Tmmdir cnm hatirladim simdiKahramanmaraş canım.
Olsun cnm üzülme yinede iyisin toparlarsin hemencecik bende oruca başlamak için sabirsizlaniyorum yarin mi kalksam yoksa birgün daha mi beklesem en iyisi yarin kalkayimDün öğleden sonra tartılmıştım. Sonuç pek iç açıcı değil.
58,5 çıktım. 12 günde 3,5 kilo almışım. Bunun bir kısmı hava civaya çıkar ama bir kısmı bildiğiniz kilo...
Canım biraz sıkkın biraz değil.
Üzülüyorum çünkü emeklerim boşa gidiyor. Üzülmüyorum çünkü olabilir yani alınır verilir ne yapalım.
Hele benim gibi bir insan için al gülüm-ver gülüm...
Önemli olan sağlık; beden sağlığı, ruh sağlığı... O da pek yok gerçi:))
Ne yapalım Allah büyük...
canim uzuci seyler yasadin duzenin bozuldu haklisin bende bakitim senin kiloya ya dedim sanki sersum bir ara 82 lere kadar dusmusyu dedimrumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:88 kg
baş.tarihi:10 Mayıs 2019
geçen hafta:
bu hafta:88 kg
fark:
yüzde:
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km
Hayatımda gördüğüm en fazla kilodayım..Maalesef bu geçtiğimiz ay yaşadığım moral bozuklukları ,üzüntü ve stresin eseri..Bu bir ay için de küsuratlarını da gördüm ama gitti..Ama inşallah sağlıkla toparlayıp gidecek..
bizde insallah bayramda bikac gun izmire gidecegiz cnim insallah esim izin alablir tabi bizim de masraf oluyor gderken kendi aramizla gderiz diye susunuyorum ki en sevdgimiz seyanne baba , kv kp re daha bi şey almadık.
gidiş geliş zaten 600-700 belki daha fazla tutar . çünkü dönüş otobusle olabilir . emre bizi bırakıp dönecek çünkü. kısa sürede tekrar gelemeyebilir
e orada da 1000 tl illa gidiyor .
anne baba en az 200-300 tl .
giderken peynir ve fındık alırız . 150-200 tl .
eli boş gidilmiyor .
2000 - 2500 tl kadar harcama oluyor böyle her gidişte.
en de cok seviorum onlarin ohtiyaclarini karsilayinca cok mutlu oluyorum icim de bir huzurlu oluyor ciddenannemdeysem pazar , market yapmayı seviyorum .
kendi maaş kartımdan harcıyorum . emre de acil durumlar için para bırakıyor .
1000 tl bırayıorsa . hepsi bitmiş oluyor .
market , pazar seviyorum . annemin evine aldıkça da hoşuma gidiyor . evlat olarak onları memnun etmek .
ben döndükten sonra da yer içerler diye düşünüyorum .
şu an emekli babam . öyle ihtiyaçları yok ama . yine de içim daha huzurlu oluyor .
Canim alip vermek zaten sorun degil hemen gder o kilolar ama seni bu kisir donguden kirtarmamiz lazim cunku hem senin moralini bozup hem de seni geriye sardiriyorlar hayat inancini dusuruyorlar ah cnim seni oyle iyi anliyorum kiDün öğleden sonra tartılmıştım. Sonuç pek iç açıcı değil.
58,5 çıktım. 12 günde 3,5 kilo almışım. Bunun bir kısmı hava civaya çıkar ama bir kısmı bildiğiniz kilo...
Üzülüyorum çünkü emeklerim boşa gidiyor. Üzülmüyorum çünkü olabilir yani alınır verilir ne yapalım.
ay pamukcum . özelden arkadaşla yazışıyorduk . buraya yazmışım yanlışlıkla.şimdi sen yazınca farktettim. isim bile vermişim .@demirleke cim hayırdır memlekete mi gidiyorsunuz kacirmisim ben gormemisim eli bos gidilmez tabiki benimde hic içim rahat etmez erkekler pek düşünmez kadınlar anac ya bende severim anneminevinde birşeyler almayı istemez ama içim rahat etmez çocuklar çok rahat ediyorlar orda eminim senin çocuklara da iyi gelecektir tabi sanada
Tmmdir cnm hatirladim simdi
Kız ben de diyorum Fatma Eren Emre bunlar kim:)))ay pamukcum . özelden arkadaşla yazışıyorduk . buraya yazmışım yanlışlıkla.şimdi sen yazınca farktettim. isim bile vermişim .
evet memlekete gideceğiz nasipse tatilde. bayram tatili.
Özge de varmışKız ben de diyorum Fatma Eren Emre bunlar kim:)))
sus sus.Özge de varmış
Öyle canım memlekete gidince.anne baba , kv kp re daha bi şey almadık.
gidiş geliş zaten 600-700 belki daha fazla tutar . çünkü dönüş otobusle olabilir . emre bizi bırakıp dönecek çünkü. kısa sürede tekrar gelemeyebilir
e orada da 1000 tl illa gidiyor .
anne baba en az 200-300 tl .
giderken peynir ve fındık alırız . 150-200 tl .
eli boş gidilmiyor .
2000 - 2500 tl kadar harcama oluyor böyle her gidişte.
