri'de outlet mağazadan. Yaz gelmeyince daha alaşım gelmedi sanirim

Oruca başladım ama dün iftardan sahura homini gırtlak... yemin ediyorum uyuşturucu/alkol bağımlıları gibiyim
“Alo 170 çok yemeyi bırakma hattı” falan yok mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…