Canım Trendyol dan hangi buttikten alisveris yaptın ?ay pamukcum . özelden arkadaşla yazışıyorduk . buraya yazmışım yanlışlıkla.şimdi sen yazınca farktettim. isim bile vermişim .
evet memlekete gideceğiz nasipse tatilde. bayram tatili.
sarfancim ben esimle univ son sinifta evlendim bir yengem var sagolsun cocukluktan beri beni kuzenimle kiyaslar ben daha basarili olunca bu kez de surekli keske hemen evlenmeseydin ailene yardim etseydin sakayla karisik cimri vs gbi sozler cok soylerdi beni uzerdi kendi kizi bekar guya ama babam asla benim oyle bir hayat yasamama izim vermezdi hep evli huzurlu bir hayatim olsun isterdi neyse yengem surekli beni bu sekilde kuzumsemeye calisti ben aileme evli olmama ragmen calistigim icin elimden gelen her turlu yrdimi yapmaya calistim cok sukir simdi evleri de var arabalari da ama o donem cok cok uzuliyordim kendimo sucluyordum nedenseÖyle canım memlekete gidince.
Bende eşim de ailemize gidince mutfak alışverişi tamamıyla olmasa da birşeyler alıyoruz. Bende aileme birşeyler alınca çok mutlu oluyorum. Keşke çalışabilsem, daha çok faydalı olsam
Bnde diorum bu kiz u kadar ismi nereden taniyor bunlar kim diorimfatma arkadaşımla 6 yılı devirdik burda . her gün yazısırız. grup var. 2. sınıf velileri diye başlamışþık. şimdi 7. sınıf bitiyor.
bu yukardakilerin üstüne döktürdüm bi sürü sey. iyi ki onları buraya yazmamışım. sayfalar nasıl karışmış anlamadım
herşeyden önce kilon gayet iyi. alırsın da verirsin deDün öğleden sonra tartılmıştım. Sonuç pek iç açıcı değil.
hayalcim . sen de diyord un . ataklarım uzun sürdü diye . kısa sürede almış olmanın sebebi bu .Dün öğleden sonra tartılmıştım. Sonuç pek iç açıcı değil.
Canım bende evlenmeden önce 4 sene çalıştım. Bunun son 7 ayı nişanlı donemime denk geldiği düğün hazırlıkları oldu. Sonrasını hep aileme verdim. Bu konuda çok için rahat.sarfancim ben esimle univ son sinifta evlendim bir yengem var sagolsun cocukluktan beri beni kuzenimle kiyaslar ben daha basarili olunca bu kez de surekli keske hemen evlenmeseydin ailene yardim etseydin sakayla karisik cimri vs gbi sozler cok soylerdi beni uzerdi kendi kizi bekar guya ama babam asla benim oyle bir hayat yasamama izim vermezdi hep evli huzurlu bir hayatim olsun isterdi neyse yengem surekli beni bu sekilde kuzumsemeye calisti ben aileme evli olmama ragmen calistigim icin elimden gelen her turlu yrdimi yapmaya calistim cok sukir simdi evleri de var arabalari da ama o donem cok cok uzuliyordim kendimo sucluyordum nedense
Smdi oyle hissetmiyorum ama hala daha o donemin acisi ve esikligi var sanki ailemi ortada birkamisim gbi oysaki cok fazla seylerini yaptim
Bnde diorum bu kiz u kadar ismi nereden taniyor bunlar kim diorim
Allah sana da hayırlı bir iş nasip etsin safran cım . üzülme lütfen . çalışmazken ben de az az yapmaya çalışıyordum . elimden ne kadar gelirse.Öyle canım memlekete gidince.
Bende eşim de ailemize gidince mutfak alışverişi tamamıyla olmasa da birşeyler alıyoruz. Bende aileme birşeyler alınca çok mutlu oluyorum. Keşke çalışabilsem, daha çok faydalı olsam
canım var öyle dengesiz insanlar . benim de yaşantımda oldu. çoğu insanın hayatında da vardır .sarfancim ben esimle univ son sinifta evlendim bir yengem var sagolsun cocukluktan beri beni kuzenimle kiyaslar ben daha basarili olunca bu kez de surekli keske hemen evlenmeseydin ailene yardim etseydin sakayla karisik cimri vs gbi sozler cok soylerdi beni uzerdi kendi kizi bekar guya ama babam asla benim oyle bir hayat yasamama izim vermezdi hep evli huzurlu bir hayatim olsun isterdi neyse yengem surekli beni bu sekilde kuzumsemeye calisti ben aileme evli olmama ragmen calistigim icin elimden gelen her turlu yrdimi yapmaya calistim cok sukir simdi evleri de var arabalari da ama o donem cok cok uzuliyordim kendimo sucluyordum nedense
Smdi oyle hissetmiyorum ama hala daha o donemin acisi ve esikligi var sanki ailemi ortada birkamisim gbi oysaki cok fazla seylerini yaptim
Bnde diorum bu kiz u kadar ismi nereden taniyor bunlar kim diorim
Eki Görüntüle 2267402 Eki Görüntüle 2267403 Eki Görüntüle 2267404
kızçeme bunları aldım safran . kotoon . lcv.
Şu sıralar bana takılma “birlikte şişmanlıyoruz” grubundayım ben:)))herşeyden önce kilon gayet iyi. alırsın da verirsin de
yakın kilodayız bir birimize, yakın birilerini görünce mutlu oluyorum birlikte zayıflıyoruz diye
Oruca başladım ama dün iftardan sahura homini gırtlak... yemin ediyorum uyuşturucu/alkol bağımlıları gibiyimhayalcim . sen de diyord un . ataklarım uzun sürdü diye . kısa sürede almış olmanın sebebi bu .
sen iyi olduğun zaman ataklar biter . yeme alışkanlığın normala döner . inşallah .
nasılsın . yeme alışkanlıkların düzene girdi mi . oruca başlayabildin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?